Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fix you wrote:U pravu si, mnogo mi je stalo ali mislim da on nece to nikako priznati tako da necemo moci iskreno razgovarati...a ja to vec necu moci, znas kako ide branit ce se napadom na mene samo da ne prizna i tu ce vec biti kraj...zato ne znam kako se postaviti
i samo eto ako pogledas sta si napisala... napasce te i tu ce biti kraj... znaci jedini nacin da to spasis je da sutis i trpis, dok te nekad ne sutne iz nekog stotog razloga ili dozivotno... ali nikako ti u toj vezi neces biti sretna. po meni je onda bolje da ti njega nogiras, postedices sebe sve te patnje i vrijedjanja i usput ces ispasti faca plakaces koju sedmicu, koji mjesec mozda... ali sve to prodje i postane samo bolje...
boze sacuvaj ne nagovaram te ni na sta, ti sama znas najbolje, ima cura koje su u stanju da to trpe cijeli zivot, ovo je cisto moje misljenje... ne da ja ispadnem kriva i da me sacekas iza nekog coska u mraku
Ma ne sekiraj se ne mogu se ja tako lako nagovoriti, ne bih ja uopce razmisljala kako da ga suocim sa pricom da mi nije ovoliko stalo i da se nisam u tom momentu zbunila, trebala sam ga kao sto neko rece serpom gadjati....
fix you wrote:U pravu si, mnogo mi je stalo ali mislim da on nece to nikako priznati tako da necemo moci iskreno razgovarati...a ja to vec necu moci, znas kako ide branit ce se napadom na mene samo da ne prizna i tu ce vec biti kraj...zato ne znam kako se postaviti
i samo eto ako pogledas sta si napisala... napasce te i tu ce biti kraj... znaci jedini nacin da to spasis je da sutis i trpis, dok te nekad ne sutne iz nekog stotog razloga ili dozivotno... ali nikako ti u toj vezi neces biti sretna. po meni je onda bolje da ti njega nogiras, postedices sebe sve te patnje i vrijedjanja i usput ces ispasti faca plakaces koju sedmicu, koji mjesec mozda... ali sve to prodje i postane samo bolje...
boze sacuvaj ne nagovaram te ni na sta, ti sama znas najbolje, ima cura koje su u stanju da to trpe cijeli zivot, ovo je cisto moje misljenje... ne da ja ispadnem kriva i da me sacekas iza nekog coska u mraku
Ma ne sekiraj se ne mogu se ja tako lako nagovoriti, ne bih ja uopce razmisljala kako da ga suocim sa pricom da mi nije ovoliko stalo i da se nisam u tom momentu zbunila, trebala sam ga kao sto neko rece serpom gadjati....
nikad nije kasno nek ga doceka serpa u glavu kad podje uci na vrata, pa kad pita zasto ti mudro suti a on nek konta
Ja znam da sam ja pokusala oprostiti, pokusavala tacnije. Dvije i pol godine cini mi se strasnih napora da samo ne mislim o tome,...ali nisam mogla zaboraviti...Meni je iskreno zao to sto se desilo, voljela bih da nije, voljela bih da se osoba koja mi je to ucinila nije promjenila preko noci i uradila to sto jeste, ali jeste i to u njagorem trenutku u zivotu. Poslusala sam savjete prijatelja i strucnijih ljudi, dala sam i sebi sansu ponovo biti sretna s tom osobom ( koju i danas na najdublji moguci nacin volim) ali se to nije dogodilo. Prosla sam kroz sve faze: suze,krivnja trece osobe, bijes, krivnja partnera, suze, krivnja sebe, bijes, krivnja zivota, davanje sanse, paranoje, ljubomore, svadja, okrivljavanja, provjeravanja, kaznjavanja, manipulacija, smiraj ( sad kad sam mirna, ne zelim ga imati uz sebe- a sjajan je momak), suze,... Bilo je u tom periodu i lijepih dana, i lijepih osjecanja ali nikada kao prije.
Najvise i dan danas boli samo "usud" te osobe da to ucini,...hrabrost da se upusti u lazi i nanosenje boli drugima.... Samo zbog toga nisam oprostila.
fix you wrote:Vidjela sam poruke, njihov sadrzaj a on je tipa bilo mi je lijepo neku noci i slicno, slika je u krevetu vidi se da nije bezazleno da sad ne opisujem te detalje....uglavnom sigurna sam u ovo sto pricam...nazalost!
Hvala za savjet o iskrenom razgovoru ali je tesko do toga doci da se neko ne pocne braniti svim sredstvima...
draga moja... jednom ako mu oprostis uvijek ce ti to raditi opet, mozda neces vise nikad saznati ali to je MUSKO ne znam, svakom svoje... ali gdje pocinje prevara tu za mene svaka ljubav prestaje... jedino ako i ti njega varas onda... hmm onda svaka cast
Prevara sa ovim boldiranim nema apsolutno nikakve veze...i zene to rade...u istoj mjeri...
milijarder wrote:naravno da treba da oprosti nece se valjda duriti citavog zivota...a i lakse joj je kad oprosti, padne kamen sa srca
Ne treba oprostiti...jer ti se vrati k'o bumerang nakon nekog vremena...nazalost...
Onda dogovoreno..........ti smisli cijeli strateški plan oko firme a moje je da ostanem lijepa, poželjna i zavodljiva ovo radi klijentele.........btw, pratila sam OZ tako da znam cake kako da preživimo u ćuzi ............mislim kad bi nas ne daj Bože....
Kada do ovoga dođe mogu reći da sam jako liberalna.
Prvo bih sjela sa njim, ako se već kaje, razgovarala.
Nikad čovjek ne zna kada će ga naći trenutak slabosti.
Može se dogoditi...može.... ali sam sigurna ako me voli i ja njega volim da bih mu oprostila
tatjanamster wrote:Kada do ovoga dođe mogu reći da sam jako liberalna.
Prvo bih sjela sa njim, ako se već kaje, razgovarala.
Nikad čovjek ne zna kada će ga naći trenutak slabosti.
Može se dogoditi...može.... ali sam sigurna ako me voli i ja njega volim da bih mu oprostila
suspect_zero wrote:Onda dogovoreno..........ti smisli cijeli strateški plan oko firme a moje je da ostanem lijepa, poželjna i zavodljivaovo radi klijentele.........btw, pratila sam OZ tako da znam cake kako da preživimo u ćuzi ............mislim kad bi nas ne daj Bože....
nista ti ne brini ako i odes u cuzu ja cu placati da imas frizera, manikera, masazera (svi muskog roda) i sve ostalo sto ti bude trebalo. s obzirom da si gledala OZ znas i sama da u cuzi i nije bas toliko lose ja cu ti dolaziti svaki treci dan i obavjestavati te kako ide posao. novac ce biti u privrednoj banci na racunu broj 3254 2254 8876 5498 ako ti bude sta zatrebalo.
samo jos preostaje da se dogovorimo oko imena firme.