Kad ti cuna zatrokira...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

meteorit135531

#1 Kad ti cuna zatrokira...

Post by meteorit135531 »

Kao u pjesmi Dubioze o himni nase generacije.. i odmah da napravim rez, i da kazem: STOP!

Znam kako ovaj naslov djeluje i znam da ce svaki asocijalac koji dangubi po ovom forumu htjeti napisati neki humoristicni kometar u pokusaju da postane zanimljiv nezainteresiranim forumskim damama koje slucajno borave ovdje. Mozda se i razvije neka komunikacija medju njima pa se presele na pm. Nek vam je sretno, pa ako se uzmete nadam se da cu biti pozvan na vjencanje! :thumbup:

Nemojte se ni truditi biti zanimljivi jer niste bitni. Sa svojim dokonim komentarima niste ni bitni ni dobrodosli ovdje.

Sad kad smo to rijesili, da nastavimo.. :)

Moj organizam, a ponajvise psiha mi je bila izlozena strahovitom pritisku proteklih godinu dana. Pritisak koji stize sa raznih strana ti razara psihu i mozak koji je preopterecen prestane funkcionirati. Ja nisam mogao vjerovati da su dolazili dani kad se nisam sjecao sta sam tacno radio 5 minuta ranije.
Mislim da ovolika kolicina stresa nije dobra za organizam. Psiho - fizicka ravnoteza je narusena, ali pokusavam to popraviti. Barem se trudim. Dodjes u situaciju da kazes:
"Ej, boli me kurac sto neke stvari ne mogu promijeniti, moram misliti na sebe." :)
Ali , organizam je pretrpio strasne posljedice, pa pokusavam pozitivnim razmisljanjem neutralisati tegobne misli i rijesiti se briga.
Moram napraviti rez.

Ali ono sto je generalni problem. Nemam erekciju, jutarnju, ili po nadrazaju. Nemam je, jednostavno.
Nije u pitanju neki fizicki defekt. Sve je tu ok. Pokusavam nocima, i nemam taj nalet i taj napon nikako.
Iako polako uspostavljam prijasnje kontakte, iako se trudim da svaki dan pronadjem bar dijelic vremena kad mogu zaboraviti na sve oko mene, i kad mogu misliti samo na mir.

Ali stanje se ne mijenja, sto se tice erekcije. Probao sam i vijagru, ali stanje je sasvim malo unaprijedjeno.
Masturbacija, ali ona ugodna i kruta masturbacija je nemoguca misija.

Volio bih znati je li se neko jos susretao sa ovakvim stanjem, kad je zbog ogromne kolicine stresa poceo otkazivati i kako je to prevazisao.
Ne moze ama bas nikakav nadrazaj i stimulacija pomoci da se stanje vrati na staro. I tako to traje i traje.
Ali takav je zivot u BIH. Covjek se trudi da postigne neke stvari, a najmanje misli na sebe.

OPOMENA:

Samo bi jos jednom zamolio dezurne forumske "zabavljace" da se ne trude da ostavljaju svoje pametne komentare, jer nikome, a ponajmanje sebi nisu zanimljivi.
seln

#2 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by seln »

Da, imao sam takvo stanje... stres, brige, prezaposlenost, previse misli u glavi...
jednostavno, sacekao sam da to prodje.
Naravno, malo je tesko "cekati da prodje" ako imas stalnu partnericu ili zenu, ali ima i tome lijeka... dobar oralni je nekad zenama drazi od penetracije.

Nisi napisao koliko ti je godina, koliko dugo traje to stanje, imas li jutarnje erekcije...
Last edited by seln on 14/08/2017 11:12, edited 1 time in total.
hali gali halid

#3 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by hali gali halid »

Ja nemam jutarnju, ali kad treba tu nemam problema...
SmokingMan

#4 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by SmokingMan »

Idi kod psihologa porazgovaraj sa njim dat će ti neke korisne smjernice na koji načim možeš poboljšati svoj život,nakon što ti bude odredio sesije na osnovu tvoga psihološkog stanja,morat će se i ti malo potrditi da promjeniš neke životne navike.Tvoj slučaj nije baš tako bezazlen,pa bi ti savjetovao da što prije odeš kod doce,kako vremenom nedo' bog ne bi zapadao u stanja akutne depresije.Ne zajebajem se,i ovo ti govorim ozbiljno.Govorim ti jer sami sam lično iskusio dosta tih "faza" u prošlosti,koje te mogu doslovno,ali doslovno prepolovit iznutra ako nisi dovoljno jak.

Doduše moj seksualni potencijal i nagon se nikada nije ni u "lošim stanjima" smanjivao,isti mi je kao i kada sam bio adolescent.
triconja

#5 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by triconja »

Ni ja jutros ne dobih jutarnju, pravo sam se uzbihuzurio, sanjao sam kao da mi pisu na forumu da su moji postovi glupi i da nikom ne trebaju :lol: .

Ako je istina to sto velis za pamcenje, moze bit nesto u vezi mozga (nadat se da nije [degeneracija mozga]), bajo samo mozak na pasu i to je to.
febo_acm

#6 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by febo_acm »

Moj savjet ti je da krenes pjeske od Umoljana do Lukomira sa kakvom zenskom... U onim sumama ce ti sigurno "prahnuti"

:mrgreen:
Dr. Kuca

#7 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by Dr. Kuca »

Mora bit da je zena losa da ne zna svoj posao.
dobar osjecaj

#8 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by dobar osjecaj »

Svi antidepresivi i tablete koje si ranije spominjao utiču negativno na seksualno zdravlje. To je valjda opšte znanje.
JThomas

#9 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by JThomas »

isto kažu da se od izmišljanja po forumima slabije diže kita...
ho oponopono

#10 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by ho oponopono »

...čim te skinu sa biroa kita će se gle, dići...lova pokreće te glave i rado ih onda glabaju male...:pusi2:

...samo Dojče, brrrmmm, brrrmmm dodaj gas, karat ćeš k'o pas...bičarke će da smokaju tvoju kitu...ti ćeš napokon da budeš u svome bit-u...:pusi2:

...svoj na svome najzad, eh...kita fercera...dok biro druge glave na kuknjave tjera...sorry, nemam sluha bičarka me upravo htjela...k'o da ga nije sto dana jela...to, mi radi bella bella...:pusi2:
_thedude

#11 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by _thedude »

Ne znam koliko je proslo nakon AD.
Ako si pood AD stanje zna biti zeza, problemi sa mokrenjem, ( cekas dugo da krene ) itd...

Ako imas ovakvih stvari, Obrati se svom doktoru za regulaciju doze.
Misljenja sam da se moras vrtatiti zivotu kao sto je promjena hrane, i puno aktivnosti.
Jedno par mjeseci konstantog umora bih moglo rijesiti problem.
HAVANA

#12 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by HAVANA »

Sto vise fizickog rada.Jel iko cuo za fizikanera da ne moze da guzi iz cista mira, i da hoda po psihijatrima? :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#13 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by Tomahawk11 »

JThomas wrote:isto kažu da se od izmišljanja po forumima slabije diže kita...
Ali baš, sve smeta, ništa se ne konta i ćuna down :skoljka:
meteorit135531

#14 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by meteorit135531 »

dobar osjecaj wrote:Svi antidepresivi i tablete koje si ranije spominjao utiču negativno na seksualno zdravlje. To je valjda opšte znanje.
Ne pijem vise antidepresive. Ali propuh u glavi i dalje postoji. Bilo kako bilo , ne izmisljam nista. I uopste se ne mislim opravdavati time sto mi niko ne vjeruje, to me apsolutno ne zanima.
Zanima me da li je neko uspio popraviti svoj libido i na koji nacin. Ne zelim da ovako dovjeka traje.
ExNihilo

#15 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by ExNihilo »

Da nije možda latentni homoseksualizam?
seln

#16 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by seln »

meteorit135531 wrote:
dobar osjecaj wrote:Svi antidepresivi i tablete koje si ranije spominjao utiču negativno na seksualno zdravlje. To je valjda opšte znanje.
Ne pijem vise antidepresive. Ali propuh u glavi i dalje postoji. Bilo kako bilo , ne izmisljam nista. I uopste se ne mislim opravdavati time sto mi niko ne vjeruje, to me apsolutno ne zanima.
Zanima me da li je neko uspio popraviti svoj libido i na koji nacin. Ne zelim da ovako dovjeka traje.
Tebi treba malo uspjeha da te "podigne".
Znaci, erotski (ne romanticni... romantika je smrt za erekciju) odmor u dvoje, za pocetak uz pomoc viagre.
Ne forsirati, jednostavno lezati u krevetu, oboje goli... doci ce samo od sebe.
Tako je bar bilo kod mene.
insomnia78

#17 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by insomnia78 »

Fali mu ONA u toj jednacini. Zar niko ne cita
JThomas

#18 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by JThomas »

ExNihilo wrote:Da nije možda latentni homoseksualizam?
pa ja, možda je libido u redu, ali druge orijentacije...
ExNihilo

#19 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by ExNihilo »

JThomas wrote:
ExNihilo wrote:Da nije možda latentni homoseksualizam?
pa ja, možda je libido u redu, ali druge orijentacije...
Laje na pogrešno drvo.
insomnia78

#20 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by insomnia78 »

Moj isto ko 'seto. Ženi neće ništa a komšinicu bi poder'o
BISCANIN2

#21 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by BISCANIN2 »

Promjeni posao.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#22 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by pici »

ja kad sam pod stresom mogu guzit
muha_sa

#23 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by muha_sa »

kad zatrokira svali na nju i dobro je naruži što se ne zna naštimat
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#24 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by Velkoski »

muha_sa wrote:kad zatrokira svali na nju i dobro je naruži što se ne zna naštimat
:thumbup: :lol:

taman joj ubiješ samopouzdanje i onda sve može :!:
megaman4

#25 Re: Kad ti cuna zatrokira...

Post by megaman4 »

insomnia78 wrote:Moj isto ko 'seto. Ženi neće ništa a komšinicu bi poder'o
Onda izbjegavaj komsinicu da ne bi nastradala ni kriva ni duzna. :mrgreen:
Post Reply