Ja kupujem sudžuku od Avde zvanog Ne Pitaj, dobio nadimak devedesedme kad ga je Ramiz Džindić pito što je tako jeftin, a Avdo mu, gledajući u zvrkove mesa čija tajnost porijekla je veća i od tajne porijekla same Vaseljene, odgovorio:"Ne pitaj, nisam ni ja pito što sam leže kad im donesem sjena"zlokruhovic wrote:To je 2,5 evra?? , pa to je džabe jbt.hrastov žižak wrote:dobro je krme, al u mene želudac naučio na sudžuku od pet maraka kila, ne smijem se igrat s probavom![]()
Toga kod mene nema , i ako ima verujem da ta tvoja cena je prosto nemoguća.
U čemu je fora?? , najeftinije svinjske kobaje su 4,5 evra kod nas vamo , da krave ne tele po 12 teladi kod vas u Bosni??
Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
- hrastov žižak
#3026 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
- zlokruhovic
#3027 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
hrastov žižak wrote:Ja kupujem sudžuku od Avde zvanog Ne Pitaj, dobio nadimak devedesedme kad ga je Ramiz Džindić pito što je tako jeftin, a Avdo mu, gledajući u zvrkove mesa čija tajnost porijekla je veća i od tajne porijekla same Vaseljene, odgovorio:"Ne pitaj, nisam ni ja pito što sam leže kad im donesem sjena"zlokruhovic wrote:To je 2,5 evra?? , pa to je džabe jbt.hrastov žižak wrote:dobro je krme, al u mene želudac naučio na sudžuku od pet maraka kila, ne smijem se igrat s probavom![]()
Toga kod mene nema , i ako ima verujem da ta tvoja cena je prosto nemoguća.
U čemu je fora?? , najeftinije svinjske kobaje su 4,5 evra kod nas vamo , da krave ne tele po 12 teladi kod vas u Bosni??
Išla je priča koja se govorila od uha do uha da je pala cena ćevapa i opšte mlevenog mesa posle poplava , mislim da ti govori dovoljno o kakvoj gadosti je reč i da me ne bi uopšte čudilo takvo šta na ovim prostorima.
Izvini možda sam ti sad smučio život , ali jbg takav je život(bar ovde).
Kod mene ima moj stari drugar Tepo(Tepavčević) koji drži grill-bar , i kad dođemo onako ekipno pripiti kod njega na krkanje kad izađemo uveče , neko uvek kaže :"Tepo donesi nam te vešalice od pokojnog Džekija".
Ovaj kukavac dođe i odmah tiho veli :"Koji vam je k..ac sa tim zajebancijama, jbt ima gostiju".
- hrastov žižak
#3028 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ma uzmali smo i gajbu piva za 7 marki, nema kakih nije bilo, od Lava do Karlsberga, neki su čak postali imuni na proliv, al nema više, mada jedan drugi trgovac pokušava da upozna tajne puteve otpisa robe, pa vidićemo šta će ispast 
- zlokruhovic
#3029 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
šta nam boga da.hrastov žižak wrote:Ma uzmali smo i gajbu piva za 7 marki, nema kakih nije bilo, od Lava do Karlsberga, neki su čak postali imuni na proliv, al nema više, mada jedan drugi trgovac pokušava da upozna tajne puteve otpisa robe, pa vidićemo šta će ispast
Bog je nama vamo dao i lažni trapist(kačkavalj) sir od otprilike 2 i nešto eura kilo.
On je tako božanske prirode da kad ga staviš na pizzu on se transformiše u žutu gustu tečnost koja se slije u ćoškove pleha za pečenje , a to se zove rastopljeni margarin(plus malo surutke).
- lua
#3030 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Naprosto ne možeš, al' ozbiljno, za hranu reć "bljah" sve i da je utičnica.kerima1 wrote: Jah,bljah,necuu.
Jarane ja sogan dolmu kad vidim dođe mi krme da jedem
hrana k'o hrana, ima raje nemaju ni krmeta ni sogan dolme, kako je tek njima?
- nasa
#3031 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
ako cemo cjepidlaciti I to sto nagovarate zenu da proba svinjetinu je....Boze sacuvaj 
- lua
#3032 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ja je vala ne nagovaram. Samo kritikujem što za nimet kaže "bljah". 
- dustaban
#3033 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Znaci sad je prica o hrani u kontekstu religije...
Jos jedan dokaz o religijskom bezobrazluku i besmislu, dopusta i zabranjuje zivotinje iz okruzenja u kojem je nastala i te odredbe uvaljuje Bogu!
Ja ne volim cak ni ribu, pogotovo kad je u ustima krokodila, ali tanko narezan svinjski prsut u kombinaciji sa livanjskim sirom i casom dobrom vina... ma jebo pakao!

Za sve vas kojima je ovo grijeh i gadi vam se, evo jedna bezgresna slastica

Jos jedan dokaz o religijskom bezobrazluku i besmislu, dopusta i zabranjuje zivotinje iz okruzenja u kojem je nastala i te odredbe uvaljuje Bogu!
Ja ne volim cak ni ribu, pogotovo kad je u ustima krokodila, ali tanko narezan svinjski prsut u kombinaciji sa livanjskim sirom i casom dobrom vina... ma jebo pakao!

Za sve vas kojima je ovo grijeh i gadi vam se, evo jedna bezgresna slastica
- lua
#3034 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ima ovdje i postača.
Ako je bilo upitno da li ćemo svi skupa u pakao, mislim da je sada po svim mjerilima jasno, da definitivno idemo.
-
kerima1
#3035 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ma koja im fajde,samo ramazan pa ne mogu ostro im se suprostavitinasa wrote:ako cemo cjepidlaciti I to sto nagovarate zenu da proba svinjetinu je....Boze sacuvaj
Łua @
Razumijem imas pravo,neko bi i krmetine jeo i raskuhanog samog luka,samo da nesto jede.
- drug_profi
#3036 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ka ne mogu patlidzane smislit niti morske plodove sem ribe
Vjerovatno bih umro kad bih na to spao.
...s mobilnog...
Vjerovatno bih umro kad bih na to spao.
...s mobilnog...
- drug_profi
#3037 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Btw. Dje cete zenu nagovarati na krmetinu... nije red jbg.
...s mobilnog...
...s mobilnog...
- vatrogasac
#3038 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Eh sada....De gustibus non est disputandum.NIN wrote:kerima1 wrote:Odoh ja vi samo o krmetini zgadit cete mi i pitu veceras.![]()
Laku noc.
nemoja tako, cuj zgadit?
krmetina je ukusnija od kravetine, stotinu puta!
-
kerima1
#3039 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Neka njih oni to nemaju 'ko ja teletine pa im prefina i krmetinadrugi profil wrote:Btw. Dje cete zenu nagovarati na krmetinu... nije red jbg.
...s mobilnog...
- dustaban
#3040 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Samo onaj ko ima priliku istovremeno probati sudzuku i kulen, govedju i svinjsku suhovinu... shvaca sav apsurd te zabrane i nerazumnu zrtvu koju namece halal diktatura.kerima1 wrote:Ma koja im fajde,samo ramazan pa ne mogu ostro im se suprostavitinasa wrote:ako cemo cjepidlaciti I to sto nagovarate zenu da proba svinjetinu je....Boze sacuvajSmijesno bas sto me nagovaraju hahaha.
Łua @
Razumijem imas pravo,neko bi i krmetine jeo i raskuhanog samog luka,samo da nesto jede.
Postujem ogranicenja bazirana na zdravstvenim razlozima (ko, biva, halal meso je zdravo?!) ali brate najezim se na argumentacije bazirane na religijskim dogmama o hrani.
Rekoh vec, meni riba nije bas draga mada zalim zbog toga, ali sustina je u tome da mi ribu NIKO NE BRANI !
A joj, kako da ja vama opisem tu SLOBODU kad ste vi sami odabrali ropstvo!
- drug_profi
#3041 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Meni je vala govedji prsut ljepsi ali sunka i cajna morju biti od gice
...s mobilnog...
...s mobilnog...
- vatrogasac
#3042 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ropstvo što neću najjeftinije meso da jedem.dustaban wrote: A joj, kako da ja vama opisem tu SLOBODU kad ste vi sami odabrali ropstvo!
- S4mpion
#3043 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ne možeš ti to shvatit, sam si sebi stvorio ropstvo, moraš se malo oslobodit iz tih lanaca, da malo osjetiš slobodu.dustaban wrote: Samo onaj ko ima priliku istovremeno probati sudzuku i kulen, govedju i svinjsku suhovinu... shvaca sav apsurd te zabrane i nerazumnu zrtvu koju namece halal diktatura.
Postujem ogranicenja bazirana na zdravstvenim razlozima (ko, biva, halal meso je zdravo?!) ali brate najezim se na argumentacije bazirane na religijskim dogmama o hrani.
Rekoh vec, meni riba nije bas draga mada zalim zbog toga, ali sustina je u tome da mi ribu NIKO NE BRANI !
A joj, kako da ja vama opisem tu SLOBODU kad ste vi sami odabrali ropstvo!
- lua
#3044 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
vatrogasac wrote:Ropstvo što neću najjeftinije meso da jedem.dustaban wrote: A joj, kako da ja vama opisem tu SLOBODU kad ste vi sami odabrali ropstvo!Puno brineš.....moje 'nakoso' se sprema u Visokom.
Ima i skupe krmetine. http://www.embutidosfermin.com/en/iberico_ham.html
Đe si Bil Gejc
- S4mpion
#3045 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
vatrogasac wrote:Ropstvo što neću najjeftinije meso da jedem.dustaban wrote: A joj, kako da ja vama opisem tu SLOBODU kad ste vi sami odabrali ropstvo!Puno brineš.....moje 'nakoso' se sprema u Visokom.

- vatrogasac
#3046 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Čak i tu skupu ne voli Dr. med. Hans Heinrich Reckeweg.lua wrote:vatrogasac wrote:Ropstvo što neću najjeftinije meso da jedem.dustaban wrote: A joj, kako da ja vama opisem tu SLOBODU kad ste vi sami odabrali ropstvo!Puno brineš.....moje 'nakoso' se sprema u Visokom.
Đe si Bil Gejc
http://www.gesundheitlicheaufklaerung.d ... gesundheit
- hrastov žižak
#3047 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
mora se pokazat da se u ezdea dobro jedelua wrote:vatrogasac wrote:Ropstvo što neću najjeftinije meso da jedem.dustaban wrote: A joj, kako da ja vama opisem tu SLOBODU kad ste vi sami odabrali ropstvo!Puno brineš.....moje 'nakoso' se sprema u Visokom.
Đe si Bil Gejc
- lua
#3048 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Mi smo Alijini, Alija je naš. Krmetinu nemoj da papaš.
-
kerima1
#3049 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ma svi mi robujemo nekom,ako nikom onda sebi jer ugadjamo sebi najvise.A joj, kako da ja vama opisem tu SLOBODU kad ste vi sami odabrali ropstvo!
Ja bih pojela krmetine 2 kile ako treba,samo ako bih time mogla sprijeciit krvoprolice u Gazi.
- vatrogasac
#3050 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ništa onda. Ti i dalje kupuj kod Kineza papuče. Ja nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari.hrastov žižak wrote:mora se pokazat da se u ezdea dobro jedelua wrote:vatrogasac wrote:
Ropstvo što neću najjeftinije meso da jedem.Puno brineš.....moje 'nakoso' se sprema u Visokom.
Đe si Bil Gejc