Dešavanja u Srbiji

Post Reply
goeasy

Post by goeasy »

simi5 wrote:
kicky wrote:UH! dobro je, lakše se diše...da mi je znat koga je Vojo zaokružio, volio bi to znat više nego pare :D
Vonjo je danas u vikendici, apstinirao je.
Glasao je Vojo, na birackom mestu u Gospodar Jevremovoj ulici u popodnevnim satima, verovatno njegov glas spada u onih 2% nevazecih, samo da ga se Tadic jednom resi i da svoju politiku vodi bez njega.
simi5

Post by simi5 »

goeasy wrote:Biracko telo pravih Radikala, tj onih sto zastupaju Seseljeve ideje (Karlovac/Karlobag itd i slicne gluposti) je 8% koliko je i bilo 2000 godine, sve ostalo su pogubljeni u tranziciji tj oni sto su ostali bez posla, i sto pesak kaze bivsi socijalisti, nova Srbija i deo Kostunicinih pristalica najveci broj njih nije ni svestan za sta je glasao.

Nego, predsednik Srbije je Boris Tadic, za sad sa 50,5 posto a kad se odbace nevazeci listici oko 2% taj procenat ce biti veci.
Slažem se, još tome treba uzeti u obzir i da je zbog jasne namere da se od Srbije oduzme KiM svet duvao u leđa Nikoliću. Drugo kampanja Nikolića je već počela da se udaljava od Šešeljevih ideja što se u budućnosti može samo sve jače ispoljavati. Treće Maja Nikolić kao gradonačelnica Novog Sada već se distancira od radikala što verovatno znači nekakvo cepanje među njima. I peto, vrlo bitno, glasači DSS i NS očigledno su se većinski priključili Tadiću a nisu apstinirali kako im je preporučivao Koštunica.
klixober

Post by klixober »

Pozdravlja Tadic srpski anrod u Crnoj Gori,Makedoniji,Hrvatskoj,Republici Srpskoj...znaci ne srpski narod u cijeloj BiH.To je to,bez obzira da li da je pobijedio Toma ili Tadic,ideologija Velike Srbije i nepriznavanja BiH se nastavlja.
MA DAJ...

Post by MA DAJ... »

zavrzlama wrote:CESID 90 odsto: Tadić pobedio na izborima

Kandidat Demokratske stranke Boris Tadić osvojio je 50,5 odsto glasova u današnjem drugom krugu izbora za predsednika Srbije, procena je CESID-a na osnovu više od 90 odsto obrađenog uzorka.

Kandidat Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić osvojio je 47,9 odsto.

Zoran Lučić iz CESID-a rekao je da ta procena izlazi van okvira moguće statističke greške i može se zaključiti da je aktuelni šef drzave pobedio na izborima.

Tadić je, prema toj proceni, dobio oko 2.300.000, a Nikolić 2.180.000 glasova.

Prema procenama CESID-a, glasalo je 67,6 odsto birača, odnosno 4.540.000 birača
[/quote]

Pa vi niste normalni,za one koji slave neku pobjedu u Srbiji...

Procitaj te jos jednom ovaj citat,pa da se otrijeznite za sva vremena,

ko je to pobjedio danas u Srbiji???
simi5

Post by simi5 »

komeba wrote:Pozdravlja Tadic srpski anrod u Crnoj Gori,Makedoniji,Hrvatskoj,Republici Srpskoj...znaci ne srpski narod u cijeloj BiH.To je to,bez obzira da li da je pobijedio Toma ili Tadic,ideologija Velike Srbije i nepriznavanja BiH se nastavlja.
Nije mi jasno kako možeš ovo da kažeš? Ti ne priznaješ postojanje Srba u BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Makedoniji nasuprot ustavima tih država koje priznaju Srbe? Sram te bilo!
pesak

Post by pesak »

:lol: mna sramota ziva... :lol:
klixober

Post by klixober »

simi5 wrote:
komeba wrote:Pozdravlja Tadic srpski anrod u Crnoj Gori,Makedoniji,Hrvatskoj,Republici Srpskoj...znaci ne srpski narod u cijeloj BiH.To je to,bez obzira da li da je pobijedio Toma ili Tadic,ideologija Velike Srbije i nepriznavanja BiH se nastavlja.
Nije mi jasno kako možeš ovo da kažeš? Ti ne priznaješ postojanje Srba u BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Makedoniji nasuprot ustavima tih država koje priznaju Srbe? Sram te bilo!
Nabraja drzave i onda odjednom jedan dio drzave BiH...Srbi zive i u Sarajevu,Tuzli,Mostaru,dakle u ovom entitetu.Znaci trebao je pozdraviti Srbe u BiH.
polara

Post by polara »

:-) :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-)
kicky

Post by kicky »

pa sanader je to isto uradio, kolko ja znam nitko ga nije optuživo zbog toga za stvaranje velike hrvatske, ne tražimo dlaku u jajaetu budimo prezadoovljni što pobjendički govor nije držao toma...što se tiče tadića - očito čovjeku treba malo poduke iz geografije, ali kažem - dlaka u jajetu!!!
Maja_XXX

Post by Maja_XXX »

Pa i Novak Djokovic je jucer pozdravio sve svoje fanove u Srbiji,Crnoj Gori,Republici Srpskoj i Hrvatskoj...Pazi ti tog nacionalistu,nigdje nije Bosnu spomenuo..cccc... :D :D :D
klixober

Post by klixober »

Maja_XXX wrote:Pa i Novak Djokovic je jucer pozdravio sve svoje fanove u Srbiji,Crnoj Gori,Republici Srpskoj i Hrvatskoj...Pazi ti tog nacionalistu,nigdje nije Bosnu spomenuo..cccc... :D :D :D
Kada nabrajas drzave,logicno je da stavis Bosnu i Hercegovinu.Ovim Tadic dokazuje da mu nije stalo do Srba u Federaciji,a da manji entitet stavlja u ravan drzava.
goeasy

