komeba wrote:stochar wrote: Zlaya ima nekih 20-ak hiljada glasova, jedan denis becirevic ima 45.000, a komsic 300.000! i takvi likovi nisu smjeli ni biti kandidati za predsjednika stranke, a da ne govorimo o tome da strankom predsjedavaju!
Odakle tebi da Bećirević i Komšić nisu smjeli da se kandiduju protiv Lagumdžije? Pa
njih dvojica u potpunosti podržavaju Lagumdžiju na čelu partije, zadovoljni su načinom na koji vodi SDP i bliski su prijatelji. Mislim, niđe veze, da ne govorim o nebulozi poređenja Lagumdžijinih glasova iz izborne jedinice sa Komšićevim na razini države (entiteta).

hahahahaha! a, becirevic je dobio 45.000 glasova isto na nivou izborne jedinice, ne vidim u cemu je fazon? a, komsic jeste dobio ove glasove na nivou drzave, jer lagumdzija na taj nivo nije simo ni prismrditi jer bi ga pomeli.
hahaha, cuj, 'podrzavaju Lagumdziju na celu partije i zadovoljni su nacinom na koji vodi SDP', na osnovu cega to tvrdis? i kako znas da su bliski prijatelji? sjedis i ti s njima ili vam je to neka mantra iz 'Lika i djela Zlatka Lagumdzije' by E. Suljagic? hahaha, kako ste providni i smijeshni, uzhivam u ovim raspravama, cek' odo' ispeci kokice i otvoriti pivu, ovo je zanimljivije od Lige prvaka...
@hervcegovac - nalog nije nepostojeci, ako pogledas one fotke (ne znam smijes li od sefova pogledati ili slusas sta ce ti reci), vidjeces da nalog itekako postoji, da ga ja nisam skenir'o, vec da je fotografiran danas na presici!