sunecenje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Prozor
#326 Re: sunecenje
evo sretno ponovo i od mene, samo nemoj da se zamaras 

- bpsang
#327 Re: sunecenje
znaci zavrno si PIVCU glavu 
- bpsang
#328 Re: sunecenje
jel zarasto čun 
jos samo da mu nadjes ladovinu
-
zlata
#329 Re: sunecenje
active wrote:hehehe, ma jbg znas kako je...zub je zub, a![]()
chuna je chuna!
-
active
#330 Re: sunecenje
zaraslo, zaraslo100_KA wrote:jel zarasto čun
imam oziljak, al ajde to je bilo i za ocekivati...
jedino mi je sad neobicno pravo, dize se cim malo mrdnes hehehe... i stalno imas osjecaj ko da je nekako na pola dignut
-
letim
#331 Re: sunecenje
Svakako to uradi iz higijenskih razloga radi sebe, ne boli sigurno mnogo, moj sin se je osunetio kada je imao 5 godina i vjeruj mi nije strašno. Vjerovatno znas da može doći do nekih infekcija ako to ne uradiš.active wrote:Pozz, imam 17 godina i nisam se osunetio jos...
u zadnje vrijeme cesto razmisljam da to mozda uradim, tj. jarani me nagovaraju...hehee
sad na ljeto ce mi 18. god, pa sam mislio mozda to onda uraditi...
sta vi mislite o tome?
i momci koji su to vec uradili- da li je puno strasno i jel puno boli???
tnx. help!!!
-
active
#332 Re: sunecenje
hvala za savijet... al vec sam se osunetio!letim wrote:Svakako to uradi iz higijenskih razloga radi sebe, ne boli sigurno mnogo, moj sin se je osunetio kada je imao 5 godina i vjeruj mi nije strašno. Vjerovatno znas da može doći do nekih infekcija ako to ne uradiš.
-
letim
#333 Re: sunecenje
polumasni wrote:sto se tice estetskih i higijenskih razloga, tu sunecenje nema nikakvu prednost. za vjerske razloge, to je do tebe i tvoja uvjerenja. da sam na tvom mjestu, razmisljao bi o drugim i vaznijim stvarima... Sretno, sta god odlucis...
Griješiš što se tiće higijenskih razloga ima prednosti i to velike!!!!!
-
BRCAK27
#334 Re: sunecenje
Aferim i čestitam, ,pratim od prvog posta ovo temu i cestitam ti od srca ,,bolilo je i mene sjecam se dobro ,,al nezaboravi ,,zene vole nas Bosance i osunecenu cunu hahahah ( drage dame bez uvrede ali je to cinjenica) 
-
*mima*
#335 Re: sunecenje
Kako ti je to uspjelo? Tema otvorena...02.04....a ti registrovan...20.05....BRCAK27 wrote:Aferim i čestitam, ,pratim od prvog posta ovo temu i cestitam ti od srca ,,bolilo je i mene sjecam se dobro ,,al nezaboravi ,,zene vole nas Bosance i osunecenu cunu hahahah ( drage dame bez uvrede ali je to cinjenica)
- Op3r4t0r
#336 Re: sunecenje
Pa ne mora biti registrovan da bi pratio temu lolmima wrote:Kako ti je to uspjelo? Tema otvorena...02.04....a ti registrovan...20.05....BRCAK27 wrote:Aferim i čestitam, ,pratim od prvog posta ovo temu i cestitam ti od srca ,,bolilo je i mene sjecam se dobro ,,al nezaboravi ,,zene vole nas Bosance i osunecenu cunu hahahah ( drage dame bez uvrede ali je to cinjenica)
-
WizzardFromBOZ
#337 Re: sunecenje
kao, da su bili osuneceni, 50% onih koji su sad zarazeni HIV-om ne bi bili zarazeni....sto ne rece bolan ranije...Sunecenjem se duplo smanjuje mogucnost zaraze HIV-om.
-
active
#338 Re: sunecenje
hvala punoBRCAK27 wrote:Aferim i čestitam, ,pratim od prvog posta ovo temu i cestitam ti od srca ,,bolilo je i mene sjecam se dobro ,,al nezaboravi ,,zene vole nas Bosance i osunecenu cunu hahahah ( drage dame bez uvrede ali je to cinjenica)
hehe, jel i tebi radio doktor il je tebe berbo nazivo?
ahhhh... znam da vole
-
BRCAK27
#339 Re: sunecenje
Draga forumašice ,teme se mogu citati bez aktivnog učesća na forumu tj nemoram biti prijavljen da bih citao postove,,kako god zahvlajujem na pokusaju da me ismijes i napravis glupim ili ti lazovom ....Pitam se dali si ti ovdje mozda revizor ili tako nesto...
Active meni je to bolan odradio doktor u bolnici,tako da nije bilo problema ,veliki selam i pozdrav!
Active meni je to bolan odradio doktor u bolnici,tako da nije bilo problema ,veliki selam i pozdrav!
- armin_tz
#340 Re: sunecenje
ja sam se dvaput sunetio
zadnji put u cetvrtokmj razz, svidja mi se
.... ludilo... ma nista ne boli i sve je uvijek cisto i sve naj........
-
active
#341 Re: sunecenje
hahahahahaaa... bolan ne bio sto 2 puta?????armin_tz wrote:ja sam se dvaput sunetiozadnji put u cetvrtokmj razz, svidja mi se
- bpsang
#342 Re: sunecenje
mora da mu je naraslo u medjuvremenuactive wrote:hahahahahaaa... bolan ne bio sto 2 puta?????armin_tz wrote:ja sam se dvaput sunetiozadnji put u cetvrtokmj razz, svidja mi se
- pustopoljina
#343 Re: sunecenje
ovaj...jest da kasnim-ali jos jedan glas za osuneceni od testera. inace znam jednog iz "suprotnog tabora" 1/1 ali se osunetio u 18-19 god.zivota. bio tada u JNA,a JNA trajala 18 mjeseci,pa cuo da ko ode na sunecenje dobije slobodno. i on stao u red. nije mu zao.
a ovako odokativno-osuneceni uvijek izgleda "spreman"...tako da...

