Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
shmizlica

#326 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by shmizlica »

sve u svemu ti nećeš da narušiš svoj komoditet, a hoćeš....sve ostalo.....e pa u životu nekad ne može i jare i pare.
wtfblesa

#327 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by wtfblesa »

ema_ wrote:Ma da, ono balkanci su poznati po tome da su ravnodušni ako im vlastita supruga šara sa strane.

A onda je dabar zamotao onu Milku u omot.

:thumbup:
Fazon je sto i jeste nevjerovatno...nadala sam se da ce me sutnuti...nije to uradioooo...to i jeste problem..on nece da me tjera, nego me kaznjava sto mi neda slobodu. Drzi me kao roba, jer nemam novac..prokleti
reis1

#328 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by reis1 »

Pod br.1, to sto je muzu ti bilo mrsko hodat sa tobom, to pokusat promjenit. Ne jednom, pokusat 10x promjenit. I to jasno i glasno reci da to hoces tako da si ne dosadite.

Pod br.2, nadji i muzu kakvu zenu, kad si ti vec nasla momka. Svalerisite se, ha ja, jebat ga... Ne moras se razvodit radi toga.

Pod br.3, razvod, bas ono kao najzadnja opcija, ili ako ti je ovaj novi sansvihmogucihsnova, koje si imala i prije neg si se udala.
alchak.ba

#329 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by alchak.ba »

umjesto zaljubljena, ja citam " za ozbiljnog i slobodnog muskarca" :-? :roll: :run:
wtfblesa

#330 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by wtfblesa »

shmizlica wrote:sve u svemu ti nećeš da narušiš svoj komoditet, a hoćeš....sve ostalo.....e pa u životu nekad ne može i jare i pare.
Ne radi se o mom komoditetu...radi se o teskom vremenu i brizi za dijete. Bil se vi usudili da sa 400 KM izdrzavate dijete, placate kiriju, rezije, hranu, tetu cuvalicu...a posla nema, a ja "*icke nedam, stelu nemam" ...i sta sad?
shmizlica

#331 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by shmizlica »

a šta ti zapravo hoćeš?
wtfblesa

#332 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by wtfblesa »

reis1 wrote:Pod br.1, to sto je muzu ti bilo mrsko hodat sa tobom, to pokusat promjenit. Ne jednom, pokusat 10x promjenit. I to jasno i glasno reci da to hoces tako da si ne dosadite.

Pod br.2, nadji i muzu kakvu zenu, kad si ti vec nasla momka. Svalerisite se, ha ja, jebat ga... Ne moras se razvodit radi toga.

Pod br.3, razvod, bas ono kao najzadnja opcija, ili ako ti je ovaj novi sansvihmogucihsnova, koje si imala i prije neg si se udala.
Pod 3, abd :-)
lua

#333 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by lua »

wtfblesa wrote:
shmizlica wrote:sve u svemu ti nećeš da narušiš svoj komoditet, a hoćeš....sve ostalo.....e pa u životu nekad ne može i jare i pare.
Ne radi se o mom komoditetu...radi se o teskom vremenu i brizi za dijete. Bil se vi usudili da sa 400 KM izdrzavate dijete, placate kiriju, rezije, hranu, tetu cuvalicu...a posla nema, a ja "*icke nedam, stelu nemam" ...i sta sad?
Uči, ženo. Dodatno se obrazuj. Potrudi se malo jarane, nema od lezihljebljenja i glupiranja ništa.
madner

#334 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by madner »

Cek sekundu, odkad sad ovaj preokret da picke nedas? :D
wtfblesa

#335 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by wtfblesa »

lua wrote:
wtfblesa wrote:
Uči, ženo. Dodatno se obrazuj. Potrudi se malo jarane, nema od lezihljebljenja i glupiranja ništa.
Visoko obrazovana, radim u poznatoj kompaniji...za 400KM i kao sto rekoh "*icke nedam, stelu nemam"
reis1

#336 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by reis1 »

wtfblesa wrote:
reis1 wrote:Pod br.1, to sto je muzu ti bilo mrsko hodat sa tobom, to pokusat promjenit. Ne jednom, pokusat 10x promjenit. I to jasno i glasno reci da to hoces tako da si ne dosadite.

Pod 3, abd :-)

Nemoj se zajebat, dobro pazi. Lako si je umisliti da ce nesto bit savrseno... moglo bi postati jos veci pakao. Hladne glave, a ne po zeljama.
reis1

#337 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by reis1 »

madner wrote:Cek sekundu, odkad sad ovaj preokret da picke nedas? :D

Pa ne da svakom, samo ovom princu na belom konju s kojim hoce da pobjegne kroz pendzer. :D
lua

#338 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by lua »

wtfblesa wrote:
Visoko obrazovana, radim u poznatoj kompaniji...za 400KM i kao sto rekoh "*icke nedam, stelu nemam"
Meni svaki dan kucaju visokoobrazovani/e na vrata da nađu posao, ali nema posla jer je svaki drugi debil s diplomom. Ima nešto što se zove master, magisterij, doktorat. Napredak, stalni napredak. Ne samo ramišljanje o, oprosti molim te, ali, mudima tuđim. Daj ti sebe malo ženo dozovi, vidi šta ćeš sa sebe i s tim djetetom. A mudonje zaobilazi neko vrijeme.
Last edited by lua on 07/08/2014 16:19, edited 1 time in total.
madner

#339 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by madner »

Pa meni se cini da ko nije pitao, nije ni dobio.
ema_

#340 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by ema_ »

Tuđa trava je zelenija.

To konta i jedan i drugi komšija.

Just sayin.
wtfblesa

#341 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by wtfblesa »

Dam, ali legalno, moralno..naravno. Uskracena sam i za to, ali nebitno, nije tema...(aha, svi su dobili, a ja sam dobila K! ali figurativno)

@lua, pricate nesto sto je smijesno...nemam za zivot, otkud mi za finansiranje doktorata??? Nebitno...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#342 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by Velkoski »

Čuj radi za 400 KM, a ima faks.. Više mosh zaradit' iz kuće. :D
shmizlica

#343 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by shmizlica »

shmizlica wrote:a šta ti zapravo hoćeš?
da malo razaberemo :mrgreen:

hoćeš razvod ali nećeš da napustiš sigurnost sadašnjeg doma

hoćeš loverboya al nećeš da mu nametneš svoje dijete

hoćeš da budeš dobra sa muževim ali nećeš njega

hoćeš......? šta sam propustila :mrgreen:
wtfblesa

#344 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by wtfblesa »

Velkoski wrote:Čuj radi za 400 KM, a ima faks.. Više mosh zaradit' iz kuće. :D
Da, da..bez prijave itd..vi isto ko da zivite u Svedskoj pa se ibretite...
bwin

#345 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by bwin »

Par zena ju je ohrabrilo ovdje, eto je razvodi se radi tudjeg kurca, a kad taj kurac joj dojadi potrazit ce novi. Tipicno, takvih cura po gradu hiljadu, jebe ko stigne! ;)
lua

#346 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by lua »

wtfblesa wrote:
@lua, pricate nesto sto je smijesno...nemam za zivot, otkud mi za finansiranje doktorata??? Nebitno...
Ma ima ženo stipendija, ima opcija ba. Pusti šuplju. Lijepo otvori posao.ba, nađi sebi kakvu kvalitetniju opciju. Ta neću se ja zalagati za tebe. Daj se malo trzni, presaberi. Ako je tebi jedini problem muž i taj lik, onda si ti sretna. Ja bih se, da sam na tvom mjestu, više brinula za to što sam kao osoba nedovršena. Radi na sebi, doći će frajeri sami od sebe.
madner

#347 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by madner »

wtfblesa wrote:
Dam, ali legalno, moralno..naravno. Uskracena sam i za to, ali nebitno, nije tema...(aha, svi su dobili, a ja sam dobila K! ali figurativno)

Cek, ako si dobila K kako si onda uskracena?
Ili je to aluzija na duzinu?
insomnia78

#348 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by insomnia78 »

madner wrote:Ja bih na tvom mjestu dobro razmislio, mnogo muskaraca bi opalilo nesto sa strane, no malo koji bi se vezao za nevjernicu sa djetetom.
Sad kad te napa'nu raspušĆenice
GaRGa

#349 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by GaRGa »

ema_ wrote:Tuđa trava je zelenija.

To konta i jedan i drugi komšija.

Just sayin.

the grass is greener on the other side because it's fertilized with bullshit...
reis1

#350 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by reis1 »

Kod mene komsinica, troje djece iz tri razlicita braka, radi ko medicinska sestra za 400 kermi, i opet slobodna.

Pitam je ja, pa sto bona ime, haj prvog sto si ostavila, pa hajd i drugog sto si ostavila, al sto i treceg ostavi? Pa kaze zaljubila se u cetvrtog... Ja oplako...

Tj. svakakih nas ima. Sta's joj!
Post Reply