Izuvanje po kućama :D

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
P308

#326 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by P308 »

Cherry-Cherry wrote:Meni je nekako glupo reći nekome da se izuje, dovodim ljude u neprijatnu situaciju. šta znaš kakve su kod kog čarape, ima li gljivice... :zoka: A i neću da uživam u raznim opojnim mirisima. Plus što je obuća dio stajlinga, središ se i onda bez cipela to nije to. Ili središ se i obučeš soknice ispod čizmica i onda se izuješ a tamo mede i zeke na čarapama.. Ili muškarac u odijelu i kravati i bez cipela, nekako nije mi to to... Ili neko sređen maksimalno a dole papuče sa medom.... U gostima uvijek pitam, ali procvjetam kad mi kažu da ne treba. Posebno ne volim tuđe papuče, bljak... Ili kad ih domaćin izuje da mi ih da, dođe mi da bljucnem... onda trebam stalno nositi svoje pape u tašni, šta znaš možda gdje ćeš sve ići...A što se tiče prljavih ulica, može doći gost koji je sjedio u tramvaju a prije njega neko na toj stolici...ili na klupi u parku... Pa onda treba imati i prekrivače za goste...
Znaci gadno ti je obuci tudje papuce ali nije gadno ulaziti u cipelama u stan i unositi prljavstinu s vana? Zanimljivo :D
spreca

#327 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by spreca »

Connaisseur Karlin wrote:
pisem o bosim nogama u kuci :) vecina zena su mi rekle da nosim carape i papauce radi zastitie jajnika :)
pa poslusaj ih....a sto se tice boldanog...mogu pogledati :lol: :lol: :lol:
Zejnep

#328 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Zejnep »

Zejnep wrote:Kapak by Vukajlija
Ova reč označava kraj bilo kakve dalje rasprave obično se upućuje od strane starijeg sagovornika mlađem. Nepoštovanje datog signala za prekid dalje verbalne vatre obično podrazumeva vaspitnu šamarčinu, kako bi osoba ubuduće znala kako da se ponaša.
:mrgreen:
e tako i meni kazu kad pitam za bose noge, "to je tako" i "to je to" :lol:

ali bakterije i virusi nemaju veze sa bosim nogama :kiss:
Možda u tvom selu. U mom otpadaju od bosih nogu. Još ne do Bog po pločicama hodat tako :mrgreen:
Connaisseur Karlin

#329 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Connaisseur Karlin »

spreca wrote:
pisem o bosim nogama u kuci :) vecina zena su mi rekle da nosim carape i papauce radi zastitie jajnika :)
pa poslusaj ih....a sto se tice boldanog...mogu pogledati :lol: :lol: :lol:
eh imam i drugi problem, nosim majice kratkih rukava ispod zimske jakne :D kad odem kod prijatelja, kazu da im pocne biti zima kad me vide u ljetnim majicama :lol:
Connaisseur Karlin

#330 Re: Izuvanje po kućama :D

Zejnep wrote:
e tako i meni kazu kad pitam za bose noge, "to je tako" i "to je to" :lol:

ali bakterije i virusi nemaju veze sa bosim nogama :kiss:
Možda u tvom selu. U mom otpadaju od bosih nogu. Još ne do Bog po pločicama hodat tako :mrgreen:
hladne plocice direktno izazivjau kihanje i bol jajnika :D

to se desava kad se previse cuvas , to je pretjerivanje :kiss:
jeza u ledja

#331 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by jeza u ledja »

zijancer wrote:šefice, ako je riječ o japancima radi se o vrelim kupkama..u slučaju kućnih kupki to su minijaturne kade u kojima možeš sjediti s koljenima privučenim na prsa (obično nisu veće). vjerovatno nešto nije bilo u redu, nije bilo tuša? mora da je neki interesantan razlog :mrgreen:
ne poznajem ih, zadivljuju me, pa čitam i gledam šta god stignem..
najfascinantnija stvar je u vezi ..hm neću dalje :mrgreen:
Imaju tuseve i kade, regularno, samo je sve malecko i ko da si u kabini broda :D.

Obicno je procedura skontati kako fercera pustanje vode u vodokotlicu jer ima jedno dvaes gumbica i to svaki jebeni kotlic razlicit tacno se takmice ko ce vise "gadgets" da napravi (tako je u svemu, ali WC solje su poseban slucaj :-) ).

Al pazi jednu stvar, ovo vizavi price kako su izuzetno cisti i to. Za jednu takvu naciju, razocaralo me da u mnogim javnim WCima (javna mjesta, restorani, itd) fali jebeni sapun. Ili ga uopste nema, ili ga nisu nadopunili (ako je tecni). Izadjes onako usran i upisan ( :D ) i nema jebenog sapuna. Ne znam u cemu je fora? :roll:
I druga stvar, sto se tice Japana i javne cistoce - Japan ima problem sa nedostatkom kanti za smece. I to ono BAS nema kanti. Valja bas potraziti da bi nasao. Raja znaju nosit u kesama smece, ako su nesto pojeli ili popili (a hvala bogu kod njih sve upakovano do maksimuma). Uglavnom, nije bas najcistije ko sto se misli (a i tesko moze biti super cisto kad u tako gusto naseljenim gradovima). (Ovaj problem sa kantama je radi terorista, kad je ono bilo, u 90im, ona sekta i to, mrsko mi trazit ime, Aun Sunrikyo, tako nesto, stavljali nekakve bombe/otrove u kante).
Takodje, u restoranima, mislim cisto je, ali nije bas ono vau. Sve one supice ili rezanci, kod njih je normalno da se to srce. Sad zamisli pun restoran dubke, svi srcu, i ne da imam problem sa srkanjem, ali one supe i rezanci, sosovi i to, prsce jebiga po stolu i okolo, jos sa onim stapicima. Naravno to se ocisti, ali ne mozes ti to bas ocistit da bude cakum-pakum dok ne sjedne sljedeci gost. Plus sto se regularno pusi u zatvorenom, u restoranima...ali dobro, to je Bosancima normalno. :D :roll:
Naravno, sad ovako generalno - naravno da je jako cisto.... za svjetski standard. :oops: Ali su malo previse opsjednuti vise formom nego sustinom.

Inace, moje skoro pa prvo iskustvo u japanskom javnom WCu je moglo zavrsit u bolnici, jer sam pri izlasku tako jako lupio glavom u betonski okvir vrata da sam pao onako na plocice haman pa polusvjestan. Mogao sam tako zaglavit satima u WCu, niko ne bi znao. A jos nema sapuna. :D Inace je to problem sa niskim stropovima i vratima za bilo kog malo viseg, pa dok se covjek navikne. :-)

I da se vratim na temu, tacno je ovo sa papama za WC, sto si spominjao, mada nisam u stvari nikome bio bas gost u kuci (sto je isto rijetkost - da ljudi dolaze drugima u goste kuci, jer zive u malim stanovima).

PS: Moram nesto jos samo dodati o Japanu - fascinira me opsjednutost Bosanaca Japancima. I to bas ono opsjednutost. Sve najbolje dolazi iz Japana, njihova kultura, tradicija, etika, radne navike, cistoca. Imam tacno osjecaj da Bosanci smatraju Japance dijametralno suprotnim od njih samih, sto se tice svega onog loseg sto mislimo sami o sebi. Mislim dosta finih stvari stoji sto se tice Japanaca, i ja ih gotivim i moze se dosta nauciti od njih, ali se bogami pretjeruje dobro. Imaju i oni problema zescih, i jos da rade po nekim pitanjima.
Sori na offu, malo sam se uzivio u pricu o Japancima. :D
spreca

#332 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by spreca »

eh imam i drugi problem, nosim majice kratkih rukava ispod zimske jakne :D kad odem kod prijatelja, kazu da im pocne biti zima kad me vide u ljetnim majicama :lol:
moro bi pogledati sta imas jos pod majicom :lol: ....samo sad nemoj jos reci da hodas samo u hlacama :lol:
Connaisseur Karlin

#333 Re: Izuvanje po kućama :D

spreca wrote:
moro bi pogledati sta imas jos pod majicom :lol: ....samo sad nemoj jos reci da hodas samo u hlacama :lol:
nemam potkosulju :lol:
vazi

#334 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by vazi »

jeza u ledja wrote:
zijancer wrote:šefice, ako je riječ o japancima radi se o vrelim kupkama..u slučaju kućnih kupki to su minijaturne kade u kojima možeš sjediti s koljenima privučenim na prsa (obično nisu veće). vjerovatno nešto nije bilo u redu, nije bilo tuša? mora da je neki interesantan razlog :mrgreen:
ne poznajem ih, zadivljuju me, pa čitam i gledam šta god stignem..
najfascinantnija stvar je u vezi ..hm neću dalje :mrgreen:
Imaju tuseve i kade, regularno, samo je sve malecko i ko da si u kabini broda :D.

