Znam kako ovaj naslov djeluje i znam da ce svaki asocijalac koji dangubi po ovom forumu htjeti napisati neki humoristicni kometar u pokusaju da postane zanimljiv nezainteresiranim forumskim damama koje slucajno borave ovdje. Mozda se i razvije neka komunikacija medju njima pa se presele na pm. Nek vam je sretno, pa ako se uzmete nadam se da cu biti pozvan na vjencanje!
Nemojte se ni truditi biti zanimljivi jer niste bitni. Sa svojim dokonim komentarima niste ni bitni ni dobrodosli ovdje.
Sad kad smo to rijesili, da nastavimo..
Moj organizam, a ponajvise psiha mi je bila izlozena strahovitom pritisku proteklih godinu dana. Pritisak koji stize sa raznih strana ti razara psihu i mozak koji je preopterecen prestane funkcionirati. Ja nisam mogao vjerovati da su dolazili dani kad se nisam sjecao sta sam tacno radio 5 minuta ranije.
Mislim da ovolika kolicina stresa nije dobra za organizam. Psiho - fizicka ravnoteza je narusena, ali pokusavam to popraviti. Barem se trudim. Dodjes u situaciju da kazes:
"Ej, boli me kurac sto neke stvari ne mogu promijeniti, moram misliti na sebe."
Ali , organizam je pretrpio strasne posljedice, pa pokusavam pozitivnim razmisljanjem neutralisati tegobne misli i rijesiti se briga.
Moram napraviti rez.
Ali ono sto je generalni problem. Nemam erekciju, jutarnju, ili po nadrazaju. Nemam je, jednostavno.
Nije u pitanju neki fizicki defekt. Sve je tu ok. Pokusavam nocima, i nemam taj nalet i taj napon nikako.
Iako polako uspostavljam prijasnje kontakte, iako se trudim da svaki dan pronadjem bar dijelic vremena kad mogu zaboraviti na sve oko mene, i kad mogu misliti samo na mir.
Ali stanje se ne mijenja, sto se tice erekcije. Probao sam i vijagru, ali stanje je sasvim malo unaprijedjeno.
Masturbacija, ali ona ugodna i kruta masturbacija je nemoguca misija.
Volio bih znati je li se neko jos susretao sa ovakvim stanjem, kad je zbog ogromne kolicine stresa poceo otkazivati i kako je to prevazisao.
Ne moze ama bas nikakav nadrazaj i stimulacija pomoci da se stanje vrati na staro. I tako to traje i traje.
Ali takav je zivot u BIH. Covjek se trudi da postigne neke stvari, a najmanje misli na sebe.
OPOMENA:
Samo bi jos jednom zamolio dezurne forumske "zabavljace" da se ne trude da ostavljaju svoje pametne komentare, jer nikome, a ponajmanje sebi nisu zanimljivi.