insomnia78 wrote:Treba spomenik lavu iz Pionirske podici, u prirodnoj velicini
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk

ZaHvalni gradjani CarajeBa
insomnia78 wrote:Treba spomenik lavu iz Pionirske podici, u prirodnoj velicini
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk

Na osnovu cega to mislis da ce bolje zivjeti, jer objektivno svaki incident je jos jedan korak dalje od boljeg zivota.Hajvan wrote:moje djete hoce…
Prevedeno, protiv bilo kog oblika zajednickog zivota, sto i ne bi bio problem, na stranu sto je to anti-civilizacijsko misljenje, da se sa tim istim ne dijeli drzava i jos ocekujes da ce ti dijete bolje zivjeti. How yes noHajvan wrote:to ce m biti podsjetnik tko i što su zapravo južoslavenski ortodoksni hrišćani, te što je njihova politička agenda i na ćemu je baziraju…
Sta predlazes?Miroljubivosrce wrote:Samoubistvo je tvrditi da se mora zivjeti s takvima. RH je nabolji primjer tome,Ali Kemal wrote: Prevedeno, protiv bilo kog oblika zajednickog zivota, sto i ne bi bio problem, na stranu sto je to anti-civilizacijsko misljenje, da se sa tim istim ne dijeli drzava i jos ocekujes da ce ti dijete bolje zivjeti. How yes no

tako da se pokaže i istakne sav apsurd zapišavanja teritorije, a naročito "krstom" od dva vodoinstalacijska elementa.Ali Kemal wrote:Izdvojio bih ovu izjavu, kao jednu tipicnu neodgovornu izjavu.
Pitao bih autora i one koji se slazu sa tim, kako se to konkretno moze pozitivno iskoristiti?Code: Select all
Ovo se može jako pozitivno iskoristiti kad bismo mi to znali.
Hoce li gradjani BiH bolje zivjeti, imati bolji standard na osnovu toga, politicki smiriti situacija, poboljsati medjunacionalni odnosi, produbiti tolerancija itd...
Još jedan internet ratnik koji priželjkuje rat.Miroljubivosrce wrote: Cvrsti savez sa SAD. Oprema, obuka i podrska sa njihove strane i eliminiranje proruskog separatistickog elementa u Bosni. Isto ono sto su uradili Hrvati i Albanci. SAD su u konstantnoj borbi protiv Rusa i podrzat ce svakoga ko se bori protiv rusa/prorusa.
Proruska populacija cini 20-tak posto cijeloh stanovnistva.
Problem nije u cetnicima. Problem je u onima koji zele postici dogovor s njima. S onim koji pozivaju na suzivot. Kao sto to radis.
Znaci ti bi da eliminises 20% stanovnistva i mislis da ce ti SAD pomoci u tome.Miroljubivosrce wrote:Cvrsti savez sa SAD. Oprema, obuka i podrska sa njihove strane i eliminiranje proruskog separatistickog elementa u Bosni. Isto ono sto su uradili Hrvati i Albanci. SAD su u konstantnoj borbi protiv Rusa i podrzat ce svakoga ko se bori protiv rusa/prorusa.
Sta mislis o ISIS-uMiroljubivosrce wrote:Problem nije u cetnicima. Problem je u onima koji zele postici dogovor s njima. S onim koji pozivaju na suzivot. Kao sto to radis.
Pa to je svakom normalno bilo oduvijek jasno. 90% napravljenih vjerskih objekata poslije rata, sve tri konfesije, nisu napravljeni zbog upraznjavanja vjerskih obreda nego radi zapisavanja teritorije.JThomas wrote:tako da se pokaže i istakne sav apsurd zapišavanja teritorije, a naročito "krstom" od dva vodoinstalacijska elementa.Ali Kemal wrote:Izdvojio bih ovu izjavu, kao jednu tipicnu neodgovornu izjavu.
Pitao bih autora i one koji se slazu sa tim, kako se to konkretno moze pozitivno iskoristiti?Code: Select all
Ovo se može jako pozitivno iskoristiti kad bismo mi to znali.
Hoce li gradjani BiH bolje zivjeti, imati bolji standard na osnovu toga, politicki smiriti situacija, poboljsati medjunacionalni odnosi, produbiti tolerancija itd...
Ti sve nesto uvijeno. Kako bi ti to izveo, moze li malo konkretnije.Miroljubivosrce wrote:Eliminacija proruskog faktora. SAD ce uvjek biti zaAli Kemal wrote:Znaci ti bi da eliminises 20% stanovnistva i mislis da ce ti SAD pomoci u tome.Miroljubivosrce wrote:Cvrsti savez sa SAD. Oprema, obuka i podrska sa njihove strane i eliminiranje proruskog separatistickog elementa u Bosni. Isto ono sto su uradili Hrvati i Albanci. SAD su u konstantnoj borbi protiv Rusa i podrzat ce svakoga ko se bori protiv rusa/prorusa.
Primjer Hrvatske i Kosova.
Razumijem da se brines za svoje rodake srbe...ali nije to tako bolno. U RH je proslo sa minimalnim zrtvama.
Ma zasto pitas kad vidis da se tek registrovao da provocira ili podjebava...Ali Kemal wrote: Ti sve nesto uvijeno. Kako bi ti to izveo, moze li malo konkretnije.
Samo je problem ako vjetar onaj bakijaš puhne još 2-3 puta ode nam krst i turizam.pici wrote:ja predlažem turistiĆku atrakciju...
japanci lude za nakrivljenim stvarima...
Krstova po Bosni na svakom koraku, nikom ne smetaju ako nisu provokacija. Budimo iskreni jednom u zivotu, da je na drugoj strani osvanula mjesec i zvijezda, to bi se digla kuka i motika.JThomas wrote:nije to svakome jasno. a ovaj "krst" je malo veći stepen apsurda od džamija i crkvi, koliko god bile prekobrojne. ovo je beket i kafka u jednom.
Tokić: Opasno poigravanje sa mirom i stabilnošću u BiH
Sistematsko nametanje pravoslavnih simbola i praznika bošnjačkom narodu kroz krsne slave entiteta, gradova, javnih ustanova, bolnica, škola u manjem bh. entitetu uz najnoviji pokušaj postavljanja krsta iznad grada Sarajeva je opasno poigravanje sa mirom i stabilnošću u BiH - ocijenio je danas Sejfudin Tokić, kandidat za predsjednika RS-a u Banjoj Luci.

