Darko Trifunovic

Locked
adagio

Post by adagio »

@ pitt ,
ti likovi sa poternice su osumnjiceni :?
ili ti mislis da im je presudjeno da su ratni zlocinci ?!
Pa bio bi i vas Alija na poternici samo da nije umro 8-)
Prozor

Post by Prozor »

Ma ljudi ignorisite provokatora.
pitt

Post by pitt »

adagio wrote:@ pitt ,
ti likovi sa poternice su osumnjiceni :?
ili ti mislis da im je presudjeno da su ratni zlocinci ?!
Pa bio bi i vas Alija na poternici samo da nije umro 8-)
aha......zato se kriju sto su nevini a nece u zatvor jer znaju da se cijeli svijet urotio protiv golorukog i nejakog sErbskog naroda. :-) :-) :-) ne znam da li bi alija bio ili ne, ali sam siguran da bi otisao ako je pozvan.
adagio

Post by adagio »

pitt wrote:
adagio wrote:
pitt wrote:Nemam se ja sta plasiti FBI i ostalih. Dok zlocinci koje ti branis kao i oni sto ih velicaju kao darko i te kako imaju o cemu da se brinu. Ameri malo pa malo raciju izvrse pa pohapse po par pripadnika cetnickih postrojbi.

aham .. zato su americke vlasti posmrtvo odlikovale Drazu Mihajlovica ,
urucili orden njegovoj porodici .
A gde to ja branim zlocince ? :-)
aha.......i naoruzavali su isto tako i talibane pa sta. Shvatili su ono devedesetih sa kim imaju posla.
Pa , globalni strateski interesi se lako i brzo menjaju ...
Sada je 2008. godina i zar vam sam Bus nije kazao da su islamski teroristi najveca posast ovoga vremena , sta se onda ljutite na dr. Darka Trifunovica kada vam kaze isto ... :-)
pitt

Post by pitt »

aha.....bush je bas ono inteligentan i svi ga slusaju :D:D
Bas su se interesi promjenili......ameri i dalje ne daju mira srbiji....sad je kosovo na redu.
and

Post by and »

adagio wrote:
pitt wrote:
adagio wrote:

aha.......i naoruzavali su isto tako i talibane pa sta. Shvatili su ono devedesetih sa kim imaju posla.
Sada je 2008. godina i zar vam sam Bus nije kazao da su islamski teroristi najveca posast ovoga vremena , sta se onda ljutite na dr. Darka Trifunovica kada vam kaze isto ... :-)
ma ne ljutimo se,mora da zato buš hoće da vas spasi te pošasti sa juga srbije i da vas očisti od potencijalih terorista pa im daje nezavisnost 8-)
dobar je on čovjek :lol:
tetakk

Post by tetakk »

adagio wrote:
and wrote:je li to konta da u japanu nisu gledali cnn i da ne znaju s kim imaju posla?
čovjek koji je istražujući genocid u srebrenici zaključio da je tamo ubijeno 100 civila mislim da bi trebao prestati bilo šta istraživati.
a zar nije u njemačkoj na kongresu?
Jeste gledaju CNN japanci 100 % , posebno su gledali kada se govori o radikalnim islamistima , tako da odlicno znaju kakvi ste i s kim imaju posla .
Ti ne znas ni kada pocinje Kongres u Berlinu, a hoces da diskutujes, strasno ... :-)
A, bil ti nama opisao te radikalne islamiste po Bosni?
Njihove aktivnosti?
Broj(Darko rece da je u za vrijeme rara u BiH bilo 12000 mudzahedina :lol: , dok onaj fasist koji predvodi SPONU rece da je u Srebrenici bilo 12 000 mudzahedina, e sad ko laze ;))?

Kako vidim nacitan si :D pa reko:
Mozes li nam nesto reci o program Ravnogorskog Cetnickog pokreta i jesu li oni za tebe radikalni i neonacisti?
Pricaj nam o sturmfrontu Srbije i spisku jevreja i njihove imovine u srbiji na tom neonacistickom forumu?
Prozor

Post by Prozor »

adagio wrote:
pitt wrote:
adagio wrote:

Uzivaj jos koji mjesec, jos malo pa ce Barack Hussein Obama :D :D Ili ce vam biti povratak porodice Clinton :shock:
adagio

Post by adagio »

and wrote:
ma ne ljutimo se,mora da zato buš nohoće da vas spasi te pošasti sa juga srbije i da vas očisti od potencijalih terorista pa im daje nezavist 8-)
Je l and ,
ti ovo hoces da kazes da su siptari islamski teroristi .... :?
Mogu misliti sta bi se dogodilo da sam ja to kazala :roll:
Svejedno , slazem se , teroristi su :lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

ma da....svi u regionu su teroristi i jos jednom po ko zna koji put, breme odbrane civilizacije od razujarenih barbarskih hordi je palo na pleca srbina :D:D :lol: :lol: :lol: :lol: nego ako se vojvodjani odluce odvojiti, hoce li i oni biti teroristi? :lol: :lol:
and

