Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dr. Kuca

#326 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Dr. Kuca »

Vodim se time ako hocu da pokupim nesto onda cu pokupit. Ne mozes napad nedostizno jebiga.
sema911s

#327 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

Eurosa wrote:
sema911s wrote:
Eurosa wrote:Te sto smekaju po teretanama, samo zato i jesu dosle tu. Kod takvih imate prolaz 100%,zato cim to primjetite, konsolidacija i u napad! :lol:

u napad na takve jedino ako mislimo glavom medju nogama,.
Pa rijec je o prilazenju, a koliko sam ja shvatila iz svih dosadasnjih postova vas muskih, vama prici i jeste vrsta strategije, plana,(napad je izreceno u prenesenom znacenju),ko da je rat a ne obicni prilazak curi. A neka misli ko cime hoce i zna. :D
kazem ti,.,. sta sve mora da se poklopi i da neki krenu, koliko lampica se mora da popali da naprave 2 koraka i kada krenu pobrka im se plan i dobiju negativan odgovor tada samo povecaju kontrolu,
te nije ga pogledala, sada tipka po telefonu, drugarica joj opasna, mozda ima momka, kosa joj upala u oci, dok ispusi, dok popije kafu, pa mu se ne prilazi, pa ga ne zanima,., joj da ti je znati sta se svega naslusamoo,., i na kraju kada odluci kaze hajd samnom ti drugaricu on ce tu,., i ja mu namjerno tu sto njega zanimaa :P
yoda82

#328 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by yoda82 »

Dr. Kuca wrote:Vodim se time ako hocu da pokupim nesto onda cu pokupit. Ne mozes napad nedostizno jebiga.
Pa u tome je poenta. Imaš situaciju kada napadaš da bi neku (bilo koju) pokupio i situaciju kada prilaziš djevojci koja ti se npr. neo vrijeme sviđa. Naravno da nećeš imati isti pristup. U prvom slučaju te bli tuki ako popušiš foru. Samo prelaziš na drugu i tako redom. U drugom slučaju se baš potrudiš da izabereš pravo vrijeme i pravi način da priđeš djevojci (mada često nikad nije pravo vrijeme i/ili pravi način).
kritichar

#329 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by kritichar »

Eurosa wrote:
sema911s wrote:
Eurosa wrote:Te sto smekaju po teretanama, samo zato i jesu dosle tu. Kod takvih imate prolaz 100%,zato cim to primjetite, konsolidacija i u napad! :lol:

u napad na takve jedino ako mislimo glavom medju nogama,.
Pa rijec je o prilazenju, a koliko sam ja shvatila iz svih dosadasnjih postova vas muskih, vama prici i jeste vrsta strategije, plana,(napad je izreceno u prenesenom znacenju),ko da je rat a ne obicni prilazak curi. A neka misli ko cime hoce i zna. :D
to je neobičan prilazak običnoj curi, i to dvoje je teško spojiti a da se dobije pozitivan rezultat :mrgreen:
a te što jedva čekaju su nepoželjne
prog321

#330 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by prog321 »

Dr. Kuca wrote: Pridje treba i pita me hajmi ga slozi. I ja joj ga slozim. :D
.
Ovo treba uramiti :lol:
Dr. Kuca

#331 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Dr. Kuca »

yoda82 wrote:
Dr. Kuca wrote:Vodim se time ako hocu da pokupim nesto onda cu pokupit. Ne mozes napad nedostizno jebiga.
Pa u tome je poenta. Imaš situaciju kada napadaš da bi neku (bilo koju) pokupio i situaciju kada prilaziš djevojci koja ti se npr. neo vrijeme sviđa. Naravno da nećeš imati isti pristup. U prvom slučaju te bli tuki ako popušiš foru. Samo prelaziš na drugu i tako redom. U drugom slučaju se baš potrudiš da izabereš pravo vrijeme i pravi način da priđeš djevojci (mada često nikad nije pravo vrijeme i/ili pravi način).
Ako mi se svidja neko vrijeme ne gubim vrijeme. A ne prilazis bukvalno svakoj jel. Cjenis svoje mogucnosti. Prilazis nekim normalnim djevojkama itd. Ako pridjes hani hadziavdagic il nekim tako naravno da nemas sanse bez par milja :D
prog321

#332 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by prog321 »

Interesantna strategija. Spustanje standarda dok ne naletis na jednu koja ce te pustiti da umocis. :lol:
dobar osjecaj

#333 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by dobar osjecaj »

_BataZiv_0809 wrote:Al' mi usraste temu :twisted: *ebala vas teretana :lol:
Pa cuj, pitanje je bilo u skladu s tvojom temom. Prilazenje u tom specificnom okruzenju a povod tekst koji sam citirala :D
Bloo
Globalna šefica

#334 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Bloo »

yoda82 wrote:
slušajte malog zelenog on je mudar :D
Dr. Kuca

#335 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Dr. Kuca »

