Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
lejlica

#326 Re: Oprostiti prevaru

Post by lejlica »

♥ Julianna ♥ wrote:
crnaguja wrote:Ma uzvrati istom mjerom - žestoko. Što bi rekli, klin se klinom izbija :D
Nikad se ne zna gdje te sreća čeka :wink:

:lol: :lol: :lol:

Toliko žestoko, da šarafe i matice iz kreveta nađu u drugom kvartu!

sharaf iz nepoznatog pravca ubio zenu u kini :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
♥ Julianna ♥

#327 Re: Oprostiti prevaru

Post by ♥ Julianna ♥ »

lejlica wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:
crnaguja wrote:Ma uzvrati istom mjerom - žestoko. Što bi rekli, klin se klinom izbija :D
Nikad se ne zna gdje te sreća čeka :wink:

:lol: :lol: :lol:

Toliko žestoko, da šarafe i matice iz kreveta nađu u drugom kvartu!

sharaf iz nepoznatog pravca ubio zenu u kini :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
lejlica

#328 Re: Oprostiti prevaru

Post by lejlica »

♥ Julianna ♥ wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
ha ya kad je bal nek je maskenbal :lol: :lol: :D
♥ Julianna ♥

#329 Re: Oprostiti prevaru

Post by ♥ Julianna ♥ »

' Bem mu ljeljak, sad ne mogu da prestanem misliti kako bi to bilo! :roll:
fix you

#330 Re: Oprostiti prevaru

Post by fix you »

lejlica wrote:
fix you wrote:U pravu si, mnogo mi je stalo ali mislim da on nece to nikako priznati tako da necemo moci iskreno razgovarati...a ja to vec necu moci, znas kako ide branit ce se napadom na mene samo da ne prizna i tu ce vec biti kraj...zato ne znam kako se postaviti
i samo eto ako pogledas sta si napisala... napasce te i tu ce biti kraj... :roll: znaci jedini nacin da to spasis je da sutis i trpis, dok te nekad ne sutne iz nekog stotog razloga ili dozivotno... ali nikako ti u toj vezi neces biti sretna. po meni je onda bolje da ti njega nogiras, postedices sebe sve te patnje i vrijedjanja i usput ces ispasti faca :mrgreen: plakaces koju sedmicu, koji mjesec mozda... ali sve to prodje i postane samo bolje...
boze sacuvaj ne nagovaram te ni na sta, ti sama znas najbolje, ima cura koje su u stanju da to trpe cijeli zivot, ovo je cisto moje misljenje... ne da ja ispadnem kriva i da me sacekas iza nekog coska u mraku :D
Ma ne sekiraj se ne mogu se ja tako lako nagovoriti, ne bih ja uopce razmisljala kako da ga suocim sa pricom da mi nije ovoliko stalo i da se nisam u tom momentu zbunila, trebala sam ga kao sto neko rece serpom gadjati....
lejlica

#331 Re: Oprostiti prevaru

Post by lejlica »

♥ Julianna ♥ wrote:' Bem mu ljeljak, sad ne mogu da prestanem misliti kako bi to bilo! :roll:
jah... :roll: u svemu tome mi najvise zao kreveta :D
lejlica

#332 Re: Oprostiti prevaru

Post by lejlica »

fix you wrote:
lejlica wrote:
fix you wrote:U pravu si, mnogo mi je stalo ali mislim da on nece to nikako priznati tako da necemo moci iskreno razgovarati...a ja to vec necu moci, znas kako ide branit ce se napadom na mene samo da ne prizna i tu ce vec biti kraj...zato ne znam kako se postaviti
i samo eto ako pogledas sta si napisala... napasce te i tu ce biti kraj... :roll: znaci jedini nacin da to spasis je da sutis i trpis, dok te nekad ne sutne iz nekog stotog razloga ili dozivotno... ali nikako ti u toj vezi neces biti sretna. po meni je onda bolje da ti njega nogiras, postedices sebe sve te patnje i vrijedjanja i usput ces ispasti faca :mrgreen: plakaces koju sedmicu, koji mjesec mozda... ali sve to prodje i postane samo bolje...
boze sacuvaj ne nagovaram te ni na sta, ti sama znas najbolje, ima cura koje su u stanju da to trpe cijeli zivot, ovo je cisto moje misljenje... ne da ja ispadnem kriva i da me sacekas iza nekog coska u mraku :D
Ma ne sekiraj se ne mogu se ja tako lako nagovoriti, ne bih ja uopce razmisljala kako da ga suocim sa pricom da mi nije ovoliko stalo i da se nisam u tom momentu zbunila, trebala sam ga kao sto neko rece serpom gadjati....
nikad nije kasno :lol: :lol: nek ga doceka serpa u glavu kad podje uci na vrata, pa kad pita zasto ti mudro suti a on nek konta :lol: :D
♥ Julianna ♥

#333 Re: Oprostiti prevaru

Post by ♥ Julianna ♥ »

lejlica wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:' Bem mu ljeljak, sad ne mogu da prestanem misliti kako bi to bilo! :roll:
jah... :roll: u svemu tome mi najvise zao kreveta :D

I meni, a meni je još žao i unosača i majstora koji bi stalno morali nove unositi i sklapati :roll:

Mislila si na više kreveta, jel da? :roll:
rednailed

#334 Re: Oprostiti prevaru

Post by rednailed »

Ja znam da sam ja pokusala oprostiti, pokusavala tacnije. Dvije i pol godine cini mi se strasnih napora da samo ne mislim o tome,...ali nisam mogla zaboraviti...Meni je iskreno zao to sto se desilo, voljela bih da nije, voljela bih da se osoba koja mi je to ucinila nije promjenila preko noci i uradila to sto jeste, ali jeste i to u njagorem trenutku u zivotu. Poslusala sam savjete prijatelja i strucnijih ljudi, dala sam i sebi sansu ponovo biti sretna s tom osobom ( koju i danas na najdublji moguci nacin volim) ali se to nije dogodilo. Prosla sam kroz sve faze: suze,krivnja trece osobe, bijes, krivnja partnera, suze, krivnja sebe, bijes, krivnja zivota, davanje sanse, paranoje, ljubomore, svadja, okrivljavanja, provjeravanja, kaznjavanja, manipulacija, smiraj ( sad kad sam mirna, ne zelim ga imati uz sebe- a sjajan je momak), suze,... Bilo je u tom periodu i lijepih dana, i lijepih osjecanja ali nikada kao prije.
Najvise i dan danas boli samo "usud" te osobe da to ucini,...hrabrost da se upusti u lazi i nanosenje boli drugima.... Samo zbog toga nisam oprostila.
milijarder

#335 Re: Oprostiti prevaru

Post by milijarder »

naravno da treba da oprosti :lol: :lol: :lol: :lol: nece se valjda duriti citavog zivota...a i lakse joj je kad oprosti, padne kamen sa srca :lol: :lol: :lol:
davorf
Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...

#336 Re: Oprostiti prevaru

Post by davorf »

lejlica wrote:
fix you wrote:Vidjela sam poruke, njihov sadrzaj a on je tipa bilo mi je lijepo neku noci i slicno, slika je u krevetu vidi se da nije bezazleno da sad ne opisujem te detalje....uglavnom sigurna sam u ovo sto pricam...nazalost!
Hvala za savjet o iskrenom razgovoru ali je tesko do toga doci da se neko ne pocne braniti svim sredstvima...
draga moja... jednom ako mu oprostis uvijek ce ti to raditi opet, mozda neces vise nikad saznati ali to je MUSKO :D :D ne znam, svakom svoje... ali gdje pocinje prevara tu za mene svaka ljubav prestaje... jedino ako i ti njega varas onda... hmm onda svaka cast :evil:
Prevara sa ovim boldiranim nema apsolutno nikakve veze...i zene to rade...u istoj mjeri...
milijarder wrote:naravno da treba da oprosti :lol: :lol: :lol: :lol: nece se valjda duriti citavog zivota...a i lakse joj je kad oprosti, padne kamen sa srca :lol: :lol: :lol:
Ne treba oprostiti...jer ti se vrati k'o bumerang nakon nekog vremena...nazalost... :-?
suspect_zero

#337 Re: Oprostiti prevaru

Post by suspect_zero »

milijarder wrote:naravno da treba da oprosti :lol: :lol: :lol: :lol: nece se valjda duriti citavog zivota...a i lakse joj je kad oprosti, padne kamen sa srca :lol: :lol: :lol:

Kad bi se tako lako moglo praštati.................ja bih rahat kamenolom mogla otvoriti
milijarder

#338 Re: Oprostiti prevaru

Post by milijarder »

ti kamenolom, ja cementaru i da gradimo hramove prevarenih ljubavi :lol: :lol: :lol:
suspect_zero

#339 Re: Oprostiti prevaru

Post by suspect_zero »

milijarder wrote:ti kamenolom, ja cementaru i da gradimo hramove prevarenih ljubavi :lol: :lol: :lol:

Prije gasulhanu :mrgreen: :-D
milijarder

#340 Re: Oprostiti prevaru

Post by milijarder »

ma ne isplati se... :-D

bolje ovako, napravis stanove, uselis u njih stanare (prevarene) i jos ubires kiriju :-D

jos damo u oglasnik i da prodajemo stanove... :-D

smislimo slogan tipa AKO NISTE PREVARENI DODJITE KOD NAS DA VAS MI PREVARIMO :-D
suspect_zero

#341 Re: Oprostiti prevaru

Post by suspect_zero »

Misliš nešto kao ''Pelak''............samo da znaš kada zagusti ja u ćuzu ne idem sve ću svaliti na tebe :mrgreen: :-D
milijarder

#342 Re: Oprostiti prevaru

Post by milijarder »

suspect_zero wrote:Misliš nešto kao ''Pelak''............samo da znaš kada zagusti ja u ćuzu ne idem sve ću svaliti na tebe :mrgreen: :-D
ma nista ti ne brini za cuzu, gdje ides ti idem i ja :-D :-D :-D doduse ja sam gledao Prison Break pa sam skontao kako cemo pobjeci iz zatvora u Panamu :lol: :lol: :lol:
suspect_zero

#343 Re: Oprostiti prevaru

Post by suspect_zero »

Onda dogovoreno..........ti smisli cijeli strateški plan oko firme a moje je da ostanem lijepa, poželjna i zavodljiva ovo radi klijentele 8-).........btw, pratila sam OZ tako da znam cake kako da preživimo u ćuzi :idea: ............mislim kad bi nas ne daj Bože.... :-D
tatjanamster

#344 Re: Oprostiti prevaru

Post by tatjanamster »

Kada do ovoga dođe mogu reći da sam jako liberalna.
Prvo bih sjela sa njim, ako se već kaje, razgovarala.
Nikad čovjek ne zna kada će ga naći trenutak slabosti.
Može se dogoditi...može.... ali sam sigurna ako me voli i ja njega volim da bih mu oprostila :-?
:cry:
burek_in_space

#345 Re: Oprostiti prevaru

Post by burek_in_space »

tatjanamster wrote:Kada do ovoga dođe mogu reći da sam jako liberalna.
Prvo bih sjela sa njim, ako se već kaje, razgovarala.
Nikad čovjek ne zna kada će ga naći trenutak slabosti.
Može se dogoditi...može.... ali sam sigurna ako me voli i ja njega volim da bih mu oprostila :-?
:cry:
Kada umjesto ako?! :? :-?
Topla voda

#346 Re: Oprostiti prevaru

Post by Topla voda »

nema ljubav s prevarom nista...ako ima ljubavi nema prevare

ako je neka super dobro izgledajuca djevojka koju ne volis,normalno je da joj oprostis,jer sve sto imas od nje je svakako trenutno
milijarder

#347 Re: Oprostiti prevaru

Post by milijarder »

suspect_zero wrote:Onda dogovoreno..........ti smisli cijeli strateški plan oko firme a moje je da ostanem lijepa, poželjna i zavodljiva ovo radi klijentele 8-).........btw, pratila sam OZ tako da znam cake kako da preživimo u ćuzi :idea: ............mislim kad bi nas ne daj Bože.... :-D

nista ti ne brini ako i odes u cuzu ja cu placati da imas frizera, manikera, masazera (svi muskog roda) i sve ostalo sto ti bude trebalo. s obzirom da si gledala OZ znas i sama da u cuzi i nije bas toliko lose :lol: ja cu ti dolaziti svaki treci dan i obavjestavati te kako ide posao. novac ce biti u privrednoj banci na racunu broj 3254 2254 8876 5498 ako ti bude sta zatrebalo.

samo jos preostaje da se dogovorimo oko imena firme. :-D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#348 Re: Oprostiti prevaru

Post by ladyblue18 »

Topla voda wrote:nema ljubav s prevarom nista...ako ima ljubavi nema prevare

ako je neka super dobro izgledajuca djevojka koju ne volis,normalno je da joj oprostis,jer sve sto imas od nje je svakako trenutno
:thumbup:
Edin H.

#349 Re: Oprostiti prevaru

Post by Edin H. »

Nije sa(f)un da se potrosi :-) :dance:
XOptimisticna

#350 Re: Oprostiti prevaru

Post by XOptimisticna »

Mozda bih mu mogla oprostiti prevaru ali prevaru koju sam vidjela svojim ocima nikada.A to mi se desilo nedavno.
Locked