Kojeg sporazuma kad je Alija rekao da to nije njegov rat? Šta ću gledat da četnici kolju Hrvate i Muslimane jel? Koji si ti domuztempuser wrote:Ako su Hercegovina, Kiseljak, Busovaca itd u BiH, otukd onda "Hrvaska" Zajednica Herceg Bosna?tetejac wrote:Kako si ti frustriran![]()
Pa ti si sam rekao da je Posavina Hrvatska. Eto došao kao Hrvatski Vojnik branit Hrvatsku Posavinu. Može? Ili je Posavina u BiH? De se skontaj pa javi
Ako niste u svojim glavama anektirai Posavinu sta ce HV na teritoriji druge drzave?
Ako nema sporazuma sa zemljom na cijoj si teritorji onda si agresor.
Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
-
tetejac
#326 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
-
tempuser
#327 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Odlican sam ja s glavom samo sto ti nisi ocekivao da ces uspasti toliki kreten da ce sa svojom pricom dokazati da izmedju tebe koji si branio Hrvate u BiH i cetnika iz Bubanj Potoka koji je branio srbe po Bijeljini ili iz cacka koji je branio Srbe u Borovm Selu nije bilo nikakve razlike, a komentarom iznad upravo potvrdujes.tetejac wrote: Ti stvarno nisi dobar s glavom vidim ja. Ispa ti najveća budala na temi![]()
Nama prebacuješ što smo izgubili Posavinu pa što je nisi branio? Gdje je Armija bila? Dobro je rekao moj suborac Zemo. Najebao vam se majke i vama na onim demonstracijama i Josipu Pejakoviću. Kaže kralj ‘nose Titine slike, proleterske zastave, skupilo ih se kamara da svakom daš po metak iz nosa da ispali ubio bi jednog četnika’Bježi ‘kani se šuplje i poređenja taman kao da ljudi ne znaju i nisu bili u ratu.
Pozurili ste vrlli hadezeovci da zauzmete i zaokruzite svoje teritorije, poletil na Derventu pa su vas cetalji pomeli otamo ko da vas nema da bi se na kraju ko pizde povukli preko Save na sigurno u S. Brod. Tamo gdje sam branio cetnik nije prosao, a tamo gdje si ti branio za 3 mjeseca je palo vise gradova i nego u Sarajevu ulica.
Ne mogu reci da mi je zao sto si ispao kreten.
-
tempuser
#328 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Znac, bez dozvole geitimih vlasti ste bilu u BiH, tj bili ste agresori!tetejac wrote: Kojeg sporazuma kad je Alija rekao da to nije njegov rat? Šta ću gledat da četnici kolju Hrvate i Muslimane jel? Koji si ti domuz![]()
A sta je Srbn iz Cacka trebao gledat kako Tudjam pravi NHD-a?
Sta god da napises samo vecu budalu od sebe pravis jer izmedju vas sustinski nema nikakve razlike.
-
tetejac
#329 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
A mene boli kurac jel’ ti žao ili nijetempuser wrote:Odlican sam ja s glavom samo sto ti nisi ocekivao da ces uspasti toliki kreten da ce sa svojom pricom dokazati da izmedju tebe koji si branio Hrvate u BiH i cetnika iz Bubanj Potoka koji je branio srbe po Bijeljini ili iz cacka koji je branio Srbe u Borovm Selu nije bilo nikakve razlike, a komentarom iznad upravo potvrdujes.tetejac wrote: Ti stvarno nisi dobar s glavom vidim ja. Ispa ti najveća budala na temi![]()
Nama prebacuješ što smo izgubili Posavinu pa što je nisi branio? Gdje je Armija bila? Dobro je rekao moj suborac Zemo. Najebao vam se majke i vama na onim demonstracijama i Josipu Pejakoviću. Kaže kralj ‘nose Titine slike, proleterske zastave, skupilo ih se kamara da svakom daš po metak iz nosa da ispali ubio bi jednog četnika’Bježi ‘kani se šuplje i poređenja taman kao da ljudi ne znaju i nisu bili u ratu.
