Niko sretniji od mene ! Na trgu objesit sve koji su ruke okrvavili. Sve do jednog ! Svakom vratit njegovo sto je bilo njegovo 90'.zavrzlama wrote:KENJAC wrote:Dakle .... ne interesuje nas pomirenje. Samo fizicka pobjeda i istrebljenje. 99 posto Srba genocidni , 99 posto Srba treba otjerat iz onog brloga zvanog RS ! Odlicno. Shvatam i podrzavam !
E sad .... Sta bi uradio Jose Murinjo ? Pripremio taktiku? Kako , kada , kuda ...sve do u najsitnije detalje. Dakle trening fizicke spreme i takticka obrada sukoba. Sta je ono sto razlikuje Murinja , Guardiolu , Kontea od obicnih levatskih trenera? Prejudiciranje situacija! Sve mora bit predvidjeno. Radi se o finalu. Puno toga je tu ulozeno. Dakle ako damo go u prvih deset minuta, protivnik je osamucen. I on ima ogroman ulog. I njemu se noge tresu! Dakle vodimo jedan nula. Iskoristava se momenat i navaljuje se u napad. Po krilima gdje su slabiji i trzi se faul oko 20 metara od gola jer imamo fantasticne pucace i odlicnih par uigranih varijanti. Gooo!!! Dva nula. Protivnik na koljenima. Pustis ih da se rasire. Zoves ih na tvoju polovinu . Kontra , kad oni misle da mogu sta da ucine , i nedostiznih 3 :0 ! Pred kraj utakmice ulazimo u Banjaluku !
....E ovo sto je gore napisano , nije djelo Murinja nego moje. Ne trebas bit Special One da ovo skontas.
Murinjo nam treba ako sta po zlu krene. Ako nam iskljuce stopera u sedmoj minuti. Ako nam daju oni go u desetoj. Ako nas njihova odbrana drzi na trideset metara i ne mozemo dobacit do gola. Ako oni nas stisnu u nas sesnesterac!
Jos nesto vrlo bitno. Svaki tim ima zaduzene ljude koji prate sudije. Kad svira penal, kakav je u odnosu na domaci tim, koliko dopusta kontakta u sesnestercu, trpi li upade publike....... moze li se potplatit ! Sve se mora znat !
Sad , kad znamo sve , ne ostaje nista drugo nego da treniramo ! I po kisi i po snijegu.
Opet drugim naturas nesto sto oni ne zele...bosnjaci jesu za pomirenje,ALI pomirenje koje ce kao rezultat imati kaznajvanje i ponistenje rezultata zlocina,etnickog ciscenja i genocida....pitanje @kenjac dali su srbi spremni se odreci svega navedenog...kako vidimo nisu iz njima samo poznatih razloga... srbi u BIH drze kljuc pomirenja a ne bosnjaci...
I svi da sretno zivimo do kraja zivota ! Gdje treba da potpisem? Slazem se sto posto !
Jarane , jel po tebi ovo izvodljivo ? Evo , ja sta treba da ucinim , sad cu ovog trenutka ucinit ! Reci !