Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
TheRedhead

#326 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by TheRedhead »

Tvrtko II Kotromanić wrote:probao neki dan hamburger u Wokiju dobaar :thumbup:
meni su svi burgeri u Wokiju tako dobri da sam se zaljubila u njih, razmišljam o njima stalno hahah :D
Tvrtko II Kotromanić

#327 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by Tvrtko II Kotromanić »

TheRedhead wrote:
Tvrtko II Kotromanić wrote:probao neki dan hamburger u Wokiju dobaar :thumbup:
meni su svi burgeri u Wokiju tako dobri da sam se zaljubila u njih, razmišljam o njima stalno hahah :D
i sendvici su im :thumbup:
ma sve ustvari haha :D
ella_sa

#328 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by ella_sa »

Bon Appetit . M.Dvor.
Najbolji, jedan i jedini pravi burger u SA ( osim neke kucne varijante )
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#329 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by Velkoski »

flow toto rina
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#330 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by Entropio »

Danas pojedoh hamburger u Mladosti (kod Komše)... Nista posebno. Znam da ste ga nahvalili ovdje, ali meni se nije svidio. Kifla je okej, ali meso je previse tanko i nema neki poseban okus. Ali za tu cijenu je solidan.

Moram jos probati u Totu. :D
Rockefeller

#331 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by Rockefeller »

Samo Tale.
Fauja Singh

#332 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by Fauja Singh »

Uh dobar hambas u Wokiu, svidja mi se i sto je pecivo njihovo domace, cini mi se od heljde. Lego mi ko budali samar.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#333 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by mali_milojica »

Jeo sam hamburgere po raznim kazamatima :D
Svoj zeludac izlagao raznim torturama. Jeo odvratnih,losih,dobrih,ali meni je hamburger kod Tote kod Fisa neprevazidjen. Vidim neki su davali i po 15 KM,za te pare kod Tote povedem i jarana i ubijemo se hamburgerima,uz sokove :mrgreen:
U Sarajevu samo Toto,dok vani ipak jedem samo u McDonaldsu,jeste malo,ali mi je najsigurnije.
madesa

#334 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by madesa »

toto i otrov kraj diskusije :D
Pryda

#335 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by Pryda »

Ja ne znam koliko moras biti lud da platis hamburger 15 maraka, za 15 maraka mozes pravi obrok u nekom restoranu npr, stvarno previse za hamburger..

Melisa ili Tale - hamburger 2 KM najbolji kad se malo popije s obzirom na kolicinu koja se dobije a i okus je sasvim ok
Otrov - ja ne znam jel do mene, raja hvali ali meni vazda presuha kifla dodje, kao da joj ima 3 dana.. ugl ne volim tamo jest i cijena mu je 2.5 KM ako se dobro sjecam
Vani - normala skroz, nista posebno ne svidja mi se kifla i 3 KM je
Pirpa - definitivno najukusnije meso, imaju neki recept premocan i prilozi su im dobri pravo, za mene broj 1 u gradu (jedini minus procedura dok se pojede curi na sve strane).. 4 KM
Toto - tu sam ih najvise pojeo, odlican 2.5 KM
Woki - dobio u somunu a somun mi nikako ne ide.. mislim da je 4 KM

Eto moj neki osvrt na hambase po gradu zajedno sa cijenama :D
radiša

#336 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by radiša »

Gdje vam dođe woki?
Nije los hambas u robotu na socijalnom drugi sprat.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#337 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by bitanga_sa_otesa »

woki ti je na mjestu bivseg urban grilla
Ned071

#338 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by Ned071 »

vettel wrote:samo komso :thumbup:

da je svjeze pecivo bio bi odlican... ovako srednja zalost.
nellismo

#339 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by nellismo »

Pryda wrote:Ja ne znam koliko moras biti lud da platis hamburger 15 maraka, za 15 maraka mozes pravi obrok u nekom restoranu npr, stvarno previse za hamburger..

Melisa ili Tale - hamburger 2 KM najbolji kad se malo popije s obzirom na kolicinu koja se dobije a i okus je sasvim ok
Otrov - ja ne znam jel do mene, raja hvali ali meni vazda presuha kifla dodje, kao da joj ima 3 dana.. ugl ne volim tamo jest i cijena mu je 2.5 KM ako se dobro sjecam
Pirpa - definitivno najukusnije meso, imaju neki recept premocan i prilozi su im dobri pravo, za mene broj 1 u gradu (jedini minus procedura dok se pojede curi na sve strane).. 4 KM

Gdje dođu pirpa i toto?
Otrov i tale, tu nisam jeo sigurno 10 god. Woki uvijek lazanje naručim :) vani je bio meni najbolji burger, ali sad se pokvario. Nisam ni tamo bio od prošlog ljeta. Pasha burger u mrkvi mi je bio dobar ali zadnje konzumiranje u scc mi je prisjelo, tako da sam se okanio.
Karkin ništa posebno koliko ga raja hvali.
Pryda

#340 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by Pryda »

nellismo wrote:
Pryda wrote:Ja ne znam koliko moras biti lud da platis hamburger 15 maraka, za 15 maraka mozes pravi obrok u nekom restoranu npr, stvarno previse za hamburger..

Gdje dođu pirpa i toto?
Otrov i tale, tu nisam jeo sigurno 10 god. Woki uvijek lazanje naručim :) vani je bio meni najbolji burger, ali sad se pokvario. Nisam ni tamo bio od prošlog ljeta. Pasha burger u mrkvi mi je bio dobar ali zadnje konzumiranje u scc mi je prisjelo, tako da sam se okanio.
Karkin ništa posebno koliko ga raja hvali.
Pirpa - kad predjes most kod pozorista znaci sa druge strane obale. Odmah u toj ulici jedan do drugog objekti. U prvoj s te strane su doneri i one neke meksicke zajebancije, a u drugoj hamburgeri, hot dog i to. Nadam se da si skontao.
Toto - kod fisa

A u karkinu je odlican hot dog, ko nije probao obavezno :D
iTo

#341 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by iTo »

najbolji hamburger koji sam ikad probao je kostao 20 € i vrijedio se svakog feninga :)

Image

http://www.purobeach.com/wp-content/upl ... 150416.pdf

a inace nisam ljubitelj hamburgera :)
Naslovnica

#342 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by Naslovnica »

iTo wrote:

najbolji hamburger koji sam ikad probao je kostao 20 € i vrijedio se svakog feninga :)

Image

Kada se već falimo, isti ovakav sam pojeo i ja jednom u The Basementu, dok je radio.
Doduše, menu je bio ne 20E nego 12km.
8-)
karanana

#343 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by karanana »

sa onakvim nonama i stopalima pored mene, platio bih i ja 20 evra za burger i sebi i partnerici.

a ni burger kao burger ne izgleda lose.
Pryda

#344 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by Pryda »

iTo wrote:

Image

To je cizburger, aj cao :D :lol:

I sto ne mogu ovih postova 'pisaj po sirotinji' ti sad kao jedes hambas od 20 eura i vrijedi svakog feninga?? vrijedi al u kurcu. tjesis se sto si dao tolike pare.
BHF_Manijak

#345 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by BHF_Manijak »

Nikad mi nije bilo jasno kako neko moze pojesti ovako hamburger kada je svega nabacano, pa ne mozes k'o covjek ni zagrsiti, a da ne pokipi na sve strane! :-) Nikad mi se to nije svidjalo, previse svega i preveliko brate izgleda, tacno kipi na sve strane.

U Totu mu se nije svidio ama bas nikako hamburger. Komso mi je i dalje broj 1. Neko je povlacio paralelu s Komsom i Totom, meni u Totu bezze totalno. Jos gladan bio, pa levat 2 naracio! :roll: :mrgreen: Jedes jedes, pa naletis ne neku koscicu, umalo zube nisam polomio i tako u oba hamburgera. Shavtam ja da neces kupiti najskuplje moguce meso, ali jarane mojne ba kosti uvaljivat! :-)
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#346 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by mali_milojica »

Pryda wrote:
iTo wrote:

Image

To je cizburger, aj cao :D :lol:

I sto ne mogu ovih postova 'pisaj po sirotinji' ti sad kao jedes hambas od 20 eura i vrijedi svakog feninga?? vrijedi al u kurcu. tjesis se sto si dao tolike pare.
Ovdje u cijeni vise ucestvuje lokacija i ime restorana i gdje jedes nego nesto sto zaista pojedes. Realno sav materijal za hamb vrijedi par KM,Eura ili dolara,sve ostalo je da se pohvalis
radiša

#347 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by radiša »

Pretjerivanje stvarno.
radiša

#348 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by radiša »

BHF_Manijak wrote: Neko je povlacio paralelu s Komsom i Totom, meni u Totu bezze totalno. Jos gladan bio, pa levat 2 naracio! :roll: :mrgreen: Jedes jedes, pa naletis ne neku koscicu, umalo zube nisam polomio i tako u oba hamburgera. Shavtam ja da neces kupiti najskuplje moguce meso, ali jarane mojne ba kosti uvaljivat! :-)
Ne uvaljuju oni nego meso gdje kupuju uvaljuju njima mesari,melju meso sa kostima pa ne ociste masinu kako treba.Sto se nisi vratio i rekao o cemu se radi?Neko ce drugi tako sutra,prekosutra radi budala morat kod zubara.
iTo

#349 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by iTo »

pa sa obrizom gdje je i nije skupo...
evo objekta
Image
zomri

#350 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti

Post by zomri »

probao sam i preporučeni burger u delikatesnoj.
prilozi odlični, pecivo onako, mesa ima pofino, ali je prepečeno. gurmanski hipsteri bi rekli da je upropašteno :D
za burger od 7-8KM očekivao bih malkice više (količinski).
Post Reply