25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

KENJAC

#326 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by KENJAC »

zavrzlama wrote:
KENJAC wrote:Dakle .... ne interesuje nas pomirenje. Samo fizicka pobjeda i istrebljenje. 99 posto Srba genocidni , 99 posto Srba treba otjerat iz onog brloga zvanog RS ! Odlicno. Shvatam i podrzavam !
E sad .... Sta bi uradio Jose Murinjo ? Pripremio taktiku? Kako , kada , kuda ...sve do u najsitnije detalje. Dakle trening fizicke spreme i takticka obrada sukoba. Sta je ono sto razlikuje Murinja , Guardiolu , Kontea od obicnih levatskih trenera? Prejudiciranje situacija! Sve mora bit predvidjeno. Radi se o finalu. Puno toga je tu ulozeno. Dakle ako damo go u prvih deset minuta, protivnik je osamucen. I on ima ogroman ulog. I njemu se noge tresu! Dakle vodimo jedan nula. Iskoristava se momenat i navaljuje se u napad. Po krilima gdje su slabiji i trzi se faul oko 20 metara od gola jer imamo fantasticne pucace i odlicnih par uigranih varijanti. Gooo!!! Dva nula. Protivnik na koljenima. Pustis ih da se rasire. Zoves ih na tvoju polovinu . Kontra , kad oni misle da mogu sta da ucine , i nedostiznih 3 :0 ! Pred kraj utakmice ulazimo u Banjaluku !
....E ovo sto je gore napisano , nije djelo Murinja nego moje. Ne trebas bit Special One da ovo skontas.
Murinjo nam treba ako sta po zlu krene. Ako nam iskljuce stopera u sedmoj minuti. Ako nam daju oni go u desetoj. Ako nas njihova odbrana drzi na trideset metara i ne mozemo dobacit do gola. Ako oni nas stisnu u nas sesnesterac!
Jos nesto vrlo bitno. Svaki tim ima zaduzene ljude koji prate sudije. Kad svira penal, kakav je u odnosu na domaci tim, koliko dopusta kontakta u sesnestercu, trpi li upade publike....... moze li se potplatit ! Sve se mora znat !
Sad , kad znamo sve , ne ostaje nista drugo nego da treniramo ! I po kisi i po snijegu.

Opet drugim naturas nesto sto oni ne zele...bosnjaci jesu za pomirenje,ALI pomirenje koje ce kao rezultat imati kaznajvanje i ponistenje rezultata zlocina,etnickog ciscenja i genocida....pitanje @kenjac dali su srbi spremni se odreci svega navedenog...kako vidimo nisu iz njima samo poznatih razloga... srbi u BIH drze kljuc pomirenja a ne bosnjaci...
Niko sretniji od mene ! Na trgu objesit sve koji su ruke okrvavili. Sve do jednog ! Svakom vratit njegovo sto je bilo njegovo 90'.
I svi da sretno zivimo do kraja zivota ! Gdje treba da potpisem? Slazem se sto posto !
Jarane , jel po tebi ovo izvodljivo ? Evo , ja sta treba da ucinim , sad cu ovog trenutka ucinit ! Reci !
seln

#327 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by seln »

