Ekskluzivno:Preliminarni rezultati...

Post Reply
neutral

Post by neutral »

aa sve je tu sjasi kurta uzjasi murta (ili obrnuto) :D
revolutia

Post by revolutia »

haris ubleha wrote:
Beslija wrote:Haris dobio........Eto moj "haris ubleha".....dzaba ti sve sto si govorio na ovom forumu.... :D :D

Valja nam sa Dodikom mamu mu cetnicku!!!!!

Al poderace to Hare.. :D
Sve sto sam pricao o Lepom Haretu, o njegovoj demagogiji, ublehama, kod toga ostajem pa taman da dobije 99,99 posto glasova... a u to ce se uskoro uvjeriti i oni koji ga podrzavaju... Stari je to prevarant izvjestacenog osmjeha.
Najveca tragedija ovih izbora je 100-postotna politicka nezrelost Bosnjaka, politicko sljepilo.
Nacionalno nesvjesni Bosnjaci (citaj simpatizeri SDP-a) izglasali Hrvata kojeg ne podrzava vecina Hrvata...
Nacionalno svjesni Bosnjaci izabrali kriminalca i ublehasa...
This is the end...
Laku noc BiH, dobar dan Bosnjackom entitetu na 24 posto teritorije, najsiromasnijem dijelu BiH gdje ce vladati i pljackati Stranka ZAgraBiH...
Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje...

ublehaaaaaaaaa,

dje si ublehaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mandy

Post by mandy »

kafana wrote:ma ko bi nama ugodio , taj se nije rodio koji svima odgovara.
ma nek nema tihica i ive u predsjednistvu a i onog majmuna paravca.
HARIS JEKRALJ a ja bih za to da se bih formira kao kraljevina bosna i hercegovina pa da i mi trazimo pripojenje dijelova hrvatske i srbije bosni i hercegovini i da budemo na istom nivou kao hrvatska i srbija
:thumbup:
edikamedika

Post by edikamedika »

Vec tri dana ti prvo uzimas zelenu kuglu, a to nije slucajno, ti si jusuffe musliman i to onaj pravi.
haris ubleha

Post by haris ubleha »

dizZaster wrote:ko gubi ima pravo da se ljuti :D :D
Gdje ti vidis da se ja ljutim? Ja se smijem... :D radujem sutrasnjem danu jer imam fin poslic, fino zaradim (srecom, ne radim u Zeljezari ZE vec za privatnika), meni ni u dzep ni iz dzepa...
Demokratija je stvar odluke vecine, Lepi Hare ubjedljivo pobijedio, cak i bez glasova dijaspore. Narod izabrao sarenu lazu, sada ce se gusiti u sarenoj lazi...
Sami pali, sami se ubili... simple :-D
BHG

Post by BHG »

edikamedika wrote:U principu, pricamo u prazno.

Nista se nece promijeniti, naime, khm khm, ako ste slucajno zaboravili, BiH je ionako protektorat medjunarodne zajednice i biti ce onako kako Zapad odluci da ce biti.
tako i jest'...jebiga...
jusuff

Post by jusuff »

edikamedika wrote:Vec tri dana ti prvo uzimas zelenu kuglu, a to nije slucajno, ti si jusuffe musliman i to onaj pravi.
amin :)
BHG

Post by BHG »

haris ubleha wrote:
Gdje ti vidis da se ja ljutim? Ja se smijem... :D radujem sutrasnjem danu jer imam fin poslic, fino zaradim (srecom, ne radim u Zeljezari ZE vec za privatnika), meni ni u dzep ni iz dzepa...
Demokratija je stvar odluke vecine, Lepi Hare ubjedljivo pobijedio, cak i bez glasova dijaspore. Narod izabrao sarenu lazu, sada ce se gusiti u sarenoj lazi...
a za kog si ti glaso haj nam reci....
edikamedika

Post by edikamedika »

haris ubleha wrote:
:thumbup:

Harisa za predsjednika!!! :D :D
zzzzz

Post by zzzzz »

Za Ivu Miru Jovica glasali Srednja Bosna i Posavina a Zapadna Hercegovina za kandidata HDZ 1990.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

neutral wrote:aa sve je tu sjasi kurta uzjasi murta (ili obrnuto) :D
Sjasi Kurta da uzjase Valdhajm... :D
mandy

Post by mandy »

bome narode ode ja spavati
treba sutra kicmati i polako trbuhom za kruhom
vidjecemo sutra tacno sta ce biti sa nama.
Laka vam noc ma gdje bili
:)
revolutia

