Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

shake69

#3126 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shake69 »

Ovaj Pape bas kao da cita forum sa-x.com! sve forumaske zelje i zeljice je ispunio! aferim legendo! :-D
Riddle

#3127 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Riddle »

Ko misli da ce odbiti poziv? Ovo mu je zadnji voz sto se mene tice.
quasar

#3128 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by quasar »

Nadam se da nece. Ne bi smio. Okrenuo bi javnost protiv sebe potpuno.
zecko_kupuz

#3129 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by zecko_kupuz »

Napredak kroz dijalog - svaka čast, ovo pozdravljam. Dabogda se i ostvarilo. :thumbup:
Abacija

#3130 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Abacija »

quasar wrote:Nadam se da nece. Ne bi smio. Okrenuo bi javnost protiv sebe potpuno.
Re: Golman reprezentacije BiH

Postby Abacija on 01/07/2011 13:10

Do sada sam branio Begovica ali vise ne mogu. Ako ikako zna i umije neka se vrati u reprezentaciju jer nam treba.
Ako procita ovo neka se sjeti da pametniji popusta. Nek odjebe Susica i nek se skoncentrise na utakmice. Susic jeste pokvaren i dvolican ali sta ako ostane selektor jos 5-6 godina. Jer Savez nema para za novog selektora. To Ivica Osim vrlo dobro zna zato on suti i podrzava Susica.
mikogoago

#3131 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by mikogoago »

Riddle wrote:Ko misli da ce odbiti poziv? Ovo mu je zadnji voz sto se mene tice.
Nece odbiti poziv- bice bolestan :mrgreen:
Nego salu na stranu volio bih da vidim to cudo i da stane na gol sa zeljom da brani najbolje sto moze.Ako usere motku barem ce ovdje mnogima zacepiti usta.kako god dobro je na dobitku smo :mrgreen:
dino84

#3132 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by dino84 »

Pravi potez Susica,nekad treba i knedlu progutati ako ce na dobro poslije izaci :thumbup:

Moramo jednostvano shvatiti da nismo Brazil,da imamo premali fond kvalitetnih igraca da bi se mangupisali i donosili krive odluke.Taman i da je tursko prvenstvo u punom jeku a ne da je ovakva sitaucija,dileme usred ovakve Begoviceve forme ne bi trebalo biti.Keno sa nacetim ledjima ko zna jos od kada,Seha koji se tek treba izoriti za mjesto prvog golmana u novoj sredini i Asmir koji brani u zivotnoj formi vec godinu dana.

Ako zelimo imati s od sanse za plasman na ovo prvenstvo a pogotovo u sljedecim kvalifikacijama kada imamo sansu svih sansi,moraju igrati samo najbolji u tom trenutku,druge nema.
Abacija

#3133 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Abacija »

mikogoago wrote:
Riddle wrote:Ko misli da ce odbiti poziv? Ovo mu je zadnji voz sto se mene tice.
Nece odbiti poziv- bice bolestan :mrgreen:
Nego salu na stranu volio bih da vidim to cudo i da stane na gol sa zeljom da brani najbolje sto moze.Ako usere motku barem ce ovdje mnogima zacepiti usta.kako god dobro je na dobitku smo :mrgreen:
Nema vise odbijanja, ima da dodje!!! :bih:
BHF_Manijak

#3134 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

Evo da ne bude vise peripetija i sranja, sto se mene licno tice Begovic sad ako odbije poziv nek odjebe za sva vremen, ovo mu je zadnja sansa da je iskoristi i MORA je iskoristit za dobrobit i sebe i reprezentacije! Hasagic nema utakmica, liga nije pocela, Sehic isto, a on je u top formi moglo bi se reci, te veceras tekma u Ligi UEFA, te engleska liga, branio protiv jakog Chelsea itd...Sve mu ide u korist i sad to nek iskoristit ili nek fakat odjebe za sva vremena, evo ja javno govorim da za mene ce taj lik biti mrtav ako sad odbije poziv, uzmite me za rijec! :mrgreen:
Last edited by BHF_Manijak on 18/08/2011 13:43, edited 1 time in total.
van Basten

#3135 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by van Basten »

svaka čast PAPETU!!!! :thumbup: ja ne znam kome bih ja bio spreman uputiti poziv 4x nakon što me tri puta neofirno ispali... možda Michellle Pfeifer prije 20ak godina... e da vidimo sada patriotu, čak je indirektno rekao Pape da bi vjerovatno i branio, znači nema izvlakuše.
Baltazar_khan

#3136 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Baltazar_khan »

samo me hastra da ne odbije poziv. neće valjda... nije toliki idiot nadam se :roll:
jazzer

#3137 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by jazzer »

BHF_Manijak wrote:Evo da ne bude vise peripetija i sranja, sto se mene licno tice Begovic sad ako odbije poziv nek odjebe i sto se mene tice, ovo mu je zadnja sansa da je iskoristi i MORA je iskoristit za dobrobit i sebe i reprezentacije! Hasagic nema utakmica, liga nije pocela, Sehic isto, a on je u top formi moglo bi se reci, te veceras tekma u Ligi UEFA, te engleska liga, branio protiv jakog Chelsea itd...Sve mu ide u korist i sad to nek iskoristit ili nek fakat odjebe za sva vremena, evo ja javno govorim da za mene ce taj lik biti mrtav ako sad odbije poziv, uzmite me za rijec! :mrgreen:
¸
Bas tako!!

Neka dodje sada, pokaze da je bolji i obezbjedi sebi broj 1 na evropskom, ako Bog da. :thumbup:
just principe

#3138 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by just principe »

BHF_Manijak wrote:Evo da ne bude vise peripetija i sranja, sto se mene licno tice Begovic sad ako odbije poziv nek odjebe za sva vremen, ovo mu je zadnja sansa da je iskoristi i MORA je iskoristit za dobrobit i sebe i reprezentacije! Hasagic nema utakmica, liga nije pocela, Sehic isto, a on je u top formi moglo bi se reci, te veceras tekma u Ligi UEFA, te engleska liga, branio protiv jakog Chelsea itd...Sve mu ide u korist i sad to nek iskoristit ili nek fakat odjebe za sva vremena, evo ja javno govorim da za mene ce taj lik biti mrtav ako sad odbije poziv, uzmite me za rijec! :mrgreen:
Posteno 8-)

inace, svaka cast selektoru ipak nije tako tvrd kao njegovi prethodnici i da popustiti, jer i on je sam svjestan kao sto kaze da mu trebaju najbolji, a u ovom trenutku Begovic brani najbolje
shalla

#3139 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

BHF_Manijak wrote:Evo da ne bude vise peripetija i sranja, sto se mene licno tice Begovic sad ako odbije poziv nek odjebe za sva vremen, ovo mu je zadnja sansa da je iskoristi i MORA je iskoristit za dobrobit i sebe i reprezentacije! Hasagic nema utakmica, liga nije pocela, Sehic isto, a on je u top formi moglo bi se reci, te veceras tekma u Ligi UEFA, te engleska liga, branio protiv jakog Chelsea itd...Sve mu ide u korist i sad to nek iskoristit ili nek fakat odjebe za sva vremena, evo ja javno govorim da za mene ce taj lik biti mrtav ako sad odbije poziv, uzmite me za rijec! :mrgreen:
+1
Sasvim_Obican

#3140 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Sasvim_Obican »

Bravo Safete ! Ovo je normalan, racionalan i zreo pristup problemu na obostrano zadovoljstvo ! Svaka mu čast što je napokon čuo puls navijačke javnosti ! Uvjeren sam da će Begović prihvatiti poziv jer njegova nedavna izjava je praktički značila da je na raspolaganju, ali nije siguran hoće li i kad će biti pozvan.. Sad nema alibija za odbijanje, a ja vjerujem u njega ! Bravo za obojicu. :bih:
cyprus

#3141 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

E vala baš da vidimo :-D Samo nek se okončaju ove besmislene forumske diskusije na ovu temu... :D
Logovan

#3142 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Svaka čast Safetu što će pozvati Begovića. :thumbup: Ako i ovaj put odbije onda ko ga j.ebe, ne treba ga nikako ni zvati u reprezentaciju (ovo se podrazumijeva ako bude bolestan ili zbog nekog drugog razloga). Neće da brani za BiH i gotovo. Ne treba nikoga moliti ni tjerati.
shalla

#3143 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

Šta će biti sa ovom temom ako Begović dođe da brani, zamrijeće totalno :mrgreen: :mrgreen:
Riddle

#3144 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Riddle »

Cak i ako odbije poziv, ja se smijem u ruku kladiti da ce ga neki i dalje htjeti za prvog golmana.
samo_ti

#3145 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by samo_ti »

shalla wrote:Šta će biti sa ovom temom ako Begović dođe da brani, zamrijeće totalno :mrgreen: :mrgreen:
zakljucati, izbrisati, otpad, historija... :D
damirdamic

#3146 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by damirdamic »

shalla wrote:Šta će biti sa ovom temom ako Begović dođe da brani, zamrijeće totalno :mrgreen: :mrgreen:
hahahahaha

nadam se da ce primit bar jedan kroz noge da ga kritikujemo
cyprus

#3147 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Ma ja uopše ne sumnjam da nam neće trebat dugo da i njemu počnemo tražit alternativu :D Npr, onaj Burić bi mogo bit zajeban :D A očekuje se i da Karić uskoro uleti u reprezentativnu formu :oops:
žuti

#3148 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by žuti »

šta vam je, sto bi odbio? :D šta ako ga pape opet ne ubaci u igru, a izjavio je da on nije golman za klupu! :-)
cyprus

#3149 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

žuti wrote:šta vam je, sto bi odbio? :D šta ako ga pape opet ne ubaci u igru, a izjavio je da on nije golman za klupu! :-)
E to bi već značilo da će ova tema nastaviti da piči punom parom :run:
Obuca9

#3150 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

Image

Čuj šta će biti, vidi dobrog materijala za priču :D

http://twitter.com/#!/Nicolle_Begovic
Locked