Pozurili ste vrlli hadezeovci da zauzmete i zaokruzite svoje teritorije, poletil na Derventu pa su vas cetalji pomeli otamo ko da vas nema da bi se na kraju ko pizde povukli preko Save na sigurno u S. Brod. Tamo gdje sam branio cetnik nije prosao, a tamo gdje si ti branio za 3 mjeseca je palo vise gradova i nego u Sarajevu ulica.
Ne mogu reci da mi je zao sto si ispao kreten.
A što nisi ti došao u Posavinu pa da nas četnici ne pometu?
-
tempuser
#330 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Iz istog razloga sto ti nisi dosao da branis Sarajevo. Mi smo branili svoj prag, samo ste vi i cetnici iz Srbije tudji i niste ga odbranili, nego ste se ko pizde povukli preko mosta i vratilu kucama kao da nista nije bilo!tetejac wrote: A mene boli kurac jel’ ti žao ili nije![]()
-
tetejac
#331 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Mogao si komotno doći pa da obraniš Posavinu. U Sarajevu tada nije bilo rata.tempuser wrote:Iz istog razloga sto ti nisi dosao da branis Sarajevo. Mi smo branili svoj prag, samo ste vi i cetnici iz Srbije tudji i niste ga odbranili, nego ste se ko pizde povukli preko mosta i vratilu kucama kao da nista nije bilo!tetejac wrote: A mene boli kurac jel’ ti žao ili nije![]()
-
tempuser
#332 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Mogao sam ali nisam, isto kao sto ti nisi dosao u Sarajevo nakon sto ste izubili Posavinu.tetejac wrote: Mogao si komotno doći pa da obraniš Posavinu. U Sarajevu tada nije bilo rata.
- mO k3
#333 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
@tetejac deder objasni mi ne mogu da skontam na sabahu sta si ti zapravi Bosnjak Katoliki ili bosnjak pravoslavac??
-
tetejac
#334 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Ja došao vi me vratili. Niste htjeli da vas Ustaša oslobađa. Jebigatempuser wrote:Mogao sam ali nisam, isto kao sto ti nisi dosao u Sarajevo nakon sto ste izubili Posavinu.tetejac wrote: Mogao si komotno doći pa da obraniš Posavinu. U Sarajevu tada nije bilo rata.
-
tetejac
#335 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Hrvat.mO k3 wrote:@tetejac deder objasni mi ne mogu da skontam na sabahu sta si ti zapravi Bosnjak Katoliki ili bosnjak pravoslavac??
- mO k3
#336 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
ok hvala titetejac wrote:Hrvat.mO k3 wrote:@tetejac deder objasni mi ne mogu da skontam na sabahu sta si ti zapravi Bosnjak Katoliki ili bosnjak pravoslavac??
Hrvati u BiH sta ste vi zapravo hrvatska dijaspora ili nesto izmedju bez definicije ??
hvala unaprijed
-
tempuser
#337 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Naravno, nakon sto si nas branio 1993. po Ahmicima, Stupnom Dolu, Heliodromu, Dretelj itd, bolje smo se branili bez tebe.tetejac wrote:Ja došao vi me vratili. Niste htjeli da vas Ustaša oslobađa. Jebigatempuser wrote:Mogao sam ali nisam, isto kao sto ti nisi dosao u Sarajevo nakon sto ste izubili Posavinu.tetejac wrote: Mogao si komotno doći pa da obraniš Posavinu. U Sarajevu tada nije bilo rata.
Da ne mislis da sam subjektivno june poput tebe, jednako kao sto nismo htjeli da nas branite nakon UZP-a, tako bih sasvim razumio Hrvate iz srednje Bosne koji ne bi htjeli da ih brane Nisvet Gasal i Dzevad Mlaco!
-
tetejac
#338 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Ovo je bilo 1992 hadžijo. Al’ ostavio sam vam 2 topa i dosta oružja.
-
tetejac
#339 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Kemo, to pitaj Hrvate iz BiH. Ja na njih gledam kao braću i smatram da trebaju bit ravnopravni u svakom smislu sa Srbima i Muslimanima.
- muha_sa
#340 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
tetejac wrote:Kemo, to pitaj Hrvate iz BiH. Ja na njih gledam kao braću i smatram da trebaju bit ravnopravni u svakom smislu sa Srbima i Muslimanima.
-
tempuser
#341 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Zar 1992 nisi branio Posavinu?tetejac wrote:Ovo je bilo 1992 hadžijo. Al’ ostavio sam vam 2 topa i dosta oružja.
-
tetejac
#342 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Dobro, Bošnjacima! Znaš šta mislim. Šta si tol’ko iskompleksiran?muha_sa wrote:tetejac wrote:Kemo, to pitaj Hrvate iz BiH. Ja na njih gledam kao braću i smatram da trebaju bit ravnopravni u svakom smislu sa Srbima i Muslimanima.
- muha_sa
#343 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
tetejac wrote:Dobro, Bošnjacima! Znaš šta mislim. Šta si tol’ko iskompleksiran?muha_sa wrote:tetejac wrote:Kemo, to pitaj Hrvate iz BiH. Ja na njih gledam kao braću i smatram da trebaju bit ravnopravni u svakom smislu sa Srbima i Muslimanima.
osupnut sam
-
tetejac
#344 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Nisam je godinu dana branio hadžijo. Znaš ti dobro kad ste nas vratili ako si bio u Sarajevu, nemoj glumit budalu.tempuser wrote:Zar 1992 nisi branio Posavinu?tetejac wrote:Ovo je bilo 1992 hadžijo. Al’ ostavio sam vam 2 topa i dosta oružja.
-
tempuser
#345 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Naravno da nisi, za 3 mjeseca ste popusili sve sto ste branili, pa samo vam trebali pustiti da i nas tako branite!?tetejac wrote:Nisam je godinu dana branio hadžijo. Znaš ti dobro kad ste nas vratili ako si bio u Sarajevu, nemoj glumit budalu.tempuser wrote:Zar 1992 nisi branio Posavinu?tetejac wrote:Ovo je bilo 1992 hadžijo. Al’ ostavio sam vam 2 topa i dosta oružja.
Vama dok Amerikanci nisu stali iza ledja, jer je Klinton bio orjentisan na pravu stranu, i dozvolili da se naoruzate i dok vam MPRI nije napravio vojsku i davao instukcije za Oluji nista napravilo niste, ali ste onda postali sila i napravili dobar posao!
-
tetejac
#346 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Zamisli onda kakvi ste vi bili kad smo vas mi obučavali 
-
tempuser
#347 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Nista bolji, ali nismo bili picke da pobjegnemo preko rijeke kad vam se nije vise ratovalo (kad su vas pomelo)!
- mO k3
#348 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Drugar , deder ti gledaj svoja posla u lijepoj tvojoj Bosna i Hercegovina tebe ne treba da intersuje .... zato pokupi se i idi na hr forumetetejac wrote:Kemo, to pitaj Hrvate iz BiH. Ja na njih gledam kao braću i smatram da trebaju bit ravnopravni u svakom smislu sa Srbima i Muslimanima.
-
tetejac
#349 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Što to? U čemu je problem što sam na forumu?mO k3 wrote:Drugar , deder ti gledaj svoja posla u lijepoj tvojoj Bosna i Hercegovina tebe ne treba da intersuje .... zato pokupi se i idi na hr forumetetejac wrote:Kemo, to pitaj Hrvate iz BiH. Ja na njih gledam kao braću i smatram da trebaju bit ravnopravni u svakom smislu sa Srbima i Muslimanima.
-
tetejac
#350 Re: Atif Dudaković(zločinac ili heroj)?
Sad si post’o dosadantempuser wrote:Nista bolji, ali nismo bili picke da pobjegnemo preko rijeke kad vam se nije vise ratovalo (kad su vas pomelo)!