Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post Reply
tetejac

#326 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

tempuser wrote:
tetejac wrote:Kako si ti frustriran :D
Pa ti si sam rekao da je Posavina Hrvatska. Eto došao kao Hrvatski Vojnik branit Hrvatsku Posavinu. Može? Ili je Posavina u BiH? De se skontaj pa javi :)
Ako su Hercegovina, Kiseljak, Busovaca itd u BiH, otukd onda "Hrvaska" Zajednica Herceg Bosna?
Ako niste u svojim glavama anektirai Posavinu sta ce HV na teritoriji druge drzave?
Ako nema sporazuma sa zemljom na cijoj si teritorji onda si agresor.
Kojeg sporazuma kad je Alija rekao da to nije njegov rat? Šta ću gledat da četnici kolju Hrvate i Muslimane jel? Koji si ti domuz :) :-)
tempuser

#327 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tempuser »

tetejac wrote: Ti stvarno nisi dobar s glavom vidim ja. Ispa ti najveća budala na temi :-D
Nama prebacuješ što smo izgubili Posavinu pa što je nisi branio? Gdje je Armija bila? Dobro je rekao moj suborac Zemo. Najebao vam se majke i vama na onim demonstracijama i Josipu Pejakoviću. Kaže kralj ‘nose Titine slike, proleterske zastave, skupilo ih se kamara da svakom daš po metak iz nosa da ispali ubio bi jednog četnika’ :) Bježi ‘kani se šuplje i poređenja taman kao da ljudi ne znaju i nisu bili u ratu.
Odlican sam ja s glavom samo sto ti nisi ocekivao da ces uspasti toliki kreten da ce sa svojom pricom dokazati da izmedju tebe koji si branio Hrvate u BiH i cetnika iz Bubanj Potoka koji je branio srbe po Bijeljini ili iz cacka koji je branio Srbe u Borovm Selu nije bilo nikakve razlike, a komentarom iznad upravo potvrdujes.
Pozurili ste vrlli hadezeovci da zauzmete i zaokruzite svoje teritorije, poletil na Derventu pa su vas cetalji pomeli otamo ko da vas nema da bi se na kraju ko pizde povukli preko Save na sigurno u S. Brod. Tamo gdje sam branio cetnik nije prosao, a tamo gdje si ti branio za 3 mjeseca je palo vise gradova i nego u Sarajevu ulica.
Ne mogu reci da mi je zao sto si ispao kreten.
tempuser

#328 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tempuser »

tetejac wrote: Kojeg sporazuma kad je Alija rekao da to nije njegov rat? Šta ću gledat da četnici kolju Hrvate i Muslimane jel? Koji si ti domuz :) :-)
Znac, bez dozvole geitimih vlasti ste bilu u BiH, tj bili ste agresori!
A sta je Srbn iz Cacka trebao gledat kako Tudjam pravi NHD-a?
Sta god da napises samo vecu budalu od sebe pravis jer izmedju vas sustinski nema nikakve razlike.
tetejac

#329 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

tempuser wrote:
tetejac wrote: Ti stvarno nisi dobar s glavom vidim ja. Ispa ti najveća budala na temi :-D
Nama prebacuješ što smo izgubili Posavinu pa što je nisi branio? Gdje je Armija bila? Dobro je rekao moj suborac Zemo. Najebao vam se majke i vama na onim demonstracijama i Josipu Pejakoviću. Kaže kralj ‘nose Titine slike, proleterske zastave, skupilo ih se kamara da svakom daš po metak iz nosa da ispali ubio bi jednog četnika’ :) Bježi ‘kani se šuplje i poređenja taman kao da ljudi ne znaju i nisu bili u ratu.
Odlican sam ja s glavom samo sto ti nisi ocekivao da ces uspasti toliki kreten da ce sa svojom pricom dokazati da izmedju tebe koji si branio Hrvate u BiH i cetnika iz Bubanj Potoka koji je branio srbe po Bijeljini ili iz cacka koji je branio Srbe u Borovm Selu nije bilo nikakve razlike, a komentarom iznad upravo potvrdujes.
Pozurili ste vrlli hadezeovci da zauzmete i zaokruzite svoje teritorije, poletil na Derventu pa su vas cetalji pomeli otamo ko da vas nema da bi se na kraju ko pizde povukli preko Save na sigurno u S. Brod. Tamo gdje sam branio cetnik nije prosao, a tamo gdje si ti branio za 3 mjeseca je palo vise gradova i nego u Sarajevu ulica.
Ne mogu reci da mi je zao sto si ispao kreten.
A mene boli kurac jel’ ti žao ili nije :-D
A što nisi ti došao u Posavinu pa da nas četnici ne pometu? :)
tempuser

#330 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tempuser »

tetejac wrote: A mene boli kurac jel’ ti žao ili nije :-D
Iz istog razloga sto ti nisi dosao da branis Sarajevo. Mi smo branili svoj prag, samo ste vi i cetnici iz Srbije tudji i niste ga odbranili, nego ste se ko pizde povukli preko mosta i vratilu kucama kao da nista nije bilo!
tetejac

#331 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

tempuser wrote:
tetejac wrote: A mene boli kurac jel’ ti žao ili nije :-D
Iz istog razloga sto ti nisi dosao da branis Sarajevo. Mi smo branili svoj prag, samo ste vi i cetnici iz Srbije tudji i niste ga odbranili, nego ste se ko pizde povukli preko mosta i vratilu kucama kao da nista nije bilo!
Mogao si komotno doći pa da obraniš Posavinu. U Sarajevu tada nije bilo rata.
tempuser

#332 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tempuser »

tetejac wrote: Mogao si komotno doći pa da obraniš Posavinu. U Sarajevu tada nije bilo rata.
Mogao sam ali nisam, isto kao sto ti nisi dosao u Sarajevo nakon sto ste izubili Posavinu.
mO k3

#333 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by mO k3 »

@tetejac deder objasni mi ne mogu da skontam na sabahu sta si ti zapravi Bosnjak Katoliki ili bosnjak pravoslavac??
tetejac

#334 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

tempuser wrote:
tetejac wrote: Mogao si komotno doći pa da obraniš Posavinu. U Sarajevu tada nije bilo rata.
Mogao sam ali nisam, isto kao sto ti nisi dosao u Sarajevo nakon sto ste izubili Posavinu.
Ja došao vi me vratili. Niste htjeli da vas Ustaša oslobađa. Jebiga :)
tetejac

#335 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

mO k3 wrote:@tetejac deder objasni mi ne mogu da skontam na sabahu sta si ti zapravi Bosnjak Katoliki ili bosnjak pravoslavac??
Hrvat.
mO k3

#336 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by mO k3 »

tetejac wrote:
mO k3 wrote:@tetejac deder objasni mi ne mogu da skontam na sabahu sta si ti zapravi Bosnjak Katoliki ili bosnjak pravoslavac??
Hrvat.
ok hvala ti :) mislim da si jedan u manjini sa kojim se moze iskreno i jednostavno pricati , zato bih te zamolio da mi jednu stvar objasnis kako ti to viidis

Hrvati u BiH sta ste vi zapravo hrvatska dijaspora ili nesto izmedju bez definicije ??

hvala unaprijed
tempuser

#337 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tempuser »

tetejac wrote:
tempuser wrote:
Ja došao vi me vratili. Niste htjeli da vas Ustaša oslobađa. Jebiga :)
Naravno, nakon sto si nas branio 1993. po Ahmicima, Stupnom Dolu, Heliodromu, Dretelj itd, bolje smo se branili bez tebe.
Da ne mislis da sam subjektivno june poput tebe, jednako kao sto nismo htjeli da nas branite nakon UZP-a, tako bih sasvim razumio Hrvate iz srednje Bosne koji ne bi htjeli da ih brane Nisvet Gasal i Dzevad Mlaco!
tetejac

#338 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

Ovo je bilo 1992 hadžijo. Al’ ostavio sam vam 2 topa i dosta oružja.
tetejac

#339 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

Kemo, to pitaj Hrvate iz BiH. Ja na njih gledam kao braću i smatram da trebaju bit ravnopravni u svakom smislu sa Srbima i Muslimanima.
muha_sa

#340 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by muha_sa »

tetejac wrote:Kemo, to pitaj Hrvate iz BiH. Ja na njih gledam kao braću i smatram da trebaju bit ravnopravni u svakom smislu sa Srbima i Muslimanima.
:?
tempuser

#341 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tempuser »

tetejac wrote:Ovo je bilo 1992 hadžijo. Al’ ostavio sam vam 2 topa i dosta oružja.
Zar 1992 nisi branio Posavinu?
tetejac

#342 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

muha_sa wrote:
tetejac wrote:Kemo, to pitaj Hrvate iz BiH. Ja na njih gledam kao braću i smatram da trebaju bit ravnopravni u svakom smislu sa Srbima i Muslimanima.
Dobro, Bošnjacima! Znaš šta mislim. Šta si tol’ko iskompleksiran?
muha_sa

#343 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by muha_sa »

tetejac wrote:
muha_sa wrote:
Dobro, Bošnjacima! Znaš šta mislim. Šta si tol’ko iskompleksiran?
:lol: :lol: :lol: :lol:

osupnut sam :lol: :lol:
tetejac

#344 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

tempuser wrote:
tetejac wrote:Ovo je bilo 1992 hadžijo. Al’ ostavio sam vam 2 topa i dosta oružja.
Nisam je godinu dana branio hadžijo. Znaš ti dobro kad ste nas vratili ako si bio u Sarajevu, nemoj glumit budalu.
tempuser

#345 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tempuser »

tetejac wrote:
tempuser wrote:
Nisam je godinu dana branio hadžijo. Znaš ti dobro kad ste nas vratili ako si bio u Sarajevu, nemoj glumit budalu.
Naravno da nisi, za 3 mjeseca ste popusili sve sto ste branili, pa samo vam trebali pustiti da i nas tako branite!? :lol:
Vama dok Amerikanci nisu stali iza ledja, jer je Klinton bio orjentisan na pravu stranu, i dozvolili da se naoruzate i dok vam MPRI nije napravio vojsku i davao instukcije za Oluji nista napravilo niste, ali ste onda postali sila i napravili dobar posao!
tetejac

#346 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

Zamisli onda kakvi ste vi bili kad smo vas mi obučavali :D
tempuser

#347 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tempuser »

Nista bolji, ali nismo bili picke da pobjegnemo preko rijeke kad vam se nije vise ratovalo (kad su vas pomelo)!
mO k3

#348 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by mO k3 »

Drugar , deder ti gledaj svoja posla u lijepoj tvojoj Bosna i Hercegovina tebe ne treba da intersuje .... zato pokupi se i idi na hr forume
tetejac

#349 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

mO k3 wrote:
Drugar , deder ti gledaj svoja posla u lijepoj tvojoj Bosna i Hercegovina tebe ne treba da intersuje .... zato pokupi se i idi na hr forume
Što to? U čemu je problem što sam na forumu?
tetejac

#350 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?

Post by tetejac »

tempuser wrote:Nista bolji, ali nismo bili picke da pobjegnemo preko rijeke kad vam se nije vise ratovalo (kad su vas pomelo)!
Sad si post’o dosadan :gunjastajl:
Post Reply