Atif Dudaković: Neka pali sve odreda !
5.korpus - banditi i palikuće 'oslobađaju' Dubovsko
Dudaković - banditska naređenja tzv.generala
Maraschino wrote:Mozete ga samo duvati generalu.![]()
Neka nam je Dudak ziv i zdrav mozda opet zatreba.
![]()
Udrobi ga ti.TheMule wrote:Danas su svi heroji, ja heroj, ti heroj, svi heroji, pa se i smisao te rijeci vise izgubila. On nije heroj, vec obican covjek, malo strucniji od ostalih, pa je zato bio visoko rangirani oficir, koji voli svoju zemlju i svoj narod, i koji je vrlo uspjesno vodio svoj korpus da je odbrani, jedan od najboljih vojskovodja koje je ovaj narod dao. Jel to dovoljno?
PotpisujemMaraschino wrote: Udrobi ga ti.
On je heroj a ja i drugi obicni ljudi nismo. Mi jesmo dali svoj doprinos ali ni blizu njegovom.
Prije nego je dosao u Bihac mogao je da bira mnogo drugih puteva a on je izabrao bas onaj ''da stane prvi u odbrani, da se ne plasi tri neprijateljske vojske, nije se plasio deset puta naoruzanijeg neprijatelja, kada su nas svi otpisivali on nam je davao nadu u opstanak, kada smo se zbijali ramu uz rame on je pravio planove za kontraofanzive...jednostavno, drugaciji je bio od mnogih drugih'' HEROJ.
Pogotovo ako se "strijeljani" pojavi zivi nekoliko sekundi u istom klipu. Jedan od njih je preminuo od prirodne smrti prije par godina, drugi je jos uvijek ziv.tetejac wrote:Čovjek naređuje da se zarobljenici strijeljaju na licu mjesta i vi se pitate jel’ heroj il’ zločinac
CPT wrote:Pogotovo ako se "strijeljani" pojavi zivi nekoliko sekundi u istom klipu. Jedan od njih je preminuo od prirodne smrti prije par godina, drugi je jos uvijek ziv.tetejac wrote:Čovjek naređuje da se zarobljenici strijeljaju na licu mjesta i vi se pitate jel’ heroj il’ zločinac
Nije ti on Lukac.tetejac wrote:Čovjek naređuje da se zarobljenici strijeljaju na licu mjesta i vi se pitate jel’ heroj il’ zločinac
Šta ću reći, vidim na klipu. Kome nije dosta do njega je. Samo pizde od vojnika to rade.mO k3 wrote:CPT wrote:Pogotovo ako se "strijeljani" pojavi zivi nekoliko sekundi u istom klipu. Jedan od njih je preminuo od prirodne smrti prije par godina, drugi je jos uvijek ziv.tetejac wrote:Čovjek naređuje da se zarobljenici strijeljaju na licu mjesta i vi se pitate jel’ heroj il’ zločinac![]()
da vidim sta ce reci tetejac na ovo
Pizde od vojnika hinjski zarobe nekoga, snime ga zivog i kada se ugase kamere pokaze rukom ispod glave...pitaj Lukaca...tetejac wrote: Šta ću reći, vidim na klipu. Kome nije dosta do njega je. Samo pizde od vojnika to rade.
Sa kamerama ili bez, ko god pali i strijelja za mene je pizda od vojnika.Maraschino wrote:Pizde od vojnika hinjski zarobe nekoga, snime ga zivog i kada se ugase kamere pokaze rukom ispod glave...pitaj Lukaca...tetejac wrote: Šta ću reći, vidim na klipu. Kome nije dosta do njega je. Samo pizde od vojnika to rade.
...a babinima je jebao znanje za sva vremena.
tetejac wrote:Sa kamerama ili bez, ko god pali i strijelja za mene je pizda od vojnika.Maraschino wrote:Pizde od vojnika hinjski zarobe nekoga, snime ga zivog i kada se ugase kamere pokaze rukom ispod glave...pitaj Lukaca...tetejac wrote: Šta ću reći, vidim na klipu. Kome nije dosta do njega je. Samo pizde od vojnika to rade.
Pa dobro, i vi ste u Hrvatskoj pobili najmanje milijun i sto pedeset tisuca nejacitetejac wrote:Sa kamerama ili bez, ko god pali i strijelja za mene je pizda od vojnika.Maraschino wrote:Pizde od vojnika hinjski zarobe nekoga, snime ga zivog i kada se ugase kamere pokaze rukom ispod glave...pitaj Lukaca...tetejac wrote: Šta ću reći, vidim na klipu. Kome nije dosta do njega je. Samo pizde od vojnika to rade.
a sad paljevine nekog sela iz '95 najvecu tragediju citavog ratatetejac wrote:Sa kamerama ili bez, ko god pali i strijelja za mene je pizda od vojnika.Maraschino wrote:Pizde od vojnika hinjski zarobe nekoga, snime ga zivog i kada se ugase kamere pokaze rukom ispod glave...pitaj Lukaca...tetejac wrote: Šta ću reći, vidim na klipu. Kome nije dosta do njega je. Samo pizde od vojnika to rade.
Stipu ba Havajca - za "Oluju" je "Sana 95" humanitarna misija, samo o istoj se suti, dok se, po obicaju, pokusava pametovati Bosnjacima.CPT wrote:
a sad paljevine nekog sela iz '95 najvecu tragediju citavog ratapogotovo paljevina u tom kraju tj. krajevima ...
Ono kad se objese na taj snimak kao ultimativnu tragediju rata... A govorimo o krajevima gdje '92 nije ostala citava jedna muslimanska kuca. U nekoliko kuca su ljudi zivi zapaljeni ali da malo preskocimo stvari na '92 i malo izjednacimo stvari.LBVIEW wrote:Stipu ba Havajca - za "Oluju" je "Sana 95" humanitarna misija, samo o istoj se suti, dok se, po obicaju, pokusava pametovati Bosnjacima.CPT wrote:
a sad paljevine nekog sela iz '95 najvecu tragediju citavog ratapogotovo paljevina u tom kraju tj. krajevima ...