Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PITARKA_SA

#326 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

Dendrlix wrote:Jos se hvale budale posjetom. A ljudi iz kojekakvih gradova sirom BiH kontali hoce li na Jablaničko ili na Zeleznicar - New Castle. Kazu ma nece jezero nigdje, bit ce i iduce godine jezero a New Castle ko zna kad!
pa sami sebi su zacepili usta,ni ja ne bi bolje :D
cuj,eiss ne pricamo o TIIIIM utakmicama vec SAAAMO o nJu kAssssstlu :lol: :lol: :lol: :lol:
Šibicar

#327 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Šibicar »

PITARKA_SA wrote:
Dendrlix wrote:Jos se hvale budale posjetom. A ljudi iz kojekakvih gradova sirom BiH kontali hoce li na Jablaničko ili na Zeleznicar - New Castle. Kazu ma nece jezero nigdje, bit ce i iduce godine jezero a New Castle ko zna kad!
pa sami sebi su zacepili usta,ni ja ne bi bolje :D
cuj,eiss ne pricamo o TIIIIM utakmicama vec SAAAMO o nJu kAssssstlu :lol: :lol: :lol: :lol:
pa sta hocete sad vi?!?Sami sebi skacete usta,prvo kazete da dolazite samo na utakmice sarajeva,a kad je new castle u pitanju tu ste vi pola stadiona napunili a stoooooooo?!? Pa zato sto jad i cemer od vaseg klubica nikad u zivotu vam nece priustiti to zadovoljstvo da dovede takav klub pa samo nalazite nesto da ocrnite i omalovazavate nas uspjeh i molim vas dajte slike protiv dinama da vidimo to puno kosevo ehheheheheh a ti pitarka sa ti si ba cura kakve ti veze imas sa fudbalom,idi razvij jufku,ispeci pitu,operi sudje....itd :D

P.S. ZA NE INFORMISANE I ISKOMPLEKSIRANE F.K.ZELJEZNICAR JE OD UEFE PROGLASEN ZA NAJUSPJESNIJI KLUB SVIH VREMENA IZ BIH U EVROPSKIM TAKMICENJIMA A MISLIM DA JE VELEZ NA 2. MJESTU A VI TEK NA 3. ;-) ....PLACITE :lol:
Mikado

#328 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Mikado »

Chairman

#329 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Chairman »

Totalno neuspjeli pokusaj imitacije "Horto Magiko" Pao navijaca! Ja konto zvucnici mi se pokvarili na laptopu! :-)[/quote]

Horto Magiko? HORTO MAGIKO?
:shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Nije Horto Magiko vec se ovako prozivaju Liverpulovi navijaci.Samo sto kod njih umjesto "Jer kada mi navijamo" ide "Come back cheering".
Pozdrav
DicaTM

#330 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by DicaTM »

Naučite kako se piše "New castle" pa se onda javite, nepismeni jedni :oops:

I stvarno mislite da su za 40.000 protiv istog kluba zadužne Horde????
belissima

#331 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by belissima »

STVARNO IMA SVAKAKVIH LJUDI OVDJE. .... belissima ovo gore je tvoje misljenje .... postoje i druga misljenja - SKROZ SUPROTNA tvome ..... I GLUPO je donositi ZAKLJUCKE u ime drugih. Donosi zakljucke samo u svoje ime i reci: JA STOJIM IZA TOGA. Evo ja DONOSIM SVOJ ZAKLJUCAK: Željo je 1000 svjetlosnih godina ispred F.K. Sarajeva.

