Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

Edin H.

#3226 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

81 minut

Asmir Begovic makes another good and important save, as he shuts out a Youssouf Mulumbu shot
Edin H.

#3227 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Shane Long had the Baggies best chance of the game but saw his diving header expertly kept out by the impressive Asmir Begovic in the Stoke goal

:dance:

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 606062.stm
Mobile_Disco

#3228 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mobile_Disco »

Malo je reci da je odlican :D :bih:
respo

#3229 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by respo »

sad kad razmislim ima mi logike neke
neko pomenu neke pare reket fazoni
do aprila su bili "oni" na vlasti koji su nas u crno zamotali
od aprila novi
tako nekako je bilo i sa begovicem
problemi prije aprila poslije aprila med i mlijeko

ovo je samo moje misljenje da ne bi pametnjakovici na forumu poceli sta ti znas znam ja kako je itd
shalla

#3230 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

respo wrote:sad kad razmislim ima mi logike neke
neko pomenu neke pare reket fazoni
do aprila su bili "oni" na vlasti koji su nas u crno zamotali
od aprila novi
tako nekako je bilo i sa begovicem
problemi prije aprila poslije aprila med i mlijeko

ovo je samo moje misljenje da ne bi pametnjakovici na forumu poceli sta ti znas znam ja kako je itd
Ja sam pomenuo "reketarenje" i recimo da je došlo od izvora koji je 98% siguran. Zbog onih 2% neću da vjerujem u to...
klixober

#3231 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by klixober »

Asmir među najboljim golmanima lige:

http://www.premierleague.com/page/Top10 ... 06,00.html

Obzirom da oni ovo računaju i prema ukupnom učinku tima (pobjede, postignuti golovi) Asmir je ako se gleda samo njegov učinak još više u vrhu, sigurno među prva tri golmana.
simonese

#3232 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by simonese »

komeba wrote:Asmir među najboljim golmanima lige:

Obzirom da oni ovo računaju i prema ukupnom učinku tima (pobjede, postignuti golovi) Asmir je ako se gleda samo njegov učinak još više u vrhu, sigurno među prva tri golmana.
ma neka je ko Oliver Kahn,Asmir ostaje ljudsko smece
Sasvim_Obican

#3233 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Sasvim_Obican »

simonese wrote:
komeba wrote:Asmir među najboljim golmanima lige:

ma neka je ko Oliver Kahn,Asmir ostaje ljudsko smece
Jah, eto ! Moralna vertikalo !
burekodsira

#3234 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burekodsira »

sa asmirovog twittera
Dosao sam u Sarajevo, fino je vidjeti svi drugi igaci. Arrived in Sarajevo, nice to see all the other players. The weather is fantastic!
:bih: :mrgreen:
cyprus

#3235 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

"Ide nam dobro, imamo sasvim solidnu momčad i mislim da ćemo nastaviti sa dobrim igrama. U formi sam, no to nikako ne znači da ću i braniti za reprezentaciju. Hasagić je sjajan golman i selektor je taj koji će odlučiti koji će od nas tati na gol. Došao sam pomoći, normalno je da bih volio braniti, ali selektor je taj koji će imati zadnju riječ. Na kraju krajeva u ovom trenutku je najmanje važno ko će braniti ili igrati. Bitno je da ostvarimo dobre rezultate te da se primaknemo Evropskom prvenstvu", zaključio je Begović.
E to je ispravan stav. Bravo Asmire! :thumbup:

:bih:
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#3236 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by čoksa08 »

samo nek ceka dok hasagica ne ustaknu ledja i eto ga na golu reprezentacije. a kako je krenulo to ce biti ubrzo
kokuz_sa

#3237 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by kokuz_sa »

čoksa08 wrote:samo nek ceka dok hasagica ne ustaknu ledja i eto ga na golu reprezentacije. a kako je krenulo to ce biti ubrzo
davno su Hasagica ustakla ledja smao jos niko mu to nije kazao :D
valjda je mogao danas Bajram namaz normala klanjat bez da ga sta presjece u ledjima :D
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#3238 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by čoksa08 »

kokuz_sa wrote:
čoksa08 wrote:samo nek ceka dok hasagica ne ustaknu ledja i eto ga na golu reprezentacije. a kako je krenulo to ce biti ubrzo
davno su Hasagica ustakla ledja smao jos niko mu to nije kazao :D
valjda je mogao danas Bajram namaz normala klanjat bez da ga sta presjece u ledjima :D
kad se jednom trzne pa ne mogne mrdati sve ce mu se samo kazati :D
and

#3239 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by and »

cyprus wrote:
"Ide nam dobro, imamo sasvim solidnu momčad i mislim da ćemo nastaviti sa dobrim igrama. U formi sam, no to nikako ne znači da ću i braniti za reprezentaciju. Hasagić je sjajan golman i selektor je taj koji će odlučiti koji će od nas tati na gol. Došao sam pomoći, normalno je da bih volio braniti, ali selektor je taj koji će imati zadnju riječ. Na kraju krajeva u ovom trenutku je najmanje važno ko će braniti ili igrati. Bitno je da ostvarimo dobre rezultate te da se primaknemo Evropskom prvenstvu", zaključio je Begović.

