Nadjite se - sexy horoskop

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
WildRedRose

#326 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by WildRedRose »

dita von teese wrote:Muski Rakovi s kojima sam se ja susretala su kenjkavi. I nikad ne znam je li u meni trazi majku (vlastitu majku, ne onu sto mu radja djecu) ili zenu.
ima i ta mjesta, ali jos hiljadu drugih stvari... najgora mi je promjene raspolozenja... u 2 min iz krajnosti u krajnost ... :-) :-)
sha_ba

#327 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sha_ba »

WildRedRose wrote:
dita von teese wrote:Muski Rakovi s kojima sam se ja susretala su kenjkavi. I nikad ne znam je li u meni trazi majku (vlastitu majku, ne onu sto mu radja djecu) ili zenu.
ima i ta mjesta, ali jos hiljadu drugih stvari... najgora mi je promjene raspolozenja... u 2 min iz krajnosti u krajnost ... :-) :-)
moja ruzo ti si se bas opekla :o

a ja po ovom sto procitah ni skim da se slozim... :mrgreen: :mrgreen:

mada voljela bih upoznat npr nekog bika :oops: .... jarcevi su isfurani :mrgreen: :mrgreen:
dita von teese

#328 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by dita von teese »

WildRedRose wrote:
Ima, al da ne pocinjem sad. :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=bqSQgUkQs2M

Uvijek mi padne na pamet ovo.... Nikolaaaa, nisam ti ja maaaajkaaa... :D
kokuz_sa

#329 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by kokuz_sa »

sha_ba wrote:
WildRedRose wrote: ima i ta mjesta, ali jos hiljadu drugih stvari... najgora mi je promjene raspolozenja... u 2 min iz krajnosti u krajnost ... :-) :-)

mada voljela bih upoznat npr nekog bika :oops: .... jarcevi su isfurani :mrgreen: :mrgreen:
kakve si srece upoznat ces kakvog konja 8-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#330 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ladyblue18 »

Uh muski rakovi, samo ga ne odvajaj od mamine suknje i sve ce biti u redu :-) :lol:
WildRedRose

#331 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by WildRedRose »

sha_ba wrote:

shabo moja , bjez' od raka kako znas :mrgreen: a biikoviii, sta da ti kazem, nema boljih od naske :oops: :mrgreen:

dita von teese wrote:
Ima, al da ne pocinjem sad. :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=bqSQgUkQs2M

Uvijek mi padne na pamet ovo.... Nikolaaaa, nisam ti ja maaaajkaaa... :D
necemo pocinjati :D ali to je to , da da :lol: :mrgreen:
sha_ba

#332 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sha_ba »

eee moj kokuze.... ne podcjenjuj konje 8-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ho oponopono

#333 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ho oponopono »

...ovo izgleda kako je ko imao iskustvo sa nekim znakom, počinje onda pljuvačina pa izdizanje sebe!
WildRedRose

#334 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by WildRedRose »

ho oponopono wrote:...ovo izgleda kako je ko imao iskustvo sa nekim znakom, počinje onda pljuvačina pa izdizanje sebe!
nije tako :D ja samo kazem ono u sta sam se uvjerila iz vise iskustava :D pa nismo čildrn da se istresamo na taj nacin :mrgreen:
ho oponopono

#335 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ho oponopono »

...a jest tako je nema većih kindera od nas, istresanje nam je na kub!
sha_ba

#336 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sha_ba »

WRRsmom wrote:rakovi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ma ne znam al cine mi se onako k'o cuJice :mrgreen: :mrgreen:
hhaarree

#337 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by hhaarree »

ma samo ribe ba :lol: et i bikovi (da se rouz ne naljuti :mrgreen: ) ostali ste nebitni :evil:
sha_ba

#338 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sha_ba »

WRRsmom wrote:sha_ba hem ko curice, hem pickice, plase se svega i svacega, hem ih trebas za rucicu da bi bilo sta poduzeli, sve ih nutkati, sve ih uciti i kad imaju znanje, hem ako nemaju mame u tebi vide mamu, ljubomorni ko psi a egoisti...uh ima toga jos :twisted: :twisted:
a joj mama draga.... jeusl bar u onom dobri? :oops:

a ja kako god koji horoskom procitam, ne slazem se ni s jednim znakom... :cry:
WildRedRose

#339 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by WildRedRose »

hhaarree wrote:ma samo ribe ba :lol: et i bikovi (da se rouz ne naljuti :mrgreen: ) ostali ste nebitni :evil:
ljubi tebe rouz po ko zna koji put danas :oops: :kiss:
Ramzess Veliki

#340 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ramzess Veliki »

WildRedRose wrote:
kerimba wrote:Ma najjači horoskopski znak na svijetu ,Rak!
Moraš imati čelične živce da izdržiš ,kakve sve misli prolaze kroz. :-)
Al' kad se zasitiš ,povučeš se samo :skoljka:
imala sam lose iskustvo sa rakom, taj znak je gluho bilo :roll: :skoljka:

a opet, ja podznak raka. vela havle vela kuvete :lol: :mrgreen:
Eh, muški rak ... jedan korak naprijed - dva nazad. Imao sam frenda Raka, ono na oko lafac čvrst k'o stijena, kuler, faca ... stalno se neke cure vrtile oko njega - realizacija nula. :?
Igrali mi jednom partiju karata dva dana pa ogladnili, i odemo oko podneva u piceriju, naručimo pice i čekamo ... sjede dvije zgodne cure sa nekim informatičarem, gule ga, plaća im pice i piće ... ja ih malo pogledam sa osmijehom i počnem priču (prvi put ih vidim), odgovaraju, pričam kako igramo karata sami u stanu i pozivam ih , one pristaju - samo da se pozdrave sa drugom i ... a ovaj moj Rak se zabuljio u jednu od njih:
Ona: - Joj, izvini, neprijatno mi je jesti dok me tako gledaš ... :)
Rak: - Ma jebi se.
Mi svi: :shock:
Ja: - Halo konju, koji ti je, cure su OK ...
Ona: - Oprosti nisam mislila ništa loše ... :shock:
Rak: - Marš šta me gledaš ... one meni ... rospije ...
Ja ga izbacim napolje i izvinem se curama ... e poslije sam provalio da je dobar samo u reklamiranju ali da se boji završnice k'o da će mu otpast' ona stvar.
Ramzess Veliki