Halo veljaca,februar...TO NISU MOJI ZAKLJUCCI...TO SU OPSTE POZNATE CINJENICE....
P.S.Dodjite sutra,ma dodjite bilo kada i pokazite vasu brojnost..imate priliku..i karte smo vam spustili..pa da vidimo :dance:
DicaTM

#332 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by DicaTM »

Dokažite vi svoju brojnost, prošli derbi ste se obrukali :oops:
Fordas

#333 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Fordas »

Šibicar wrote: pa sta hocete sad vi?!?Sami sebi skacete usta,prvo kazete da dolazite samo na utakmice sarajeva,a kad je new castle u pitanju tu ste vi pola stadiona napunili a stoooooooo?!? Pa zato sto jad i cemer od vaseg klubica nikad u zivotu vam nece priustiti to zadovoljstvo da dovede takav klub pa samo nalazite nesto da ocrnite i omalovazavate nas uspjeh i molim vas dajte slike protiv dinama da vidimo to puno kosevo ehheheheheh a ti pitarka sa ti si ba cura kakve ti veze imas sa fudbalom,idi razvij jufku,ispeci pitu,operi sudje....itd :D

P.S. ZA NE INFORMISANE I ISKOMPLEKSIRANE F.K.ZELJEZNICAR JE OD UEFE PROGLASEN ZA NAJUSPJESNIJI KLUB SVIH VREMENA IZ BIH U EVROPSKIM TAKMICENJIMA A MISLIM DA JE VELEZ NA 2. MJESTU A VI TEK NA 3. ;-) ....PLACITE :lol:
Momak dragi ja sam mislio da je ta slika na avataru tu tek tako ali izgleda da nije. Sarajevo je plasmanom u 1/8 Kupa šampiona 1967. u BiH i Sarajevo te na Kosevo dovelo Manchester United i sa njim odigralo utakmicu pred oko 50.000 gledalaca i da stvar bude jos znacajnija dobro namucila taj Man Utd (0:0 i 1:2) koji ce bas te godine postati prvi put prvak Evrope. Sam Bobi Charlton je izjavio da ih je Sarajevo od svih klubova najvise napatilo te godine i da nisu ocekivali toliki otpor. Podsjecanja radi, u sklopu obiljezavanja te prve titule delegacija sa njim na celu je dosla da obidje grad i stadion na kojem su igrali...Pa je nakon Man Utd dolazio Olympiakos, pa HSV, Anderleht, Besiktas te Dimano K. sve, cak i ti to moras priznati, velika imena evropskog fudbala.
Da, vas klub je proglasen zahvaljujuci nastupima te 84 i 85 godine, koje vam niko ne moze osporiti, i zakljucno sa '99 godinom. Od 2000. pa na ovamo cisto sumnjam da cete biti u konkurenciji :D
P.S. Isto tako je i Susic proglasen najboljim igracem BiH svih vremena ;-)
Van Halen

#334 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Van Halen »

Plavima je sutra dva komada da im uništimo ono malo dostojanstva u potpunosti:) Nemate šta tražiti na Olimpijskom stadionu. A za ove što se hvale Newcastleom, je li to Newcastle jači od Dynamo Kiev-a. Dynamo Kiev je dva puta osvajač kupa pobjednika kupova i europski gigant. Uz to mi smo u europi igrali prije nekoliko mjeseci a vi protiv Newcastlea prije dosta godina.
Fordas

#335 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Fordas »

zgembo_sa wrote:FK Sarajevo

UEFA club competition record
Competition Pld W D L GF GA
eccc 12 4 2 6 19 16

FK Željezničar:

eccc 10 4 1 5 7 13
A ovo posebno volim vidjeti :D
Enrico

#336 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

Uredu je. Evo priznajem, FK Sarajevo je najveći bh klub, a Horde zla najbolji navijači u BiH. E, sad, zašto najveći klub u BiH nema gdje da trenira i zašto najbolji navijači ne dolaze na tekme ne treba spominjati. Gdje je ko vidio da se te dvije činjenice dokazuju na terenu i tribinama, a ne na internetu. Jebo ti to što su šutili 25 minuta i gledali u jug, jebo ti to što se na Koševu orilo "Željina se pjesma čuje", jebo to što ni sami više ne znaju gdje ko stoji na tribini. Jebo to što igrač njihov kaže "vidi onih naših, umjesto da navijaju slikaju Manijake". Ne, oni ne dolaze zbog protivnika već isključivo zbog Sarajeva. Jebo i to što protiv Dinama bude 20.000 a protiv Basela 8.000. Nije bitna cifra, bitno je da su 99,9% onih koji dođu zapravo pitari i Horde zla, a ne nekakvi sa strane. Pa, dobro, 99,9% od 8.000, pa eto, skoro kao nas protiv Čelika neki dan. Ali, jebo to, nije bitno. Bore se za titulu, a na tribinama nikada više od 2.000 ljudi. Hvale se parolom provaljenom, a to što za razliku od njih Manijaci imaju na svakoj tekmi nešto odrađeno, a oni samo onda kada imaju dojavu za parolu, ma nije bitno. Ma ništa to bitno nije, oni su najbolji. ;) Nema ni veze činjenica da im ekipa ima ukupno 400 godina, i da je samo pitanje vremena kada će svi zajedno u starački dom. Nije bitno što im ta ista ekipa nema nikakve perspektive. Nije bitno što nemaju gdje da treniraju i što još nijedan igrač nije dobio premije od europskih utakmica. Činjenica da su izbačeni iz kupa i da još imaju samo matematičke šanse za titulu nije također važna. Oni su najbolji. ;)

Ma, ništa to nije bitno. Ono što je bitno, vidjet ćemo sutra. Sutra će se vidjeti ko je gdje, i što se ekipe i što se navijača tiče. Samo nemojte sutra da se žalite kako vas nismo upozorili. ;)
Fordas

#337 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Fordas »

Enrico prijatelju i vi ste sutili na Grbavici 2005. citavo drugo poluvrijeme dok se na sjeveru i istoku orila ona cuvena 'Mi volimo i bodrimo samo nas Saraj'vo', bili ste doslovno nijemi promatraci. Tako je to, nekad vi sutite, nekada mi.... i to generelno ne dokazuje nista
LSD

#338 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by LSD »

Sutra ocekujem kao prvo pobjedu na tribinama...a i nece biti tesko po tom pitanju jer su HZ u krizi-Nazalost (jer to nije to u derbiju-kad nema protivnickih navijaca)
E sto se tice terena...iskreno- ne znam...njima je nekako imperativ pobjeda ako se zele prikljuciti vrhu i borbi za evropu,mi se nadamo jos uvijek kupu ali je duznost igraca da pobjede u derbiju ili da bar pokusaju to a ne da budu mislima u Tuzli.
Šibicar

#339 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Šibicar »

Fordas wrote:
Šibicar wrote: pa sta hocete sad vi?!?Sami sebi skacete usta,prvo kazete da dolazite samo na utakmice sarajeva,a kad je new castle u pitanju tu ste vi pola stadiona napunili a stoooooooo?!? Pa zato sto jad i cemer od vaseg klubica nikad u zivotu vam nece priustiti to zadovoljstvo da dovede takav klub pa samo nalazite nesto da ocrnite i omalovazavate nas uspjeh i molim vas dajte slike protiv dinama da vidimo to puno kosevo ehheheheheh a ti pitarka sa ti si ba cura kakve ti veze imas sa fudbalom,idi razvij jufku,ispeci pitu,operi sudje....itd :D

Momak dragi ja sam mislio da je ta slika na avataru tu tek tako ali izgleda da nije. Sarajevo je plasmanom u 1/8 Kupa šampiona 1967. u BiH i Sarajevo te na Kosevo dovelo Manchester United i sa njim odigralo utakmicu pred oko 50.000 gledalaca i da stvar bude jos znacajnija dobro namucila taj Man Utd (0:0 i 1:2) koji ce bas te godine postati prvi put prvak Evrope. Sam Bobi Charlton je izjavio da ih je Sarajevo od svih klubova najvise napatilo te godine i da nisu ocekivali toliki otpor. Podsjecanja radi, u sklopu obiljezavanja te prve titule delegacija sa njim na celu je dosla da obidje grad i stadion na kojem su igrali...Pa je nakon Man Utd dolazio Olympiakos, pa HSV, Anderleht, Besiktas te Dimano K. sve, cak i ti to moras priznati, velika imena evropskog fudbala.
Da, vas klub je proglasen zahvaljujuci nastupima te 84 i 85 godine, koje vam niko ne moze osporiti, i zakljucno sa '99 godinom. Od 2000. pa na ovamo cisto sumnjam da cete biti u konkurenciji :D
P.S. Isto tako je i Susic proglasen najboljim igracem BiH svih vremena ;-)

