Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dale cooper

#3026 Re: Zene nakon 25

Post by dale cooper »

Euridika wrote:
dale cooper wrote:
ho oponopono wrote:...sta ce te jade jadne...od turskih gaca nacrtace da su za nju Victorija Secret, a serije pratice samo da bi cule tu famoznu rijec...na V...

...ta jada koja nije nizasta po difoltu...sa dva jajeta umutice najukusniji kolaci ucinice da sa 200 grama zamirise musaka za cijelu obitelj...starim cipelicama zuljalicama od prije 2 ljeta, zakamuflirace tup bol jebiga crvenim karminom...

... torbu sa hrpetinom neplacenih racuna nosice sa osmijehom, navece ce zaroniti u san fino ususkana sa mislju o novom lijepom jutru, poljskim cvijecem zacinice sivilo sobe...

...tegle zimnice redace kao sto bi neke nakit i bunde od nerca...od jezera zamislice more, dovoljna je i posjeta preko gugla...

...da bas nista nevaljaju te jade Bozije... zali Boze zraka kojeg disu...kineski macak...:pusi2:
:( I ti kad pogodiš baš pogodiš. Volio bih upoznati ženu opisanu u tvom postu. :)
Prošetaj malo gradom, pogledaj starije žene oko sebe, garantujem ti da je barem polovina njih u ovom opisu, +/- neki detalj...
Pa ovu su stvari i koje se ne vide baš na prvi pogled onako na ulici, to je nešto dublje, nešto što se nosi u sebi.
Herb

#3027 Re: Zene nakon 25

Post by Herb »

Gdje ste starice iznad 25,stig'o Zdravko Colic :autic:
pukepuke

#3028 Re: Zene nakon 25

Post by pukepuke »

ho oponopono wrote:...sta ce te jade jadne...od turskih gaca nacrtace da su za nju Victorija Secret, a serije pratice samo da bi cule tu famoznu rijec...na V...

...ta jada koja nije nizasta po difoltu...sa dva jajeta umutice najukusniji kolaci ucinice da sa 200 grama zamirise musaka za cijelu obitelj...starim cipelicama zuljalicama od prije 2 ljeta, zakamuflirace tup bol jebiga crvenim karminom...

... torbu sa hrpetinom neplacenih racuna nosice sa osmijehom, navece ce zaroniti u san fino ususkana sa mislju o novom lijepom jutru, poljskim cvijecem zacinice sivilo sobe...

...tegle zimnice redace kao sto bi neke nakit i bunde od nerca...od jezera zamislice more, dovoljna je i posjeta preko gugla...

...da bas nista nevaljaju te jade Bozije... zali Boze zraka kojeg disu...kineski macak...:pusi2:
:thumbup:
Dr Kova

#3029 Re: Zene nakon 25

Post by Dr Kova »

Žene su kao vino... što starije, to bolje, zrelije, ne opterećuju se sitnicama... :gunjastajl:
Dozer

#3030 Re: Zene nakon 25

Post by Dozer »

Dzaba sve...vodjen samo palamud, seha ni na mapi, a :D
Matzan

#3031 Re: Zene nakon 25

Post by Matzan »

sherbett wrote:Evo samo da se prijavim, iako su mi 32, jos sam ziva :mrgreen: i upucavaju mi se uvijek mladji frajeri..ne mogu se oterasit djece..eno na, jedan u petak 22.. :( kaze, ti imas 25 i tocka!
I sta cu.. :cry:

Idem pravit zimnicu
Pa šta će teta drugo.... zimnica, kućni poslovi, pletenje... :mrgreen:
Dozer

#3032 Re: Zene nakon 25

Post by Dozer »

sherbett wrote:Evo samo da se prijavim, iako su mi 32, jos sam ziva :mrgreen: i upucavaju mi se uvijek mladji frajeri..ne mogu se oterasit djece..eno na, jedan u petak 22.. :( kaze, ti imas 25 i tocka!

Idem pravit zimnicu
Ja imam za trecinu vise, mogu li ja proci ? :D
Fallen Angels

#3033 Re: Zene nakon 25

Post by Fallen Angels »

Idem pravit zimnicu
Ti k'o da jos ne znas da mi uglavnom trazimo dosta mladje za brak, a ove 5-10 starije/iskusnije za :izet: jahanje :mrgreen:
edo_79

#3034 Re: Zene nakon 25

Post by edo_79 »

Idem pravit zimnicu
De meni bogati napravi jednu teglu kornišona :kiss: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pukepuke

#3035 Re: Zene nakon 25

Post by pukepuke »

Fallen Angels wrote:

Idem pravit zimnicu
Ti k'o da jos ne znas da mi uglavnom trazimo dosta mladje za brak, a ove 5-10 starije/iskusnije za :izet: jahanje :mrgreen:
A mi obrnuto :lol:
Fallen Angels

#3036 Re: Zene nakon 25

Post by Fallen Angels »

Upravo tako :mrgreen:
Fallen Angels

#3037 Re: Zene nakon 25

Post by Fallen Angels »

Sherbice neoj da ti dodjem :twisted:
edo_79

#3038 Re: Zene nakon 25

Post by edo_79 »

sherbett wrote: a može li pinđur? :oops:
More komforno .... dogovorićemo se oko plaćanja :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#3039 Re: Zene nakon 25

Post by Euridika »

Kod mene ima domaćeg ajvara i ljutenice (nešto slično pinđuru, dodaju se feferoni i peršun), pa ako neko želi...
Fallen Angels

#3040 Re: Zene nakon 25

Post by Fallen Angels »

Euridika wrote:Kod mene ima domaćeg ajvara i ljutenice (nešto slično pinđuru, dodaju se feferoni i peršun), pa ako neko želi...

