meni su svi burgeri u Wokiju tako dobri da sam se zaljubila u njih, razmišljam o njima stalno hahahTvrtko II Kotromanić wrote:probao neki dan hamburger u Wokiju dobaar
Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
-
TheRedhead
#326 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
- Tvrtko II Kotromanić
#327 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
i sendvici su imTheRedhead wrote:meni su svi burgeri u Wokiju tako dobri da sam se zaljubila u njih, razmišljam o njima stalno hahahTvrtko II Kotromanić wrote:probao neki dan hamburger u Wokiju dobaar
ma sve ustvari haha
-
ella_sa
#328 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Bon Appetit . M.Dvor.
Najbolji, jedan i jedini pravi burger u SA ( osim neke kucne varijante )
Najbolji, jedan i jedini pravi burger u SA ( osim neke kucne varijante )
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#330 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Danas pojedoh hamburger u Mladosti (kod Komše)... Nista posebno. Znam da ste ga nahvalili ovdje, ali meni se nije svidio. Kifla je okej, ali meso je previse tanko i nema neki poseban okus. Ali za tu cijenu je solidan.
Moram jos probati u Totu.
Moram jos probati u Totu.
- Rockefeller
-
Fauja Singh
#332 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Uh dobar hambas u Wokiu, svidja mi se i sto je pecivo njihovo domace, cini mi se od heljde. Lego mi ko budali samar.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#333 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Jeo sam hamburgere po raznim kazamatima
Svoj zeludac izlagao raznim torturama. Jeo odvratnih,losih,dobrih,ali meni je hamburger kod Tote kod Fisa neprevazidjen. Vidim neki su davali i po 15 KM,za te pare kod Tote povedem i jarana i ubijemo se hamburgerima,uz sokove
U Sarajevu samo Toto,dok vani ipak jedem samo u McDonaldsu,jeste malo,ali mi je najsigurnije.
Svoj zeludac izlagao raznim torturama. Jeo odvratnih,losih,dobrih,ali meni je hamburger kod Tote kod Fisa neprevazidjen. Vidim neki su davali i po 15 KM,za te pare kod Tote povedem i jarana i ubijemo se hamburgerima,uz sokove
U Sarajevu samo Toto,dok vani ipak jedem samo u McDonaldsu,jeste malo,ali mi je najsigurnije.
- madesa
#334 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
toto i otrov kraj diskusije 
- Pryda
#335 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Ja ne znam koliko moras biti lud da platis hamburger 15 maraka, za 15 maraka mozes pravi obrok u nekom restoranu npr, stvarno previse za hamburger..
Melisa ili Tale - hamburger 2 KM najbolji kad se malo popije s obzirom na kolicinu koja se dobije a i okus je sasvim ok
Otrov - ja ne znam jel do mene, raja hvali ali meni vazda presuha kifla dodje, kao da joj ima 3 dana.. ugl ne volim tamo jest i cijena mu je 2.5 KM ako se dobro sjecam
Vani - normala skroz, nista posebno ne svidja mi se kifla i 3 KM je
Pirpa - definitivno najukusnije meso, imaju neki recept premocan i prilozi su im dobri pravo, za mene broj 1 u gradu (jedini minus procedura dok se pojede curi na sve strane).. 4 KM
Toto - tu sam ih najvise pojeo, odlican 2.5 KM
Woki - dobio u somunu a somun mi nikako ne ide.. mislim da je 4 KM
Eto moj neki osvrt na hambase po gradu zajedno sa cijenama
Melisa ili Tale - hamburger 2 KM najbolji kad se malo popije s obzirom na kolicinu koja se dobije a i okus je sasvim ok
Otrov - ja ne znam jel do mene, raja hvali ali meni vazda presuha kifla dodje, kao da joj ima 3 dana.. ugl ne volim tamo jest i cijena mu je 2.5 KM ako se dobro sjecam
Pirpa - definitivno najukusnije meso, imaju neki recept premocan i prilozi su im dobri pravo, za mene broj 1 u gradu (jedini minus procedura dok se pojede curi na sve strane).. 4 KM
- radiša
#336 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Gdje vam dođe woki?
Nije los hambas u robotu na socijalnom drugi sprat.
Nije los hambas u robotu na socijalnom drugi sprat.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#337 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
woki ti je na mjestu bivseg urban grilla
- Ned071
#338 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
vettel wrote:samo komso
da je svjeze pecivo bio bi odlican... ovako srednja zalost.
-
nellismo
#339 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Gdje dođu pirpa i toto?Pryda wrote:Ja ne znam koliko moras biti lud da platis hamburger 15 maraka, za 15 maraka mozes pravi obrok u nekom restoranu npr, stvarno previse za hamburger..
Otrov i tale, tu nisam jeo sigurno 10 god. Woki uvijek lazanje naručim
Karkin ništa posebno koliko ga raja hvali.
- Pryda
#340 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Pirpa - kad predjes most kod pozorista znaci sa druge strane obale. Odmah u toj ulici jedan do drugog objekti. U prvoj s te strane su doneri i one neke meksicke zajebancije, a u drugoj hamburgeri, hot dog i to. Nadam se da si skontao.nellismo wrote:Gdje dođu pirpa i toto?Pryda wrote:Ja ne znam koliko moras biti lud da platis hamburger 15 maraka, za 15 maraka mozes pravi obrok u nekom restoranu npr, stvarno previse za hamburger..
Otrov i tale, tu nisam jeo sigurno 10 god. Woki uvijek lazanje naručimvani je bio meni najbolji burger, ali sad se pokvario. Nisam ni tamo bio od prošlog ljeta. Pasha burger u mrkvi mi je bio dobar ali zadnje konzumiranje u scc mi je prisjelo, tako da sam se okanio.
Karkin ništa posebno koliko ga raja hvali.
Toto - kod fisa
A u karkinu je odlican hot dog, ko nije probao obavezno
-
iTo
#341 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
najbolji hamburger koji sam ikad probao je kostao 20 € i vrijedio se svakog feningaPryda wrote:Ja ne znam koliko moras biti lud da platis hamburger 15 maraka, za 15 maraka mozes pravi obrok u nekom restoranu npr, stvarno previse za hamburger..

http://www.purobeach.com/wp-content/upl ... 150416.pdf
a inace nisam ljubitelj hamburgera
-
Naslovnica
#342 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Kada se već falimo, isti ovakav sam pojeo i ja jednom u The Basementu, dok je radio.iTo wrote:najbolji hamburger koji sam ikad probao je kostao 20 € i vrijedio se svakog feningaPryda wrote:Ja ne znam koliko moras biti lud da platis hamburger 15 maraka, za 15 maraka mozes pravi obrok u nekom restoranu npr, stvarno previse za hamburger..
Doduše, menu je bio ne 20E nego 12km.
- karanana
#343 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
sa onakvim nonama i stopalima pored mene, platio bih i ja 20 evra za burger i sebi i partnerici.
a ni burger kao burger ne izgleda lose.
a ni burger kao burger ne izgleda lose.
- Pryda
#344 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
To je cizburger, aj caoiTo wrote:
najbolji hamburger koji sam ikad probao je kostao 20 € i vrijedio se svakog feninga
I sto ne mogu ovih postova 'pisaj po sirotinji' ti sad kao jedes hambas od 20 eura i vrijedi svakog feninga?? vrijedi al u kurcu. tjesis se sto si dao tolike pare.
- BHF_Manijak
#345 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Nikad mi nije bilo jasno kako neko moze pojesti ovako hamburger kada je svega nabacano, pa ne mozes k'o covjek ni zagrsiti, a da ne pokipi na sve strane!
Nikad mi se to nije svidjalo, previse svega i preveliko brate izgleda, tacno kipi na sve strane.
U Totu mu se nije svidio ama bas nikako hamburger. Komso mi je i dalje broj 1. Neko je povlacio paralelu s Komsom i Totom, meni u Totu bezze totalno. Jos gladan bio, pa levat 2 naracio!
Jedes jedes, pa naletis ne neku koscicu, umalo zube nisam polomio i tako u oba hamburgera. Shavtam ja da neces kupiti najskuplje moguce meso, ali jarane mojne ba kosti uvaljivat! 
U Totu mu se nije svidio ama bas nikako hamburger. Komso mi je i dalje broj 1. Neko je povlacio paralelu s Komsom i Totom, meni u Totu bezze totalno. Jos gladan bio, pa levat 2 naracio!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#346 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Ovdje u cijeni vise ucestvuje lokacija i ime restorana i gdje jedes nego nesto sto zaista pojedes. Realno sav materijal za hamb vrijedi par KM,Eura ili dolara,sve ostalo je da se pohvalisPryda wrote:To je cizburger, aj caoiTo wrote:
najbolji hamburger koji sam ikad probao je kostao 20 € i vrijedio se svakog feninga
a inace nisam ljubitelj hamburgera![]()
I sto ne mogu ovih postova 'pisaj po sirotinji' ti sad kao jedes hambas od 20 eura i vrijedi svakog feninga?? vrijedi al u kurcu. tjesis se sto si dao tolike pare.
- radiša
#347 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Pretjerivanje stvarno.
- radiša
#348 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Ne uvaljuju oni nego meso gdje kupuju uvaljuju njima mesari,melju meso sa kostima pa ne ociste masinu kako treba.Sto se nisi vratio i rekao o cemu se radi?Neko ce drugi tako sutra,prekosutra radi budala morat kod zubara.BHF_Manijak wrote: Neko je povlacio paralelu s Komsom i Totom, meni u Totu bezze totalno. Jos gladan bio, pa levat 2 naracio!![]()
Jedes jedes, pa naletis ne neku koscicu, umalo zube nisam polomio i tako u oba hamburgera. Shavtam ja da neces kupiti najskuplje moguce meso, ali jarane mojne ba kosti uvaljivat!
-
iTo
#349 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
pa sa obrizom gdje je i nije skupo...
evo objekta

evo objekta

- zomri
#350 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
probao sam i preporučeni burger u delikatesnoj.
prilozi odlični, pecivo onako, mesa ima pofino, ali je prepečeno. gurmanski hipsteri bi rekli da je upropašteno
za burger od 7-8KM očekivao bih malkice više (količinski).
prilozi odlični, pecivo onako, mesa ima pofino, ali je prepečeno. gurmanski hipsteri bi rekli da je upropašteno
za burger od 7-8KM očekivao bih malkice više (količinski).