Glasao je Vojo, na birackom mestu u Gospodar Jevremovoj ulici u popodnevnim satima, verovatno njegov glas spada u onih 2% nevazecih, samo da ga se Tadic jednom resi i da svoju politiku vodi bez njega.simi5 wrote:Vonjo je danas u vikendici, apstinirao je.kicky wrote:UH! dobro je, lakše se diše...da mi je znat koga je Vojo zaokružio, volio bi to znat više nego pare
Dešavanja u Srbiji
-
goeasy
-
simi5
Slažem se, još tome treba uzeti u obzir i da je zbog jasne namere da se od Srbije oduzme KiM svet duvao u leđa Nikoliću. Drugo kampanja Nikolića je već počela da se udaljava od Šešeljevih ideja što se u budućnosti može samo sve jače ispoljavati. Treće Maja Nikolić kao gradonačelnica Novog Sada već se distancira od radikala što verovatno znači nekakvo cepanje među njima. I peto, vrlo bitno, glasači DSS i NS očigledno su se većinski priključili Tadiću a nisu apstinirali kako im je preporučivao Koštunica.goeasy wrote:Biracko telo pravih Radikala, tj onih sto zastupaju Seseljeve ideje (Karlovac/Karlobag itd i slicne gluposti) je 8% koliko je i bilo 2000 godine, sve ostalo su pogubljeni u tranziciji tj oni sto su ostali bez posla, i sto pesak kaze bivsi socijalisti, nova Srbija i deo Kostunicinih pristalica najveci broj njih nije ni svestan za sta je glasao.
Nego, predsednik Srbije je Boris Tadic, za sad sa 50,5 posto a kad se odbace nevazeci listici oko 2% taj procenat ce biti veci.
-
MA DAJ...
[/quote]zavrzlama wrote:CESID 90 odsto: Tadić pobedio na izborima
Kandidat Demokratske stranke Boris Tadić osvojio je 50,5 odsto glasova u današnjem drugom krugu izbora za predsednika Srbije, procena je CESID-a na osnovu više od 90 odsto obrađenog uzorka.
Kandidat Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić osvojio je 47,9 odsto.
Zoran Lučić iz CESID-a rekao je da ta procena izlazi van okvira moguće statističke greške i može se zaključiti da je aktuelni šef drzave pobedio na izborima.
Tadić je, prema toj proceni, dobio oko 2.300.000, a Nikolić 2.180.000 glasova.
Prema procenama CESID-a, glasalo je 67,6 odsto birača, odnosno 4.540.000 birača
Pa vi niste normalni,za one koji slave neku pobjedu u Srbiji...
Procitaj te jos jednom ovaj citat,pa da se otrijeznite za sva vremena,
ko je to pobjedio danas u Srbiji???
-
simi5
Nije mi jasno kako možeš ovo da kažeš? Ti ne priznaješ postojanje Srba u BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Makedoniji nasuprot ustavima tih država koje priznaju Srbe? Sram te bilo!komeba wrote:Pozdravlja Tadic srpski anrod u Crnoj Gori,Makedoniji,Hrvatskoj,Republici Srpskoj...znaci ne srpski narod u cijeloj BiH.To je to,bez obzira da li da je pobijedio Toma ili Tadic,ideologija Velike Srbije i nepriznavanja BiH se nastavlja.
-
klixober
Nabraja drzave i onda odjednom jedan dio drzave BiH...Srbi zive i u Sarajevu,Tuzli,Mostaru,dakle u ovom entitetu.Znaci trebao je pozdraviti Srbe u BiH.simi5 wrote:Nije mi jasno kako možeš ovo da kažeš? Ti ne priznaješ postojanje Srba u BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Makedoniji nasuprot ustavima tih država koje priznaju Srbe? Sram te bilo!komeba wrote:Pozdravlja Tadic srpski anrod u Crnoj Gori,Makedoniji,Hrvatskoj,Republici Srpskoj...znaci ne srpski narod u cijeloj BiH.To je to,bez obzira da li da je pobijedio Toma ili Tadic,ideologija Velike Srbije i nepriznavanja BiH se nastavlja.
- kicky
pa sanader je to isto uradio, kolko ja znam nitko ga nije optuživo zbog toga za stvaranje velike hrvatske, ne tražimo dlaku u jajaetu budimo prezadoovljni što pobjendički govor nije držao toma...što se tiče tadića - očito čovjeku treba malo poduke iz geografije, ali kažem - dlaka u jajetu!!!komeba wrote:Pozdravlja Tadic srpski anrod u Crnoj Gori,Makedoniji,Hrvatskoj,Republici Srpskoj...znaci ne srpski narod u cijeloj BiH.To je to,bez obzira da li da je pobijedio Toma ili Tadic,ideologija Velike Srbije i nepriznavanja BiH se nastavlja.
-
klixober
Kada nabrajas drzave,logicno je da stavis Bosnu i Hercegovinu.Ovim Tadic dokazuje da mu nije stalo do Srba u Federaciji,a da manji entitet stavlja u ravan drzava.Maja_XXX wrote:Pa i Novak Djokovic je jucer pozdravio sve svoje fanove u Srbiji,Crnoj Gori,Republici Srpskoj i Hrvatskoj...Pazi ti tog nacionalistu,nigdje nije Bosnu spomenuo..cccc...![]()
![]()
-
goeasy
Ne verujem da je on to uradio svesno i namerno, verovatno je omaskom izostavio BiH, inace Republiku Srpsku nije mogao a da ne pomene posebno zbog otvorene podrske koju je odatle dobio. Ipak ovde zivi dosta ljudi poreklom iz BiH koji imaju pravo glasa.komeba wrote:Kada nabrajas drzave,logicno je da stavis Bosnu i Hercegovinu.Ovim Tadic dokazuje da mu nije stalo do Srba u Federaciji,a da manji entitet stavlja u ravan drzava.Maja_XXX wrote:Pa i Novak Djokovic je jucer pozdravio sve svoje fanove u Srbiji,Crnoj Gori,Republici Srpskoj i Hrvatskoj...Pazi ti tog nacionalistu,nigdje nije Bosnu spomenuo..cccc...![]()
![]()
-
IgorB.