Nema veze, doMbro ga ankerisatiavetinja wrote:Samo je problem ako vjetar onaj bakijaš puhne još 2-3 puta ode nam krst i turizam.pici wrote:ja predlažem turistiĆku atrakciju...
japanci lude za nakrivljenim stvarima...

Ne samo podigla, nego i rusila. It is all fault of the "focking" diaspora.Sezam wrote:Nemam vremena sve citati, letimicno sam presao po temi i koliko vidim, izgleda da je dijaspora podigla krst na Zlatistu!?

Zaista nevjerovatno kakve neugodnosti i kakvu patnju vi u dijaspori dozivljavate zbog nas...Tofu wrote:Ne samo podigla, nego i rusila. It is all fault of the "focking" diaspora.Sezam wrote:Nemam vremena sve citati, letimicno sam presao po temi i koliko vidim, izgleda da je dijaspora podigla krst na Zlatistu!?
Ono dodje dijasporas kaze svu istinu u oci, to se digne kuka i motika, to oni imaju strucnjaka, to 'ta ce njima dijaspora pametovati, to nema 16 jezika govore, 17 progovaraju. Odes sa najnovijim browser-ima na web stranicu drzavne televizije, ono menu postoji, trebao je imati funkciju "collapse", medjutim nema. Ono ima video sadrzaja, dodaju ga svaki dan, ali ne samo da web player se ne prikazuje, nego ga u opste nema, umjesto njega slika. I tako vise od godinu dana. Pazi web stranica drzavne televizije BHRT. I ja jucer ni pet ni sest posaljem mail direktoru glavnom i zaprijetim mu da cu napraviti preslik stranice i poslati je medijima. Dodjem danas, kad ono, ko bi rek'o cuda da se dese, napravili. To jeste pohvalno, medjutim onda se zapitam, kakvi su to levati koji su to radili kad nisu vise od godinu dana provjerili stranicu drzavn televizije za razlicite browsere, pa i one najnovije? Zar je godinu dana trebalo proci da se to otkrije i to tek kad sam im ja jucer poslao mail, jer sramota je. Pa radi se o drzavnoj televiziji. I onda se pitam, pa zaboga, sta se tu desava?