Vjerovatno !sha_ba wrote:Kontam šta bi bilo da su na pivu izaslispreca wrote:sha_ba wrote:Haman će vam čaj na nos skočiti![]()
Grupni seS![]()
Zakuha ja pravo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Vjerovatno !sha_ba wrote:Kontam šta bi bilo da su na pivu izaslispreca wrote:sha_ba wrote:Haman će vam čaj na nos skočiti![]()
Grupni seS![]()
Mi ćemo na ćevape i ne pomišljaj copat od mene, zaskocicu temuha_sa wrote:sjeba se još jedna tema![]()
copnut cu pa makar zaskocen biJosha_ba wrote:Mi ćemo na ćevape i ne pomišljaj copat od mene, zaskocicu temuha_sa wrote:sjeba se još jedna tema![]()
Ja ti taman htio predloziti da sudzukice narucissha_ba wrote:Zamisli kako nas sad klixo zamišlja![]()
Gdje to piseEuridika wrote:Hajd' što nas optužiše da smo se safatali...
I ja mislim sto nas je vise to boljeEuridika wrote:Hajd' što nas optužiše da smo se safatali... ali što makar ne bi šta, pa da znamo za šta nas terete...![]()
A šalimo se...![]()
Sad bez zeze... sljedeći put aBd u još većem broju, na boljoj lokaciji, sa raznovrsnijim menijem, pa i ako padne kakav stiskavac... šta mu bude...
Hosh ti sa muhom i sa mnom na ćevapeklixoris wrote:Ja ti taman htio predloziti da sudzukice narucissha_ba wrote:Zamisli kako nas sad klixo zamišlja![]()
![]()
![]()
Nego, interesantno kako se pojedini popalise zbog jednog malog, bezazlenog pitanja
ona na Jozi Mujo na njojzisha_ba wrote:Zamisli kako nas sad klixo zamišlja![]()
Sa tobom, vazda u zivotu !sha_ba wrote:Hosh ti sa muhom i sa mnom na ćevapeklixoris wrote:Ja ti taman htio predloziti da sudzukice narucissha_ba wrote:Zamisli kako nas sad klixo zamišlja![]()
![]()
![]()
Nego, interesantno kako se pojedini popalise zbog jednog malog, bezazlenog pitanja![]()
![]()
A ja se nemam šta palit, slobodna žena
Ma ne znam... negdje sam u komentarima ufatila da se dotle došlo... Sad ne znam da li je neko baš ovo insinuirao ili neklixoris wrote:Gdje to piseEuridika wrote:Hajd' što nas optužiše da smo se safatali...
Jest, jest...walter kurtz wrote:I ja mislim sto nas je vise to boljeEuridika wrote:Hajd' što nas optužiše da smo se safatali... ali što makar ne bi šta, pa da znamo za šta nas terete...![]()
A šalimo se...![]()
Sad bez zeze... sljedeći put aBd u još većem broju, na boljoj lokaciji, sa raznovrsnijim menijem, pa i ako padne kakav stiskavac... šta mu bude...
Sa razlogom sam bio pretjerao samEuridika wrote:Jest, jest...walter kurtz wrote:I ja mislim sto nas je vise to boljeEuridika wrote:Hajd' što nas optužiše da smo se safatali... ali što makar ne bi šta, pa da znamo za šta nas terete...![]()
A šalimo se...![]()
Sad bez zeze... sljedeći put aBd u još većem broju, na boljoj lokaciji, sa raznovrsnijim menijem, pa i ako padne kakav stiskavac... šta mu bude...![]()
Vratio se i ti iz Banovića...
Sad stariji, pametniji i mirniji...?walter kurtz wrote:Sa razlogom sam bio pretjerao samEuridika wrote:Vratio se i ti iz Banovića...
Samo starijiEuridika wrote:Sad stariji, pametniji i mirniji...?walter kurtz wrote:Sa razlogom sam bio pretjerao samEuridika wrote:Vratio se i ti iz Banovića...
Haj' reci da mi nije uspjelo ?Otto_13 wrote:Pusti ba klixu samo onako malo dize frku . Kafa bila super . Dobro neki su pili caj . Bilo je vise prigovora jer nema hladne pive ali to je pocetak drugi put na nekom drugom mjestu
...osim kineskog mackaho oponopono wrote:...eto ...uglavnom niko ne ujeda...