Pa vi ljudi niste normalni ljudi u Srbiji su danas pobedile Evropske vrednosti!! A veruj te mi mnogi onih koji su glasali za Nikolica nisu glasali za njega jer su Nationalisti kao on vec zato sto su razocarani u Tadica i zato sto su Nikolicu poverovali da on zaista hoce u EU kao sto je pricao kroz celu kampanju!!
A za tebe Pesak stranacka koleginice.. Valjda si videla da je Ceda danas glasao pa sta mislis jel glaso za Tadica ili Nikolica..? Imas samo jedan pokusaj da pogodis!
A za tebe Pesak stranacka koleginice.. Valjda si videla da je Ceda danas glasao pa sta mislis jel glaso za Tadica ili Nikolica..? Imas samo jedan pokusaj da pogodis!
- cogni
Ma, pomenuo je RS mahinalno, ipak u RS ima daleko vishe Srba nego u ostatku BiH.goeasy wrote: Ne verujem da je on to uradio svesno i namerno, verovatno je omaskom izostavio BiH, inace Republiku Srpsku nije mogao a da ne pomene posebno zbog otvorene podrske koju je odatle dobio. Ipak ovde zivi dosta ljudi poreklom iz BiH koji imaju pravo glasa.
@pesak,
Ako nije bilo jasno, akcenat je bio na "samo Srbi".
-
basta sljezove boje
a Srbe u Americi izostavio?komeba wrote:Pozdravlja Tadic srpski anrod u Crnoj Gori,Makedoniji,Hrvatskoj,Republici Srpskoj...znaci ne srpski narod u cijeloj BiH.To je to,bez obzira da li da je pobijedio Toma ili Tadic,ideologija Velike Srbije i nepriznavanja BiH se nastavlja.
-
goeasy
Sto me zezas i izvrces mi reci, RS je pomenuo posebno zbog podrske koju je dobio odatle, a mahinalno i omaskom nije pomenuo BiH,cogni wrote:Ma, pomenuo je RS mahinalno, ipak u RS ima daleko vishe Srba nego u ostatku BiH.goeasy wrote: Ne verujem da je on to uradio svesno i namerno, verovatno je omaskom izostavio BiH, inace Republiku Srpsku nije mogao a da ne pomene posebno zbog otvorene podrske koju je odatle dobio. Ipak ovde zivi dosta ljudi poreklom iz BiH koji imaju pravo glasa.
@pesak,
PS jedino biracko mesto u BiH je bilo u Banja Luci
-
MA DAJ...
pesak wrote:mna sramota ziva...
pesak,poruci Cedi da kupi armanijevo odjelo i da malo promjeni pricu na nastupima svojim...svatit cemo ga mi lako iz BiH sta je mislio da kaze...
ovako ne ide vise...
izbori bili i ostede sve isto...status que!
Bauljanje i dalje u mraku.
-
basta sljezove boje
goeasy wrote:Sto me zezas i izvrces mi reci, RS je pomenuo posebno zbog podrske koju je dobio odatle, a mahinalno i omaskom nije pomenuo BiH,cogni wrote:Ma, pomenuo je RS mahinalno, ipak u RS ima daleko vishe Srba nego u ostatku BiH.goeasy wrote: Ne verujem da je on to uradio svesno i namerno, verovatno je omaskom izostavio BiH, inace Republiku Srpsku nije mogao a da ne pomene posebno zbog otvorene podrske koju je odatle dobio. Ipak ovde zivi dosta ljudi poreklom iz BiH koji imaju pravo glasa.
@pesak,
PS jedino biracko mesto u BiH je bilo u Banja Luci
U poseban izvod iz biračkog spiska za biračko mesto u Banjaluci uvedeno je 325 lica.
i koliko ih je glasalo u Banjoj Luci na jedinom birackom mjestu u RS?
-
silence_is_sexy
jel' neko moze pojasniti ovu preliminarnu izbornu matematiku?...kandidat Demokratske stranke Boris Tadić osvojio 50,5 posto glasova, dok je kandidat Srspske radikalne stranke Tomislav Nikolić osvojio 47,9 posto glasova.
50,5% + 47,9% = 98,4
sta se desilo sa preostalih 1,6%?
nevazeci listici?
-
goeasy
Ne znam da li su stigle informacije, ko prvi sazna nek javibasta sljezove boje wrote:goeasy wrote:Sto me zezas i izvrces mi reci, RS je pomenuo posebno zbog podrske koju je dobio odatle, a mahinalno i omaskom nije pomenuo BiH,cogni wrote: Ma, pomenuo je RS mahinalno, ipak u RS ima daleko vishe Srba nego u ostatku BiH.
@pesak,
PS jedino biracko mesto u BiH je bilo u Banja LuciU poseban izvod iz biračkog spiska za biračko mesto u Banjaluci uvedeno je 325 lica.
i koliko ih je glasalo u Banjoj Luci na jedinom birackom mjestu u RS?