Obicno je procedura skontati kako fercera pustanje vode u vodokotlicu jer ima jedno dvaes gumbica i to svaki jebeni kotlic razlicit tacno se takmice ko ce vise "gadgets" da napravi (tako je u svemu, ali WC solje su poseban slucaj :-) ).

Al pazi jednu stvar, ovo vizavi price kako su izuzetno cisti i to. Za jednu takvu naciju, razocaralo me da u mnogim javnim WCima (javna mjesta, restorani, itd) fali jebeni sapun. Ili ga uopste nema, ili ga nisu nadopunili (ako je tecni). Izadjes onako usran i upisan ( :D ) i nema jebenog sapuna. Ne znam u cemu je fora? :roll:
I druga stvar, sto se tice Japana i javne cistoce - Japan ima problem sa nedostatkom kanti za smece. I to ono BAS nema kanti. Valja bas potraziti da bi nasao. Raja znaju nosit u kesama smece, ako su nesto pojeli ili popili (a hvala bogu kod njih sve upakovano do maksimuma). Uglavnom, nije bas najcistije ko sto se misli (a i tesko moze biti super cisto kad u tako gusto naseljenim gradovima). (Ovaj problem sa kantama je radi terorista, kad je ono bilo, u 90im, ona sekta i to, mrsko mi trazit ime, Aun Sunrikyo, tako nesto, stavljali nekakve bombe/otrove u kante).
Takodje, u restoranima, mislim cisto je, ali nije bas ono vau. Sve one supice ili rezanci, kod njih je normalno da se to srce. Sad zamisli pun restoran dubke, svi srcu, i ne da imam problem sa srkanjem, ali one supe i rezanci, sosovi i to, prsce jebiga po stolu i okolo, jos sa onim stapicima. Naravno to se ocisti, ali ne mozes ti to bas ocistit da bude cakum-pakum dok ne sjedne sljedeci gost. Plus sto se regularno pusi u zatvorenom, u restoranima...ali dobro, to je Bosancima normalno. :D :roll:
Naravno, sad ovako generalno - naravno da je jako cisto.... za svjetski standard. :oops: Ali su malo previse opsjednuti vise formom nego sustinom.

Inace, moje skoro pa prvo iskustvo u japanskom javnom WCu je moglo zavrsit u bolnici, jer sam pri izlasku tako jako lupio glavom u betonski okvir vrata da sam pao onako na plocice haman pa polusvjestan. Mogao sam tako zaglavit satima u WCu, niko ne bi znao. A jos nema sapuna. :D Inace je to problem sa niskim stropovima i vratima za bilo kog malo viseg, pa dok se covjek navikne. :-)

I da se vratim na temu, tacno je ovo sa papama za WC, sto si spominjao, mada nisam u stvari nikome bio bas gost u kuci (sto je isto rijetkost - da ljudi dolaze drugima u goste kuci, jer zive u malim stanovima).

PS: Moram nesto jos samo dodati o Japanu - fascinira me opsjednutost Bosanaca Japancima. I to bas ono opsjednutost. Sve najbolje dolazi iz Japana, njihova kultura, tradicija, etika, radne navike, cistoca. Imam tacno osjecaj da Bosanci smatraju Japance dijametralno suprotnim od njih samih, sto se tice svega onog loseg sto mislimo sami o sebi. Mislim dosta finih stvari stoji sto se tice Japanaca, i ja ih gotivim i moze se dosta nauciti od njih, ali se bogami pretjeruje dobro. Imaju i oni problema zescih, i jos da rade po nekim pitanjima.
Sori na offu, malo sam se uzivio u pricu o Japancima. :D
Iskljucila sam se s kompa pa cu samo kratko s telefona
To za sapune u wc , mozda nose svi svoje sapuncice ? Ja bih radje ruke oprala samo vodom vec cvrstim sapunom koji stoji svima na upotrebu u wc u :lol:

