Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

and

#3201 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by and »

s twittera
asmir1Asmir Begovic
Great goal by Dzeko, he's on fire this season.
shalla

#3202 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

"Nije dobro što je bilo u nekim medijima da je Begović dao ultimatum. On dolazi. Hoće da brani kao i svaki golman, ali nije postavljao nikakav ultimatum. Stalno sam u kontaktu s njim i stavio mi se na raspolaganje. Ko će da brani, to ću ja odlučiti", dodao je selektor naše reprezentacije.

Usrani novinari, mrzim ih :x :x :x

P.S. Čitao sam malo Begin profil na twitteru, kaže kad su izvučene grupe za SP otprilike - "dobar žrijeb za nas Bosance, ali ipak će biti teško, danas nema laganih utakmica" :thumbup: :bih:
mikogoago

#3203 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by mikogoago »

Mislim da ova izjava Susica objasnjava sve:
„Neko da je na mom mjestu eliminisao bih ga odmah sa spiska nakon onog ultimativnog teksta u Avazu. Međutim, nije to baš tako kao što je napisano. Begović me tri puta zvao i njemu je neugodno zbog svega. Svjestan je da mora pogledati Kenanu Hasagiću i kapitenu u oči. Bit će mu neprtijatno kad se pojavi u ponedjeljak“, kazao je Sušić, a na pitanje da li Begović dolazi na okupljanje decidno je potvrdio:

„Dolazi! Normalno da dolazi, na spisku je. Razgovarali smo, on mi je izrazio želju da želi braniti, kao što je svakom igraču želja da igra u dresu državnog tima, ali nije postavio nikakav ultimatum. Rekao mi je da nema ništa protiv Hasagića, da imamo dva kvalitetna golmana i da bi možda bilo bolje da ne dođe. Kada sam mu objasnio da na njega ozbiljno računam i da sam ja taj koji odlučuje ko će braniti, složio se s tim i potvrdio dolazak“, tvrdi Sušić.
Edin H.

#3204 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

mikogoago wrote:Mislim da ova izjava Susica objasnjava sve:
„Neko da je na mom mjestu eliminisao bih ga odmah sa spiska nakon onog ultimativnog teksta u Avazu. Međutim, nije to baš tako kao što je napisano. Begović me tri puta zvao i njemu je neugodno zbog svega. Svjestan je da mora pogledati Kenanu Hasagiću i kapitenu u oči. Bit će mu neprtijatno kad se pojavi u ponedjeljak“, kazao je Sušić, a na pitanje da li Begović dolazi na okupljanje decidno je potvrdio:

„Dolazi! Normalno da dolazi, na spisku je. Razgovarali smo, on mi je izrazio želju da želi braniti, kao što je svakom igraču želja da igra u dresu državnog tima, ali nije postavio nikakav ultimatum. Rekao mi je da nema ništa protiv Hasagića, da imamo dva kvalitetna golmana i da bi možda bilo bolje da ne dođe. Kada sam mu objasnio da na njega ozbiljno računam i da sam ja taj koji odlučuje ko će braniti, složio se s tim i potvrdio dolazak“, tvrdi Sušić.
Cuj neprijatno :shock: , neka kaze Kenanu neka ide nazad odakle je dosao i vozdra :oops:
buzzer

#3205 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by buzzer »

interesantno je da se ovdje spominje i kapiten. sto li?
cyprus

#3206 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Haj nek se i to riješilo :) Znači ipak su se oni iz avaza još jednom pokazali kao govnari... U slučaju da Asmir bude stao između stativa u predstojećim reprezentativnim utakmicama, želim mu da pruži partije slične kao u Stokeu... :)

Al eto, zanimljivo je kako pojedini forumaši smatraju da neki igrači imaju pravo postavljat ultimatume i još to nazivaju profesionalnošću... :oops: Zaista zanimljivo.
Edin H.

#3207 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

cyprus wrote:Haj nek se i to riješilo :) Znači ipak su se oni iz avaza još jednom pokazali kao govnari... U slučaju da Asmir bude stao između stativa u predstojećim reprezentativnim utakmicama, želim mu da pruži partije slične kao u Stokeu... :)

Al eto, zanimljivo je kako pojedini forumaši smatraju da neki igrači imaju pravo postavljat ultimatume i još to nazivaju profesionalnošću... :oops: Zaista zanimljivo.
Meni je jos interesantnije da selektoru treba godina dana da skonta ko mu je najbolji golman pa mora kapitena pitati i to samo zato sto nema Premiershipa na kablovskoj :-)
MyCore

#3208 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by MyCore »

Sve je dobro kad se dobro svrši
Obuca9

#3209 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

buzzer wrote:interesantno je da se ovdje spominje i kapiten. sto li?
Zato što je svugdje u svijetu kapiten vođa tima. Da se ovo desilo prije par godina, također bi morao pogledati kapitenu Sergeju Barbarezu pogledati u oči.
Abacija

#3210 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Abacija »

cyprus wrote:Haj nek se i to riješilo :) Znači ipak su se oni iz avaza još jednom pokazali kao govnari... U slučaju da Asmir bude stao između stativa u predstojećim reprezentativnim utakmicama, želim mu da pruži partije slične kao u Stokeu... :)

Zar je tebi poslije toliko lazi koje je ABA3 do sada prosuo stalo za jos jednim provjeravanjem? Imas temu od 105 stranica na pdf-Mediji ako ti jos treba da se uvjeris u njihov lopovluk.

