BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3026 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Maloprije gledam reprizu utakmice na TV Vogošća i dojma sam da je Pape u pravu i da stvarno nismo imali sreće, mislim da se mora vjerovati Papetu i da mu ne treba srati ako opet izvede isti sastav, jer sastav koji odigra onako dobro se ne mijenja!
- SaNsEo
#3027 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
gledao sam tekmu dva puta , i pisali smo da smo slabo igrali da su nas slovaci nadigrali itd itd... ljudi moji mi nismo slabo igrali "mi nismo uopste igrali" sinoc nesto mentalno nije funkcionisalo u nasoj repki htjeli mi to priznati ili ne...ako imate mogucnosti pogledajte tekmu jos jednom i vidjecete da je bila raspad sistema, nemogu igraci tipa koji mi imamo ovako kolektivno podbaciti,, mi nismo imali niti jednu jedinu priliku u 95 min igre,, slusajte sad "niti jednu jedinu" to je za ginisa...
- MOSALJOZE
#3028 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Vedad Ibišević HETRIKleet wrote:Maloprije gledam reprizu utakmice na TV Vogošća i dojma sam da je Pape u pravu i da stvarno nismo imali sreće, mislim da se mora vjerovati Papetu i da mu ne treba srati ako opet izvede isti sastav, jer sastav koji odigra onako dobro se ne mijenja!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3029 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Rahimagić 2 puta izašao 1na1, ja ne znam šta si ti gledao.SaNsEo wrote:gledao sam tekmu dva puta , i pisali smo da smo slabo igrali da su nas slovaci nadigrali itd itd... ljudi moji mi nismo slabo igrali "mi nismo uopste igrali" sinoc nesto mentalno nije funkcionisalo u nasoj repki htjeli mi to priznati ili ne...ako imate mogucnosti pogledajte tekmu jos jednom i vidjecete da je bila raspad sistema, nemogu igraci tipa koji mi imamo ovako kolektivno podbaciti,, mi nismo imali niti jednu jedinu priliku u 95 min igre,, slusajte sad "niti jednu jedinu" to je za ginisa...
- Kemal Malovčić
#3030 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Najbolji detalj sa tekme koju sam pratio na FILIPSU:
znači, izlazi Avdija V. i govori riječ na PI, dakle psuje. Pitanje je kome:
1. sebi jer nije odigrao kako je želio,
2. Safetu jer ga je izveo,
3. navijačima jer nisu imali povjerenja u njega,
4. nikome.
Eh, koji je odgovor tačan...
4. nikome.
- mO k3
#3031 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
A nama Baraz jeSaNsEo wrote:gledao sam tekmu dva puta , i pisali smo da smo slabo igrali da su nas slovaci nadigrali itd itd... ljudi moji mi nismo slabo igrali "mi nismo uopste igrali" sinoc nesto mentalno nije funkcionisalo u nasoj repki htjeli mi to priznati ili ne...ako imate mogucnosti pogledajte tekmu jos jednom i vidjecete da je bila raspad sistema, nemogu igraci tipa koji mi imamo ovako kolektivno podbaciti,, mi nismo imali niti jednu jedinu priliku u 95 min igre,, slusajte sad "niti jednu jedinu" to je za ginisa...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3032 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pa Safetu, igrao je briljantno i ovaj ga je izbacio.Kemal Malovčić wrote:Najbolji detalj sa tekme koju sam pratio na FILIPSU:
4. nikome.
-
fordinjo
#3033 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Evo sad sam opet gledo tekmu,po meni Haris je igro ponajbolje nije imo pogresnog pasa covjek odigro dobru tekmu po meni , ovde se je moro zamijeniti misimovic i salihovic i naravno vrsajevica ne treba ni spominjati . misimovic sav u kilama nidze veze fakat 
- SaNsEo
#3034 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
nemoj baraz molim te , jedva sam ostao ziv u Parizu prosli put,,,mO k3 wrote:A nama Baraz jeSaNsEo wrote:gledao sam tekmu dva puta , i pisali smo da smo slabo igrali da su nas slovaci nadigrali itd itd... ljudi moji mi nismo slabo igrali "mi nismo uopste igrali" sinoc nesto mentalno nije funkcionisalo u nasoj repki htjeli mi to priznati ili ne...ako imate mogucnosti pogledajte tekmu jos jednom i vidjecete da je bila raspad sistema, nemogu igraci tipa koji mi imamo ovako kolektivno podbaciti,, mi nismo imali niti jednu jedinu priliku u 95 min igre,, slusajte sad "niti jednu jedinu" to je za ginisa...
-
Labirint
#3035 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pa ne moze napravit' cetri izmjenefordinjo wrote:Evo sad sam opet gledo tekmu,po meni Haris je igro ponajbolje nije imo pogresnog pasa covjek odigro dobru tekmu po meni , ovde se je moro zamijeniti misimovic i salihovic i naravno vrsajevica ne treba ni spominjati . misimovic sav u kilama nidze veze fakat
Slika iznad,neprocjenjivo
- MOSALJOZE
#3036 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
A zašto Vršajevića ene spominjati.Naspram ostale ekipe čovjek odigrao sasvim solidno.fordinjo wrote:Evo sad sam opet gledo tekmu,po meni Haris je igro ponajbolje nije imo pogresnog pasa covjek odigro dobru tekmu po meni , ovde se je moro zamijeniti misimovic i salihovic i naravno vrsajevica ne treba ni spominjati . misimovic sav u kilama nidze veze fakat
- mO k3
#3037 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Buraz ne mogu ti opisati koliko me je repka puta razocarala , i da su ovako dobro odigrali kvalifikacije mi je bilo previše sumljivo i sada pred kraj u najvažnijoj utakmici kiksali ... Ma neću da ih gledam u utorak ,buraz mi ima još jednu kartu za Slovačku kaže mi hajde ja plaćam sve .....SaNsEo wrote:nemoj baraz molim te , jedva sam ostao ziv u Parizu prosli put,,,mO k3 wrote:A nama Baraz jeSaNsEo wrote:gledao sam tekmu dva puta , i pisali smo da smo slabo igrali da su nas slovaci nadigrali itd itd... ljudi moji mi nismo slabo igrali "mi nismo uopste igrali" sinoc nesto mentalno nije funkcionisalo u nasoj repki htjeli mi to priznati ili ne...ako imate mogucnosti pogledajte tekmu jos jednom i vidjecete da je bila raspad sistema, nemogu igraci tipa koji mi imamo ovako kolektivno podbaciti,, mi nismo imali niti jednu jedinu priliku u 95 min igre,, slusajte sad "niti jednu jedinu" to je za ginisa...
Ma neću ......
-
Mustang1
#3038 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
To je krivac za go !fordinjo wrote:Evo sad sam opet gledo tekmu,po meni Haris je igro ponajbolje nije imo pogresnog pasa covjek odigro dobru tekmu po meni , ovde se je moro zamijeniti misimovic i salihovic i naravno vrsajevica ne treba ni spominjati . misimovic sav u kilama nidze veze fakat
- IcedMFEarth
#3039 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ima li negdje snimak utakmice na netu ?
- DonV
#3040 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nece da prizna gresku, tvrdi da bi igrao sa istim sistemom i da se veceras igra.. nastavlja tj. tvrdi da nista nece mjenjati za revansdenimb wrote:Prvi korak je da prizna svoju gresku.DonV wrote:Nije niko snimio na kasetu.denimb wrote:Upravo ide snimak utakmice na BHT-u, neko fakat uziva u nasoj muci...
Treba Pape da odgleda ovo valjda nesto vidi.. tj. vidi svoje greske kao prvo.
Drugi korak je da ubaci tu kasetu od sinoc u video, zakuha 2 litra kahve i zove na sjelo Osima, Bazdarevica, Hadzibegica...da zajedno gledaju i kontaju...