Ufffff, daj adresu u PM eto menee. :kiss:
pukepuke

#3041 Re: Zene nakon 25

Post by pukepuke »

Fallen Angels wrote:
Euridika wrote:Kod mene ima domaćeg ajvara i ljutenice (nešto slično pinđuru, dodaju se feferoni i peršun), pa ako neko želi...

Još jedna prednost žena nakon 25, izvrsno se snalaze u kuhinji :-D
Euridika
Globalna šefica

#3042 Re: Zene nakon 25

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
Fallen Angels wrote:

Još jedna prednost žena nakon 25, izvrsno se snalaze u kuhinji :-D
@FallenAngels
Ti bi na degustaciju... :wink:

@pukepuke
:kiss:
Pa gdje si ti jaranice, nešto te nema?
Fallen Angels

#3043 Re: Zene nakon 25

Post by Fallen Angels »

Joj ja placem suze ko kruske na onu temu gdje lik misli da mu je cura trudna :lol: :lol: :lol: :lol:

Euridika, valjda sam ti dobrodosao, sta trebam ponijet?
pukepuke

#3044 Re: Zene nakon 25

Post by pukepuke »

[quote="Euridika"
@pukepuke
Pa gdje si ti jaranice, nešto te nema?[/quote]

Ah, malo se angažirala na drugim temama, obveze neke okupirale, čekam pokretanje par zanimljivih tema, na nekim temama rekla sve što sam imala, za neke nisam kompetentna... Evo recimo, sa sunećenima sam ti skroz tanka, a za dvaput sunećene nisam prije ni čula :D
Fallen Angels

#3045 Re: Zene nakon 25

Post by Fallen Angels »

Sta fali obrezanima? :twisted: :mrgreen:
pukepuke

#3046 Re: Zene nakon 25

Post by pukepuke »

Fallen Angels wrote:Sta fali obrezanima? :twisted: :mrgreen:
Nisam rekla da fali, nego da sam ja tanka s tim iskustvom, a ovo dvaput sam se referirala na Pilinu temu.
Eh, umjesto da me, u duhu Ljubavi i seksa pitaš, npr. koji su bolji ili ponudiš da porazgovaramo o tom mom nedostatku iskustva :D ,ti odmah u napad, ustao na lijevu nogu valjda?
Fallen Angels

#3047 Re: Zene nakon 25

Post by Fallen Angels »

pukepuke wrote:
Nisam rekla da fali, nego da sam ja tanka s tim iskustvom, a ovo dvaput sam se referirala na Pilinu temu.
Eh, umjesto da me, u duhu Ljubavi i seksa pitaš, npr. koji su bolji ili ponudiš da porazgovaramo o tom mom nedostatku iskustva :D ,ti odmah u napad, ustao na lijevu nogu valjda?
Ni salit se ne smijem, sorry :run: :run:
pukepuke

#3048 Re: Zene nakon 25

Post by pukepuke »

Fallen Angels wrote:
pukepuke wrote:
Ni salit se ne smijem, sorry :run: :run:
A evo ni ja valjda?
Hajde, mir, mir, mir, nitko nije kriv...
Euridika
Globalna šefica

#3049 Re: Zene nakon 25

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
Euridika wrote: @pukepuke
Ah, malo se angažirala na drugim temama, obveze neke okupirale, čekam pokretanje par zanimljivih tema, na nekim temama rekla sve što sam imala, za neke nisam kompetentna... Evo recimo, sa sunećenima sam ti skroz tanka, a za dvaput sunećene nisam prije ni čula :D
A vidim da si na drugim temama... :thumbup:

Čuj ti tanka s nekom temom... e ne može biti. :D
Sunećeni, nesunećeni... sve ti je isto, male razlike (barem u onom dijelu koji se nas tiče, jel'te, tokom odnosa :D ). Dvaput sunećeni... e to je naš Pila (mada ovo drugi put i nije bilo pravo obrezivanje).
pukepuke

#3050 Re: Zene nakon 25

Post by pukepuke »

Euridika wrote:
pukepuke wrote:
Euridika wrote: @pukepuke
A vidim da si na drugim temama... :thumbup:

Čuj ti tanka s nekom temom... e ne može biti. :D
Sunećeni, nesunećeni... sve ti je isto, male razlike (barem u onom dijelu koji se nas tiče, jel'te, tokom odnosa :D ). Dvaput sunećeni... e to je naš Pila (mada ovo drugi put i nije bilo pravo obrezivanje).
Ma nešto malo iskustva imam ali nedovoljno da se proglasim iskusnom i kompetentnom, hahahaha...
Post Reply