U takvim situacijama ključan je pristup.
Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
- Bianconeri1988
#326 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Pitao sam ja jednu u Centrinom busu da odemo na kafu nekad, nakon što smo se ispričali tokom vožnje, ali mi je rekla da ima muža. 
-
maida95
#327 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Mene je jedan momak zaustavio na izlazu iz tržnog centra i pit'o da idemo na kafu.. malo je reć' da sam se šokirala, još sam i u vezi bila
Kulturno sam ga odbila, nisam bila drska
Kulturno sam ga odbila, nisam bila drska
- Stroj-2
#328 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Kad sam bio mlađi, znao sam izać iz trole za djevojkom nekom koja mi se svidi i pitam za broj telefeona... Što da ne, treba znat složit i opalit priču, bit odmjeren i ne napastan...artime wrote:Da li se ikome desilo da djevojku/momka koji mu se svidi na ulici, kaficu, gradu pitaju za izlazak?
-
Niemand
#329 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Mene je takvih ljudi uvijek bilo strah
obicno odma gledam djesu mi novcanik i mobitel
obicno odma gledam djesu mi novcanik i mobitel
- Bianconeri1988
#330 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ma kažem sve zavisi od pristupa, ako priđeš lijepo, kulturno, znaš neku foru(ne bih da odajem svoje
) možda ti se i posreći. 
-
dječak sa šibicama
#331 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Meni se jednom nabacivao homoseksualac 
- Stroj-2
#332 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ono što sam ja primjetio kod ovih mlađih jest da su il povučeni previše il su agresivni nema neke sredine, il su isključeni previše od svega u svom svijetu ili su totalno u nekoj furci, ne znaju gustirat kako treba, nemaju onog šlifa i šmeka. Il je crno ili bijelo. 
- hornet
#333 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ne kontam malo taj friend zone. Nikad bio u toj situaciji. Jos od ranih tinejdzerskih godina sa trebama su se druzili malo ili malo vise feminizirai tipovi, ovo ostalo je bilo konkretno, svidja mi se, svidjam joj se i tako. Sad da nesto prijateljujem za djevojkom, godinama, da mi se svidja a da nema povratne, a ti opet ko nadas se nesto. Mada, sa druge strane, to je kao bacena udica, pa realno je da jednom i 'zagrize'.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#334 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
I meni, ja ga opalio kol'ko sam p'jan biodječak sa šibicama wrote:Meni se jednom nabacivao homoseksualac
Ja njega, ne on mene.
-
shae_ba
#335 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Realno, da bi osvojio zenu slicnu sebi (na takve se treba usredoćit), moras biti ono što jesi.dječak sa šibicama wrote:Realno, da bi osvojio zenu, moras biti ili izuzetno duhovit i energican, ili trulo bogat, ili lijep ko slika.
Ne znam ima li cetvrti ili peti uslov, i spada li sarmantnost pod jedan.
ako nemas nista do toga, jebiga.
U ovom slučaju, ako osvojiš radi ovog što si ti napisao, pitanje je šta će bit kasnije. Pa nije sve u tome osvajanju, ako je osvojiš kasnije će sve bit bajka, valja mislit na život, a u tome ti neće pomoć ni duhovitost, ni ljepota ni bogatstvo već međusobno poštivanje i razumjevanje.
- Stroj-2
#336 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Nije ti složio priču kako treba pa ga fikno jel !?Velkoski wrote:I meni, ja ga opalio kol'ko sam p'jan biodječak sa šibicama wrote:Meni se jednom nabacivao homoseksualac
Ja njega, ne on mene.
Last edited by Stroj-2 on 10/11/2015 23:36, edited 1 time in total.
- shbc
#337 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
A inace kao ne zna? De majke ti... Nismo djeca (nadam se). Koji je to jos upoznao djevojku sa namjerom da mu bude prijateljica?Patriotska_Liga wrote:Kad se djevojci prilazi tako napamet, pogotovo pripit, onda je to u principu velika šansa da dobiješ crveni karton.shbc wrote:Neke stvari je ubo, neke malo pretjerao. Vjerujem da ima djevojaka koje postuju ono malo dzentlmena sto je ostalo, koje cijene ako im otvoris vrata ili ogrnes svoju jaknu zimi. Ali cinjenica je, koliko god pateticno izgledalo ovo njegovo javno jadovanje, da ce ih povelik broj, vecina, takvog momka okarakterisati dosadnim. A da ne pricamo o prvom kontaktu, prilasku djevojkama. Tacno imam osjecaj da bi 90% momaka radije uzelo pusku i otislo na prvu liniju u rat, nego prisli djevojci u javnosti. Nemoguce je da se generacijski gube muda, mora biti i do odgovora sa druge strane. Ja sam prije nego sto sam upoznao svoju djevojku poceo samo pripit da prilazim. Ako i izofira da me barem boli neka stvar
Najbolje je preko nekog, npr. ona zna nekog koga i ti znaš, pa kao društva se sastala, pa malo opuštena priča i to. To da u startu izgleda kako tebi ne pada na pamet da nekog stalkuješ, nego kao ti si tu onako usput došao, to je jedna od milion stvari koju ćeš napravit tu noć. Ovako kad startuješ direktno ona odma zna šta ti je cilj, a nije imala kad da te upozna, da prospeš malo šuplju i to, a bez toga naravno tvoje dionice naglo padaju.
Mnogi misle da je šonjo nužno džentlmen, ili još bolje da ako nisi šonjo ne moraš bit džentlmen. To nema nikakve veze s mozgom. Džentlmen je taj koji joj ogrne jaknu, otvori vrata ili pomogne neni sa štapom da izađe iz tramvaja, ali taj i takav istovremeno nema potrebe da kmeči i kuka što ga je neka cura odbila radi nekog drugog i koji za njega odma postaje kriminalac, seljak ili jednostavno glupan. Većina djevojaka voli džentlmene, ko kaže drukčije laže, ali većina djevojaka voli i otresite muškarce, izgrađene ličnosti, muškarce sa stavom koji su u stanju svojom karizmom da privuku njihovu pažnju. Kmečanje po Facebooku je najbolji dokaz nedostatka tih osobina.
A i to u raji... Ako cemo se tako igrati, onda neka se ne zale sto im momci ne prilaze kada izadju.
- hornet
#338 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
A zamisli kolko ima situacija da se jedno drugom svide, a da prođu jedno pored drugog. Kolko mogucih veza i vezica. Po meni treba uvijek prici, al blago i nenapadno.artime wrote:Da li se ikome desilo da djevojku/momka koji mu se svidi na ulici, kaficu, gradu pitaju za izlazak?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#339 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Im'o sise k'o treba života miStroj-2 wrote:Nije ti složio priču kako treba pa ga fikno jel !?Velkoski wrote:
I meni, ja ga opalio kol'ko sam p'jan bio
Ja njega, ne on mene.
-
shae_ba
#340 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Realno, da bi osvojio zenu slicnu sebi (takvima se treba posvetit), moras biti ono što jesi.dječak sa šibicama wrote:Realno, da bi osvojio zenu, moras biti ili izuzetno duhovit i energican, ili trulo bogat, ili lijep ko slika.
U ovom slučaju, ako osvojiš radi ovog što si ti napisao, pitanje je šta će bit kasnije. Pa nije sve u tome osvajanju, ako je osvojiš kasnije će sve bit bajka, valja mislit na život, a u tome ti neće pomoć ni duhovitost, ni ljepota ni bogatstvo već međusobno poštivanje i razumjevanje.
Last edited by shae_ba on 10/11/2015 23:37, edited 1 time in total.
-
dječak sa šibicama
#341 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ja i govorim o onome sto trebas biti, ne mozes glumiti sharm ili da si bogat.shae_ba wrote:Realno, da bi osvojio zenu slicnu sebi (na takve se treba usredoćit), moras biti ono što jesi.dječak sa šibicama wrote:Realno, da bi osvojio zenu, moras biti ili izuzetno duhovit i energican, ili trulo bogat, ili lijep ko slika.
A sta ce biti kasnije, ne lipsi magarce do zelene trave odnosno daleko je Kazablanka.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#342 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Treba znat' prodat' priču, sve ostalo je nebitno. Može ti falit' i kec komotno. 
- Stroj-2
#343 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Sisoid nekiVelkoski wrote:Im'o sise k'o treba života miStroj-2 wrote:Nije ti složio priču kako treba pa ga fikno jel !?Velkoski wrote:
I meni, ja ga opalio kol'ko sam p'jan bio
Ja njega, ne on mene.
-
maida95
- Bianconeri1988
#345 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
E vala ne može da si još toliki.Velkoski wrote:Treba znat' prodat' priču, sve ostalo je nebitno. Može ti falit' i kec komotno.
Tačno ne vjerujem da ima neka normalna djevojka da bi hodala s nekim krezavim.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
-
maida95
-
Honda Hondas
#348 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Čudno bas.. Momak pridje : za mudaNiemand wrote:Na ulici bi prva rekla-ne. Kratko i jasno.
Dobro, mozda ne bi nista rekla vec bi pocela trcati.
N.N lice: "Cao Cao. . Izvini sto te zaustavljam, sigurno zuris.. Ali ako možeš da mi poklonis par trenutaka vremena... Želio bih ti reći da prekrasno izgledaš, prelijepa ti je ta bluza i bas ti stoji. . . Želio bih dobiti tvoj broj da se nekad dogovorimo za kaficu, da se upoznamo.. Ili ako ne želiš da mi daš broj, evo ti moj da odluči.. Ja sam Sulejman, drago mi je.."
Niemand vadi telefon, tipka 122 , obavjestava se SIPA čiji interventni vod pod rotacijama juri na mjesto događaja.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#349 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
daj ba, neko ko je spreman izgovorit' takvo nešto vjerovatno nije sav svoj
puno će bolje proć' sa nekom kratkom zajebancijom
puno će bolje proć' sa nekom kratkom zajebancijom
-
dezurni_ucenik
#350 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
.
Last edited by dezurni_ucenik on 11/11/2015 00:33, edited 1 time in total.