Rekose mi nedavno neki 50 godisnjaci kad su bili djeca u francuskim javnim wc ima su bili okrugli, cvrsti sapuni zakaceni kanafom vidili su pored lavaboa i svak je tim sapunimaprao ruke
Ako vec zivis u zemlji ozlazeceg sunca bilo bi lijepo da otvoris temu i da nam priblizis malo taj nafod i obicaje njihove
Mene interesuje njihova smirenost, uvijek tihi, diskretni, sabrani pribrani...
jesu li takvi zaprave, naljute li se podjahkad i ako jesu kakvi su u huji ?
Bluemore

#335 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Bluemore »

irac300 wrote:A sigurno ste se suočili sa situacijom kada ste poželili da gost nije izuo cipele. :D Ljetos mi majstori postavljali žaluzine, majko mila što su jednom od njih dvojice vonjale noge. :lol: Mislim, znam, rade ljudi, em ljeto... al' jbt, okreće se želudac, jedva sam izdržao. Kad su otišli, mor'o sam sirćetom ribat tepih. :D
Nek nam spreca donese tih njihovih besplatnih kesa papuca iz moskve da nam se nadje maksuz za majstore
Bluemore

#336 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Bluemore »

Fudo387 wrote:
HAVANA wrote:Dobra ta amerika,cuke ne pisaju,ljudi ne pljuju,blata nikad nema,ni zvake ne zvacu... :D O cemu pricamo,kako je vani cisto? :lol: Haj sve nego koji cu racq u cipelama u kuci,jedva cekam da ih skinem. :roll:
Cisto je, bez zeze.
Nema blata, nema smeca, nema zvaka...nema nista. Kad setaju cuke, ako kenja, odmah pokupe za njima.
Kreteni, jebo ih cuko, ne kontam tu furku, paze ga bolje nego djecu.
Najveci je fazon sto ustvari niko toliko i ne hoda vani, iz kuce u auto, iz auta na poso, prodavnicu, kafanu...nesta.
vama onda cipele ne trebaju mozete u papama :)
Connaisseur Karlin

#337 Re: Izuvanje po kućama :D

sapuni zakacnni kanafom

ja volim takve sapune, vintage :thumbup:
jeza u ledja

#338 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by jeza u ledja »

vazi wrote:
To za sapune u wc , mozda nose svi svoje sapuncice ? Ja bih radje ruke oprala samo vodom vec cvrstim sapunom koji stoji svima na upotrebu u wc u :lol:

Rekose mi nedavno neki 50 godisnjaci kad su bili djeca u francuskim javnim wc ima su bili okrugli, cvrsti sapuni zakaceni kanafom vidili su pored lavaboa i svak je tim sapunimaprao ruke
Ako vec zivis u zemlji ozlazeceg sunca bilo bi lijepo da otvoris temu i da nam priblizis malo taj nafod i obicaje njihove
Ma ne zivim tamo ba. :)
Ali imao sam srecu da sam imao prijatelje sa sobom koji zive pa sam imao malo drukciji uvid u zivot tamo osim samo turistike. :)

Moguce to za sapuncice. :-?
Ali dobro to za sapune u javnim WC-ima obicno su oni tecni, jel, u ovom modernom dobu. :)

PS: To sa kanapom, nikad cuo, al zvuci kul :)
vazi

#339 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by vazi »

Connaisseur Karlin wrote:sapuni zakacnni kanafom

i zamisli svak ga trljica pa onda ti, ja , mi , vi :lol:

ne bih, hvala

a ne bih vala ni u kuci, ustrca sve okolo :)

a jest da djeluje medijevalno srednjovjekovno i ono rusticno

Image
vazi

#340 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by vazi »

jeza u ledja wrote:
vazi wrote:

Ma ne zivim tamo ba. :)
Ali imao sam srecu da sam imao prijatelje sa sobom koji zive pa sam imao malo drukciji uvid u zivot tamo osim samo turistike. :)

Moguce to za sapuncice. :-?
Ali dobro to za sapune u javnim WC-ima obicno su oni tecni, jel, u ovom modernom dobu. :)

PS: To sa kanapom, nikad cuo, al zvuci kul :)
ma ne rece nam nista o tome kakvi su kad se naljute, kakav im je jezik kad galame , jel zvuci bezze ili :?:
Connaisseur Karlin

#341 Re: Izuvanje po kućama :D

vazi wrote:
Connaisseur Karlin wrote:sapuni zakacnni kanafom

i zamisli svak ga trljica pa onda ti, ja , mi , vi :lol:

ne bih, hvala

a ne bih vala ni u kuci, ustrca sve okolo :)

a jest da djeluje medijevalno srednjovjekovno i ono rusticno

Image
oh divno izgleda :-D

sad se sjetih, volim stare bocice parfeme sa gumenom pumpicom :-D ovi moerni parfemi su bezveze :-)
jeza u ledja

#342 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by jeza u ledja »

Zaboravi odgovorit ovo za huju.

Ljudi su izrazito disciplinovani. Znaci radne navike, kultura, ovo ono. To se uci od malena. Uglavnom paze kako se izrazavaju i kako pokazuju postovanje. (recimo onaj naklon, ja u robnoj kuci, ono ogromna radnja otvorenog stila, puno ljudi, i ja nesto gledam u cosku neki sto radi tamo izlazi na sporedna vrata, znaci niko ga ne gleda i to, on se okrece prema radnji i radi naklon prije nego sto ce izaci, sekundu poslije se vraca, opet isto. isto tako neki dan gledam utakmicu njemacke lige, izlazi japanski igrac i stade kad je izasao na liniju, okrenu se prema terenu i uradi naklon, onako nabrzaka)

Al ljudi su ljudi, kao i svi ostali, naravno da se naljute. Bio sam u prilici da ovako oko ponoci vidim dvojicu koji izadjose iz nekog bara, vidno pijana, i ovaj jedan pravo ljut, dernja se, ko da hoce nekog da bije, a ovaj drugi ga drzi da ne uradi sta. Ne znam na koga su ljuti bili ali bogami me podsjeti na neke scene iz sarajevskog nocnog zivota. :roll: Inace je poprilicno i dalje tamo, kako da kazem, macho kultura, polovi su podjeljeni na tradicionalne stereotipe.

Al kazem, ljudi ko ljudi, svaki ima zivac, samo sto je negdje normalno da se to pokazuje, negdje nije. Ja sam nekoc mislio da je to kod Japanaca sve u sali pa zavali, ali nije. Fakat su ljudi ljubazni, hoce pomoci, nasmijani, i imaju fakat postovanje prema tebi. Mnogo se bolje covjek osjeca tamo nego u Zapadnoj Evropi sto se tice toga (bar u nekim zemljama). Sad, da sam kakav tamnoput bila bi druga prica. :roll:
vazi

#343 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by vazi »

jeza u ledja wrote:Zaboravi odgovorit ovo za huju.

Ljudi su izrazito disciplinovani. Znaci radne navike, kultura, ovo ono. To se uci od malena. Uglavnom paze kako se izrazavaju i kako pokazuju postovanje. (recimo onaj naklon, ja u robnoj kuci, ono ogromna radnja otvorenog stila, puno ljudi, i ja nesto gledam u cosku neki sto radi tamo izlazi na sporedna vrata, znaci niko ga ne gleda i to, on se okrece prema radnji i radi naklon prije nego sto ce izaci, sekundu poslije se vraca, opet isto. isto tako neki dan gledam utakmicu njemacke lige, izlazi japanski igrac i stade kad je izasao na liniju, okrenu se prema terenu i uradi naklon, onako nabrzaka)

Al ljudi su ljudi, kao i svi ostali, naravno da se naljute. Bio sam u prilici da ovako oko ponoci vidim dvojicu koji izadjose iz nekog bara, vidno pijana, i ovaj jedan pravo ljut, dernja se, ko da hoce nekog da bije, a ovaj drugi ga drzi da ne uradi sta. Ne znam na koga su ljuti bili ali bogami me podsjeti na neke scene iz sarajevskog nocnog zivota. :roll: Inace je poprilicno i dalje tamo, kako da kazem, macho kultura, polovi su podjeljeni na tradicionalne stereotipe.

Al kazem, ljudi ko ljudi, svaki ima zivac, samo sto je negdje normalno da se to pokazuje, negdje nije. Ja sam nekoc mislio da je to kod Japanaca sve u sali pa zavali, ali nije. Fakat su ljudi ljubazni, hoce pomoci, nasmijani, i imaju fakat postovanje prema tebi. Mnogo se bolje covjek osjeca tamo nego u Zapadnoj Evropi sto se tice toga (bar u nekim zemljama). Sad, da sam kakav tamnoput bila bi druga prica. :roll:
joj, cuj naklon, hej, zamisli da se mi pocnemo tako naklanjati :lol: :lol:

znaci ipak su uljudni , nije to samo privid...

nikad me nije vukla zelja ni d avidim ameriku ni kinu ni neke aman zemlje daleke al japan bih bas voljela vidjeti..

kad je bila ona hirosima pa svi mirni pribrani na tevu nidje frke trke , ni nalik na europejce :-)
insomnia78

#344 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by insomnia78 »

Pa kako im se tako finima omače da onomad izgenocidišu po Azije i Pacifika
jeza u ledja

#345 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by jeza u ledja »

vazi wrote:
ma ne rece nam nista o tome kakvi su kad se naljute, kakav im je jezik kad galame , jel zvuci bezze ili :?:
Pa galame oni u ovisnosti gdje, ali poprilicno se galami.
Nece sad galamit neko u vozu, ali u kafani, ili negdje na ulici gdje je nocni zivot, ili recimo u odredjenim restoranima se galami.
Drugim rijecima ima za sve vrijeme i mjesto.

A kakav im je jezik kada galame, pa cula si valjda jezik, samo zamisli da neko galami na njemu. :P
vazi

#346 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by vazi »

jeza u ledja wrote:
vazi wrote:
Pa galame oni u ovisnosti gdje, ali poprilicno se galami.
Nece sad galamit neko u vozu, ali u kafani, ili negdje na ulici gdje je nocni zivot, ili recimo u odredjenim restoranima se galami.
Drugim rijecima ima za sve vrijeme i mjesto.

A kakav im je jezik kada galame, pa cula si valjda jezik, samo zamisli da neko galami na njemu. :P
pa piskava i ruzna bi mi bila ta galama , nekako mi ne ide :lol:

nas jezik bas fino stoji galami, ono ...
jeza u ledja

#347 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by jeza u ledja »

insomnia78 wrote:Pa kako im se tako finima omače da onomad izgenocidišu po Azije i Pacifika
Rasna supremacija i te stvari.
Zato i kazem imaju svojih problema.

Za razliku od Njemaca, nikad se nisu suocili sa svojim problemima i dan danas je njihov rasizam alive and well. Al im vatra sada jer ih Korejci i Kinezi sustizu ekonomski. :izet:
Kineskih turista tamo ko u prici. Nisam lingvista ali jezici im se drasticno razlikuju pa ih prepoznajem. Plus sto nose fuser robu, a Japanci imaju bas stila to se tice oblacenja, pa ih prepoznam na kilometar. Plus sto su deblji. (Zamisli Amerikanca u Parizu. :D) Onda dodju i trose pare u skupom Japanu (doduse nije vise tako skup), a ovima vatra.

Inace je antagonizam Azijaca prema Japancima jako veliki. S razlogom, jebiga (za razliku od moderne Njemacke). Koliko shvatih, djeca u skoli uopste ne uce o zlodjelima koje su radili Japanci u ratu, na pravi nacin.
jeza u ledja

#348 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by jeza u ledja »

vazi wrote: nas jezik bas fino stoji galami, ono ...
Mi drugima zvucimo da se svadjamo kad normalno pricamo, tako da. :-)
vazi

#349 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by vazi »

jeza u ledja wrote:
vazi wrote: nas jezik bas fino stoji galami, ono ...
Mi drugima zvucimo da se svadjamo kad normalno pricamo, tako da. :-)
o tome ti pricam :lol:
Zejnep

#350 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Zejnep »

Meni je jedan japanac rekao da je naš jezik užasno težak. Ko biva njegov je lagan :lol:
Post Reply