prijatelju UEFA je proglasila F.K.ZELJEZNICAR najuspjesnijim BiH klubom u evropskim takmicenjima svih vremena na osnovu evropskih uspjeha i izlazaka na evropsku scenu,a vi ste decko na 3. mjestu i ok dolazio Man.Utd....itd mislim Pape i jeste ako ne najbolji sigurno Jedan od 2-3 najbolja igraca svih vremena kod nas,ali ovo me zanima zasto vas bole svi nasi uspjesi?Vi vise volite nas neuspjeh nego vas uspjeh(bar velika vecina).Primjer,kad mi kazemo da smo najtrofejniji i najuspjesniji klub u BiH poslije rata(sto i jeste tacno),vi kazete ma daj a prije rata mi smo bili najbolji tamo vamo.Kad spomenemo polufinale kupa UEFA odma idu komentari od stare slave se ne zivi bitno je danas.Dakle bez obzira na sve volio bi da ovdje ima neutralnih navijaca Partizana,Zvezde,Dinama,Hajduka..itd samo da iz neutralnog ugla kazu koji je klub uvijek igrao najljepsi fudbal u EX YU,naravno Zeljo samo sto je tad bila takva struktura drzave i svega pa to nije bilo dovoljno da bi se uradilo nesto vise.. ;-)
stochar

#340 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by stochar »

Fordas wrote:
zgembo_sa wrote:FK Sarajevo

eccc 12 4 2 6 19 16

FK Željezničar:

eccc 10 4 1 5 7 13
A ovo posebno volim vidjeti :D
jao kompleksasa majko mila! pa na izvrtanju cinjenica i izvlacenju stvari iz kontekstap ozavidio bi vam i risto djogo! evo opet, kome nije jasno:

FK Sarajevo

eccc 12 4 2 6 19 16
ecwc 0 0 0 0 0 0
ucup 24 7 6 11 35 51
scup 0 0 0 0 0 0
uic 0 0 0 0 0 0
eusa 0 0 0 0 0 0
Total 36 11 8 17 54 67

FK Željezničar:

eccc 10 4 1 5 7 13
ecwc 0 0 0 0 0 0
ucup 32 12 8 12 49 41
scup 0 0 0 0 0 0
uic 0 0 0 0 0 0
eusa 0 0 0 0 0 0
Total 42 16 9 17 56 54

imamo score +2 a vi -13, imamo vise utakmica, i polufinale kupa uefa! sto se kurcite kad ne znate da letite? o svemu mozete raspravljati s nama, ali za evropu morate jos pure pojesti! ipak, mi vas ne mrzimo, vi ste nastali od nas, i razumijemo to djecije ponasanje! plus, kad se onaj gigant pohvali dolaskom Ćele na stadion uz predsjedničke počasti, najsramnijim cinom na bh. fudbalskim terenima ikad, sve mi je bilo jasno: cega se pametan stidi, tim se budalap onosi!
Last edited by stochar on 18/04/2008 17:31, edited 1 time in total.
stochar

#341 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by stochar »

