Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- spreca
#3051 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
a ja cistim plocice 
- klixoris
#3052 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Fino...Euridika wrote:Nismo! Popile smo čaj!![]()
A o pobjednicima nećemo iz principa...
Nego, sta vam muzevi kazu na to ispijanje cajeva sa osobama sa kojima se dopisujete na Ljubav & Sex forumima ?
- spreca
#3053 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
spremaju im ruhoklixoris wrote:Fino...Euridika wrote:Nismo! Popile smo čaj!![]()
Nego, sta vam muzevi kazu na to ispijanje cajeva sa osobama sa kojima se dopisujete na Ljubav & Sex forumima ?
- Euridika
- Globalna šefica
#3054 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Mene je moj pitao kakvi su ti ljudi s kojim ću se sastati, ima li luđaka koji će me pokušati ubiti...klixoris wrote:Fino...Euridika wrote:Nismo! Popile smo čaj!![]()
Sad... nije mi rekao da li bi to bilo dobro ili loše...
- spreca
#3055 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
i kad si rekla da nema......razocaro seEuridika wrote: Mene je moj pitao kakvi su ti ljudi s kojim ću se sastati, ima li luđaka koji će me pokušati ubiti...![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#3056 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nevjestinsko?spreca wrote:spremaju im ruhoklixoris wrote:Fino...Euridika wrote:Nismo! Popile smo čaj!![]()
Nego, sta vam muzevi kazu na to ispijanje cajeva sa osobama sa kojima se dopisujete na Ljubav & Sex forumima ?![]()
![]()
Pa to se radi samo za neudate, ne za preudate... mislim ...
- Euridika
- Globalna šefica
#3057 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Bio je zbunjen...spreca wrote:i kad si rekla da nema......razocaro seEuridika wrote: Mene je moj pitao kakvi su ti ljudi s kojim ću se sastati, ima li luđaka koji će me pokušati ubiti...![]()
Sad... nije mi rekao da li bi to bilo dobro ili loše...![]()
![]()
- klixoris
#3058 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
...Ili je pak taj caj bio nebitna informacija za muzica, pa mu se nije ni rekloEuridika wrote:Mene je moj pitao kakvi su ti ljudi s kojim ću se sastati, ima li luđaka koji će me pokušati ubiti...klixoris wrote:Fino...Euridika wrote:Nismo! Popile smo čaj!![]()
Nego, sta vam muzevi kazu na to ispijanje cajeva sa osobama sa kojima se dopisujete na Ljubav & Sex forumima ?![]()
Il si mu pak rekla : "muzicu, odoh na kafu i da se upoznam sa ljudima sa kojim se inace vec mjesecima dopisujem na jednom ljubav/sex internet forumu..." Garant ti je covjek i prevoz ponudio
- spreca
#3059 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ruha mogu biti razna

- Dr Kova
- Euridika
- Globalna šefica
#3061 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Pa ti si i vidovit...klixoris wrote:...Ili je pak taj caj bio nebitna informacija za muzica, pa mu se nije ni rekloEuridika wrote:Mene je moj pitao kakvi su ti ljudi s kojim ću se sastati, ima li luđaka koji će me pokušati ubiti...![]()
Il si mu pak rekla : "muzicu, odoh na kafu i da se upoznam sa ljudima sa kojim se inace vec mjesecima dopisujem na jednom ljubav/sex internet forumu..." Garant ti je covjek i prevoz ponudio
- klixoris
#3062 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nema potrebe. I vise je nego ocito
Pozz
Pozz
- spreca
#3063 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ozenjen covjekEuridika wrote:Pa ti si i vidovit...klixoris wrote:...Ili je pak taj caj bio nebitna informacija za muzica, pa mu se nije ni rekloEuridika wrote:Mene je moj pitao kakvi su ti ljudi s kojim ću se sastati, ima li luđaka koji će me pokušati ubiti...![]()
Il si mu pak rekla : "muzicu, odoh na kafu i da se upoznam sa ljudima sa kojim se inace vec mjesecima dopisujem na jednom ljubav/sex internet forumu..." Garant ti je covjek i prevoz ponudio... De mi, živ bio, pogledaj u zvijezde/grah/karte/kašike/viljuške kad će plata, trebam u kupovinu...
- Dr Kova
#3064 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ramzes me baš iznenadio pozitivno, baš je ono čovjek pun iskustva i mudrosti 
- Euridika
- Globalna šefica
#3065 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Zar? Ja sam mislila da nije... hajde, do mene je...spreca wrote:ozenjen covjekEuridika wrote:Pa ti si i vidovit...klixoris wrote:...Ili je pak taj caj bio nebitna informacija za muzica, pa mu se nije ni reklo![]()
Il si mu pak rekla : "muzicu, odoh na kafu i da se upoznam sa ljudima sa kojim se inace vec mjesecima dopisujem na jednom ljubav/sex internet forumu..." Garant ti je covjek i prevoz ponudio... De mi, živ bio, pogledaj u zvijezde/grah/karte/kašike/viljuške kad će plata, trebam u kupovinu...
Meni je fenomen posmatrati kako ovdje ljudi dijele dijagnoze na neviđeno... Svi su redom vrhunski psiholozi... Samo mi nije jasno otkud nam u društvu toliko luđaka pored ovolikih stručnjaka...
Ma ne, bolje je prčkati po tuđem životu, tako se obezbijediš da tvoj niko ne analizira...
- klixoris
#3066 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Postavim jedno jednostavno pitanje i optuzi me da joj prckam po zivotu... Fino
Na javnom si forumu, sredina gdje je normalno da ljudi diskutuju, postavljaju pitanja..
Ako mislis da ti se ugrozava privatnost, ili da ti neko prcka po zivotu, nemoj biti na forumu
Ili ugovaraj potencijalne svalere preko PP-a

Na javnom si forumu, sredina gdje je normalno da ljudi diskutuju, postavljaju pitanja..
Ako mislis da ti se ugrozava privatnost, ili da ti neko prcka po zivotu, nemoj biti na forumu
Ili ugovaraj potencijalne svalere preko PP-a
- Euridika
- Globalna šefica
#3067 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Eto vidiš da sam bila u pravu...klixoris wrote:Postavim jedno jednostavno pitanje i optuzi me da joj prckam po zivotu... Fino![]()
![]()
Ako te je strah da ti se ugrozava privatnost, ili da ti neko prcka po zivotu, nemoj biti na forumu
Ili ugovaraj potencijalne svalere preko PP-a![]()
Postavio si pitanje, dala sam ti odgovor, a ti meni kao rezultat da ugovaram švalere...
Pa, Klixo, pobogu, zar je toliko teško prihvatiti da se neko zeza, ali zaista zeza? Naravno da sam na javnom forumu, naravno da ovdje nema privatnosti, ali ja i ne iznosim detalje svog života ovdje... niti se petljam u tuđe. Ja na sve vas gledam kao na neku raju koju onako usput upoznaš, zabaviš se i svako svojoj kući. Uostalom, možeš vidjeti po komentarima svih koji su bili na kafi da smo se samo zezali i čavrljali ugodno uz čaj.
Mogao si (ne, trebao si) i ti doći, pa da vidiš da smo svi OK (ljudi sa svojim vrlinama i manama).
-
sha_ba
#3068 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Haman će vam čaj na nos skočiti 
- Dr Kova
#3069 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ovdje ono ljudi odu normala na kafu ili čaj, i odmah je opcija kao da će se svi posexati 
- spreca
#3070 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
sha_ba wrote:Haman će vam čaj na nos skočiti
-
sha_ba
#3071 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Kontam šta bi bilo da su na pivu izaslispreca wrote:sha_ba wrote:Haman će vam čaj na nos skočiti
Grupni seS
- spreca
#3072 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
vala nebih da oblacim gace da bih s kime iso na caj...a na pivu i rakiju mozesha_ba wrote:Kontam šta bi bilo da su na pivu izaslispreca wrote:sha_ba wrote:Haman će vam čaj na nos skočiti![]()
Grupni seS![]()
-
sha_ba
#3073 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
U ovom slučaju rakija me samo može na orgije asocirati
Jebote kakvih ljudi ima
Jebote kakvih ljudi ima
- spreca
#3074 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
i kakvih zena ima

- muha_sa
#3075 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT