Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- shmizlica
#326 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
sve u svemu ti nećeš da narušiš svoj komoditet, a hoćeš....sve ostalo.....e pa u životu nekad ne može i jare i pare.
-
wtfblesa
#327 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Fazon je sto i jeste nevjerovatno...nadala sam se da ce me sutnuti...nije to uradioooo...to i jeste problem..on nece da me tjera, nego me kaznjava sto mi neda slobodu. Drzi me kao roba, jer nemam novac..prokletiema_ wrote:Ma da, ono balkanci su poznati po tome da su ravnodušni ako im vlastita supruga šara sa strane.
A onda je dabar zamotao onu Milku u omot.
- reis1
#328 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pod br.1, to sto je muzu ti bilo mrsko hodat sa tobom, to pokusat promjenit. Ne jednom, pokusat 10x promjenit. I to jasno i glasno reci da to hoces tako da si ne dosadite.
Pod br.2, nadji i muzu kakvu zenu, kad si ti vec nasla momka. Svalerisite se, ha ja, jebat ga... Ne moras se razvodit radi toga.
Pod br.3, razvod, bas ono kao najzadnja opcija, ili ako ti je ovaj novi sansvihmogucihsnova, koje si imala i prije neg si se udala.
Pod br.2, nadji i muzu kakvu zenu, kad si ti vec nasla momka. Svalerisite se, ha ja, jebat ga... Ne moras se razvodit radi toga.
Pod br.3, razvod, bas ono kao najzadnja opcija, ili ako ti je ovaj novi sansvihmogucihsnova, koje si imala i prije neg si se udala.
- alchak.ba
#329 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
umjesto zaljubljena, ja citam " za ozbiljnog i slobodnog muskarca"

-
wtfblesa
#330 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ne radi se o mom komoditetu...radi se o teskom vremenu i brizi za dijete. Bil se vi usudili da sa 400 KM izdrzavate dijete, placate kiriju, rezije, hranu, tetu cuvalicu...a posla nema, a ja "*icke nedam, stelu nemam" ...i sta sad?shmizlica wrote:sve u svemu ti nećeš da narušiš svoj komoditet, a hoćeš....sve ostalo.....e pa u životu nekad ne može i jare i pare.
- shmizlica
#331 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
a šta ti zapravo hoćeš?
-
wtfblesa
#332 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pod 3, abdreis1 wrote:Pod br.1, to sto je muzu ti bilo mrsko hodat sa tobom, to pokusat promjenit. Ne jednom, pokusat 10x promjenit. I to jasno i glasno reci da to hoces tako da si ne dosadite.
- lua
#333 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Uči, ženo. Dodatno se obrazuj. Potrudi se malo jarane, nema od lezihljebljenja i glupiranja ništa.wtfblesa wrote:Ne radi se o mom komoditetu...radi se o teskom vremenu i brizi za dijete. Bil se vi usudili da sa 400 KM izdrzavate dijete, placate kiriju, rezije, hranu, tetu cuvalicu...a posla nema, a ja "*icke nedam, stelu nemam" ...i sta sad?shmizlica wrote:sve u svemu ti nećeš da narušiš svoj komoditet, a hoćeš....sve ostalo.....e pa u životu nekad ne može i jare i pare.
- madner
#334 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Cek sekundu, odkad sad ovaj preokret da picke nedas? 
-
wtfblesa
#335 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Visoko obrazovana, radim u poznatoj kompaniji...za 400KM i kao sto rekoh "*icke nedam, stelu nemam"lua wrote:Uči, ženo. Dodatno se obrazuj. Potrudi se malo jarane, nema od lezihljebljenja i glupiranja ništa.wtfblesa wrote:Ne radi se o mom komoditetu...radi se o teskom vremenu i brizi za dijete. Bil se vi usudili da sa 400 KM izdrzavate dijete, placate kiriju, rezije, hranu, tetu cuvalicu...a posla nema, a ja "*icke nedam, stelu nemam" ...i sta sad?shmizlica wrote:sve u svemu ti nećeš da narušiš svoj komoditet, a hoćeš....sve ostalo.....e pa u životu nekad ne može i jare i pare.
- reis1
#336 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
wtfblesa wrote:Pod 3, abdreis1 wrote:Pod br.1, to sto je muzu ti bilo mrsko hodat sa tobom, to pokusat promjenit. Ne jednom, pokusat 10x promjenit. I to jasno i glasno reci da to hoces tako da si ne dosadite.
Nemoj se zajebat, dobro pazi. Lako si je umisliti da ce nesto bit savrseno... moglo bi postati jos veci pakao. Hladne glave, a ne po zeljama.
- reis1
#337 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
madner wrote:Cek sekundu, odkad sad ovaj preokret da picke nedas?
Pa ne da svakom, samo ovom princu na belom konju s kojim hoce da pobjegne kroz pendzer.
- lua
#338 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Meni svaki dan kucaju visokoobrazovani/e na vrata da nađu posao, ali nema posla jer je svaki drugi debil s diplomom. Ima nešto što se zove master, magisterij, doktorat. Napredak, stalni napredak. Ne samo ramišljanje o, oprosti molim te, ali, mudima tuđim. Daj ti sebe malo ženo dozovi, vidi šta ćeš sa sebe i s tim djetetom. A mudonje zaobilazi neko vrijeme.wtfblesa wrote:
Visoko obrazovana, radim u poznatoj kompaniji...za 400KM i kao sto rekoh "*icke nedam, stelu nemam"
Last edited by lua on 07/08/2014 16:19, edited 1 time in total.
- madner
#339 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pa meni se cini da ko nije pitao, nije ni dobio.
- ema_
#340 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Tuđa trava je zelenija.
To konta i jedan i drugi komšija.
Just sayin.
Just sayin.
-
wtfblesa
#341 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Dam, ali legalno, moralno..naravno. Uskracena sam i za to, ali nebitno, nije tema...(aha, svi su dobili, a ja sam dobila K! ali figurativno)madner wrote:Cek sekundu, odkad sad ovaj preokret da picke nedas?
@lua, pricate nesto sto je smijesno...nemam za zivot, otkud mi za finansiranje doktorata??? Nebitno...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#342 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Čuj radi za 400 KM, a ima faks.. Više mosh zaradit' iz kuće. 
- shmizlica
#343 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
da malo razaberemoshmizlica wrote:a šta ti zapravo hoćeš?
hoćeš razvod ali nećeš da napustiš sigurnost sadašnjeg doma
hoćeš loverboya al nećeš da mu nametneš svoje dijete
hoćeš da budeš dobra sa muževim ali nećeš njega
hoćeš......? šta sam propustila
-
wtfblesa
#344 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Da, da..bez prijave itd..vi isto ko da zivite u Svedskoj pa se ibretite...Velkoski wrote:Čuj radi za 400 KM, a ima faks.. Više mosh zaradit' iz kuće.
-
bwin
#345 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Par zena ju je ohrabrilo ovdje, eto je razvodi se radi tudjeg kurca, a kad taj kurac joj dojadi potrazit ce novi. Tipicno, takvih cura po gradu hiljadu, jebe ko stigne! 
- lua
#346 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ma ima ženo stipendija, ima opcija ba. Pusti šuplju. Lijepo otvori posao.ba, nađi sebi kakvu kvalitetniju opciju. Ta neću se ja zalagati za tebe. Daj se malo trzni, presaberi. Ako je tebi jedini problem muž i taj lik, onda si ti sretna. Ja bih se, da sam na tvom mjestu, više brinula za to što sam kao osoba nedovršena. Radi na sebi, doći će frajeri sami od sebe.wtfblesa wrote:
@lua, pricate nesto sto je smijesno...nemam za zivot, otkud mi za finansiranje doktorata??? Nebitno...
- madner
#347 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Cek, ako si dobila K kako si onda uskracena?wtfblesa wrote:Dam, ali legalno, moralno..naravno. Uskracena sam i za to, ali nebitno, nije tema...(aha, svi su dobili, a ja sam dobila K! ali figurativno)madner wrote:Cek sekundu, odkad sad ovaj preokret da picke nedas?
Ili je to aluzija na duzinu?
- insomnia78
#348 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Sad kad te napa'nu raspušĆenicemadner wrote:Ja bih na tvom mjestu dobro razmislio, mnogo muskaraca bi opalilo nesto sa strane, no malo koji bi se vezao za nevjernicu sa djetetom.
-
GaRGa
#349 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
ema_ wrote:Tuđa trava je zelenija.
Just sayin.
the grass is greener on the other side because it's fertilized with bullshit...
- reis1
#350 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Kod mene komsinica, troje djece iz tri razlicita braka, radi ko medicinska sestra za 400 kermi, i opet slobodna.
Pitam je ja, pa sto bona ime, haj prvog sto si ostavila, pa hajd i drugog sto si ostavila, al sto i treceg ostavi? Pa kaze zaljubila se u cetvrtog... Ja oplako...
Tj. svakakih nas ima. Sta's joj!
Pitam je ja, pa sto bona ime, haj prvog sto si ostavila, pa hajd i drugog sto si ostavila, al sto i treceg ostavi? Pa kaze zaljubila se u cetvrtog... Ja oplako...
Tj. svakakih nas ima. Sta's joj!