Post by goeasy »

komeba wrote:
Maja_XXX wrote:Pa i Novak Djokovic je jucer pozdravio sve svoje fanove u Srbiji,Crnoj Gori,Republici Srpskoj i Hrvatskoj...Pazi ti tog nacionalistu,nigdje nije Bosnu spomenuo..cccc... :D :D :D
Kada nabrajas drzave,logicno je da stavis Bosnu i Hercegovinu.Ovim Tadic dokazuje da mu nije stalo do Srba u Federaciji,a da manji entitet stavlja u ravan drzava.
Ne verujem da je on to uradio svesno i namerno, verovatno je omaskom izostavio BiH, inace Republiku Srpsku nije mogao a da ne pomene posebno zbog otvorene podrske koju je odatle dobio. Ipak ovde zivi dosta ljudi poreklom iz BiH koji imaju pravo glasa.
IgorB.

Post by IgorB. »

Pa vi ljudi niste normalni ljudi u Srbiji su danas pobedile Evropske vrednosti!! A veruj te mi mnogi onih koji su glasali za Nikolica nisu glasali za njega jer su Nationalisti kao on vec zato sto su razocarani u Tadica i zato sto su Nikolicu poverovali da on zaista hoce u EU kao sto je pricao kroz celu kampanju!!

A za tebe Pesak stranacka koleginice.. Valjda si videla da je Ceda danas glasao pa sta mislis jel glaso za Tadica ili Nikolica..? Imas samo jedan pokusaj da pogodis!
cogni

Post by cogni »

goeasy wrote: Ne verujem da je on to uradio svesno i namerno, verovatno je omaskom izostavio BiH, inace Republiku Srpsku nije mogao a da ne pomene posebno zbog otvorene podrske koju je odatle dobio. Ipak ovde zivi dosta ljudi poreklom iz BiH koji imaju pravo glasa.
Ma, pomenuo je RS mahinalno, ipak u RS ima daleko vishe Srba nego u ostatku BiH.

@pesak,
Ako nije bilo jasno, akcenat je bio na "samo Srbi".
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

a Srbe u Americi izostavio? :shock:
goeasy

Post by goeasy »

cogni wrote:
goeasy wrote: Ne verujem da je on to uradio svesno i namerno, verovatno je omaskom izostavio BiH, inace Republiku Srpsku nije mogao a da ne pomene posebno zbog otvorene podrske koju je odatle dobio. Ipak ovde zivi dosta ljudi poreklom iz BiH koji imaju pravo glasa.
Ma, pomenuo je RS mahinalno, ipak u RS ima daleko vishe Srba nego u ostatku BiH.

@pesak,
Sto me zezas i izvrces mi reci, RS je pomenuo posebno zbog podrske koju je dobio odatle, a mahinalno i omaskom nije pomenuo BiH,
PS jedino biracko mesto u BiH je bilo u Banja Luci
MA DAJ...

Post by MA DAJ... »

pesak wrote::lol: mna sramota ziva... :lol:

pesak,poruci Cedi da kupi armanijevo odjelo i da malo promjeni pricu na nastupima svojim...svatit cemo ga mi lako iz BiH sta je mislio da kaze...

ovako ne ide vise...

izbori bili i ostede sve isto...status que!

Bauljanje i dalje u mraku.
basta sljezove boje

a njih je zaboravio ...

Image
cogni

Post by cogni »

@goeasy
Ne znam kako si zakljucio da ti izvrcem reci, stavishe ono sto sam rekao je na liniji onoga sto si ti rekao.
basta sljezove boje

goeasy wrote:
cogni wrote:

@pesak,
Sto me zezas i izvrces mi reci, RS je pomenuo posebno zbog podrske koju je dobio odatle, a mahinalno i omaskom nije pomenuo BiH,
U poseban izvod iz biračkog spiska za biračko mesto u Banjaluci uvedeno je 325 lica.

i koliko ih je glasalo u Banjoj Luci na jedinom birackom mjestu u RS?
silence_is_sexy

Post by silence_is_sexy »

...kandidat Demokratske stranke Boris Tadić osvojio 50,5 posto glasova, dok je kandidat Srspske radikalne stranke Tomislav Nikolić osvojio 47,9 posto glasova.
jel' neko moze pojasniti ovu preliminarnu izbornu matematiku?

50,5% + 47,9% = 98,4
sta se desilo sa preostalih 1,6%?
nevazeci listici?
cogni

Post by cogni »

silence_is_sexy wrote: nevazeci listici?
Naravno.
klixober

Post by klixober »

Evo opet pozdravio u Republici Srpskoj,a ne u BiH.Je li opet slucajno? :-)
goeasy

Post by goeasy »

basta sljezove boje wrote:
goeasy wrote:
cogni wrote: Ma, pomenuo je RS mahinalno, ipak u RS ima daleko vishe Srba nego u ostatku BiH.

@pesak,
U poseban izvod iz biračkog spiska za biračko mesto u Banjaluci uvedeno je 325 lica.

i koliko ih je glasalo u Banjoj Luci na jedinom birackom mjestu u RS?
Ne znam da li su stigle informacije, ko prvi sazna nek javi
cogni

Post by cogni »

komeba wrote:Evo opet pozdravio u Republici Srpskoj,a ne u BiH.Je li opet slucajno? :-)
Nema tako puno Srba u ostatku BiH pa ih se nije sjetio. Bilo bi lijepo da je i njih pozdravio, al ne znam zasto oko toga dizati toliku galamu.
Post Reply