potpis: ABA3 И ЈА :D
salle_eh1986

#3211 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by salle_eh1986 »

mikogoago wrote:...
hahaha, kako je sajo paglu, ono neofirno mu beg opet postavio ultimatum, hehehe
a ovaj nije nis kontao da je nasjeo :D

sad šalu na stranu, drago mi je da najbolji igrači su tu...sad rezultat ne bi nikako trebao izostati
:bih:
Sasvim_Obican

#3212 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Sasvim_Obican »

Ja mislim da je Asmir Begović jedina normalna i logična opcija za golmana. Ne znam kako bi Sušić opravdao ponovo forsiranje starijeg, nestandarnog i ozlijeđenog Hasagića.
Mobile_Disco

#3213 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mobile_Disco »

@asmir1
Asmir Begovic Drago mi je da sam dobio poziv za reprezentaciju, bice super! Happy to be back with the National team, will be great 2 b back with the team

:bih:
TOM SCHOLZ

#3214 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by TOM SCHOLZ »

Kenan Hasagic je "potrosen" golman.Akobogda,od sad,nadalje i ubuduce na golu reprezentacije Bosne i Hercegovine ce stajati Asmir Begovic.Osjecam i znam da ce nam reprezentacija u buducnosti prirediti nevjerovatno lijepe trenutke. :bih:
klixober

#3215 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by klixober »

Najbolje ocijenjeni golmani engleske lige:

http://www.premierleague.com/page/Top10 ... 06,00.html
veljaca

#3216 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

Edin Dzeko kaze da nije mogao vjerovati kada je procitao u novinama kako je Asmir Begovic postavio ultimatum selektoru BiH Safetu Susicu, jer...
"S Begovicem sam u kontaktu i znam da takvo nesto ne bi rekao", tvrdi Dzeko i dodaje kako ga jako cijeni.
"Asmir je nasa buducnost. Njemu su 23 godine i sigurno je da ce njegovo vrijeme doci, ali treba biti strpljiv.
Hasagic? On je jedan od najboljih golmana sa kojim sam ikada trenirao. Znam ga u dusu i mnogo je dao reprezentaciji i to treba cijeniti.
Medjutim, selektor je taj koji odlucuje koce braniti, a ko sjediti na klupi", kaze Dzeko.

Evo sta misli igrac o svojim suigracima - koji je ipak kompetentniji od nas ovdje na forumu ....
quasar

#3217 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by quasar »

Ona djubrad bi svasta napisala samo da prodaju 100 komada novina vise.
BHF_Manijak

#3218 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

Imam osjecaj da su igraci vise za Hasagica, iz nekih jaranskih razloga vjerovatno a i logicno, tu je sa njima godinama na okupljanju, ipak se dugo poznaju, samo je problem da nas to ne kosta, da bolji golman ispasta radi nerazdvojive druzbe...
Obuca9

#3219 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

veljaca wrote:Evo sta misli igrac o svojim suigracima - koji je ipak kompetentniji od nas ovdje na forumu ....
Ma pusti Boga ti Edina, šta on zna. On je dio Spahine ekipe, on daje izjave koje mu Spaha kaže. Kompetentniji su naši forumaši od njega.
jeza u ledja

#3220 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by jeza u ledja »

hz__semir wrote:
veljaca wrote:Evo sta misli igrac o svojim suigracima - koji je ipak kompetentniji od nas ovdje na forumu ....
Ma pusti Boga ti Edina, šta on zna. On je dio Spahine ekipe, on daje izjave koje mu Spaha kaže. Kompetentniji su naši forumaši od njega.
Tacno. Ja sam cuo da Spaha tjera Susica da stavlja Dzeku u prvu ekipu.
buzzer

#3221 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by buzzer »

jeza u ledja wrote:
hz__semir wrote:
a ja cuo da su turski farmaceuti izmislili novi voltaren. pilulica dnevno i do 60. mozes stajat na golu i ispracati pogledom durine lopte...
jeza u ledja

#3222 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by jeza u ledja »

Ne kontam salu? Nema ti to bas nekog smisla. Cak ni sarkastican ne znas biti kako treba. :zoka:
buzzer

#3223 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by buzzer »

jeza u ledja wrote:Ne kontam salu? Nema ti to bas nekog smisla. Cak ni sarkastican ne znas biti kako treba. :zoka:
docim je tvoja doskocica kako spahic tjera susica da stavlja dzeku u prvu ekipu vrh kojem ni monty pyton ravan nije.
cuj ne konta... ti k'o pape :)
veljaca

#3224 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

buzzer wrote:
jeza u ledja wrote:
hz__semir wrote:
a ja cuo da su turski farmaceuti izmislili novi voltaren. pilulica dnevno i do 60. mozes stajat na golu i ispracati pogledom durine lopte...
A ja cuo da su Kanadjani izmislili neke bobe koje kada popijes - svakome se javljas na mobilni, ne glumis povrede i prihvatas sve pozive ....
Cudne bobe neke ..... :mrgreen:
Edin H.

#3225 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

12 minu

Sensational save from Begovic from a Shane Long header from point-blank range! Once again Tchoyi is the main creator as he crafts a brilliant cross from the left that Long heads towards goal. But Begovic makes himself a giant there.

:dance:
Locked