ima i ta mjesta, ali jos hiljadu drugih stvari... najgora mi je promjene raspolozenja... u 2 min iz krajnosti u krajnost ...dita von teese wrote:Muski Rakovi s kojima sam se ja susretala su kenjkavi. I nikad ne znam je li u meni trazi majku (vlastitu majku, ne onu sto mu radja djecu) ili zenu.
Nadjite se - sexy horoskop
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- WildRedRose
#326 Re: Nadjite se - sexy horoskop
-
sha_ba
#327 Re: Nadjite se - sexy horoskop
moja ruzo ti si se bas opeklaWildRedRose wrote:ima i ta mjesta, ali jos hiljadu drugih stvari... najgora mi je promjene raspolozenja... u 2 min iz krajnosti u krajnost ...dita von teese wrote:Muski Rakovi s kojima sam se ja susretala su kenjkavi. I nikad ne znam je li u meni trazi majku (vlastitu majku, ne onu sto mu radja djecu) ili zenu.![]()
a ja po ovom sto procitah ni skim da se slozim...
mada voljela bih upoznat npr nekog bika
- dita von teese
#328 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ima, al da ne pocinjem sad.WildRedRose wrote:ima i ta mjesta, ali jos hiljadu drugih stvari... najgora mi je promjene raspolozenja... u 2 min iz krajnosti u krajnost ...dita von teese wrote:Muski Rakovi s kojima sam se ja susretala su kenjkavi. I nikad ne znam je li u meni trazi majku (vlastitu majku, ne onu sto mu radja djecu) ili zenu.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=bqSQgUkQs2M
Uvijek mi padne na pamet ovo.... Nikolaaaa, nisam ti ja maaaajkaaa...
- kokuz_sa
#329 Re: Nadjite se - sexy horoskop
kakve si srece upoznat ces kakvog konjasha_ba wrote:moja ruzo ti si se bas opeklaWildRedRose wrote: ima i ta mjesta, ali jos hiljadu drugih stvari... najgora mi je promjene raspolozenja... u 2 min iz krajnosti u krajnost ...![]()
![]()
a ja po ovom sto procitah ni skim da se slozim...![]()
![]()
mada voljela bih upoznat npr nekog bika.... jarcevi su isfurani
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#330 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Uh muski rakovi, samo ga ne odvajaj od mamine suknje i sve ce biti u redu

- WildRedRose
#331 Re: Nadjite se - sexy horoskop
shabo moja , bjez' od raka kako znassha_ba wrote:
moja ruzo ti si se bas opekla![]()
a ja po ovom sto procitah ni skim da se slozim...![]()
![]()
mada voljela bih upoznat npr nekog bika.... jarcevi su isfurani
![]()
necemo pocinjatidita von teese wrote:
Ima, al da ne pocinjem sad.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=bqSQgUkQs2M
Uvijek mi padne na pamet ovo.... Nikolaaaa, nisam ti ja maaaajkaaa...
-
sha_ba
#332 Re: Nadjite se - sexy horoskop
eee moj kokuze.... ne podcjenjuj konje

- ho oponopono
#333 Re: Nadjite se - sexy horoskop
...ovo izgleda kako je ko imao iskustvo sa nekim znakom, počinje onda pljuvačina pa izdizanje sebe!
- WildRedRose
#334 Re: Nadjite se - sexy horoskop
nije takoho oponopono wrote:...ovo izgleda kako je ko imao iskustvo sa nekim znakom, počinje onda pljuvačina pa izdizanje sebe!
- ho oponopono
#335 Re: Nadjite se - sexy horoskop
...a jest tako je nema većih kindera od nas, istresanje nam je na kub!
-
sha_ba
#336 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ma ne znam al cine mi se onako k'o cuJiceWRRsmom wrote:rakovi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
hhaarree
#337 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ma samo ribe ba
et i bikovi (da se rouz ne naljuti
) ostali ste nebitni 
-
sha_ba
#338 Re: Nadjite se - sexy horoskop
a joj mama draga.... jeusl bar u onom dobri?WRRsmom wrote:sha_ba hem ko curice, hem pickice, plase se svega i svacega, hem ih trebas za rucicu da bi bilo sta poduzeli, sve ih nutkati, sve ih uciti i kad imaju znanje, hem ako nemaju mame u tebi vide mamu, ljubomorni ko psi a egoisti...uh ima toga jos![]()
a ja kako god koji horoskom procitam, ne slazem se ni s jednim znakom...
- WildRedRose
#339 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ljubi tebe rouz po ko zna koji put danashhaarree wrote:ma samo ribe baet i bikovi (da se rouz ne naljuti
) ostali ste nebitni
- Ramzess Veliki
#340 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Eh, muški rak ... jedan korak naprijed - dva nazad. Imao sam frenda Raka, ono na oko lafac čvrst k'o stijena, kuler, faca ... stalno se neke cure vrtile oko njega - realizacija nula.WildRedRose wrote:imala sam lose iskustvo sa rakom, taj znak je gluho bilokerimba wrote:Ma najjači horoskopski znak na svijetu ,Rak!
Moraš imati čelične živce da izdržiš ,kakve sve misli prolaze kroz.![]()
Al' kad se zasitiš ,povučeš se samo![]()
![]()
a opet, ja podznak raka. vela havle vela kuvete![]()
Igrali mi jednom partiju karata dva dana pa ogladnili, i odemo oko podneva u piceriju, naručimo pice i čekamo ... sjede dvije zgodne cure sa nekim informatičarem, gule ga, plaća im pice i piće ... ja ih malo pogledam sa osmijehom i počnem priču (prvi put ih vidim), odgovaraju, pričam kako igramo karata sami u stanu i pozivam ih , one pristaju - samo da se pozdrave sa drugom i ... a ovaj moj Rak se zabuljio u jednu od njih:
Ona: - Joj, izvini, neprijatno mi je jesti dok me tako gledaš ...
Rak: - Ma jebi se.
Mi svi:
Ja: - Halo konju, koji ti je, cure su OK ...
Ona: - Oprosti nisam mislila ništa loše ...
Rak: - Marš šta me gledaš ... one meni ... rospije ...
Ja ga izbacim napolje i izvinem se curama ... e poslije sam provalio da je dobar samo u reklamiranju ali da se boji završnice k'o da će mu otpast' ona stvar.
- Ramzess Veliki
#341 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Taj sam ... ali dobro prikrivam tragove.dita von teese wrote: Ni ribe nesto ne volim - cini mi se da je to znak kojem je prevara bliza od drugih, ustvari, koji vara jer ne razmislja o posljedicama i o tome sta to znaci za druge, ili sta je to prevara uopste.
- WildRedRose
#342 Re: Nadjite se - sexy horoskop
sve si rek'o ... ja samo kazem, bjezim od muskih rakova k'o djavo od krstaRamzess Veliki wrote: Eh, muški rak ... jedan korak naprijed - dva nazad. Imao sam frenda Raka, ono na oko lafac čvrst k'o stijena, kuler, faca ... stalno se neke cure vrtile oko njega - realizacija nula.![]()
Igrali mi jednom partiju karata dva dana pa ogladnili, i odemo oko podneva u piceriju, naručimo pice i čekamo ... sjede dvije zgodne cure sa nekim informatičarem, gule ga, plaća im pice i piće ... ja ih malo pogledam sa osmijehom i počnem priču (prvi put ih vidim), odgovaraju, pričam kako igramo karata sami u stanu i pozivam ih , one pristaju - samo da se pozdrave sa drugom i ... a ovaj moj Rak se zabuljio u jednu od njih:
Ona: - Joj, izvini, neprijatno mi je jesti dok me tako gledaš ...![]()
Rak: - Ma jebi se.
Mi svi:![]()
Ja: - Halo konju, koji ti je, cure su OK ...
Ona: - Oprosti nisam mislila ništa loše ...![]()
Rak: - Marš šta me gledaš ... one meni ... rospije ...
Ja ga izbacim napolje i izvinem se curama ... e poslije sam provalio da je dobar samo u reklamiranju ali da se boji završnice k'o da će mu otpast' ona stvar.
-
hhaarree
#343 Re: Nadjite se - sexy horoskop
tek vidjoh sta ova recedita von teese wrote: Ni ribe nesto ne volim - cini mi se da je to znak kojem je prevara bliza od drugih, ustvari, koji vara jer ne razmislja o posljedicama i o tome sta to znaci za druge, ili sta je to prevara uopste.
- kockica_kockica
#344 Re: Nadjite se - sexy horoskop
LIBRA: The lover
Very pretty. Very romantic. Nice to everyone they meet. Their love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique sexiness. Most caring person you will ever meet! Amazing in Bed. Did I say Amazing in Bed? Not the kind of person you wanna F**K with...u might end up crying...the most irresistible. 9 years of bad luck if you do not repost.
Presavrsena
Very pretty. Very romantic. Nice to everyone they meet. Their love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique sexiness. Most caring person you will ever meet! Amazing in Bed. Did I say Amazing in Bed? Not the kind of person you wanna F**K with...u might end up crying...the most irresistible. 9 years of bad luck if you do not repost.
Presavrsena
-
sha_ba
#345 Re: Nadjite se - sexy horoskop
hahahahhah e sad mi te bas zao draga.... al nek si se kutarisalaWRRsmom wrote: i tu im moras crtati![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#346 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Nema pojma Dita šta je dobra ... dobar horoskopski znak.hhaarree wrote:tek vidjoh sta ova recedita von teese wrote: Ni ribe nesto ne volim - cini mi se da je to znak kojem je prevara bliza od drugih, ustvari, koji vara jer ne razmislja o posljedicama i o tome sta to znaci za druge, ili sta je to prevara uopste.samo ti se cini to da je tako u praksi je upravo suprotno, bar kod mene doduse. A mozda je to jer sam dupli ko ce znat
![]()
Bona Dita đe to sve načita ...
Ribe su ti defakto umjetnici umetnici, stvoreni da budu ljubavnici jer osjećaju svoga partnera kao niko drugi. A to da šaraju ... jeste ... dok ne nađu onu koju će izdizati u nebesa i skidati joj zvijezde sa neba.
- dita von teese
#347 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ramzess Veliki wrote:Nema pojma Dita šta je dobra ... dobar horoskopski znak.hhaarree wrote:tek vidjoh sta ova recedita von teese wrote: Ni ribe nesto ne volim - cini mi se da je to znak kojem je prevara bliza od drugih, ustvari, koji vara jer ne razmislja o posljedicama i o tome sta to znaci za druge, ili sta je to prevara uopste.samo ti se cini to da je tako u praksi je upravo suprotno, bar kod mene doduse. A mozda je to jer sam dupli ko ce znat
![]()
![]()
Bona Dita đe to sve načita ...
Ribe su ti defakto umjetnici umetnici, stvoreni da budu ljubavnici jer osjećaju svoga partnera kao niko drugi. A to da šaraju ... jeste ... dok ne nađu onu koju će izdizati u nebesa i skidati joj zvijezde sa neba.
Nisam nigdje procitala. Znam jednu Ribu, musku, radi se o osobi koja mi je bliska. I ja sam snimila da je to takav tip osobe, i odmah su mi sve Ribe takve.
- Ramzess Veliki
#348 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ma niđe veze. Meni je podznak Vodolija, Mjesec u Neptunu, a vodeća planeta Jupiter i Mars, sa uticajem Merkura. Eto vidiš.dita von teese wrote: Nisam nigdje procitala. Znam jednu Ribu, musku, radi se o osobi koja mi je bliska. I ja sam snimila da je to takav tip osobe, i odmah su mi sve Ribe takve.
- Rootboi
#349 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ja se ne nađoh 
- drag_gost
#350 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Bik se prijavljuje.