Ekskluzivno:Preliminarni rezultati...
-
revolutia
haris ubleha wrote:Sve sto sam pricao o Lepom Haretu, o njegovoj demagogiji, ublehama, kod toga ostajem pa taman da dobije 99,99 posto glasova... a u to ce se uskoro uvjeriti i oni koji ga podrzavaju... Stari je to prevarant izvjestacenog osmjeha.Beslija wrote:Haris dobio........Eto moj "haris ubleha".....dzaba ti sve sto si govorio na ovom forumu....![]()
![]()
Valja nam sa Dodikom mamu mu cetnicku!!!!!
Al poderace to Hare..
Najveca tragedija ovih izbora je 100-postotna politicka nezrelost Bosnjaka, politicko sljepilo.
Nacionalno nesvjesni Bosnjaci (citaj simpatizeri SDP-a) izglasali Hrvata kojeg ne podrzava vecina Hrvata...
Nacionalno svjesni Bosnjaci izabrali kriminalca i ublehasa...
This is the end...
Laku noc BiH, dobar dan Bosnjackom entitetu na 24 posto teritorije, najsiromasnijem dijelu BiH gdje ce vladati i pljackati Stranka ZAgraBiH...
Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje...
ublehaaaaaaaaa,
dje si ublehaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
mandy
kafana wrote:ma ko bi nama ugodio , taj se nije rodio koji svima odgovara.
ma nek nema tihica i ive u predsjednistvu a i onog majmuna paravca.
HARIS JEKRALJ a ja bih za to da se bih formira kao kraljevina bosna i hercegovina pa da i mi trazimo pripojenje dijelova hrvatske i srbije bosni i hercegovini i da budemo na istom nivou kao hrvatska i srbija
-
edikamedika
Vec tri dana ti prvo uzimas zelenu kuglu, a to nije slucajno, ti si jusuffe musliman i to onaj pravi.
-
haris ubleha
Gdje ti vidis da se ja ljutim? Ja se smijem...dizZaster wrote:ko gubi ima pravo da se ljuti![]()
Demokratija je stvar odluke vecine, Lepi Hare ubjedljivo pobijedio, cak i bez glasova dijaspore. Narod izabrao sarenu lazu, sada ce se gusiti u sarenoj lazi...
Sami pali, sami se ubili... simple
- BHG
a za kog si ti glaso haj nam reci....haris ubleha wrote:Gdje ti vidis da se ja ljutim? Ja se smijem...dizZaster wrote:ko gubi ima pravo da se ljuti![]()
radujem sutrasnjem danu jer imam fin poslic, fino zaradim (srecom, ne radim u Zeljezari ZE vec za privatnika), meni ni u dzep ni iz dzepa...
Demokratija je stvar odluke vecine, Lepi Hare ubjedljivo pobijedio, cak i bez glasova dijaspore. Narod izabrao sarenu lazu, sada ce se gusiti u sarenoj lazi...
-
edikamedika
haris ubleha wrote:Gdje ti vidis da se ja ljutim? Ja se smijem...dizZaster wrote:ko gubi ima pravo da se ljuti![]()
radujem sutrasnjem danu jer imam fin poslic, fino zaradim (srecom, ne radim u Zeljezari ZE vec za privatnika), meni ni u dzep ni iz dzepa...
Harisa za predsjednika!!!
-
kub lajkan
Sjasi Kurta da uzjase Valdhajm...neutral wrote:aa sve je tu sjasi kurta uzjasi murta (ili obrnuto)
-
revolutia
ublehaaaaaaa,haris ubleha wrote:Gdje ti vidis da se ja ljutim? Ja se smijem...dizZaster wrote:ko gubi ima pravo da se ljuti![]()
pozdravi tihicaaaaaaaaa,
i nek od sutra pripremi radnu knjizicu
e ovako se smije!!!
ode tihic u pm, a nas Haris moze s ponosom da prodje ulicom pbjednika!!
juhuuuuuuu
-
haris ubleha
Moja mala, ako sam ja svojim postovima, (i ne samo ja, vec bilo ko svojim postovima) uticao da neko promijeni misljenje pri glasanju na osnovu toga, onda to samo potvrdjuje da smo politicki nepismen narod... Ne vjerujte onom sto vidite, nego necijim postovima... Ne dajite mi znacenje kakvo objektivno nemam... Na jednoj drugoj temi neki hajvan moje postove navodi kao krunski dokaz koalicije SDA-SDP...mala-i wrote:fakat ne volim harisa...mrzak mi...ali moje skromno mišljenje je da si mu svojim postovima na ovom forumu napravio golemu uslugu.
-
mala-i
ma čudna je zemlja ova bosna i hercegovina...uvijek me iznenadi nešto.gledam nešto onog tihića i žao mi ga pravo.ko bi rekao da ću poznavati i taj osjećaj žala što tihić nije član predsjedništva bih.tako da ne samo da me iznenadiše nego i ja samu sebe iznenadih...
-
haris ubleha
Valjda se zna: 3xSDP + SuljoBHG wrote:a za kog si ti glaso haj nam reci....
-
neutral
mala-i wrote:ma čudna je zemlja ova bosna i hercegovina...uvijek me iznenadi nešto.gledam nešto onog tihića i žao mi ga pravo.ko bi rekao da ću poznavati i taj osjećaj žala što tihić nije član predsjedništva bih.tako da ne samo da me iznenadiše nego i ja samu sebe iznenadih...
ajd prilegni malo...nije ti dobro
-
SHOCK
Slažem se s tobom. Kakve sad veze imaju teravije, imami, vjernici s tim? Ovakvi su najgori.jusuff wrote:ehhh, tamam mi treba neko kao spektra da mi ukaze na to ko sam... nego sam sit ovih bijednika koji vlastite frustracije lijece imamima, teravijama, seljacima... trubaduri samistickitout wrote:Nije valjda da si se prepoznao u gore navedenomjusuff wrote: blah, blah, blah...![]()
Hajde boga ti, naprijed Sumska, naprijed Pederacija i mirna Bosna
-
Teufik iz Los Angelesa
joj koji je degen ovaj lagumdzija to je cudo jedno
evo vazi skoro 10 minuta, KO GA JEBE BA, pusti zeljka da prica... 
-
zzzzz
I meni ga bi zao....ne vjerujem da bi Silajdzic ili Lagumdzija vise uradili od njega ali kod nas ne prolaze neugledni politicari a najbolje prolaze galamdzije (ja mu najvise zamjeram kako nas je lako razoruzao)mala-i wrote:ma čudna je zemlja ova bosna i hercegovina...uvijek me iznenadi nešto.gledam nešto onog tihića i žao mi ga pravo.ko bi rekao da ću poznavati i taj osjećaj žala što tihić nije član predsjedništva bih.tako da ne samo da me iznenadiše nego i ja samu sebe iznenadih...
KAKO PRODJOSE MALE STRANKE, npr. BPS Sefera Halilovica ili SDU
- stickitout
Pusti to ba......vidis da je sve post-izborna euforija i 90% zajebancija, vec sam kont'o da si se fakat sjeb'o, prepade me...jusuff wrote:ehhh, tamam mi treba neko kao spektra da mi ukaze na to ko sam... nego sam sit ovih bijednika koji vlastite frustracije lijece imamima, teravijama, seljacima... trubaduri samistickitout wrote:Nije valjda da si se prepoznao u gore navedenomjusuff wrote: blah, blah, blah...![]()
Hajde boga ti, naprijed Sumska, naprijed Pederacija i mirna Bosna
- GandalfSivi
Dobar Zeljko, svaka mu cast