KENJAC wrote:
zavrzlama wrote:
KENJAC wrote:Dakle .... ne interesuje nas pomirenje. Samo fizicka pobjeda i istrebljenje. 99 posto Srba genocidni , 99 posto Srba treba otjerat iz onog brloga zvanog RS ! Odlicno. Shvatam i podrzavam !
E sad .... Sta bi uradio Jose Murinjo ? Pripremio taktiku? Kako , kada , kuda ...sve do u najsitnije detalje. Dakle trening fizicke spreme i takticka obrada sukoba. Sta je ono sto razlikuje Murinja , Guardiolu , Kontea od obicnih levatskih trenera? Prejudiciranje situacija! Sve mora bit predvidjeno. Radi se o finalu. Puno toga je tu ulozeno. Dakle ako damo go u prvih deset minuta, protivnik je osamucen. I on ima ogroman ulog. I njemu se noge tresu! Dakle vodimo jedan nula. Iskoristava se momenat i navaljuje se u napad. Po krilima gdje su slabiji i trzi se faul oko 20 metara od gola jer imamo fantasticne pucace i odlicnih par uigranih varijanti. Gooo!!! Dva nula. Protivnik na koljenima. Pustis ih da se rasire. Zoves ih na tvoju polovinu . Kontra , kad oni misle da mogu sta da ucine , i nedostiznih 3 :0 ! Pred kraj utakmice ulazimo u Banjaluku !
....E ovo sto je gore napisano , nije djelo Murinja nego moje. Ne trebas bit Special One da ovo skontas.
Murinjo nam treba ako sta po zlu krene. Ako nam iskljuce stopera u sedmoj minuti. Ako nam daju oni go u desetoj. Ako nas njihova odbrana drzi na trideset metara i ne mozemo dobacit do gola. Ako oni nas stisnu u nas sesnesterac!
Jos nesto vrlo bitno. Svaki tim ima zaduzene ljude koji prate sudije. Kad svira penal, kakav je u odnosu na domaci tim, koliko dopusta kontakta u sesnestercu, trpi li upade publike....... moze li se potplatit ! Sve se mora znat !
Sad , kad znamo sve , ne ostaje nista drugo nego da treniramo ! I po kisi i po snijegu.

Opet drugim naturas nesto sto oni ne zele...bosnjaci jesu za pomirenje,ALI pomirenje koje ce kao rezultat imati kaznajvanje i ponistenje rezultata zlocina,etnickog ciscenja i genocida....pitanje @kenjac dali su srbi spremni se odreci svega navedenog...kako vidimo nisu iz njima samo poznatih razloga... srbi u BIH drze kljuc pomirenja a ne bosnjaci...
Niko sretniji od mene ! Na trgu objesit sve koji su ruke okrvavili. Sve do jednog ! Svakom vratit njegovo sto je bilo njegovo 90'.
I svi da sretno zivimo do kraja zivota ! Gdje treba da potpisem? Slazem se sto posto !
Jarane , jel po tebi ovo izvodljivo ? Evo , ja sta treba da ucinim , sad cu ovog trenutka ucinit ! Reci !
Nista lakse od deklarativnog pomirenja... "evo, ja cu sve uciniti, ali jebi ga, ostali nece".
Znamo mi dobro da 99% srba zeli da sve ostane kako jeste. Trebalo je samo cuti izjave povodom dan genocidne...
Naravno da nije izvodljivo, osim silom. I naravno da ces ti biti protiv sile.
KENJAC

#328 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by KENJAC »

Izgleda da Seln i Zavrzlama treba prvo da usaglase stav ! Ja sam ZA , sta god da se dogovore !
seln

#329 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by seln »

KENJAC wrote:Izgleda da Seln i Zavrzlama treba prvo da usaglase stav ! Ja sam ZA , sta god da se dogovore !
Opet humor na nivou "Kursadzija". Kad nemas sta da kazes, okreni na salu.
zavrzlama

#330 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by zavrzlama »

KENJAC wrote:
zavrzlama wrote:

da budem jasan.....vracanje na 1991 godinu je prakticki nemoguce(vecinska srpska/bosnjacka/hrvatska mjesta) ponovo uspostavit, ALI za pocetak mogu srbi npr. da ih na terenu nista ne kosta promijeniti ime entiteta i izbaciti srpski prefiks iz nepotrebnih naziva koji isticu i favoriziraju samo jedan narod...po meni nek ostane manji entitet u ovom obliku jos da se pitam dao jos teritorije u isti samo da srbi prihvate ovo sto sam naveo....@kenjac ponavljam,srbi ne zele BIH ni u kakvoj kombinaciji,jer oni nemaju snage da se suprostave interesima srbije,tu se zavrsava sva prica...ime entiteta i srpski prefiksi su ciljano uradjeni da s etaj prostor BIH definitivno ogadi nesrbima ,koji bi po njima kad tad odustali od tog dijela BIH....srpska politika voli da se rs predstavlja onako kakav i jeste,zlocinacka tvorevina,jer misle da ce drugi prije odustata od te tvorevine..srpskoj politici ne ide u prilog pomirenje i prihvacanje manjeg entieta od strane nesrba,oni sve rade (gurajuci prst u oko zrtvama) da nesrbi sto vise mrze rs,jer nesrbima ne daju nikakkav povod da ih uvazavaju...sve je do BIH srba.....sta je rjesenje,pa rjesenje da se jednom pojavi ta jebena organizovana stranka/udruzenje srba koja ce javno zatraziti istinsko pomirenje i uklanjanje diskriminacija sa svih strana...ja osim pojedinaca kod srba ne vidim nikakavu stranku,organizaciju koja radi na tome...
KENJAC