Post by revolutia »

haris ubleha wrote:
ublehaaaaaaa,

pozdravi tihicaaaaaaaaa,

i nek od sutra pripremi radnu knjizicu :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

e ovako se smije!!!

ode tihic u pm, a nas Haris moze s ponosom da prodje ulicom pbjednika!!
juhuuuuuuu
haris ubleha

Post by haris ubleha »

mala-i wrote:fakat ne volim harisa...mrzak mi...ali moje skromno mišljenje je da si mu svojim postovima na ovom forumu napravio golemu uslugu.
Moja mala, ako sam ja svojim postovima, (i ne samo ja, vec bilo ko svojim postovima) uticao da neko promijeni misljenje pri glasanju na osnovu toga, onda to samo potvrdjuje da smo politicki nepismen narod... Ne vjerujte onom sto vidite, nego necijim postovima... Ne dajite mi znacenje kakvo objektivno nemam... Na jednoj drugoj temi neki hajvan moje postove navodi kao krunski dokaz koalicije SDA-SDP... :lol:
mala-i

Post by mala-i »

ma čudna je zemlja ova bosna i hercegovina...uvijek me iznenadi nešto.gledam nešto onog tihića i žao mi ga pravo.ko bi rekao da ću poznavati i taj osjećaj žala što tihić nije član predsjedništva bih.tako da ne samo da me iznenadiše nego i ja samu sebe iznenadih...
haris ubleha

Post by haris ubleha »

BHG wrote:a za kog si ti glaso haj nam reci....
Valjda se zna: 3xSDP + Suljo
neutral

Post by neutral »

mala-i wrote:ma čudna je zemlja ova bosna i hercegovina...uvijek me iznenadi nešto.gledam nešto onog tihića i žao mi ga pravo.ko bi rekao da ću poznavati i taj osjećaj žala što tihić nije član predsjedništva bih.tako da ne samo da me iznenadiše nego i ja samu sebe iznenadih...

ajd prilegni malo...nije ti dobro :)
zzzzz

Post by zzzzz »

SNSD najjaca partija u BiH
SHOCK

Post by SHOCK »

jusuff wrote:
stickitout wrote:
jusuff wrote: blah, blah, blah... :-)
Nije valjda da si se prepoznao u gore navedenom :D :D Hajde boga ti, naprijed Sumska, naprijed Pederacija i mirna Bosna :D
ehhh, tamam mi treba neko kao spektra da mi ukaze na to ko sam... nego sam sit ovih bijednika koji vlastite frustracije lijece imamima, teravijama, seljacima... trubaduri sami
Slažem se s tobom. Kakve sad veze imaju teravije, imami, vjernici s tim? Ovakvi su najgori.
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

joj koji je degen ovaj lagumdzija to je cudo jedno :roll: evo vazi skoro 10 minuta, KO GA JEBE BA, pusti zeljka da prica... :roll:
zzzzz

Post by zzzzz »

mala-i wrote:ma čudna je zemlja ova bosna i hercegovina...uvijek me iznenadi nešto.gledam nešto onog tihića i žao mi ga pravo.ko bi rekao da ću poznavati i taj osjećaj žala što tihić nije član predsjedništva bih.tako da ne samo da me iznenadiše nego i ja samu sebe iznenadih...
I meni ga bi zao....ne vjerujem da bi Silajdzic ili Lagumdzija vise uradili od njega ali kod nas ne prolaze neugledni politicari a najbolje prolaze galamdzije (ja mu najvise zamjeram kako nas je lako razoruzao)

KAKO PRODJOSE MALE STRANKE, npr. BPS Sefera Halilovica ili SDU
stickitout

Post by stickitout »

jusuff wrote:
stickitout wrote:
jusuff wrote: blah, blah, blah... :-)
Nije valjda da si se prepoznao u gore navedenom :D :D Hajde boga ti, naprijed Sumska, naprijed Pederacija i mirna Bosna :D
ehhh, tamam mi treba neko kao spektra da mi ukaze na to ko sam... nego sam sit ovih bijednika koji vlastite frustracije lijece imamima, teravijama, seljacima... trubaduri sami
Pusti to ba......vidis da je sve post-izborna euforija i 90% zajebancija, vec sam kont'o da si se fakat sjeb'o, prepade me...
neutral

Post by neutral »

pa jel ovo Komso fakat pobjedio???
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Dobar Zeljko, svaka mu cast
mala-i

Post by mala-i »

žeeeeeeeeeeeeeeeeeeljkooooooooooooooooooo :bih:
Post Reply