The Maniacs

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
am2804

#326 Re: The Maniacs

Post by am2804 »

LSD wrote:

Evo jedna sa derbija na koševu.

Valjda ce se sve te nesuglasice konacno riješiti na jugu, da i manijaci dominiraju na oba fronta onako kako znaju i umiju - kao fudbaleri što rade.
Baš je bilo ludo tu noć :thumbup:
ganjeta

#327 Re: The Maniacs

Post by ganjeta »

Ovih moderatora, prati malo postavljeno stranicu prije :-) :D :razz:
Charuga
Globalni moderator

#328 Re: The Maniacs

Post by Charuga »

ganjeta wrote:Ovih moderatora, prati malo postavljeno stranicu prije :-) :D :razz:
Do mene, brisem odmah. J.biga, sparno je vani a nema klime u stanu ... ;-)
Šibicar

#329 Re: The Maniacs

Post by Šibicar »

Puno se nešto gubi kolega Plavi u zadnje vrijeme,valjda kako se bliži ovaj 18. pa ga puca pesimistična euforija. :mrgreen:
ganjeta

#330 Re: The Maniacs

Post by ganjeta »

Opomena pred bananu, pa ti gledaj šta i kako :D .

Al' da se gubi, gubi vala. Mada, ko se ne gubi ovih dana.

Hoće li više?!
http://www.youtube.com/watch?v=uRG-HTu2B60
am2804

#331 Re: The Maniacs

Post by am2804 »

ganjeta wrote:Opomena pred bananu, pa ti gledaj šta i kako :D .

Al' da se gubi, gubi vala. Mada, ko se ne gubi ovih dana.

Hoće li više?!
http://www.youtube.com/watch?v=uRG-HTu2B60
:mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#332 Re: The Maniacs

Post by Charuga »

Šibicar wrote:Puno se nešto gubi kolega Plavi u zadnje vrijeme,valjda kako se bliži ovaj 18. pa ga puca pesimistična euforija. :mrgreen:
Ma ne mogu nikako docekati jutro osamnaestog, da vise krenemo put Maribora. Neka euforija jeste a kakva je to ti necu reci ... :mrgreen:
ganjeta

#333 Re: The Maniacs

Post by ganjeta »

Code: Select all

http://source.ba/clanak/364314101330/sport/Korteo-navijaca-%C5%BDelje-u-Mariboru
:shock: :roll: :zzzz:
Senad_Duster

#334 Re: The Maniacs

Post by Senad_Duster »

Pa pa paranoojaaaaaaaaaa

Charuga
Globalni moderator

#335 Re: The Maniacs

Post by Charuga »

smak

#337 Re: The Maniacs

Post by smak »

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
frontline

#338 Re: The Maniacs

Post by frontline »

smak

#339 Re: The Maniacs

Post by smak »

Image
ganjeta

#340 Re: The Maniacs

Post by ganjeta »

:thumbup:

Jedan od boljih. Aferim momci!
JoeyTribbiani

#341 Re: The Maniacs

Post by JoeyTribbiani »

Večeras, ko moRe, nek' dodje na trening u 19.30h da im nešto reknemo.
vryzas

#342 Re: The Maniacs

Post by vryzas »

Z.Z. hoda i na treningu! Koji mu je q.... vise? :?
LunaLati

#343 Re: The Maniacs

Post by LunaLati »

vryzas wrote:Z.Z. hoda i na treningu! Koji mu je q.... vise? :?
Ne dirati Zebu, ja biti ljuta ...jako :x
Senad_Duster

#344 Re: The Maniacs

Post by Senad_Duster »

E ako im ovo nije dovoljna motivacija za sutra e onda ne znam šta jest :)

Image
ganjeta

#345 Re: The Maniacs

Post by ganjeta »

vryzas wrote:Z.Z. hoda i na treningu! Koji mu je q.... vise? :?
Hajd na još nekoj temi napiši sviju ti, malo li je :-)
vryzas

#346 Re: The Maniacs

Post by vryzas »

Uvijek prvi pohvalim MOJE MANIJAKE ali ono sinoc je bilo dno dna :( ...bez obzira na postotak ljudi koji su skandirali, ONO se nije smjelo cuti niti iz jednih usta sa juga i sa sjevera!
Treba hitno pronaci nacin da se onakvo skandiranje VISE NIKADA NE PONOVI NA GRBAVICI jer, kao sto je neko napisao na drugoj temi, ONO NIJE ŽELJO!