#331 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by KENJAC »

Majke mi Zavrzlama shvatam te. Znam odlicno kako je bit manjina. Znam da to " Srpska" bode oci. Meni smeta , a mogu mislit nekome kome je zarad tog imena ubijen meko iz porodice! na zalost to je cinjenica. Ta RS postoji. Da sam se ja pito nikad nebi postojala. Da sam se ja pito ni ovakva Bosna ne bi postojala. Ja se ne pitam ama bas nista. E sad kad smo svjesni cinjenice da to postoji , sta mozemo ucinit da bude lakse zivit sa cinjenicama koje nabrojah? Da li je nacin prevazilazenja ove situacije taj da sve ( ne sve nego 99%) Srbe nazivas genocidasima. Ima ih , necemo se lagat. Mnogo ih ima. Ja nisam. Ko je zaklo covjeka ove tvoje rijeci ga ne interesuju. Mene vrijedjaju. A i mnoge druge vrijedjaju. Budes li nastavio tako , otjerat ces me od tebe. Je li to tvoj cilj? Razmisli malo.
seln

#332 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by seln »

KENJAC wrote:Majke mi Zavrzlama shvatam te. Znam odlicno kako je bit manjina. Znam da to " Srpska" bode oci. Meni smeta , a mogu mislit nekome kome je zarad tog imena ubijen meko iz porodice! na zalost to je cinjenica. Ta RS postoji. Da sam se ja pito nikad nebi postojala. Da sam se ja pito ni ovakva Bosna ne bi postojala. Ja se ne pitam ama bas nista. E sad kad smo svjesni cinjenice da to postoji , sta mozemo ucinit da bude lakse zivit sa cinjenicama koje nabrojah? Da li je nacin prevazilazenja ove situacije taj da sve ( ne sve nego 99%) Srbe nazivas genocidasima. Ima ih , necemo se lagat. Mnogo ih ima. Ja nisam. Ko je zaklo covjeka ove tvoje rijeci ga ne interesuju. Mene vrijedjaju. A i mnoge druge vrijedjaju. Budes li nastavio tako , otjerat ces me od tebe. Je li to tvoj cilj? Razmisli malo.
I sta sad? Trebamo akceptirati 95% cetnika radi 5% normalnih Srba?
Upravo Bosnjaci su najmanje talasali poslije rata. Ko je ubijao i napadao povratnike? Ko je na nase pomirljive rijeci odgovarao mrznjom?
A kada je SDS postala koliko-toliko cicilizovana, odmah su je biraci kaznili.
KENJAC

#333 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by KENJAC »

Aj , zivota ti , kad si tako dobar sa procentima ...... koliko Bosnjaka po tebi zasluzuje prolaznu ocjenu , a kad si vec pri sutu, kakav je omjer kod Hrvata ?
seln

#335 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by seln »

KENJAC wrote:Aj , zivota ti , kad si tako dobar sa procentima ...... koliko Bosnjaka po tebi zasluzuje prolaznu ocjenu , a kad si vec pri sutu, kakav je omjer kod Hrvata ?
Apsolutno nevazno - nismo mi sproveli genocid.
Znam ja dobro da medju Bosnjacima ima supaka na kubike. I da se ja pitam, bilo bi ih u zatvoru vise nego osudjenih ratnih zlocinaca.
Samo, niko od Bosnjaka ne dovodi drzavu u pitanje (osim Baketa i unutrasnje halke, oni bi begovat).
zavrzlama

