BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koliko bodova ćemo osvojiti u dvomeču sa Slovačkom?

Poll ended at 10/09/2013 12:53

Šest
219
50%
Četiri
101
23%
Tri
45
10%
Dva
12
3%
Jedan
22
5%
Nula
35
8%

Total votes: 434

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3026 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Velkoski »

Maloprije gledam reprizu utakmice na TV Vogošća i dojma sam da je Pape u pravu i da stvarno nismo imali sreće, mislim da se mora vjerovati Papetu i da mu ne treba srati ako opet izvede isti sastav, jer sastav koji odigra onako dobro se ne mijenja!
SaNsEo

#3027 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by SaNsEo »

gledao sam tekmu dva puta , i pisali smo da smo slabo igrali da su nas slovaci nadigrali itd itd... ljudi moji mi nismo slabo igrali "mi nismo uopste igrali" sinoc nesto mentalno nije funkcionisalo u nasoj repki htjeli mi to priznati ili ne...ako imate mogucnosti pogledajte tekmu jos jednom i vidjecete da je bila raspad sistema, nemogu igraci tipa koji mi imamo ovako kolektivno podbaciti,, mi nismo imali niti jednu jedinu priliku u 95 min igre,, slusajte sad "niti jednu jedinu" to je za ginisa...
MOSALJOZE

#3028 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by MOSALJOZE »

leet wrote:Maloprije gledam reprizu utakmice na TV Vogošća i dojma sam da je Pape u pravu i da stvarno nismo imali sreće, mislim da se mora vjerovati Papetu i da mu ne treba srati ako opet izvede isti sastav, jer sastav koji odigra onako dobro se ne mijenja!
Vedad Ibišević HETRIK :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#3029 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Velkoski »

SaNsEo wrote:gledao sam tekmu dva puta , i pisali smo da smo slabo igrali da su nas slovaci nadigrali itd itd... ljudi moji mi nismo slabo igrali "mi nismo uopste igrali" sinoc nesto mentalno nije funkcionisalo u nasoj repki htjeli mi to priznati ili ne...ako imate mogucnosti pogledajte tekmu jos jednom i vidjecete da je bila raspad sistema, nemogu igraci tipa koji mi imamo ovako kolektivno podbaciti,, mi nismo imali niti jednu jedinu priliku u 95 min igre,, slusajte sad "niti jednu jedinu" to je za ginisa...
Rahimagić 2 puta izašao 1na1, ja ne znam šta si ti gledao.
Kemal Malovčić

#3030 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Kemal Malovčić »

Najbolji detalj sa tekme koju sam pratio na FILIPSU:

znači, izlazi Avdija V. i govori riječ na PI, dakle psuje. Pitanje je kome:

1. sebi jer nije odigrao kako je želio,
2. Safetu jer ga je izveo,
3. navijačima jer nisu imali povjerenja u njega,
4. nikome.

Eh, koji je odgovor tačan...
mO k3

#3031 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by mO k3 »

SaNsEo wrote:gledao sam tekmu dva puta , i pisali smo da smo slabo igrali da su nas slovaci nadigrali itd itd... ljudi moji mi nismo slabo igrali "mi nismo uopste igrali" sinoc nesto mentalno nije funkcionisalo u nasoj repki htjeli mi to priznati ili ne...ako imate mogucnosti pogledajte tekmu jos jednom i vidjecete da je bila raspad sistema, nemogu igraci tipa koji mi imamo ovako kolektivno podbaciti,, mi nismo imali niti jednu jedinu priliku u 95 min igre,, slusajte sad "niti jednu jedinu" to je za ginisa...
A nama Baraz je :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#3032 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Velkoski »

Kemal Malovčić wrote:Najbolji detalj sa tekme koju sam pratio na FILIPSU:

4. nikome.

Pa Safetu, igrao je briljantno i ovaj ga je izbacio.
fordinjo

#3033 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by fordinjo »

Evo sad sam opet gledo tekmu,po meni Haris je igro ponajbolje nije imo pogresnog pasa covjek odigro dobru tekmu po meni , ovde se je moro zamijeniti misimovic i salihovic i naravno vrsajevica ne treba ni spominjati . misimovic sav u kilama nidze veze fakat :-x
SaNsEo

#3034 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by SaNsEo »

mO k3 wrote:
nemoj baraz molim te , jedva sam ostao ziv u Parizu prosli put,,,
Labirint

#3035 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Labirint »

fordinjo wrote:Evo sad sam opet gledo tekmu,po meni Haris je igro ponajbolje nije imo pogresnog pasa covjek odigro dobru tekmu po meni , ovde se je moro zamijeniti misimovic i salihovic i naravno vrsajevica ne treba ni spominjati . misimovic sav u kilama nidze veze fakat :-x
Pa ne moze napravit' cetri izmjene :)
Slika iznad,neprocjenjivo
MOSALJOZE

#3036 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by MOSALJOZE »

fordinjo wrote:Evo sad sam opet gledo tekmu,po meni Haris je igro ponajbolje nije imo pogresnog pasa covjek odigro dobru tekmu po meni , ovde se je moro zamijeniti misimovic i salihovic i naravno vrsajevica ne treba ni spominjati . misimovic sav u kilama nidze veze fakat :-x
A zašto Vršajevića ene spominjati.Naspram ostale ekipe čovjek odigrao sasvim solidno.
mO k3

#3037 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by mO k3 »

SaNsEo wrote:
mO k3 wrote:
nemoj baraz molim te , jedva sam ostao ziv u Parizu prosli put,,,
Buraz ne mogu ti opisati koliko me je repka puta razocarala , i da su ovako dobro odigrali kvalifikacije mi je bilo previše sumljivo i sada pred kraj u najvažnijoj utakmici kiksali ... Ma neću da ih gledam u utorak ,buraz mi ima još jednu kartu za Slovačku kaže mi hajde ja plaćam sve .....