Kad ne znas, nije sramota pitati
-
Frankyee
#3041 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
izgleda ni veceras necu spavati kako treba,,,, koliko sam nervozan.
Ne mogu docekati da pocne vise ta utakmica u Zilini, iako ne znam kako cu to gledati.
Ne mogu docekati da pocne vise ta utakmica u Zilini, iako ne znam kako cu to gledati.
- mO k3
#3042 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Frankyee wrote:izgleda ni veceras necu spavati kako treba,,,, koliko sam nervozan.
-
RtrnOfSalisbury
#3043 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
odgovor broj 4: reko je vako: a u pi ...m ! sad cemo primit go kad sam iziso i to sa moje strane ...Kemal Malovčić wrote:Najbolji detalj sa tekme koju sam pratio na FILIPSU:
4. nikome.
- noiserr
#3044 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
5. Gdje baš danas da se povrijedim. (povrijedio se i on) A kako neče dečko sve od sebe dao, samo mi mu fino to zahvaljujemo.Kemal Malovčić wrote:Najbolji detalj sa tekme koju sam pratio na FILIPSU:
4. nikome.
- Šveđanin
#3045 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Sve u svemu bar je još uvijek dobro da zavisimo sami od sebe pa ćemo vidjeti.
A ako se kojim slučajem dobije Švedska u baražu, ima da bude havarija.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
-
Frankyee
#3046 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Problem je sto su forumasi dozivjeli toliko razocarenja gledajuci ovu nasu ekipu, od stvaranja ekipe, da je to sad preslo u nekontrolisane izljeve osjecanja iz jedne u drugu krajnost.
Danas sam sebi govorim da je mozda i bolje ovako da ne idemo u Brazil, da jednostavno izbjegnem troskove. Kad pomislimo koliko ljudi bi uzelo kredite,,,,
Danas sam sebi govorim da je mozda i bolje ovako da ne idemo u Brazil, da jednostavno izbjegnem troskove. Kad pomislimo koliko ljudi bi uzelo kredite,,,,
-
Frankyee
#3047 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Mi baraz nemozemo proci, to je u pitanju neki mentalni blok. Dok ne stigne nova generacija igraca.Šveđanin wrote:Sve u svemu bar je još uvijek dobro da zavisimo sami od sebe pa ćemo vidjeti.
- mO k3
#3048 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Frankyee wrote:Mi baraz nemozemo proci, to je u pitanju neki mentalni blok. Dok ne stigne nova generacija igraca.Šveđanin wrote:Sve u svemu bar je još uvijek dobro da zavisimo sami od sebe pa ćemo vidjeti.
- Šveđanin
#3049 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nikad ne reci nikad, vjerujem nešto u ovi repku.Frankyee wrote:Mi baraz nemozemo proci, to je u pitanju neki mentalni blok. Dok ne stigne nova generacija igraca.Šveđanin wrote:Sve u svemu bar je još uvijek dobro da zavisimo sami od sebe pa ćemo vidjeti.
Konkretno što se tiče Brazila malo smo razgovarali i znam par osoba koje bi sigurno išle, ja isto kontao ići.. I sad ovo.
Poraz je dobar kad ti imaš iz njega nešto naučiti ali pitanje hoće biti tako.. Samo da oni psihički budu dobri imamo šanse.
- Charuga
- Globalni moderator
#3050 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Sljedeci koji pocne NEPROVJERENU pricu o navodnoj netrepeljivosti izmedju Edina i Izeta i nekakvom bojkotu, sigurno ce odmarati do utakmice sa Linhestajnom. Spominjanje Amre i problema sa njom, bojkot igraca prema Safetu, vodit ce na odmor svakog ko krene sa pricom a i one koji se ukljuce u raspravu. Ko hoce da diskutuje o tim NEPROVJERENIM mahalskim pricama, bujrum na ss.ba pa opletite ...