#336 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by zavrzlama »

KENJAC wrote:Majke mi Zavrzlama shvatam te. Znam odlicno kako je bit manjina. Znam da to " Srpska" bode oci. Meni smeta , a mogu mislit nekome kome je zarad tog imena ubijen meko iz porodice! na zalost to je cinjenica. Ta RS postoji. Da sam se ja pito nikad nebi postojala. Da sam se ja pito ni ovakva Bosna ne bi postojala. Ja se ne pitam ama bas nista. E sad kad smo svjesni cinjenice da to postoji , sta mozemo ucinit da bude lakse zivit sa cinjenicama koje nabrojah? Da li je nacin prevazilazenja ove situacije taj da sve ( ne sve nego 99%) Srbe nazivas genocidasima. Ima ih , necemo se lagat. Mnogo ih ima. Ja nisam. Ko je zaklo covjeka ove tvoje rijeci ga ne interesuju. Mene vrijedjaju. A i mnoge druge vrijedjaju. Budes li nastavio tako , otjerat ces me od tebe. Je li to tvoj cilj? Razmisli malo.
Jednostavno pitanje?

Zasto 22 godine nakon rata,se nije pojavila niti jedna jebena srpska stranka/organizacija koja javno radi na pomirenju i protiv srpske antibosanske politike...zar srbima nije u interesu da se rijese politike koje se zgrazava sav civilizovani svijet...samo nemoj spominjat bosnjake i kurce palce...jednostavno odgovori...

Nadji gdje sam srbe nazvao genocidasima,odmah se samobanujem zauvijek....rijec vecina srba podrzava genocid ,etnicko ciscenje ,nije isto sto i nazvati srbe genocidasima...procitaj svoj post ponovo,nije se kasno izviniti nikad.
zavrzlama

#337 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by zavrzlama »

@kenjac jesil nasao taj post gdje ja nazivam srbe genocidasima :D ..cekam ;-)
KENJAC

#338 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by KENJAC »

zavrzlama wrote:
Jednostavno pitanje?

Zasto 22 godine nakon rata,se nije pojavila niti jedna jebena srpska stranka/organizacija koja javno radi na pomirenju i protiv srpske antibosanske politike...zar srbima nije u interesu da se rijese politike koje se zgrazava sav civilizovani svijet...samo nemoj spominjat bosnjake i kurce palce...jednostavno odgovori...

Nadji gdje sam srbe nazvao genocidasima,odmah se samobanujem zauvijek....rijec vecina srba podrzava genocid ,etnicko ciscenje ,nije isto sto i nazvati srbe genocidasima...procitaj svoj post ponovo,nije se kasno izviniti nikad.
E bravo Zavrzlama ! Nadji gdje sam Srbe nazvao ..... E sad cu ti odgovorit , pa ti meni reci jel ti odnekud poznato ? Ne nuzno ti , ali 99 posto VAS jeste !
Jel ti odnekud poznat ovaj odgovor ?
Ukratko ! Ako ljudi hoce da zive u rahatluku, mora se pricat i dogovarat. A ako nece , lako je naci razlog.
seln

#339 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by seln »

KENJAC wrote: Ukratko ! Ako ljudi hoce da zive u rahatluku, mora se pricat i dogovarat. A ako nece , lako je naci razlog.
srbi nece. Oni zele da zive u Srbiji, sa ili bez rahatluka.
zavrzlama

#340 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by zavrzlama »

KENJAC wrote:
zavrzlama wrote:
Jednostavno pitanje?