Za onakvo skandiranje NEMA OPRAVDANJA!!!!!

SRAMOTNO I TUZNO JE DA SE SKANDIRA UBIJ ... , A DA SE MALO PRIJE TOGA PJEVA DRŽAVI BiH!

FK ŽELJEZNIČAR NIJE NI BOSNJACKI, NI SRPSKI, NI HRVATSKI KLUB, NITI CE IKADA TO BITI!

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ
veljaca

#347 Re: The Maniacs

Post by veljaca »

vryzas wrote:Uvijek prvi pohvalim MOJE MANIJAKE ali ono sinoc je bilo dno dna :( ...bez obzira na postotak ljudi koji su skandirali, ONO se nije smjelo cuti niti iz jednih usta sa juga i sa sjevera!
Treba hitno pronaci nacin da se onakvo skandiranje VISE NIKADA NE PONOVI NA GRBAVICI jer, kao sto je neko napisao na drugoj temi, ONO NIJE ŽELJO!

SRAMOTNO I TUZNO JE DA SE SKANDIRA UBIJ ... , A DA SE MALO PRIJE TOGA PJEVA DRŽAVI BiH!

FK ŽELJEZNIČAR NIJE NI BOSNJACKI, NI SRPSKI, NI HRVATSKI KLUB, NITI CE IKADA TO BITI!

Jako je bitno da je mali postotak onih koji su skandirali .... Jako bitno .... a puno, puno vise nije skandiralo .... Ja osudjujem i taj mali broj koji su skandirali to sto su skandirali ....

I u jednom jos nisi u pravu:

FK ZELJEZNICAR jeste i bosnjacki i srpski i hrvatski klub, a i svih ostalih naroda i narodnosti sirom planete ...
LunaLati

#348 Re: The Maniacs

Post by LunaLati »

Ne znam šta bi rekla za ono navijanje osim da me bilo sramota jer bi mi iz milion razloga zaista trebali biti iznad toga.
Na utakmici sa Mariborom u trenutku pauze u navijanju pokušalo se isto, iza sebe sam odjednom čula kako netko govori : Hajmo sad ubij,ubij...i nisam mogla vjerovati ušima. Okrenula sam se, pogledala i imala sam šta vidjeti. Tri momka koji imaju između 15-17 godina, ne znaju još ni da su živi a pričaju o nekom ubijanju.
Da li zbog pogleda koji sam im uputila ili zbog riječi - Nema ubij - ušutjeli su se u trenutku. Žao mi je što je njima i njima sličnima ovaj put pokušaj uspio.

Ne volim podjelu na prave i krive navijače ali ono sinoć definitivno nisu bili pravi Željini navijači, jer su pravi Željini navijači zviždali tim budalama.
ultima_palabra

#349 Re: The Maniacs

Post by ultima_palabra »

Ja ne vjerujem da iko od ovih što su to pjevali ima iznad 20 godina... ali jbg, to nije opravdanje. Vjerujem da će momci unutar grupe riješiti to pitanje i ne dozvoliti da se tako nešto više ponavlja... jer ono je kontra svih vrijednosti iza kojih stoji Željo kao klub.
vryzas

#350 Re: The Maniacs

Post by vryzas »

veljaca wrote:
vryzas wrote:Uvijek prvi pohvalim MOJE MANIJAKE ali ono sinoc je bilo dno dna :( ...bez obzira na postotak ljudi koji su skandirali, ONO se nije smjelo cuti niti iz jednih usta sa juga i sa sjevera!

Jako je bitno da je mali postotak onih koji su skandirali .... Jako bitno .... a puno, puno vise nije skandiralo .... Ja osudjujem i taj mali broj koji su skandirali to sto su skandirali ....

I u jednom jos nisi u pravu:

FK ZELJEZNICAR jeste i bosnjacki i srpski i hrvatski klub, a i svih ostalih naroda i narodnosti sirom planete ...

@veljaca, uz duzno postovanje, mislim da grijesis i to opasno! Bitno je kada sa juzne tribine, a i sa sjeverne, dolazi poruka da smo svi isti, jer nismo!

Molim te, ne izvrci mi rijeci jer ŽELJO NIJE EXLUZIVNO NI BOSNJACKI, NI SRPSKI, NI HRVATSKI KLUB!

Jeste i i i i ali nikada nece bit samo "tvoj", "njihov" ili "moj" iz razloga koji je iznad naveden velikim plavim slovima!
Post Reply