salihh wrote:e ako je ovih poslednjih nekolicina forumasa primjer te nove civiliziranosti koja nam dolazi nakon mraka arzijinog, onda...
drago mi je da su maske pale i da se sada i vidi da je arzijina marama i odsustvo ljubavi prema svetom deda mrazu njezin najveci grijeh... sada mozemo nastaviti kao i do sada...
predlazem da se djeci uz obavezno pojavljivanje dm jednom mjesecno organiziraju i degustacije svinjetine te povremeno alkoholisanje kako bi spremna docekala svijetliju buducnost koju im priprenaju sekularisti...
ehhhh, malo ironije, ali fakat ni daleko od istine

Ja ne znam zaista koliko vremena i argumenata se mora potrositi na vas koji sve posmatrate samo iz jednog ugla (kruznica ima njih 360, znas?)
Zreba li opet ponavljati sve sto tamo nije zakonito i pravilno? Tebo i slicnima ocito treba
Da, svi mi koji zelimo da nam djeca zimuju u objektima koje ne drzi predjedavajuci UO (da cirtiram tacku iz zakona o sukobu interesa "ne smije imati finansijski interes u instituciji cijim UO predsjedava") a koji je btw izgradjen bez gradjevinske, a uskladu sa tim nema ni upotrebnu dozvolu, svi mi koji zelimo da nam djeca ostvare ZAKONSKO pravo na osiguranje tokom boravka djeteta u predskolskoj ustanovi, svi mi koji zelimo da djeca peru ruke toplom vodom, svi mi koji zelimo da svaka aktivnost bude izjednacena tj. da je svi roditelji ili placaju ili ne placaju - mora da zderemo svinjetinu, alkoholisemo se (mozda usput nemamo zavrsenu ni osnovnu), a samim tim mora da smo totalni inovjerci, komunjare ili sta vec
Svaka cast, tvoj post, za razliku od nasih, zaista pokazuje civiliziranost