a ovako odokativno-osuneceni uvijek izgleda "spreman"...tako da...
-
ludacha
#344 Re: sunecenje
e boze sacuvaj svega sta procitah ovdje....
je da je malo kasno...ali nekima i nije
--prvo ti djecace "aktivni"
cuj nesto takvo napraviti i to roditeljima ne reci.. sramotra brate mili. pa ne radi se o tome da si petkom izasao i dosao kuci sat vremena kasnije, a oni spavali, pa im presutio... nije to mala stvar (ili ipak je
?!)
--nadalje..kakav je to doktor koji ce izvesti ikakav zahvat na maloljetnom pacijentu, bez dopustenja roditelja. to treba odmah prijaviti.
--za sve "razredne higijenicare" - pa jel sad to znaci da svi neosuneceni imaju non stop ili bar vrlo cesto neku infekciju..il cak da im je piša otpala??!
ajme! pa sta ce sad....
a estetika - sve je to umalo, doslovno
je da je malo kasno...ali nekima i nije
--prvo ti djecace "aktivni"
cuj nesto takvo napraviti i to roditeljima ne reci.. sramotra brate mili. pa ne radi se o tome da si petkom izasao i dosao kuci sat vremena kasnije, a oni spavali, pa im presutio... nije to mala stvar (ili ipak je
--nadalje..kakav je to doktor koji ce izvesti ikakav zahvat na maloljetnom pacijentu, bez dopustenja roditelja. to treba odmah prijaviti.
--za sve "razredne higijenicare" - pa jel sad to znaci da svi neosuneceni imaju non stop ili bar vrlo cesto neku infekciju..il cak da im je piša otpala??!
- Deleter
#345 Re: sunecenje
Hehehehe...dobar si ti lik active
Svaka cast.
A znam jednog slicnog tebi, koji je cak bio i stariji, i oziljak mu, kaze, nikad nije nestao. Ako si siven hirurski, ne moze ni nestati
. Logika 
Al' sta te briga, sad mozes trcat i na nudistickoj plazi - dobio si aerodinamiku

A znam jednog slicnog tebi, koji je cak bio i stariji, i oziljak mu, kaze, nikad nije nestao. Ako si siven hirurski, ne moze ni nestati
Al' sta te briga, sad mozes trcat i na nudistickoj plazi - dobio si aerodinamiku
-
MokeQc
#346 Re: sunecenje
Skin'o Active mrak s ociju !!!
-
active
#347 Re: sunecenje
hehehehehehe, ja ba... sad sam aerodinamican

-
active
#348 Re: sunecenje
---1. zasto im nisam reko za to...ludacha wrote:--prvo ti djecace "aktivni"
cuj nesto takvo napraviti i to roditeljima ne reci.. sramotra brate mili. pa ne radi se o tome da si petkom izasao i dosao kuci sat vremena kasnije, a oni spavali, pa im presutio... nije to mala stvar (ili ipak je?!)
--za sve "razredne higijenicare" - pa jel sad to znaci da svi neosuneceni imaju non stop ili bar vrlo cesto neku infekciju..il cak da im je piša otpala??!![]()
ajme! pa sta ce sad....
1. zato sto mislim da su oni smatrali da je bolje da ja budem osunecen, osunetili bi me jos dok sam bio mali, 2. mislim da je ovo moj k**ac i da je moje licno pravo da ja radim s njime sta ja zelim, posebno sada... i 3. sad cu ubrzo napuniti 18 godina, tako da je svejedno sto sam to uradio koji mjesec prije, samo sam si olaksao jer su ljeti nesnosne vrucine, pa bi mi 99% bilo puno teze podnijeti da se sad nekad sunetim.
---2. doktori to cinjenica ne bi smeli raditi nikako, ali u praksi rade. on je dajdza od mog jarana, tako da me "preko stele" osunetio.
---3. posto sam sad promjenio stranu, znam kako je
---4. estetika- stvar licnog ukusa. meni je ljepsi ovakav kakav je sad, al to je sve od osobe do osobe...
-
MutD452
#349 Re: sunecenje
Brate, dotjeraj ti njega... Uostalom kao metak je brate poslije toga, sto jest jest