Ajooooj ako Asmir kojim slucajem usere motku sto ce mu zena biti spominjanahz__semir wrote:
Čuj šta će biti, vidi dobrog materijala za priču
http://twitter.com/#!/Nicolle_Begovic
Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mikogoago
#3151 Re: Golman reprezentacije BiH
- Riddle
#3152 Re: Golman reprezentacije BiH
Pfff... moze on i bolje.
- Baltazar_khan
#3153 Re: Golman reprezentacije BiH
materijal za priču. ona ne da da se odazove asmir papetu. čula kako vrebaju sponze u bejsmentu 
-
Eborg
#3154 Re: Golman reprezentacije BiH
Neće više biti: "Hebem te Nikolaaaaaa!" već "Hebem te Nicooooole!"
Neka naše snahe Begovićke, treba je malo u Sarajevo dovesti da pite i bamije malo proba.
Neka naše snahe Begovićke, treba je malo u Sarajevo dovesti da pite i bamije malo proba.
- lord blackadder
#3155 Re: Golman reprezentacije BiH
Sve je sad na Begovicu. Cini se da bi ga Susic gurnuo od prve minute.
- lord blackadder
#3156 Re: Golman reprezentacije BiH
njah...nije cemu.hz__semir wrote:
Čuj šta će biti, vidi dobrog materijala za priču
http://twitter.com/#!/Nicolle_Begovic
Mogao je karindzat sponze jos 10 g. a on se objesio s 24.
- Sasvim_Obican
#3157 Re: Golman reprezentacije BiH
Čekamo Asmirov twit povodom ove vijesti za reprezentaciju

- quasar
#3158 Re: Golman reprezentacije BiH
Ako dodje branice. Nema razloga da tako ne uradi pogotovo nakon jucerasnje Papetove izjave kako nije za klupu. Sve da ruku slomi, mora doci na okupljanje, pa makar u publici sjedio. Na twitter profilu mu pise da je golman bosanske nacionalne selekcije. Cini se vrlo ponosan zbog toga. Dakle ne sumnjam da ce doci da to i potvrdi.
U suprotnom, koliko god da cijenim njegov uspjeh i profesionalizam, morace zaboraviti da je bosanac i da je nekad bio reprezentativac, jer ni jedno ni drugo vise za mene nece biti.
U suprotnom, koliko god da cijenim njegov uspjeh i profesionalizam, morace zaboraviti da je bosanac i da je nekad bio reprezentativac, jer ni jedno ni drugo vise za mene nece biti.
- lord blackadder
#3159 Re: Golman reprezentacije BiH
Evo malo protabirih njegovo 'twitanje'. Dijelimo isto misljenje u vezi najboljeg gola u historiji Premiershipa. (genijalnost Bergkampa protiv Newcastla
)...voli covjek Formulu, Entourage seriju...komentarise tezak zrijeb za 'us Bosnians' itd.
Kad predje u veci klub (vjerovatno dogodine) dobice citavu armiju pratilaca.
Kad predje u veci klub (vjerovatno dogodine) dobice citavu armiju pratilaca.
-
Hodidid
#3161 Re: Golman reprezentacije BiH
I jel odtwittao dolazi li ili jok?
Ako se ne odazove na Susicev poziv ovaj put onda je usrao motku definitivno. A to sto neki navode kako je eto odbio Kanadu da bi branio za BiH da bi potvrdili njegovu predanost reprezentaciji, mogu samo se upitati da li bi Begovic odbio isto tako i Italiju ili Njemacku da mu je kojim slucajem ponudjeno da bude prvi golman tih momcadi.
Kako god kao sto neki vec prije mene spomenuse, da povuce potez je na njemu.
Ako se ne odazove na Susicev poziv ovaj put onda je usrao motku definitivno. A to sto neki navode kako je eto odbio Kanadu da bi branio za BiH da bi potvrdili njegovu predanost reprezentaciji, mogu samo se upitati da li bi Begovic odbio isto tako i Italiju ili Njemacku da mu je kojim slucajem ponudjeno da bude prvi golman tih momcadi.
Kako god kao sto neki vec prije mene spomenuse, da povuce potez je na njemu.
- jeza u ledja
#3162 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma sigurno, osim ako se nesto neocekivano desi, on ako dodje - branice.quasar wrote:Ako dodje branice. Nema razloga da tako ne uradi pogotovo nakon jucerasnje Papetove izjave kako nije za klupu.
E sad, hoce li doci?
A ako i dodje. Pa ako nesto nedaj boze kiksa, bice - "jesam vam reko da je Hasagic bolji".
Tako mi to volimo.
No nadam se ono praaaavo da ce napokon doci.
- and
#3163 Re: Golman reprezentacije BiH
čim je pape spomenuo da će ga zvati,pulis ga stavio na klupu 
- cyprus
#3164 Re: Golman reprezentacije BiH
Nema ga ni na klupi...and wrote:čim je pape spomenuo da će ga zvati,pulis ga stavio na klupu
- jeza u ledja
#3165 Re: Golman reprezentacije BiH
takticka varka da imaju izgovor da ga ne puste 
- and
#3166 Re: Golman reprezentacije BiH
stvarno ga nema ni na klupi,da nije odmah krenuo za sarajevo?cyprus wrote:Nema ga ni na klupi...and wrote:čim je pape spomenuo da će ga zvati,pulis ga stavio na klupuDa se nije stvarno povrijedio?
- dino84
#3167 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma zaj.ebaju i ovi u Stokeu,igranke su to...
A i eventualna prica opet o borbi za mjesto u timu sa njegove strane bi bila smijesna,pa u tih 10 dana nema utakmica u Premier ligi (28.8 - 10.9.).
Ja samo ne znam da li imaju sankcije za klubove koji ne pustaju igrace u reprezentacije ili smo mi banana drzava pa nas niko ne benda 2 posto.
A i eventualna prica opet o borbi za mjesto u timu sa njegove strane bi bila smijesna,pa u tih 10 dana nema utakmica u Premier ligi (28.8 - 10.9.).
Ja samo ne znam da li imaju sankcije za klubove koji ne pustaju igrace u reprezentacije ili smo mi banana drzava pa nas niko ne benda 2 posto.
-
Eborg
#3168 Re: Golman reprezentacije BiH
E ako se sad FAKAT povrijedio hajde ti to objasni našoj javnosti. 
Uostalom, on očito još nije ni dobio poziv, spisak se objavljuje tek u ponedjeljak (osim ako se to pošalje ranije).
Uostalom, on očito još nije ni dobio poziv, spisak se objavljuje tek u ponedjeljak (osim ako se to pošalje ranije).
- BHF_Manijak
#3169 Re: Golman reprezentacije BiH
Ama kakve jt to odmah prpa, cim se spomene da ga nema ni na klupi odmah panika nastupa!
Imam osjecaj da ih je opet ovaj debil podjelio(mada je to najgore za golmane radit al' eto), da ce Bega branit u ligi a ovaj parmak kupove, u sta spada i Liga UEFA, to je samo moje misljenje...Malo mi je sumnjivo sto ga ni na klupi nema, ali povreda nije garant, pa pisalo bi se odmah...Jel iko gledo na oficijelnoj stranici Stokea?!
Imam osjecaj da ih je opet ovaj debil podjelio(mada je to najgore za golmane radit al' eto), da ce Bega branit u ligi a ovaj parmak kupove, u sta spada i Liga UEFA, to je samo moje misljenje...Malo mi je sumnjivo sto ga ni na klupi nema, ali povreda nije garant, pa pisalo bi se odmah...Jel iko gledo na oficijelnoj stranici Stokea?!
- Riddle
#3170 Re: Golman reprezentacije BiH
Mozda su pregovori o nekom transferu u toku, a klub koji ga zeli igra EL, te ne zele da bude nedostupan u tom takmicenju kad potpise ugovor? 
- BHF_Manijak
#3171 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma ja ipak mislim da su kupovi u pitanju te ne zeli Pulis neku glupu povredu da fasuje, jer liga mu je bitnija i tamo zeli svjezeg Begovica...Ali samo me to zadevera sto ga ni na klupi ne bi! 
- just principe
#3172 Re: Golman reprezentacije BiH
Riddle wrote:Mozda su pregovori o nekom transferu u toku, a klub koji ga zeli igra EL, te ne zele da bude nedostupan u tom takmicenju kad potpise ugovor?
jedino logicno objasnjenje
- and
#3173 Re: Golman reprezentacije BiH
branio protiv hajdukajust principe wrote:Riddle wrote:Mozda su pregovori o nekom transferu u toku, a klub koji ga zeli igra EL, te ne zele da bude nedostupan u tom takmicenju kad potpise ugovor?
jedino logicno objasnjenje
- lord blackadder
#3174 Re: Golman reprezentacije BiH
Realno, jedino bi u Tottenham mogao. Gomes nije neki golman a ima i finih godina.
Mozda Liverpool...Ni Reina nije neki extra golman...vjerujem da se njemu ide kuci.
Ostalo je pokriveno. Vjerujem da ce se De Gea i Szcesny, ustaliti u svojim klubovima. Mislim da ce ih istrpiti, bez obzira na neke kikseve.... Jedino ako bas ne bude napretka, e onda je sve moguce. (mada ManU ima dobrog i drugog golmana)
Mozda Liverpool...Ni Reina nije neki extra golman...vjerujem da se njemu ide kuci.
Ostalo je pokriveno. Vjerujem da ce se De Gea i Szcesny, ustaliti u svojim klubovima. Mislim da ce ih istrpiti, bez obzira na neke kikseve.... Jedino ako bas ne bude napretka, e onda je sve moguce. (mada ManU ima dobrog i drugog golmana)
- BHF_Manijak
#3175 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja kad sad pogledam i prokontam, jel doasd primio ijedan gol u ovim vaznijim utakmicama, jest da je tek prvo kolo PL, ali nema veze, igrali su kvalifikacije za Evropu...