LSD wrote:Sutra ocekujem kao prvo pobjedu na tribinama...a i nece biti tesko po tom pitanju jer su HZ u krizi-Nazalost (jer to nije to u derbiju-kad nema protivnickih navijaca)
E sto se tice terena...iskreno- ne znam...njima je nekako imperativ pobjeda ako se zele prikljuciti vrhu i borbi za evropu,mi se nadamo jos uvijek kupu ali je duznost igraca da pobjede u derbiju ili da bar pokusaju to a ne da budu mislima u Tuzli.
ovo potpisujem. nas gostujuci score (jedna pobjeda u gostima) ne obecava puno, ali se nadam da ce igraci biti borbeni jer sto rece LSD, na derbiju imaju duznost da pobijede, ili bar pokusaju pobijediti!!
stochar

#342 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by stochar »

...
Šibicar

#343 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Šibicar »

ma ustvari bezidejno se raspravljati sa vama kad ste zadrti evo vam nesto sto nemozete nikad osporiti JADOVI NASTALI STE OD NAS(hajde siguran sam da ce se naci sad neki ultra ineligentni pitar da kaze da to nije istina)hahahahahahah
stochar

#344 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by stochar »

Šibicar wrote:ma ustvari bezidejno se raspravljati sa vama kad ste zadrti evo vam nesto sto nemozete nikad osporiti JADOVI NASTALI STE OD NAS(hajde siguran sam da ce se naci sad neki ultra ineligentni pitar da kaze da to nije istina)hahahahahahah
nije istina! Željo je nast'o od FK Sarajeva! Profesor Dr. Emmett Brown je nakon što je Sarajevo osnovano 1946. godine iz samog božijeg proviđenja, odlučio uzeti 9 igrača tog tima, vratio ih je u prošlost i od njih 1921. godine osnovao Željezničar! kako to ne znaš jebo ga ti?!
LSD

#345 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by LSD »

E moj @stochar...kome ti pises?...vidis da njih ne zanima uefina lista ni ti podaci :mrgreen: ...oni imaju neku svoju listu i po njoj se ravnaju...ne isplati se ubjedjivanje,vjeruj mi...ne pomazu ni najjaci argumenti tu.
stochar

#346 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by stochar »

LSD wrote:E moj @stochar...kome ti pises?...vidis da njih ne zanima uefina lista ni ti podaci :mrgreen: ...oni imaju neku svoju listu i po njoj se ravnaju...ne isplati se ubjedjivanje,vjeruj mi...ne pomazu ni najjaci argumenti tu.
ma, samo nek' se desava! :)
Šibicar

#347 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Šibicar »

stochar wrote:
Šibicar wrote:ma ustvari bezidejno se raspravljati sa vama kad ste zadrti evo vam nesto sto nemozete nikad osporiti JADOVI NASTALI STE OD NAS(hajde siguran sam da ce se naci sad neki ultra ineligentni pitar da kaze da to nije istina)hahahahahahah
nije istina! Željo je nast'o od FK Sarajeva! Profesor Dr. Emmett Brown je nakon što je Sarajevo osnovano 1946. godine iz samog božijeg proviđenja, odlučio uzeti 9 igrača tog tima, vratio ih je u prošlost i od njih 1921. godine osnovao Željezničar! kako to ne znaš jebo ga ti?!
:lol: :lol: :lol:

jel mi se cini ili se ne javljaju,da nisu potrosili sve argumente ili smo ih previse pogodili :D
Enrico

#348 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

Oni dolaze zbog Sarajeva, a ne zbog protivnika...

Image

Prisustvovao sam treninzima Želje na kojima je veća gužva bila... :-)
Šibicar

#349 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Šibicar »

Enrico wrote:Oni dolaze zbog Sarajeva, a ne zbog protivnika...

Image

Prisustvovao sam treninzima Želje na kojima je veća gužva bila... :-)
ne brini sad ce se oni javiti i reci da ovaj dio gdje je slikano nije bilo raje ali ono sto aparat nije uhvati je bilo puno :lol:
Enrico

#350 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

A pošto smo već kod komparacije klubova i navijačkih grupa, isti protivnik samo ovaj put u gradu...

Image
Post Reply