E bravo Zavrzlama ! Nadji gdje sam Srbe nazvao ..... E sad cu ti odgovorit , pa ti meni reci jel ti odnekud poznato ? Ne nuzno ti , ali 99 posto VAS jeste !
Jel ti odnekud poznat ovaj odgovor ?
Ukratko ! Ako ljudi hoce da zive u rahatluku, mora se pricat i dogovarat. A ako nece , lako je naci razlog.

sam sebi skaces u stomak....optuzis mene za nesto sto nije istina,pa kasnije to pravdas "pa ostlih 99% misli i govori tako" i na ovom forumu je ogromna manjina bosnjaka koja srbe naziva genocidnim narodom...opet ti ponavljam"Nije isto nazvati jedan narod genocidnim i reci da ogromna vecina tog naroda podrzava genocid"...ogromna vecina nijemaca je podrzavala fasizam,ali nisu bili fasisti....dans je njemacka najsvjetliji primjer demokratije,suzivota sa drugim i civilizacijskih vrjednosti....da nijemcima nisu nabijali na nos fasizam i hitlera,sta mislis koliko bi danas bio jak fazizam u njemackoj...problem srba u BIH je taj sto oni smatraju da je podrzavanje genocida,etnickog ciscenja i zlocinaca materijalna i geostrateska dobit na duge staze....nazalost grijese i to debelo...
KENJAC

#341 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by KENJAC »

Jes vidio ? Ista recenica izgovorena od mene i od tebe nije ista recenica. Tvoja je ljepsa , mirisnija , sladja , svjetlija, istinitija. Moja je ruznija , smrdljivija ....
Nista , izvini !
wonkaw
Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova

#342 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by wonkaw »

KENJAC wrote:.....
Desio se genocid, raja glasa za negatore genocida, raja skriva masovne grobnice i ratne zlocince, raja podrzava sve sto skodi drzavi BiH, raja bi vec sutra podigla balvan revoluciju i nastavila sa klanjem kad bi vecina bh gradjana dan prije priznala Kosovo, usla u NATO, vratila zastavu sa ljiljanima, vratila himnu ili sl. Takva raja, za mene je GENOCIDNA RAJA

Nakon genocida i nakon dejtona nesrbi su vam pruzali ruku pomirenja iako su bili zaokupljeni svojim gubitkom, uklanjanjem zapaljene i srusene infrastrukture bilionskih razmjera koje su upravo srpski borci odradili. Zaokupljeni povratkom u normalan zivot, izgradnjom drzave i uspostavom sistema koji funkcionise, koji ce da osigura prosparitet generacija koje dolaze.

Umjesto da su se srbi pridruzili tome, oni su nesmetano nastavili da zive I vladaju u svom etnicki ociscenom entitetu bez opozicije koja je velikim brojem zavrsila sto u masovnim grobnicama sto u izbjeglickim centrima diljem EU. Nastavili ste (95% bh srba) sa mokrim snovima o velikoj srbiji, kninskoj krajini, kosovu bez albanaca i izlasku na more, slaveci ratne zlocince, slaveci SMRT i nemocnost nesrba (iako to nije nemocnost vec dobrota, bosanski merhamet).

Ne moze se izjednaciti nesto sto nije isto, il' si vatra il' si voda, treceg nema.
PM72

#343 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by PM72 »

Kenjac,
Jesi li to ti na braniku otadžbine i srpstva? Mislim,što ti treba ovo prepucavanje i kilometarski postovi? Bio si s nama kad je bilo najgore,za razliku od 90% šupaka koji ti kontriraju,i šta ti je sad?
KENJAC

#344 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by KENJAC »

PM72 wrote:Kenjac,
Jesi li to ti na braniku otadžbine i srpstva? Mislim,što ti treba ovo prepucavanje i kilometarski postovi? Bio si s nama kad je bilo najgore,za razliku od 90% šupaka koji ti kontriraju,i šta ti je sad?
Da Bog da da svi brane Srpstvo ko ja. Sto se mene tice ukinite ga istog trenutka. I ne samo Srpstvo. Bilo kakvu podjelu sem one na Velezovce i supke !
PM72

#345 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by PM72 »

Znam ja da ti nisi ni zlonamjeran niti četnik ali zašto kontriraš neukima? Ti ko onaj dedo kad su ga pitali što uzme po frtalj vijagre a on kaže "hoću da podjebajem".
KENJAC

#346 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by KENJAC »

Vidi puskomitraljezac. Hocu jednostavno da u nekoj mojoj misiji pokazem Bosnjacima da nije svaki od "nas" cetnik. Ja znam , mene nemaju sta da foliraju, ogromna vecina nema nikakav problem u ovakvim uslovima imat druga i komsiju Muslimana. Kazem Muslimana jer nisu jos navikli na ono Bosnjak. Jebi ih , sto bi rekla moja baba , nek me zovu loncem. Samo da ne idaraju po glavi. Naravno , oni sa kojima se ja druzim . Uvijek sam gledao da se kanem papaka. Govorim o normalnom svijetu. Vec citava moja rodbina ne spada u normalne. Jebaji ih , nisam ih ja biro.
Vjerovatno na istu tu rijec " Musliman" pola Nevesinja se fata za noz. Sta sad treba da kazem da su i to normalni ljudi ?
E sad reci da mi imamo Nevesinjce , a vi sve same cvjecke , vec pada u domen komedije.
Dakle , il ce neki normalni ljudi prevagnut il cemo pustit da nas stoka jebe jos sto godina. Na nama je !
sumirprimus

#347 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by sumirprimus »

nista od tog ne mijenja misljenje.
dok god zivi ideja velikosrpstva. koja je btw podrzana od vecine srpskog stanovnistva.
samo budala moze da se kaci o slamku jednog cede jovanovica, onog puhalca kako vec i slicnih...
fino zbore al su na nivou statisticke greske.
nek zivi ljubav... :izet:
PM72

#348 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by PM72 »

Što bi rek'o moj jaran " nije lako naći budalu ali kad je nađeš možeš je hebavat sto godina".E to smo ti mi.Izumrijećemo i ja i ti i naša djeca,unučad...ali će tenzije i prepucavanje ostat.Od čokolade u Hrvatskoj preko postrojavanja u BL pa do voza u Mitrovici.Uvijek će biti neka hot news.Možemo li to promjeniti? Možemo ali ako odemo na Novi Zeland jer tamo ne bi imali vremena i to u vukojebinu koja nema signala pa bi saznao za neku vijest iz Bosne nakog pola godine a tad bi me bolila ona stvar.
sumirprimus

#349 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by sumirprimus »

druze ne radi zamjene teza.
ljudi fino imaju plan i rade na tom.
oce secesiju, rodjenu i ostvaernu na krvi i genocidu nasih sunarodnjka.
i vec decenijama se u face smiju.,
jebes ekonomiju,jebes zdrav razum jebes sve vise..
ovo ovde nece na dobro dok se stvar ne istjera na cistat,ovako il onako.
i ja bih vise volio mirnim putem, al nema boga i hljeba da ce ikad.
srbi nece odustat od secesije.
kad njihov vjerski poglavar kaze da je rs podignuta na krvi i kostima... kuces dalje,doduse on misli na njihove zrtve :lol: :evil:
ok
ajde normalno zivimo, nema normalnog zivota bez pravde i tacka.
klavirdžija

#350 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by klavirdžija »

KENJAC wrote:Vidi puskomitraljezac. Hocu jednostavno da u nekoj mojoj misiji pokazem Bosnjacima da nije svaki od "nas" cetnik. Ja znam , mene nemaju sta da foliraju, ogromna vecina nema nikakav problem u ovakvim uslovima imat druga i komsiju Muslimana. Kazem Muslimana jer nisu jos navikli na ono Bosnjak. Jebi ih , sto bi rekla moja baba , nek me zovu loncem. Samo da ne idaraju po glavi. Naravno , oni sa kojima se ja druzim . Uvijek sam gledao da se kanem papaka. Govorim o normalnom svijetu. Vec citava moja rodbina ne spada u normalne. Jebaji ih , nisam ih ja biro.
Vjerovatno na istu tu rijec " Musliman" pola Nevesinja se fata za noz. Sta sad treba da kazem da su i to normalni ljudi ?
E sad reci da mi imamo Nevesinjce , a vi sve same cvjecke , vec pada u domen komedije.
Dakle , il ce neki normalni ljudi prevagnut il cemo pustit da nas stoka jebe jos sto godina. Na nama je !
A zašto te tačno boli milokliz šta nekakav internet baljo misli da misli?
Post Reply