RUSIJA
-
Captain Ahab
#3026 Re: RUSIJA
A za dio domace javnosti koji se vec klanja Putinu, tu je spremna prica o "insceniranom napadu".
S obzirom na to kako se pojedini forumasi ovdje primaju na tu pricu, mogu misliti sta tek prosjecan ruski putinofil misli...
S obzirom na to kako se pojedini forumasi ovdje primaju na tu pricu, mogu misliti sta tek prosjecan ruski putinofil misli...
Last edited by Captain Ahab on 28/02/2015 01:10, edited 1 time in total.
-
jastuk1
#3027 Re: RUSIJA
Ma daj više dokleN ćeš tako servilno i fakinski gutat sve što pročitaš i čiješ na fakinskim medijima?insomnia78 wrote:Koja je korist od ubistva Politkovskaye?Klavikula wrote:koju bi to korist vladajuca struktura u Rusiji mogla imati od ubistva ovog politicara? ja tu ne vidim nikakvu korsit, samo stetu. razumno je ostaviti opciju da je ubijen od nekih drugih struktura. da se razumijemo, nista ne tvrdim, samo kazem da su moguce sve opcije.
helem, ko god da ga je ubio, ovo ce stetiti Putinu. mozda ne puno, ali ce stetiti.
Koja je korist Turskoj od ubistva Serene Shim?
Zašto nemaš šira, šira, šira, širaaaa razmišljanja???? ILI TI JE TAJ FAKINSKI FRANCUSKI CINIZAM, TA CINIČNA POKVARENOST DO SRŽI KOJOM SILUJU SVAKOGA, SKROZ SPALIO RACIONALAN NAČIN RAZMIŠLJANJA?
KONAČNO ČISTKE kvazi majdanskih brabonjaka.
Od kad govorim.....
TI Captain Ahab, pojima nemaš. U šta ćeš još fakinski, servilno i vapidno povjerovat?
Za koje zapadne lihvaro cionističke banke zdravlje se ti boriš???? Bijedno. Bijedno. Bijedno.
Prezirem četnike i Russia stvarno "sucks," al Rusomsrci ovdje na forumu su otjelovljenje vapidizma. Potpuna i kompletna ispraznost. Zato što vole da pljuju po sebi, a nisu ni svjesni koliko sami sebe seru pokvarenim kretenizmom.
-
Captain Ahab
#3028 Re: RUSIJA
Daj Jastuk, prosiri malo registar, to "vapidno" je vec dosadilo...
- JohnnyS
#3029 Re: RUSIJA
Vatikansko-telavivsko-vošingtonska neman nikad nije bila svemogućija...
- insomnia78
#3030 Re: RUSIJA
DakleM, ubio ga snajper sa Majdanajastuk1 wrote:Ma daj više dokleN ćeš tako servilno i fakinski gutat sve što pročitaš i čiješ na fakinskim medijima?insomnia78 wrote:Koja je korist od ubistva Politkovskaye?Klavikula wrote:koju bi to korist vladajuca struktura u Rusiji mogla imati od ubistva ovog politicara? ja tu ne vidim nikakvu korsit, samo stetu. razumno je ostaviti opciju da je ubijen od nekih drugih struktura. da se razumijemo, nista ne tvrdim, samo kazem da su moguce sve opcije.
helem, ko god da ga je ubio, ovo ce stetiti Putinu. mozda ne puno, ali ce stetiti.
Koja je korist Turskoj od ubistva Serene Shim?
Zašto nemaš šira, šira, šira, širaaaa razmišljanja???? ILI TI JE TAJ FAKINSKI FRANCUSKI CINIZAM, TA CINIČNA POKVARENOST DO SRŽI KOJOM SILUJU SVAKOGA, SKROZ SPALIO RACIONALAN NAČIN RAZMIŠLJANJA?
KONAČNO ČISTKE kvazi majdanskih brabonjaka.
Od kad govorim.....
TI Captain Ahab, pojima nemaš. U šta ćeš još fakinski, servilno i vapidno povjerovat?
Za koje zapadne lihvaro cionističke banke zdravlje se ti boriš???? Bijedno. Bijedno. Bijedno.
Prezirem četnike i Russia stvarno "sucks," al Rusomsrci ovdje na forumu su otjelovljenje vapidizma. Potpuna i kompletna ispraznost. Zato što vole da pljuju po sebi, a nisu ni svjesni koliko sami sebe seru pokvarenim kretenizmom.
-
jastuk1
#3031 Re: RUSIJA
I kakve su ti prognoze glede napredovanja njihove svemogućnosti. To je ono što me interesuje.JohnnyS wrote:Vatikansko-telavivsko-vošingtonska neman nikad nije bila svemogućija...
-
jastuk1
#3032 Re: RUSIJA
insomnia78 wrote: DakleM, ubio ga snajper sa Majdana
- JohnnyS
#3033 Re: RUSIJA
jastuk1 wrote:I kakve su ti prognoze glede napredovanja njihove svemogućnosti. To je ono što me interesuje.JohnnyS wrote:Vatikansko-telavivsko-vošingtonska neman nikad nije bila svemogućija...
Dok se Vladimir Putin ne obreže i preimenuje u Moše, neće stati...
-
Captain Ahab
#3034 Re: RUSIJA
DobarJohnnyS wrote:jastuk1 wrote:I kakve su ti prognoze glede napredovanja njihove svemogućnosti. To je ono što me interesuje.JohnnyS wrote:Vatikansko-telavivsko-vošingtonska neman nikad nije bila svemogućija...
- Co0l
#3035 Re: RUSIJA
Slobodarska Rusija,mjesto gdje svako ima pravo da oboli od trovanja teskim metalima uslijed kritike rezima.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3036 Re: RUSIJA
zaista Vapidno Fakinski zionistiČo lLiHvatski RusomrzCi
...kako ide terapija 
-
jastuk1
#3037 Re: RUSIJA
Pa ja, pravo im se žuri. Rublja stala s padom, nafta isto tako. Valja pokrenut vapidne, vapidne, vapidne, vapidne, vapidne, (HOĆU DA PIŠEM KAD SU ŠUPLJI DA ŠUPLJI U SVOJOJ ŠUPLJOSTI NE MOGU BIT) narodne mase da se bore da im bude gore. Ko ovima nakon Majdana u Kreteniji. Kretensko samouništivačko smeće nad smećem.JohnnyS wrote:jastuk1 wrote:I kakve su ti prognoze glede napredovanja njihove svemogućnosti. To je ono što me interesuje.JohnnyS wrote:Vatikansko-telavivsko-vošingtonska neman nikad nije bila svemogućija...
-
Captain Ahab
#3038 Re: RUSIJA
"Lifenews" - tri teorije o ubistvu Nemstova: ubila ga ljubavnica zbog abortusa, sponzori iz ukrajinske pro-ratne struje oko novca ili provokacija od strane opozicije.
Pa nek putincad bira
http://lifenews.ru/mobile/news/150504
Pa nek putincad bira
Last edited by Captain Ahab on 28/02/2015 01:39, edited 2 times in total.
-
jastuk1
#3039 Re: RUSIJA
Tačno mi se povraća da me komentari tjeraju da kao "branim" Rusiju (koja mi se istinski gadi), al komentari povjerovarilaca su još gadniji.Co0l wrote:Slobodarska Rusija,mjesto gdje svako ima pravo da oboli od trovanja teskim metalima uslijed kritike rezima.
- Co0l
#3040 Re: RUSIJA
Nema sta,nije ti lakojastuk1 wrote:Tačno mi se povraća da me komentari tjeraju da kao "branim" Rusiju (koja mi se istinski gadi), al komentari povjerovarilaca su još gadniji.Co0l wrote:Slobodarska Rusija,mjesto gdje svako ima pravo da oboli od trovanja teskim metalima uslijed kritike rezima.
- Co0l
#3041 Re: RUSIJA
Koja lobotomija.Dobro nisu napisali da ga je ubio ljubavnikCaptain Ahab wrote:"Lifenews" - tri teorije o ubistvu Nemstova: ubila ga ljubavnica zbog abortusa, sponzori iz ukrajinske pro-ratne struke oko novca ili provokacija od strane opozicije.
Pa nek putincad bira![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3042 Re: RUSIJA
"Nemcov je ubijen ispred Kremlja. Grupa muškaraca u automobilu se zaustavila ispred njega i ispalila četiri metka", naveo je Barmin.
jebe se Kepeca, podržavaju ga 185%Nemcov je bio zamenik premijera tokom mandata predsednika Borisa Jeljcina. Važio je za ekonomskog reformatora dok je vodio jedan od najvećih ruskih gradova, Nižnji Novgorod.
Nemcov je bio smatran za potencijalnog naslednika Borisa Jeljcina, a potom je postao opozicioni političar i žestok kritičar ruskog predsednika Vladimira Putina.
Njegovu smrt potvrdio je stranački kolega Ilija Jašin za RIA Novosti. "Vidim telo, i dosta policije."
Nemcov je u avgustu 2012. objavio izveštaj u kojem je tvrdio da Putin troši milijarde rubalja poreskih obveznika na luksuz.
Putin je navodno na održavanje 20 luksuznih rezidencija, 43 aviona i četiri jahte potrošio dve i po milijarde dolara godišnje.
-
Captain Ahab
#3043 Re: RUSIJA
Ipak si me poslusaojastuk1 wrote:Tačno mi se povraća da me komentari tjeraju da kao "branim" Rusiju (koja mi se istinski gadi), al komentari povjerovarilaca su još gadniji.Co0l wrote:Slobodarska Rusija,mjesto gdje svako ima pravo da oboli od trovanja teskim metalima uslijed kritike rezima.
- It_is_a_Leclerc
#3044 Re: RUSIJA
Navalny - robija
Khodorkovsky - valjda u egzilu
Nemtsov - likvidiran
Rusija je uistinu tamnica svakog oblika slobode mišljenja i stava. Postojanje Rusofila u BIH je tragično i tužno.
Nemtsov - likvidiran
Rusija je uistinu tamnica svakog oblika slobode mišljenja i stava. Postojanje Rusofila u BIH je tragično i tužno.
- Co0l
#3045 Re: RUSIJA
Znao sam,znaci nije imao samo jednog nego cak cetiri ljubavnika!
-
jastuk1
#3046 Re: RUSIJA
Ma ne pridajem ovime ni 2 posto, samo me malo interesuje mogući spill-over efekat po BiH, mada se zbog mog "uskog" riječnika može steći dojam da mi je kao stalo...Co0l wrote:Nema sta,nije ti lakojastuk1 wrote:Tačno mi se povraća da me komentari tjeraju da kao "branim" Rusiju (koja mi se istinski gadi), al komentari povjerovarilaca su još gadniji.Co0l wrote:Slobodarska Rusija,mjesto gdje svako ima pravo da oboli od trovanja teskim metalima uslijed kritike rezima.
Samo se isčuđavam tolikoj zadojenoj ograničenosti...
-
jastuk1
#3047 Re: RUSIJA
A još tragičnije postojanje vapidnihIt_is_a_Leclerc wrote:Navalny - robija
Nemtsov - likvidiran
-
jastuk1
#3048 Re: RUSIJA
Co0l wrote:Znao sam,znaci nije imao samo jednog nego cak cetiri ljubavnika!
- Co0l
#3049 Re: RUSIJA
Osjetimo i mi u BiH efekte-sad za cvaju mozemo natocit deset litara corbe u rezervoarjastuk1 wrote: Ma ne pridajem ovime ni 2 posto, samo me malo interesuje mogući spill-over efekat po BiH, mada se zbog mog "uskog" riječnika može steći dojam da mi je kao stalo...
Samo se isčuđavam tolikoj zadojenoj ograničenosti...
-
Captain Ahab
#3050 Re: RUSIJA
Zaboravio si reci cinicnipici wrote:zaista Vapidno Fakinski zionistiČo lLiHvatski RusomrzCi...kako ide terapija