Post by and »

adagio wrote:
and wrote:
ma ne ljutimo se,mora da zato buš nohoće da vas spasi te pošasti sa juga srbije i da vas očisti od potencijalih terorista pa im daje nezavist 8-)
Je l and ,
izgleda ne znaš dobro čitati.napisao sam potencijalnih jer po teorijama idiota svaki musliman je potencijalni terorista.
sreća samo pa se takvi kao ti ništa ne pitate i nikoga ne interesuje vaše mišljenje.
npr.gospoda u japanu su jako dobro upoznata sa situacijom u bih,ko je radio zločine i mnogo su nam pomagali.
ako ih nešto i interesuje mogu pitati jadranku stojaković,ivicu osima,omera halilhodžića...,a ne bjelosvjetske protuhe i lažljivce.
Last edited by and on 20/01/2008 20:11, edited 1 time in total.
tetakk

Post by tetakk »

adagio wrote:
and wrote:
Je l and ,
Prava klocka :D

crveni kmeri
IRA
ETA....Sve go terorista... islamista :D :oops:
Sto jest jest pokusalo se od strane srpske propagande i Albancima poturiti da su islamski teroristi ali nije islo, iako su 100 x zahebaniji kao narod od naivnih Bosnja.
bbrs

Post by bbrs »

[quote="pitt"]ma da....svi u regionu su teroristi i jos jednom po ko zna koji put, breme odbrane civilizacije od razujarenih barbarskih hordi je palo na pleca srbina :D:D :lol: :lol: :lol: :lol: nego ako se vojvodjani odluce odvojiti, hoce li i oni biti teroristi? :lol: :lol:[/quote]U Vojvodini živi oko 75% Srba,pa nevidim ko bi se od koga mogao odvajati.Nego vodi ti računa o tih tvojih 23% :D ,okolina ti nije baš naklonjena :D
pitt

Post by pitt »

Pa po vama su i crnogorci srbi bili pa vas ostavise na cjedilu. Prokleti teroristi :lol: :lol: :lol:
bbrs

Post by bbrs »

[quote="pitt"]Pa po vama su i crnogorci srbi bili pa vas ostavise na cjedilu. Prokleti teroristi :lol: :lol: :lol:[/quote]Kako ću ja biti terorista a nisam musliman? :D
tetakk

Post by tetakk »

bbrs wrote:
pitt wrote:ma da....svi u regionu su teroristi i jos jednom po ko zna koji put, breme odbrane civilizacije od razujarenih barbarskih hordi je palo na pleca srbina :D:D :lol: :lol: :lol: :lol: nego ako se vojvodjani odluce odvojiti, hoce li i oni biti teroristi? :lol: :lol:
U Vojvodini živi oko 75% Srba,pa nevidim ko bi se od koga mogao odvajati.Nego vodi ti računa o tih tvojih 23% :D ,okolina ti nije baš naklonjena :D
Jos jedan neonacista nam dolazi sa banjaluckog foruma :D

Djes @kgb :-)
Prozor

Post by Prozor »

bbrs wrote:
pitt wrote:ma da....svi u regionu su teroristi i jos jednom po ko zna koji put, breme odbrane civilizacije od razujarenih barbarskih hordi je palo na pleca srbina :D:D :lol: :lol: :lol: :lol: nego ako se vojvodjani odluce odvojiti, hoce li i oni biti teroristi? :lol: :lol:
U Vojvodini živi oko 75% Srba,pa nevidim ko bi se od koga mogao odvajati.Nego vodi ti računa o tih tvojih 23% :D ,okolina ti nije baš naklonjena :D
http://www.youtube.com/watch?v=tSVo-XlkDVc
pitt

Post by pitt »

bbrs wrote:
pitt wrote:Pa po vama su i crnogorci srbi bili pa vas ostavise na cjedilu. Prokleti teroristi :lol: :lol: :lol:
Kako ću ja biti terorista a nisam musliman? :D
ma ti si jos i tenkre pride :D:D
bbrs

Post by bbrs »

[quote="tetakk"][quote="bbrs"][quote="pitt"]ma da....svi u regionu su teroristi i jos jednom po ko zna koji put, breme odbrane civilizacije od razujarenih barbarskih hordi je palo na pleca srbina :D:D :lol: :lol: :lol: :lol: nego ako se vojvodjani odluce odvojiti, hoce li i oni biti teroristi? :lol: :lol:[/quote]U Vojvodini živi oko 75% Srba,pa nevidim ko bi se od koga mogao odvajati.Nego vodi ti računa o tih tvojih 23% :D ,okolina ti nije baš naklonjena :D[/quote]

Djes @kgb :-)[/quote]Ja nisam neonacista i nikog ne mrzim.Imam pravo na svoje mišljenje i to je to.A ako ti se nesviđa to je tvoj problem :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

danas wrote:
Prozor wrote:Sta god da se napise, ja bih da se i stavi jedan citat iz izvjestaja Vlade RS o Srebrenici iz 2002. godine, kojeg je on pripremio, i gdje se izravno negira genocid u Srebrenici.
pa naravno, ali da ja tebe sad nesto pitam -- jel' to mi prvi put cujemo za taj izvjestaj sada? da li je trifunovic jedini potpisnik? sta cemo sa clanovima te 'vlade' RS-a sa kojima sjedimo u koaliciji... i sa stanovnicima te RS koji svi do jednog maltene vjeruju trifunovicu i slicnima...
smrtna kazna svima :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

IBM wrote:Vratimo se na temu. Ima li iko ovdje da je spreman nesta konkretno raditi po ovom pitanju?
hvala na ovom komentaru

uhvatili smo se medjusobno svadjati umjesto da ceti zagorcamo zivot

jebo ti nas
bbrs

Post by bbrs »

[quote="Vozdra_123"][quote="IBM"]Vratimo se na temu. Ima li iko ovdje da je spreman nesta konkretno raditi po ovom pitanju?[/quote]

hvala na ovom komentaru

uhvatili smo se medjusobno svadjati umjesto da ceti zagorcamo zivot

jebo ti nas[/quote]Vi njemu samo dižete rejting :D Pokušajte da neobraćate pažnju biće vam bolje a njemu gore
tetakk

Post by tetakk »

bbrs wrote:
tetakk wrote:
bbrs wrote:U Vojvodini živi oko 75% Srba,pa nevidim ko bi se od koga mogao odvajati.Nego vodi ti računa o tih tvojih 23% :D ,okolina ti nije baš naklonjena :D

Djes @kgb :-)
Ja nisam neonacista i nikog ne mrzim.Imam pravo na svoje mišljenje i to je to.A ako ti se nesviđa to je tvoj problem :D
Blizzard ::
Prcko_Orashcic ::
ubiti muslimana nije zlocin nego dobro djelo..jedan potencijalni spavach manje

Da da, a sve je to u duhu svetosavlja... Very Happy
Pa kako bi ti sa teroristima(spavačima)?To je zlo savremenog čovječanstva

http://forum.blic.net/viewtopic.php?p=6 ... ht=#683831
srolati do dna...

@kgb
Tvoje misljenje je mrznja prema svemu sto nije srpsko, a idol ti je fasista Darkec.
bbrs

Post by bbrs »

[quote="tetakk"][quote="bbrs"][quote="tetakk"][quote="bbrs"][quote="pitt"]ma da....svi u regionu su teroristi i jos jednom po ko zna koji put, breme odbrane civilizacije od razujarenih barbarskih hordi je palo na pleca srbina :D:D :lol: :lol: :lol: :lol: nego ako se vojvodjani odluce odvojiti, hoce li i oni biti teroristi? :lol: :lol:[/quote]U Vojvodini živi oko 75% Srba,pa nevidim ko bi se od koga mogao odvajati.Nego vodi ti računa o tih tvojih 23% :D ,okolina ti nije baš naklonjena :D[/quote]

Djes @kgb :-)[/quote]Ja nisam neonacista i nikog ne mrzim.Imam pravo na svoje mišljenje i to je to.A ako ti se nesviđa to je tvoj problem :D[/quote]

[b]Blizzard ::
Prcko_Orashcic ::
ubiti muslimana nije zlocin nego dobro djelo..jedan potencijalni spavach manje

Da da, a sve je to u duhu svetosavlja... Very Happy
Pa kako bi ti sa teroristima(spavačima)?To je zlo savremenog čovječanstva[/b]

http://forum.blic.net/viewtopic.php?p=6 ... ht=#683831
srolati do dna...

@kgb
Tvoje misljenje je mrznja prema svemu sto nije srpsko, a idol ti je fasista Darkec.[/quote]To je tvoje mišljenje a ja imam prijatelja normalnih Bošnjaka koliko hoćeš a i oni se gnušaju terorista(spavača).Ko je tebi kriv što si teroristički nastrojen.Ti" spavači" će prvo tebe po glavi udariti jer si im bliži pa tek onda mene.Sory :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

pitt wrote:Pa po vama su i crnogorci srbi bili pa vas ostavise na cjedilu. Prokleti teroristi :lol: :lol: :lol:
Ma sve to nekako, ali sta ce biti kad im se Srbi budu htjeli otcijepiti? :?

8-) :D
Locked