sunecenje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Prozor

#326 Re: sunecenje

Post by Prozor »

evo sretno ponovo i od mene, samo nemoj da se zamaras :D
:)
bpsang

#327 Re: sunecenje

Post by bpsang »

znaci zavrno si PIVCU glavu :D
bpsang

#328 Re: sunecenje

Post by bpsang »

jel zarasto čun :D
jos samo da mu nadjes ladovinu :D
zlata

#329 Re: sunecenje

Post by zlata »

active wrote:hehehe, ma jbg znas kako je...zub je zub, a :lol: :lol: chuna je chuna!
active

#330 Re: sunecenje

Post by active »

100_KA wrote:jel zarasto čun :D
jos samo da mu nadjes ladovinu :D
zaraslo, zaraslo :D :D :D
imam oziljak, al ajde to je bilo i za ocekivati...
jedino mi je sad neobicno pravo, dize se cim malo mrdnes hehehe... i stalno imas osjecaj ko da je nekako na pola dignut :D
letim

#331 Re: sunecenje

Post by letim »

active wrote:Pozz, imam 17 godina i nisam se osunetio jos...
u zadnje vrijeme cesto razmisljam da to mozda uradim, tj. jarani me nagovaraju...hehee
sad na ljeto ce mi 18. god, pa sam mislio mozda to onda uraditi...
sta vi mislite o tome?
i momci koji su to vec uradili- da li je puno strasno i jel puno boli???

tnx. help!!!
:bih:
Svakako to uradi iz higijenskih razloga radi sebe, ne boli sigurno mnogo, moj sin se je osunetio kada je imao 5 godina i vjeruj mi nije strašno. Vjerovatno znas da može doći do nekih infekcija ako to ne uradiš.
active

#332 Re: sunecenje

Post by active »

letim wrote:Svakako to uradi iz higijenskih razloga radi sebe, ne boli sigurno mnogo, moj sin se je osunetio kada je imao 5 godina i vjeruj mi nije strašno. Vjerovatno znas da može doći do nekih infekcija ako to ne uradiš.
hvala za savijet... al vec sam se osunetio!
letim

#333 Re: sunecenje

Post by letim »

polumasni wrote:sto se tice estetskih i higijenskih razloga, tu sunecenje nema nikakvu prednost. za vjerske razloge, to je do tebe i tvoja uvjerenja. da sam na tvom mjestu, razmisljao bi o drugim i vaznijim stvarima... Sretno, sta god odlucis...

Griješiš što se tiće higijenskih razloga ima prednosti i to velike!!!!!
BRCAK27

#334 Re: sunecenje

Post by BRCAK27 »

Aferim i čestitam, ,pratim od prvog posta ovo temu i cestitam ti od srca ,,bolilo je i mene sjecam se dobro ,,al nezaboravi ,,zene vole nas Bosance i osunecenu cunu hahahah ( drage dame bez uvrede ali je to cinjenica) :-D
*mima*

#335 Re: sunecenje

Post by *mima* »

BRCAK27 wrote:Aferim i čestitam, ,pratim od prvog posta ovo temu i cestitam ti od srca ,,bolilo je i mene sjecam se dobro ,,al nezaboravi ,,zene vole nas Bosance i osunecenu cunu hahahah ( drage dame bez uvrede ali je to cinjenica) :-D
Kako ti je to uspjelo? Tema otvorena...02.04....a ti registrovan...20.05....
Op3r4t0r

#336 Re: sunecenje

Post by Op3r4t0r »

mima wrote:
BRCAK27 wrote:Aferim i čestitam, ,pratim od prvog posta ovo temu i cestitam ti od srca ,,bolilo je i mene sjecam se dobro ,,al nezaboravi ,,zene vole nas Bosance i osunecenu cunu hahahah ( drage dame bez uvrede ali je to cinjenica) :-D
Kako ti je to uspjelo? Tema otvorena...02.04....a ti registrovan...20.05....
Pa ne mora biti registrovan da bi pratio temu lol
WizzardFromBOZ

#337 Re: sunecenje

Post by WizzardFromBOZ »

Sunecenjem se duplo smanjuje mogucnost zaraze HIV-om.
kao, da su bili osuneceni, 50% onih koji su sad zarazeni HIV-om ne bi bili zarazeni....sto ne rece bolan ranije... :mrgreen:
active

#338 Re: sunecenje

Post by active »

hvala puno :wink:
hehe, jel i tebi radio doktor il je tebe berbo nazivo?
ahhhh... znam da vole :D zato se i jesam moro sunetit...

kako je kod vas koji ste se osunetili bilo, jel vi imate oziljak ili????
BRCAK27

#339 Re: sunecenje

Post by BRCAK27 »

Draga forumašice ,teme se mogu citati bez aktivnog učesća na forumu tj nemoram biti prijavljen da bih citao postove,,kako god zahvlajujem na pokusaju da me ismijes i napravis glupim ili ti lazovom ....Pitam se dali si ti ovdje mozda revizor ili tako nesto...

Active meni je to bolan odradio doktor u bolnici,tako da nije bilo problema ,veliki selam i pozdrav! 8-)
armin_tz

#340 Re: sunecenje

Post by armin_tz »

ja sam se dvaput sunetio :lol: zadnji put u cetvrtokmj razz, svidja mi se :-) .... ludilo... ma nista ne boli i sve je uvijek cisto i sve naj........
active

#341 Re: sunecenje

Post by active »

armin_tz wrote:ja sam se dvaput sunetio :lol: zadnji put u cetvrtokmj razz, svidja mi se :-) .... ludilo... ma nista ne boli i sve je uvijek cisto i sve naj........
hahahahahaaa... bolan ne bio sto 2 puta?????
bpsang

#342 Re: sunecenje

Post by bpsang »

active wrote:
armin_tz wrote:ja sam se dvaput sunetio :lol: zadnji put u cetvrtokmj razz, svidja mi se :-) .... ludilo... ma nista ne boli i sve je uvijek cisto i sve naj........
hahahahahaaa... bolan ne bio sto 2 puta?????
mora da mu je naraslo u medjuvremenu :D
pustopoljina

#343 Re: sunecenje

Post by pustopoljina »

ovaj...jest da kasnim-ali jos jedan glas za osuneceni od testera. inace znam jednog iz "suprotnog tabora" 1/1 ali se osunetio u 18-19 god.zivota. bio tada u JNA,a JNA trajala 18 mjeseci,pa cuo da ko ode na sunecenje dobije slobodno. i on stao u red. nije mu zao.
a ovako odokativno-osuneceni uvijek izgleda "spreman"...tako da... :P :thumbup:
ludacha

#344 Re: sunecenje

Post by ludacha »

e boze sacuvaj svega sta procitah ovdje....
je da je malo kasno...ali nekima i nije

--prvo ti djecace "aktivni"
cuj nesto takvo napraviti i to roditeljima ne reci.. sramotra brate mili. pa ne radi se o tome da si petkom izasao i dosao kuci sat vremena kasnije, a oni spavali, pa im presutio... nije to mala stvar (ili ipak je :shock: ?!)

--nadalje..kakav je to doktor koji ce izvesti ikakav zahvat na maloljetnom pacijentu, bez dopustenja roditelja. to treba odmah prijaviti.

--za sve "razredne higijenicare" - pa jel sad to znaci da svi neosuneceni imaju non stop ili bar vrlo cesto neku infekciju..il cak da im je piša otpala??! :shock: :? ajme! pa sta ce sad....

a estetika - sve je to umalo, doslovno
Deleter

#345 Re: sunecenje

Post by Deleter »

Hehehehe...dobar si ti lik active :) Svaka cast.

A znam jednog slicnog tebi, koji je cak bio i stariji, i oziljak mu, kaze, nikad nije nestao. Ako si siven hirurski, ne moze ni nestati :). Logika :)

Al' sta te briga, sad mozes trcat i na nudistickoj plazi - dobio si aerodinamiku :lol: :lol:
MokeQc

#346 Re: sunecenje

Post by MokeQc »

Skin'o Active mrak s ociju !!!
active

#347 Re: sunecenje

Post by active »

hehehehehehe, ja ba... sad sam aerodinamican :D :run: :run: :run:
active

#348 Re: sunecenje

Post by active »

ludacha wrote:--prvo ti djecace "aktivni"
cuj nesto takvo napraviti i to roditeljima ne reci.. sramotra brate mili. pa ne radi se o tome da si petkom izasao i dosao kuci sat vremena kasnije, a oni spavali, pa im presutio... nije to mala stvar (ili ipak je :shock: ?!)
--nadalje..kakav je to doktor koji ce izvesti ikakav zahvat na maloljetnom pacijentu, bez dopustenja roditelja. to treba odmah prijaviti.
--za sve "razredne higijenicare" - pa jel sad to znaci da svi neosuneceni imaju non stop ili bar vrlo cesto neku infekciju..il cak da im je piša otpala??! :shock: :? ajme! pa sta ce sad....
a estetika - sve je to umalo, doslovno
---1. zasto im nisam reko za to...
1. zato sto mislim da su oni smatrali da je bolje da ja budem osunecen, osunetili bi me jos dok sam bio mali, 2. mislim da je ovo moj k**ac i da je moje licno pravo da ja radim s njime sta ja zelim, posebno sada... i 3. sad cu ubrzo napuniti 18 godina, tako da je svejedno sto sam to uradio koji mjesec prije, samo sam si olaksao jer su ljeti nesnosne vrucine, pa bi mi 99% bilo puno teze podnijeti da se sad nekad sunetim.

---2. doktori to cinjenica ne bi smeli raditi nikako, ali u praksi rade. on je dajdza od mog jarana, tako da me "preko stele" osunetio. :lol: :lol: :lol: vadio sam nalaze,i posto je sve bilo ok, a komplikacije skoro da i ne postoje kada je u pitanju sunecenje, covjek mi je izasao u susret i uradio mi to :mrgreen: :thumbup:

---3. posto sam sad promjenio stranu, znam kako je :D :D :D hehehehehe... moracu braniti nas odzerasene, ko sto bi kod nas rekli... jer cinjenica je da je lakse bez kozice, mislim covjek mora brinuti o hogijeni i ovako i onako, al sad je dovoljno da se kupas svaki dan, a prije sam morao stalno se prat i kupat, jer za par sati se uprlja vec... :skoljka: :run:

---4. estetika- stvar licnog ukusa. meni je ljepsi ovakav kakav je sad, al to je sve od osobe do osobe...

:thumbup: :bih: :bih: :bih:
MutD452

#349 Re: sunecenje

Post by MutD452 »

Brate, dotjeraj ti njega... Uostalom kao metak je brate poslije toga, sto jest jest :-D :-D
Prozor

#350 Re: sunecenje

Post by Prozor »

...
Locked