Ma neću ......
Mustang1

#3038 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Mustang1 »

To je krivac za go !
IcedMFEarth

#3039 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by IcedMFEarth »

Ima li negdje snimak utakmice na netu ?
DonV

#3040 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by DonV »

denimb wrote:
DonV wrote:
denimb wrote:Upravo ide snimak utakmice na BHT-u, neko fakat uziva u nasoj muci...
Nije niko snimio na kasetu.
Treba Pape da odgleda ovo valjda nesto vidi.. tj. vidi svoje greske kao prvo.
Prvi korak je da prizna svoju gresku.
Drugi korak je da ubaci tu kasetu od sinoc u video, zakuha 2 litra kahve i zove na sjelo Osima, Bazdarevica, Hadzibegica...da zajedno gledaju i kontaju...

Kad ne znas, nije sramota pitati :)
Nece da prizna gresku, tvrdi da bi igrao sa istim sistemom i da se veceras igra.. nastavlja tj. tvrdi da nista nece mjenjati za revans :facepalm: :facepalm: neka nam je BOG na pomoci..
Frankyee

#3041 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Frankyee »

izgleda ni veceras necu spavati kako treba,,,, koliko sam nervozan.

Ne mogu docekati da pocne vise ta utakmica u Zilini, iako ne znam kako cu to gledati.
mO k3

#3042 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by mO k3 »

:shock: :lol:
Frankyee wrote:izgleda ni veceras necu spavati kako treba,,,, koliko sam nervozan.

Ne mogu docekati da pocne vise ta utakmica u Zilini, iako ne znam kako cu to gledati.
RtrnOfSalisbury

#3043 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by RtrnOfSalisbury »

4. nikome.

odgovor broj 4: reko je vako: a u pi ...m ! sad cemo primit go kad sam iziso i to sa moje strane ...
noiserr

#3044 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by noiserr »

4. nikome.

5. Gdje baš danas da se povrijedim. (povrijedio se i on) A kako neče dečko sve od sebe dao, samo mi mu fino to zahvaljujemo.
Šveđanin

#3045 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Šveđanin »

Sve u svemu bar je još uvijek dobro da zavisimo sami od sebe pa ćemo vidjeti.

A ako se kojim slučajem dobije Švedska u baražu, ima da bude havarija. :D

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Frankyee

#3046 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Frankyee »

Problem je sto su forumasi dozivjeli toliko razocarenja gledajuci ovu nasu ekipu, od stvaranja ekipe, da je to sad preslo u nekontrolisane izljeve osjecanja iz jedne u drugu krajnost.

Danas sam sebi govorim da je mozda i bolje ovako da ne idemo u Brazil, da jednostavno izbjegnem troskove. Kad pomislimo koliko ljudi bi uzelo kredite,,,,
Frankyee

#3047 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Frankyee »

Šveđanin wrote:Sve u svemu bar je još uvijek dobro da zavisimo sami od sebe pa ćemo vidjeti.

Mi baraz nemozemo proci, to je u pitanju neki mentalni blok. Dok ne stigne nova generacija igraca.
mO k3

#3048 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by mO k3 »

Frankyee wrote:
Šveđanin wrote:Sve u svemu bar je još uvijek dobro da zavisimo sami od sebe pa ćemo vidjeti.

Mi baraz nemozemo proci, to je u pitanju neki mentalni blok. Dok ne stigne nova generacija igraca.
:shock: ima istine ....
Šveđanin

#3049 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Šveđanin »

Frankyee wrote:

Nikad ne reci nikad, vjerujem nešto u ovi repku. ;)

Konkretno što se tiče Brazila malo smo razgovarali i znam par osoba koje bi sigurno išle, ja isto kontao ići.. I sad ovo. :(

Poraz je dobar kad ti imaš iz njega nešto naučiti ali pitanje hoće biti tako.. Samo da oni psihički budu dobri imamo šanse.

Charuga
Globalni moderator

#3050 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Charuga »

Sljedeci koji pocne NEPROVJERENU pricu o navodnoj netrepeljivosti izmedju Edina i Izeta i nekakvom bojkotu, sigurno ce odmarati do utakmice sa Linhestajnom. Spominjanje Amre i problema sa njom, bojkot igraca prema Safetu, vodit ce na odmor svakog ko krene sa pricom a i one koji se ukljuce u raspravu. Ko hoce da diskutuje o tim NEPROVJERENIM mahalskim pricama, bujrum na ss.ba pa opletite ...
Locked