sad može šupljirati kad mu je pape rekao da će braniti :mrgreen:

drago mi je da će na golu biti naš trenutno najbolji golman i da nakon svih pokušaja novinari nisu uspjeli narušiti dobru atmosferu među našim reprezentativcima
buzzer

#3240 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by buzzer »

cyprus wrote:

ispravan stav je bio onaj koji je omogucio ovaj "ispravan stav".
:thumbup: :bih:
mikogoago

#3241 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by mikogoago »

buzzer wrote:
cyprus wrote:

ispravan stav je bio onaj koji je omogucio ovaj "ispravan stav".
:thumbup: :bih:
Hajd da docekam da si pohvalio Susica :mrgreen:
Taj ispravan stav koji je omogucio ovaj ispravan stav je doveo do ispravne stvari :-)
Edin H.

#3242 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

and wrote:
cyprus wrote:

sad može šupljirati kad mu je pape rekao da će braniti :mrgreen:

drago mi je da će na golu biti naš trenutno najbolji golman i da nakon svih pokušaja novinari nisu uspjeli narušiti dobru atmosferu među našim reprezentativcima
:dance: :mrgreen:
ganjeta

#3243 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Još jednom i ovdje : Bravo selktore za povratak Begovića u repku!
Edin H.

#3244 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

ganjeta wrote:Još jednom i ovdje : Bravo selktore za povratak Begovića u repku!

Bravo Asmire sto si dokazao cija majka crnu vunu prede :D
ganjeta

#3245 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

:dance:
just principe

#3246 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by just principe »

....ne bi trebao da primi nijedan gol u dvomecu sa WhiteRussia :D
Edin H.

#3247 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

just principe wrote:....ne bi trebao da primi nijedan gol u dvomecu sa WhiteRussia :D
Nije lud :D
quasar

#3248 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by quasar »

Ko? Ima da dadne dva... samo da mu forumasi oproste :lol:
Edin H.

#3249 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Trening nogometne reprezetnacije Bosne i Hercegovine na Grbavici, koji je počeo oko 10 sati, još uvijek traje. Čini se da se nazire i početni sastav, bar ako je suditi prema onom što se moglo vidjeti na treningu.

Selektor Safet Sušić formirao je dvije ekipe, a prema tome bi se moglo zaključiti da će na stadion u Minsku, u petak, od prve minute istrčati: Begović - Papac, Pandža, Spahić, Lulić - Medunjanin, Zahirović, Rahimić, Pjanić, Salihović - Džeko.

Dakle, Begović bi umjesto Hasagića trebao dobiti prednost na golu, a povrijeđenog Mujdžu na desnm beku zamijenit će Lulić, kojeg je Pape već testirao na toj poziciji protiv Grčke. Pet igrača u veznom redu, a isturen će, prema onom što se moglo uočiti na treningu, biti Edin Džeko.

Inače, na treningu je aplauze zaradio Begović. Golman Stokea odbranio je sjajan udarac Misimovića prilikom vježbanja prekida i slobodnih udaraca.
"Raduje forma naših igrača, ali to ne mora ništa da znači. Igramo protiv Bjerlorusije koja ima visoke i snažne igrače, koji su fizički jači. No, pojedinačno smo kvalitetniji i nadam se da će kvaliteta na kraju presuditi", kazao je Haris Medunjanin, koji je odradio prvi trening, budući da je u Sarajevo došao tokom jučerašnjeg dana.
Bosanski_kralj

#3250 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

Edin H. wrote:Trening nogometne reprezetnacije Bosne i Hercegovine na Grbavici, koji je počeo oko 10 sati, još uvijek traje. Čini se da se nazire i početni sastav, bar ako je suditi prema onom što se moglo vidjeti na treningu.

Selektor Safet Sušić formirao je dvije ekipe, a prema tome bi se moglo zaključiti da će na stadion u Minsku, u petak, od prve minute istrčati: Begović - Papac, Pandža, Spahić, Lulić - Medunjanin, Zahirović, Rahimić, Pjanić, Salihović - Džeko.

Dakle, Begović bi umjesto Hasagića trebao dobiti prednost na golu, a povrijeđenog Mujdžu na desnm beku zamijenit će Lulić, kojeg je Pape već testirao na toj poziciji protiv Grčke. Pet igrača u veznom redu, a isturen će, prema onom što se moglo uočiti na treningu, biti Edin Džeko.

Inače, na treningu je aplauze zaradio Begović. Golman Stokea odbranio je sjajan udarac Misimovića prilikom vježbanja prekida i slobodnih udaraca.
"Raduje forma naših igrača, ali to ne mora ništa da znači. Igramo protiv Bjerlorusije koja ima visoke i snažne igrače, koji su fizički jači. No, pojedinačno smo kvalitetniji i nadam se da će kvaliteta na kraju presuditi", kazao je Haris Medunjanin, koji je odradio prvi trening, budući da je u Sarajevo došao tokom jučerašnjeg dana.
Ma ovo je već preseravanje.
I ovi naši novinari počeli ko hrvatski, kada su "golčine" Modrića sa treninga počeli objaviljivati. Valjda nisu imali dovoljno materijala sa takmičarskih utakmica. :oops:
Locked