Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Dr. Kuca
#326 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Vodim se time ako hocu da pokupim nesto onda cu pokupit. Ne mozes napad nedostizno jebiga.
- sema911s
#327 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
kazem ti,.,. sta sve mora da se poklopi i da neki krenu, koliko lampica se mora da popali da naprave 2 koraka i kada krenu pobrka im se plan i dobiju negativan odgovor tada samo povecaju kontrolu,Eurosa wrote:Pa rijec je o prilazenju, a koliko sam ja shvatila iz svih dosadasnjih postova vas muskih, vama prici i jeste vrsta strategije, plana,(napad je izreceno u prenesenom znacenju),ko da je rat a ne obicni prilazak curi. A neka misli ko cime hoce i zna.sema911s wrote:Eurosa wrote:Te sto smekaju po teretanama, samo zato i jesu dosle tu. Kod takvih imate prolaz 100%,zato cim to primjetite, konsolidacija i u napad!
u napad na takve jedino ako mislimo glavom medju nogama,.
te nije ga pogledala, sada tipka po telefonu, drugarica joj opasna, mozda ima momka, kosa joj upala u oci, dok ispusi, dok popije kafu, pa mu se ne prilazi, pa ga ne zanima,., joj da ti je znati sta se svega naslusamoo,., i na kraju kada odluci kaze hajd samnom ti drugaricu on ce tu,., i ja mu namjerno tu sto njega zanimaa
- yoda82
#328 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Pa u tome je poenta. Imaš situaciju kada napadaš da bi neku (bilo koju) pokupio i situaciju kada prilaziš djevojci koja ti se npr. neo vrijeme sviđa. Naravno da nećeš imati isti pristup. U prvom slučaju te bli tuki ako popušiš foru. Samo prelaziš na drugu i tako redom. U drugom slučaju se baš potrudiš da izabereš pravo vrijeme i pravi način da priđeš djevojci (mada često nikad nije pravo vrijeme i/ili pravi način).Dr. Kuca wrote:Vodim se time ako hocu da pokupim nesto onda cu pokupit. Ne mozes napad nedostizno jebiga.
- kritichar
#329 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
to je neobičan prilazak običnoj curi, i to dvoje je teško spojiti a da se dobije pozitivan rezultatEurosa wrote:Pa rijec je o prilazenju, a koliko sam ja shvatila iz svih dosadasnjih postova vas muskih, vama prici i jeste vrsta strategije, plana,(napad je izreceno u prenesenom znacenju),ko da je rat a ne obicni prilazak curi. A neka misli ko cime hoce i zna.sema911s wrote:Eurosa wrote:Te sto smekaju po teretanama, samo zato i jesu dosle tu. Kod takvih imate prolaz 100%,zato cim to primjetite, konsolidacija i u napad!
u napad na takve jedino ako mislimo glavom medju nogama,.
a te što jedva čekaju su nepoželjne
-
prog321
#330 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ovo treba uramitiDr. Kuca wrote: Pridje treba i pita me hajmi ga slozi. I ja joj ga slozim.![]()
.
- Dr. Kuca
#331 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ako mi se svidja neko vrijeme ne gubim vrijeme. A ne prilazis bukvalno svakoj jel. Cjenis svoje mogucnosti. Prilazis nekim normalnim djevojkama itd. Ako pridjes hani hadziavdagic il nekim tako naravno da nemas sanse bez par miljayoda82 wrote:Pa u tome je poenta. Imaš situaciju kada napadaš da bi neku (bilo koju) pokupio i situaciju kada prilaziš djevojci koja ti se npr. neo vrijeme sviđa. Naravno da nećeš imati isti pristup. U prvom slučaju te bli tuki ako popušiš foru. Samo prelaziš na drugu i tako redom. U drugom slučaju se baš potrudiš da izabereš pravo vrijeme i pravi način da priđeš djevojci (mada često nikad nije pravo vrijeme i/ili pravi način).Dr. Kuca wrote:Vodim se time ako hocu da pokupim nesto onda cu pokupit. Ne mozes napad nedostizno jebiga.
-
prog321
#332 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Interesantna strategija. Spustanje standarda dok ne naletis na jednu koja ce te pustiti da umocis. 
- dobar osjecaj
#333 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Pa cuj, pitanje je bilo u skladu s tvojom temom. Prilazenje u tom specificnom okruzenju a povod tekst koji sam citirala_BataZiv_0809 wrote:Al' mi usraste temu*ebala vas teretana
- Bloo
- Globalna šefica
#334 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
slušajte malog zelenog on je mudaryoda82 wrote:Pa u tome je poenta. Imaš situaciju kada napadaš da bi neku (bilo koju) pokupio i situaciju kada prilaziš djevojci koja ti se npr. neo vrijeme sviđa. Naravno da nećeš imati isti pristup. U prvom slučaju te bli tuki ako popušiš foru. Samo prelaziš na drugu i tako redom. U drugom slučaju se baš potrudiš da izabereš pravo vrijeme i pravi način da priđeš djevojci (mada često nikad nije pravo vrijeme i/ili pravi način).Dr. Kuca wrote:Vodim se time ako hocu da pokupim nesto onda cu pokupit. Ne mozes napad nedostizno jebiga.
- Dr. Kuca
#335 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Npr ja prilazim samo onim sa velkim grudima. 
-
Pirija
#336 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
carlos Mencia je to nabolje objasnio...
- yoda82
#337 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
No! Try not. Do, or do not. There is no try.Bloo wrote:slušajte malog zelenog on je mudaryoda82 wrote:Pa u tome je poenta. Imaš situaciju kada napadaš da bi neku (bilo koju) pokupio i situaciju kada prilaziš djevojci koja ti se npr. neo vrijeme sviđa. Naravno da nećeš imati isti pristup. U prvom slučaju te bli tuki ako popušiš foru. Samo prelaziš na drugu i tako redom. U drugom slučaju se baš potrudiš da izabereš pravo vrijeme i pravi način da priđeš djevojci (mada često nikad nije pravo vrijeme i/ili pravi način).Dr. Kuca wrote:Vodim se time ako hocu da pokupim nesto onda cu pokupit. Ne mozes napad nedostizno jebiga.
- berenice
#338 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Joj, je li to ono iza trolejbuske?Labirint wrote:Upravo tako, a ne ove "kvazi kafane" gdje se kao ložU da su u "elementu" ludila, boemizma, Djure Jakšića i gdje ih kao pogadja Silvanaedo_79 wrote:Karirani stolnjaci, mesingane pepeljare, laganini muzikicaklixoris wrote:
Ja preferiram birtije gdje je stalo vrijeme![]()
Ono, narucis pice i mezu, a meza je konzerva sardina i glavica luka koju razbijes sakom![]()
A more i prid zadrugom, klipača sa strane, narezak i glavica luka pred sebe i opleti
Armenulić sa sve podignutim rukama u vis ( kao dobro naaam je haUs) uz obaveznih 239048923409 slika,selfija, i sličnih gluposti...![]()
![]()
Orah na Otoci je za ovaj Element Krejzi Hors majke mi...
- dale cooper
#339 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
I traže ti na vratima da vide zdravstveni karton, ako nemaš makar cirozu jetre, hladno te odjebu.Labirint wrote:Upravo tako, a ne ove "kvazi kafane" gdje se kao ložU da su u "elementu" ludila, boemizma, Djure Jakšića i gdje ih kao pogadja Silvanaedo_79 wrote:Karirani stolnjaci, mesingane pepeljare, laganini muzikicaklixoris wrote:
Ja preferiram birtije gdje je stalo vrijeme![]()
Ono, narucis pice i mezu, a meza je konzerva sardina i glavica luka koju razbijes sakom![]()
A more i prid zadrugom, klipača sa strane, narezak i glavica luka pred sebe i opleti
Armenulić sa sve podignutim rukama u vis ( kao dobro naaam je haUs) uz obaveznih 239048923409 slika,selfija, i sličnih gluposti...![]()
![]()
Orah na Otoci je za ovaj Element Krejzi Hors majke mi...
Jedini je problem što u tim kafanama i nema žena, osim eventualno konobarice, tako da nema prilaženja.
- berenice
#340 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
E, bogati, je li to tako??? Ja vazda navaljujem: pa voliš li me, pa koliko, pa ovo, pa ono.... a on k'o gluho krme. Je li to znači da me voli?S4mpion wrote:kad čovjek voli ženu
piše joj pjesme i čuva straže
kad čovjek voli ženu
na sve je spreman, osim da joj kaže, osim da joj kaže, osim da joj kaže
- Bloo
- Globalna šefica
#341 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
a gdje je taj orah tačno 
- p206
#342 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
kako koji... ako je hrlovina znači da te voli, ako je osjećaniji tip onda te ne voliberenice wrote:E, bogati, je li to tako??? Ja vazda navaljujem: pa voliš li me, pa koliko, pa ovo, pa ono.... a on k'o gluho krme. Je li to znači da me voli?S4mpion wrote:kad čovjek voli ženu
kad čovjek voli ženu
- p206
#343 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
kad hoš od Otoke onom cestom prema Anexu, pa s lijeve strane na onoj raskrsniciBloo wrote:a gdje je taj orah tačno
- Bloo
- Globalna šefica
#344 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
p206 wrote:kad hoš od Otoke onom cestom prema Anexu, pa s lijeve strane na onoj raskrsniciBloo wrote:a gdje je taj orah tačno
and there she goes never to be seen again
tamo mi je sve konfuzno ja sam centruša
- S4mpion
#345 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Muškarci su obično ljudi od djela, ne od riječi.berenice wrote:E, bogati, je li to tako??? Ja vazda navaljujem: pa voliš li me, pa koliko, pa ovo, pa ono.... a on k'o gluho krme. Je li to znači da me voli?S4mpion wrote:kad čovjek voli ženu
kad čovjek voli ženu
- pink floydd
#346 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ko još prilazi damama....saznaš joj ime i na fejsbuku joj uletiš sa nekim Balaševim nenadjebivim citatom.
Al prvo obrišeš slike kojih te sram, objaviš par sentiša nek se nađe na zidu, naslovnicu neku dubokoumnu metneš, profilna sa rejbankama ili šalom ako je zima itakodalje
osim ako ti je intelektualno nedorasla i hoćeš samo ses. Onda joj napišeš: E

Al prvo obrišeš slike kojih te sram, objaviš par sentiša nek se nađe na zidu, naslovnicu neku dubokoumnu metneš, profilna sa rejbankama ili šalom ako je zima itakodalje
osim ako ti je intelektualno nedorasla i hoćeš samo ses. Onda joj napišeš: E
- sema911s
#348 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
nemoj tako orah je dobra kafana bila,. pecenje je bilo uhhhhsha_ba wrote:cuj Orah![]()
![]()
- klixoris
#349 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
A Minjon, Beba, Jagoda...? 
-
sha_ba
#350 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
jagoda je vrhic
@ sema ma smijesno mi, mene orah vrati u djetinjstvo

@ sema ma smijesno mi, mene orah vrati u djetinjstvo