Npr ja prilazim samo onim sa velkim grudima. :D
Pirija

#336 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Pirija »

carlos Mencia je to nabolje objasnio...

yoda82

#337 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by yoda82 »

Bloo wrote:
yoda82 wrote:
slušajte malog zelenog on je mudar :D
No! Try not. Do, or do not. There is no try. :D
berenice

#338 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by berenice »

Labirint wrote:
edo_79 wrote:
klixoris wrote:
Ja preferiram birtije gdje je stalo vrijeme :D
Ono, narucis pice i mezu, a meza je konzerva sardina i glavica luka koju razbijes sakom :razz:
Karirani stolnjaci, mesingane pepeljare, laganini muzikica :thumbup:

A more i prid zadrugom, klipača sa strane, narezak i glavica luka pred sebe i opleti :lol:
Upravo tako, a ne ove "kvazi kafane" gdje se kao ložU da su u "elementu" ludila, boemizma, Djure Jakšića i gdje ih kao pogadja Silvana
Armenulić sa sve podignutim rukama u vis ( kao dobro naaam je haUs) uz obaveznih 239048923409 slika,selfija, i sličnih gluposti... :run: :run:

Orah na Otoci je za ovaj Element Krejzi Hors majke mi...
Joj, je li to ono iza trolejbuske?
dale cooper

#339 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by dale cooper »

Labirint wrote:
edo_79 wrote:
klixoris wrote:
Ja preferiram birtije gdje je stalo vrijeme :D
Ono, narucis pice i mezu, a meza je konzerva sardina i glavica luka koju razbijes sakom
:razz:
Karirani stolnjaci, mesingane pepeljare, laganini muzikica :thumbup:

A more i prid zadrugom, klipača sa strane, narezak i glavica luka pred sebe i opleti
:lol:
Upravo tako, a ne ove "kvazi kafane" gdje se kao ložU da su u "elementu" ludila, boemizma, Djure Jakšića i gdje ih kao pogadja Silvana
Armenulić sa sve podignutim rukama u vis ( kao dobro naaam je haUs) uz obaveznih 239048923409 slika,selfija, i sličnih gluposti... :run: :run:

Orah na Otoci je za ovaj Element Krejzi Hors majke mi...
I traže ti na vratima da vide zdravstveni karton, ako nemaš makar cirozu jetre, hladno te odjebu. :cry: :D

Jedini je problem što u tim kafanama i nema žena, osim eventualno konobarice, tako da nema prilaženja. :D
berenice

#340 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by berenice »

S4mpion wrote:kad čovjek voli ženu
piše joj pjesme i čuva straže
kad čovjek voli ženu
na sve je spreman, osim da joj kaže, osim da joj kaže, osim da joj kaže

:pusi2:
E, bogati, je li to tako??? Ja vazda navaljujem: pa voliš li me, pa koliko, pa ovo, pa ono.... a on k'o gluho krme. Je li to znači da me voli? :D
Bloo
Globalna šefica

#341 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Bloo »

a gdje je taj orah tačno :D
p206

#342 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by p206 »

berenice wrote:
kad čovjek voli ženu

E, bogati, je li to tako??? Ja vazda navaljujem: pa voliš li me, pa koliko, pa ovo, pa ono.... a on k'o gluho krme. Je li to znači da me voli? :D
kako koji... ako je hrlovina znači da te voli, ako je osjećaniji tip onda te ne voli
p206

#343 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by p206 »

Bloo wrote:a gdje je taj orah tačno :D
kad hoš od Otoke onom cestom prema Anexu, pa s lijeve strane na onoj raskrsnici
Bloo
Globalna šefica

#344 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Bloo »

p206 wrote:
Bloo wrote:a gdje je taj orah tačno :D
kad hoš od Otoke onom cestom prema Anexu, pa s lijeve strane na onoj raskrsnici
:-?
and there she goes never to be seen again

tamo mi je sve konfuzno ja sam centruša
S4mpion

#345 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by S4mpion »

berenice wrote:
kad čovjek voli ženu

Muškarci su obično ljudi od djela, ne od riječi. :pusi2:
pink floydd

#346 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by pink floydd »

ko još prilazi damama....saznaš joj ime i na fejsbuku joj uletiš sa nekim Balaševim nenadjebivim citatom.

Al prvo obrišeš slike kojih te sram, objaviš par sentiša nek se nađe na zidu, naslovnicu neku dubokoumnu metneš, profilna sa rejbankama ili šalom ako je zima itakodalje

osim ako ti je intelektualno nedorasla i hoćeš samo ses. Onda joj napišeš: E

:izet:
sha_ba

#347 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sha_ba »

cuj Orah :lol: :lol: :lol:
sema911s

#348 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

sha_ba wrote:cuj Orah :lol: :lol: :lol:
nemoj tako orah je dobra kafana bila,. pecenje je bilo uhhhh :D :D
klixoris