ti likovi sa poternice su osumnjiceni
ili ti mislis da im je presudjeno da su ratni zlocinci ?!
Pa bio bi i vas Alija na poternici samo da nije umro
aha......zato se kriju sto su nevini a nece u zatvor jer znaju da se cijeli svijet urotio protiv golorukog i nejakog sErbskog naroda.adagio wrote:@ pitt ,
ti likovi sa poternice su osumnjiceni![]()
ili ti mislis da im je presudjeno da su ratni zlocinci ?!
Pa bio bi i vas Alija na poternici samo da nije umro
Pa , globalni strateski interesi se lako i brzo menjaju ...pitt wrote:aha.......i naoruzavali su isto tako i talibane pa sta. Shvatili su ono devedesetih sa kim imaju posla.adagio wrote:pitt wrote:Nemam se ja sta plasiti FBI i ostalih. Dok zlocinci koje ti branis kao i oni sto ih velicaju kao darko i te kako imaju o cemu da se brinu. Ameri malo pa malo raciju izvrse pa pohapse po par pripadnika cetnickih postrojbi.
aham .. zato su americke vlasti posmrtvo odlikovale Drazu Mihajlovica ,
urucili orden njegovoj porodici .
A gde to ja branim zlocince ?
ma ne ljutimo se,mora da zato buš hoće da vas spasi te pošasti sa juga srbije i da vas očisti od potencijalih terorista pa im daje nezavisnostadagio wrote:Pa , globalni strateski interesi se lako i brzo menjaju ...pitt wrote:aha.......i naoruzavali su isto tako i talibane pa sta. Shvatili su ono devedesetih sa kim imaju posla.adagio wrote:
Sada je 2008. godina i zar vam sam Bus nije kazao da su islamski teroristi najveca posast ovoga vremena , sta se onda ljutite na dr. Darka Trifunovica kada vam kaze isto ...
A, bil ti nama opisao te radikalne islamiste po Bosni?adagio wrote:Jeste gledaju CNN japanci 100 % , posebno su gledali kada se govori o radikalnim islamistima , tako da odlicno znaju kakvi ste i s kim imaju posla .and wrote:je li to konta da u japanu nisu gledali cnn i da ne znaju s kim imaju posla?
čovjek koji je istražujući genocid u srebrenici zaključio da je tamo ubijeno 100 civila mislim da bi trebao prestati bilo šta istraživati.
a zar nije u njemačkoj na kongresu?
Ti ne znas ni kada pocinje Kongres u Berlinu, a hoces da diskutujes, strasno ...
Uzivaj jos koji mjesec, jos malo pa ce Barack Hussein Obamaadagio wrote:Pa , globalni strateski interesi se lako i brzo menjaju ...pitt wrote:aha.......i naoruzavali su isto tako i talibane pa sta. Shvatili su ono devedesetih sa kim imaju posla.adagio wrote:
Sada je 2008. godina i zar vam sam Bus nije kazao da su islamski teroristi najveca posast ovoga vremena , sta se onda ljutite na dr. Darka Trifunovica kada vam kaze isto ...
Je l and ,and wrote:
ma ne ljutimo se,mora da zato buš nohoće da vas spasi te pošasti sa juga srbije i da vas očisti od potencijalih terorista pa im daje nezavist![]()
dobar je on čovjek
izgleda ne znaš dobro čitati.napisao sam potencijalnih jer po teorijama idiota svaki musliman je potencijalni terorista.adagio wrote:Je l and ,and wrote:
ma ne ljutimo se,mora da zato buš nohoće da vas spasi te pošasti sa juga srbije i da vas očisti od potencijalih terorista pa im daje nezavist![]()
dobar je on čovjek
ti ovo hoces da kazes da su siptari islamski teroristi ....![]()
Mogu misliti sta bi se dogodilo da sam ja to kazala![]()
Svejedno , slazem se , teroristi su![]()
![]()
Prava klockaadagio wrote:Je l and ,and wrote:
dobar je on čovjek
ti ovo hoces da kazes da su siptari islamski teroristi ....![]()
Mogu misliti sta bi se dogodilo da sam ja to kazala![]()
Svejedno , slazem se , teroristi su![]()
![]()
Jos jedan neonacista nam dolazi sa banjaluckog forumabbrs wrote:U Vojvodini živi oko 75% Srba,pa nevidim ko bi se od koga mogao odvajati.Nego vodi ti računa o tih tvojih 23%pitt wrote:ma da....svi u regionu su teroristi i jos jednom po ko zna koji put, breme odbrane civilizacije od razujarenih barbarskih hordi je palo na pleca srbina:D
![]()
![]()
![]()
nego ako se vojvodjani odluce odvojiti, hoce li i oni biti teroristi?
![]()
,okolina ti nije baš naklonjena
http://www.youtube.com/watch?v=tSVo-XlkDVcbbrs wrote:U Vojvodini živi oko 75% Srba,pa nevidim ko bi se od koga mogao odvajati.Nego vodi ti računa o tih tvojih 23%pitt wrote:ma da....svi u regionu su teroristi i jos jednom po ko zna koji put, breme odbrane civilizacije od razujarenih barbarskih hordi je palo na pleca srbina:D
![]()
![]()
![]()
nego ako se vojvodjani odluce odvojiti, hoce li i oni biti teroristi?
![]()
,okolina ti nije baš naklonjena
smrtna kazna svimadanas wrote:pa naravno, ali da ja tebe sad nesto pitam -- jel' to mi prvi put cujemo za taj izvjestaj sada? da li je trifunovic jedini potpisnik? sta cemo sa clanovima te 'vlade' RS-a sa kojima sjedimo u koaliciji... i sa stanovnicima te RS koji svi do jednog maltene vjeruju trifunovicu i slicnima...Prozor wrote:Sta god da se napise, ja bih da se i stavi jedan citat iz izvjestaja Vlade RS o Srebrenici iz 2002. godine, kojeg je on pripremio, i gdje se izravno negira genocid u Srebrenici.
hvala na ovom komentaruIBM wrote:Vratimo se na temu. Ima li iko ovdje da je spreman nesta konkretno raditi po ovom pitanju?
Blizzard ::bbrs wrote:Ja nisam neonacista i nikog ne mrzim.Imam pravo na svoje mišljenje i to je to.A ako ti se nesviđa to je tvoj problemtetakk wrote:Jos jedan neonacista nam dolazi sa banjaluckog forumabbrs wrote:U Vojvodini živi oko 75% Srba,pa nevidim ko bi se od koga mogao odvajati.Nego vodi ti računa o tih tvojih 23%,okolina ti nije baš naklonjena
Djes @kgb