#341 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ramzess Veliki »

dita von teese wrote: Ni ribe nesto ne volim - cini mi se da je to znak kojem je prevara bliza od drugih, ustvari, koji vara jer ne razmislja o posljedicama i o tome sta to znaci za druge, ili sta je to prevara uopste.
Taj sam ... ali dobro prikrivam tragove. :lol:
WildRedRose

#342 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by WildRedRose »

Ramzess Veliki wrote: Eh, muški rak ... jedan korak naprijed - dva nazad. Imao sam frenda Raka, ono na oko lafac čvrst k'o stijena, kuler, faca ... stalno se neke cure vrtile oko njega - realizacija nula. :?
Igrali mi jednom partiju karata dva dana pa ogladnili, i odemo oko podneva u piceriju, naručimo pice i čekamo ... sjede dvije zgodne cure sa nekim informatičarem, gule ga, plaća im pice i piće ... ja ih malo pogledam sa osmijehom i počnem priču (prvi put ih vidim), odgovaraju, pričam kako igramo karata sami u stanu i pozivam ih , one pristaju - samo da se pozdrave sa drugom i ... a ovaj moj Rak se zabuljio u jednu od njih:
Ona: - Joj, izvini, neprijatno mi je jesti dok me tako gledaš ... :)
Rak: - Ma jebi se.
Mi svi: :shock:
Ja: - Halo konju, koji ti je, cure su OK ...
Ona: - Oprosti nisam mislila ništa loše ... :shock:
Rak: - Marš šta me gledaš ... one meni ... rospije ...
Ja ga izbacim napolje i izvinem se curama ... e poslije sam provalio da je dobar samo u reklamiranju ali da se boji završnice k'o da će mu otpast' ona stvar.
sve si rek'o ... ja samo kazem, bjezim od muskih rakova k'o djavo od krsta :roll: :mrgreen:
hhaarree

#343 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by hhaarree »

dita von teese wrote: Ni ribe nesto ne volim - cini mi se da je to znak kojem je prevara bliza od drugih, ustvari, koji vara jer ne razmislja o posljedicama i o tome sta to znaci za druge, ili sta je to prevara uopste.
tek vidjoh sta ova rece :shock: samo ti se cini to da je tako u praksi je upravo suprotno, bar kod mene doduse. A mozda je to jer sam dupli ko ce znat :lol: :mrgreen:
kockica_kockica

#344 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by kockica_kockica »

LIBRA: The lover

Very pretty. Very romantic. Nice to everyone they meet. Their love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique sexiness. Most caring person you will ever meet! Amazing in Bed. Did I say Amazing in Bed? Not the kind of person you wanna F**K with...u might end up crying...the most irresistible. 9 years of bad luck if you do not repost.

Presavrsena :oops:
sha_ba

#345 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sha_ba »

WRRsmom wrote: i tu im moras crtati :lol: :lol: :lol:
hahahahhah e sad mi te bas zao draga.... al nek si se kutarisala ;-)
Ramzess Veliki

#346 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ramzess Veliki »

hhaarree wrote:
tek vidjoh sta ova rece :shock: samo ti se cini to da je tako u praksi je upravo suprotno, bar kod mene doduse. A mozda je to jer sam dupli ko ce znat :lol: :mrgreen:
Nema pojma Dita šta je dobra ... dobar horoskopski znak. 8-)
Bona Dita đe to sve načita ...
Ribe su ti defakto umjetnici umetnici, stvoreni da budu ljubavnici jer osjećaju svoga partnera kao niko drugi. A to da šaraju ... jeste ... dok ne nađu onu koju će izdizati u nebesa i skidati joj zvijezde sa neba.
dita von teese

#347 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by dita von teese »

Ramzess Veliki wrote:
hhaarree wrote:
Nema pojma Dita šta je dobra ... dobar horoskopski znak. 8-)
Bona Dita đe to sve načita ...
Ribe su ti defakto umjetnici umetnici, stvoreni da budu ljubavnici jer osjećaju svoga partnera kao niko drugi. A to da šaraju ... jeste ... dok ne nađu onu koju će izdizati u nebesa i skidati joj zvijezde sa neba.

Nisam nigdje procitala. Znam jednu Ribu, musku, radi se o osobi koja mi je bliska. I ja sam snimila da je to takav tip osobe, i odmah su mi sve Ribe takve. :oops:
Ramzess Veliki

#348 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ramzess Veliki »

dita von teese wrote: Nisam nigdje procitala. Znam jednu Ribu, musku, radi se o osobi koja mi je bliska. I ja sam snimila da je to takav tip osobe, i odmah su mi sve Ribe takve. :oops:
Ma niđe veze. Meni je podznak Vodolija, Mjesec u Neptunu, a vodeća planeta Jupiter i Mars, sa uticajem Merkura. Eto vidiš. 8-)
Rootboi

#349 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Rootboi »

ja se ne nađoh :zoka:
drag_gost

#350 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by drag_gost »

Bik se prijavljuje. 8-) :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply