Naravno da ima, kikiriki, kospice...moonca wrote:Fudo387 wrote:Dr , sta to gickas? nema bujruma,ha ?
Da, uLjetis?
Naravno da ima, kikiriki, kospice...moonca wrote:Fudo387 wrote:Dr , sta to gickas? nema bujruma,ha ?
--Da sacekam malo .Fudo387 wrote:Naravno da ima, kikiriki, kospice...moonca wrote:Fudo387 wrote:Dr , sta to gickas? nema bujruma,ha ?
![]()
Da, uLjetis?
Fudo387 wrote:Sacekaj, tek se zakuhalo...
Ja bih tebi nesta jaranski predlozio kad je on u pitanju, al' mislim da ces me pogresno shvatiti.SaraFina wrote:Fudo387 wrote:Sacekaj, tek se zakuhalo...
Džaba ga ložiš. Zatrpaću ga
SaraFina wrote:Fudo387 wrote:Sacekaj, tek se zakuhalo...
Džaba ga ložiš. Zatrpaću ga
U vukojebini , u Bosni.moonca wrote:Gdje si sada?meteorit135531 wrote:Da mi hoce vise dati termin u ambasadi, da konacno krenem za svojom srecom. Jebo ti ovu svakodnevnicu gdje moram slusati ovo sto slusam sad.
Ma nosite se vise svi na sve 4 strane svijeta, samo maknite se od Bosne.
Zanimljivo je kad zivis u drzavi ciji stanovnici samo razmisljaju na koji granicni prijelaz ici i gdje je manja guzva.
Bravo za babu. I ja sam akademski gradjanin, ali ovaj ozbiljniji fax, ne sociologija il pedagogija i te zajebancije, pa visit babi na grbaci do 30teSaraFina wrote: Hjojjjj živote truHli paradajzu
Čuj ti njega. Laska sam sebi. Volonterski rad pojam uspjeha, koji uzgred svako može obavljati jer je dobrovoljan i neplaćen. Ti nisi normalan. OzbiljnoBolan babo mi akademski gradjanin, da jednom ne rastaviš negaciju od glagola u njegovom prisustvu mršnuo bi te do Štokholma
Plus ovaj lapsus Ljekar =Doktor što ne znaš. Vjerovatno bi me pitao "gdje kćeri ovog neškolovanog džibera pokupi "?
Hvala Bogu da takvih nema nigdje, ne vani
Ja mu referenciiii Titoooo)))
P.S Babi bi u izboru izmedju takvog kandidata kao ti i banke sperme, druga opcija bila prihvatljivija kad je moje potomstvo u pitanju
ozdraviometeorit135531 wrote:Ono sto me tjera sa Balkana je problem spolnih organa. Hocu da jebem , bolan. Ima trziste, ali postoji samo trziste potraznje. Ponuda nikakva. Ako gledas po oglasima, znaci barem desetak puta kad sam zvao, docekao me je ljutit zenski glas sa druge strane zice:
"Mrs drkazijo.
"Pa sta je problem, pobogu?![]()
Iznajmljuje vaginu na pola sata za protuvrijednost od 80 BAM, sto je ispod trzisne vrijednosti i onda tako , odbija klijentelu.
Nije to posteno, prema nama krajnjim potrosacima.
E to je problem Bosne.
Problem Bosne je sto moras da je zenis, da bi ti dala.![]()
Da zanemarimo sad politiku, crnu hroniku, cuke lutalice, Grasove uposlenike, biro za zaposljavanje
Problem je sto ti cura sa faksa na hodniku, ispred kabineta kaze:
"Pa zeni me , pa ce to imati svaki dan."
Mrs, mrzim ucjene u ovoj Bosni vise nego ista.
gdje si toHAVANA wrote:Sta ste ba ovo nakucali ovoliko,valja mi procitat.Zaradio se malo.Al dobar lijep i suncan dan.
Ukazala se prilika, posao snova, to se desi jednom kazu, dva puta nece, prihvatila sam, sta cu.fidoremilienko wrote:Pa nemoj ici neka te
hoce a ne zna zaiskatHAVANA wrote:E svakakvih sam razloga cuo za odlazak al ovaj je hit.Eki hoce da guzi.
meni je kriva JNAFudo387 wrote:K'o biva kad ode u Njemacku pocece mu se dizat'...
Eto ti Bosna kriva sto ti kita sluzi za zalijevanje cvijeca.
Svasta.
Proda li se staHAVANA wrote:Sta ste ba ovo nakucali ovoliko,valja mi procitat.Zaradio se malo.Al dobar lijep i suncan dan.
Pa u sarajevu.muha_sa wrote:gdje si toHAVANA wrote:Sta ste ba ovo nakucali ovoliko,valja mi procitat.Zaradio se malo.Al dobar lijep i suncan dan.![]()
Ne zalim se.amar1994 wrote:Proda li se staHAVANA wrote:Sta ste ba ovo nakucali ovoliko,valja mi procitat.Zaradio se malo.Al dobar lijep i suncan dan.![]()
HAVANA wrote:Ne zalim se.amar1994 wrote:Proda li se staHAVANA wrote:Sta ste ba ovo nakucali ovoliko,valja mi procitat.Zaradio se malo.Al dobar lijep i suncan dan.![]()
Sreca pa mene poslije 3 mjeseca oslobodise jna.Ja cu guzit do devedesetcetvrte.muha_sa wrote:meni je kriva JNAFudo387 wrote:K'o biva kad ode u Njemacku pocece mu se dizat'...
Eto ti Bosna kriva sto ti kita sluzi za zalijevanje cvijeca.
Svasta.![]()
![]()
kad smo došli na odsluženje roka svako jutro nam u caj stavljali bromda znamo da ga imamo samo kad nam se pripiša
![]()
meni taj brom sad poceo djelovat
E jebo te tito.Prodo dosta pa sunce sija.muha_sa wrote:gdje ti vidje sunce tak ti reisa Kavazovica