Ovaj Januar je najsuroviji Januar kojeg pamtim za svog života.
Brada mi se jutros bila zaledila skroz.Mogu misliti kako je selefijama sa njihovim dugim bradama
Ako se ovo odnosi na mene, nismo se baš razumjeli. Naravno da se može ugrijati na plin, po meni najbolji način grijanja. Ja sam se samo osvrnuo na ovo kratki rukavi/krakta pidžama, a u kući 20/21 stepen C, što je po meni prenisko.Nepass wrote:Ne kontam ovu raju sto prica ne moze se na plin grijati tj ugrijati.
Kod mene isto 22 stepena, pali se na 21 grije do 23. Ujutro se u 6h pali da ugrije prije posla. Onda je iskljuceno do 16h. Brzo se ugrije u 00h se gasi. Jucer isto kratki rukavi cjeli dan.
Eki,mene ni vulkan sada ne bi mogao ugrijati,jbt studen mi se uvukla u kosti.madner wrote:Meni je sve iznad 24 neugodno.
Termostati su obicno na zadnjem podiouku izmedju 21 i 24 stepena i tako je najugodnije. Kratki rukavi od 23
jesu ti razvedeni radijatori po kućiNepass wrote: Ne kontam ovu raju sto prica ne moze se na plin grijati tj ugrijati.
Kod mene isto 22 stepena, pali se na 21 grije do 23. Ujutro se u 6h pali da ugrije prije posla. Onda je iskljuceno do 16h. Brzo se ugrije u 00h se gasi. Jucer isto kratki rukavi cjeli dan.
Pa dobro, kažem gore ima i do toga. Evo slike od prije par dana, jaran došao sa ženom i djetetom, kao što vidiš sjedi regulara u majici kratkih rukava a mala u štramplicamamadner wrote:Sve je stvar navike, vecina bi tu hodala u dugim rukavima.

Član foruma, kloc žešći al hajdklaki wrote:dobar ti jaran
20 jeste prenisko za majice, 22 je vec uredu. 24-25 ja ne bih izdrzao, srkletfrngla wrote:Ako se ovo odnosi na mene, nismo se baš razumjeli. Naravno da se može ugrijati na plin, po meni najbolji način grijanja. Ja sam se samo osvrnuo na ovo kratki rukavi/krakta pidžama, a u kući 20/21 stepen C, što je po meni prenisko.Nepass wrote:Ne kontam ovu raju sto prica ne moze se na plin grijati tj ugrijati.
ima ima 99madner wrote:Nema covjeka ispod 100 kg
hehe ko kaje, ne silazim sa suhovinemadner wrote:Hljeba i suhog mesa se taj ne zna najesti
ode u minusshalla wrote:Sreća pa tema ne ode u 3 "lepe materine"![]()