RUSIJA

Post Reply
Captain Ahab

#3026 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

A za dio domace javnosti koji se vec klanja Putinu, tu je spremna prica o "insceniranom napadu".

S obzirom na to kako se pojedini forumasi ovdje primaju na tu pricu, mogu misliti sta tek prosjecan ruski putinofil misli...
Last edited by Captain Ahab on 28/02/2015 01:10, edited 1 time in total.
jastuk1

#3027 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

insomnia78 wrote:
Klavikula wrote:koju bi to korist vladajuca struktura u Rusiji mogla imati od ubistva ovog politicara? ja tu ne vidim nikakvu korsit, samo stetu. razumno je ostaviti opciju da je ubijen od nekih drugih struktura. da se razumijemo, nista ne tvrdim, samo kazem da su moguce sve opcije.

helem, ko god da ga je ubio, ovo ce stetiti Putinu. mozda ne puno, ali ce stetiti.
Koja je korist od ubistva Politkovskaye?
Koja je korist Turskoj od ubistva Serene Shim?
Ma daj više dokleN ćeš tako servilno i fakinski gutat sve što pročitaš i čiješ na fakinskim medijima?

Zašto nemaš šira, šira, šira, širaaaa razmišljanja???? ILI TI JE TAJ FAKINSKI FRANCUSKI CINIZAM, TA CINIČNA POKVARENOST DO SRŽI KOJOM SILUJU SVAKOGA, SKROZ SPALIO RACIONALAN NAČIN RAZMIŠLJANJA?

KONAČNO ČISTKE kvazi majdanskih brabonjaka.

Od kad govorim.....

TI Captain Ahab, pojima nemaš. U šta ćeš još fakinski, servilno i vapidno povjerovat?

Za koje zapadne lihvaro cionističke banke zdravlje se ti boriš???? Bijedno. Bijedno. Bijedno.

Prezirem četnike i Russia stvarno "sucks," al Rusomsrci ovdje na forumu su otjelovljenje vapidizma. Potpuna i kompletna ispraznost. Zato što vole da pljuju po sebi, a nisu ni svjesni koliko sami sebe seru pokvarenim kretenizmom.
Captain Ahab

#3028 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

Daj Jastuk, prosiri malo registar, to "vapidno" je vec dosadilo...
JohnnyS

#3029 Re: RUSIJA

Post by JohnnyS »

Vatikansko-telavivsko-vošingtonska neman nikad nije bila svemogućija...
insomnia78

#3030 Re: RUSIJA

Post by insomnia78 »

jastuk1 wrote:
insomnia78 wrote:
Klavikula wrote:koju bi to korist vladajuca struktura u Rusiji mogla imati od ubistva ovog politicara? ja tu ne vidim nikakvu korsit, samo stetu. razumno je ostaviti opciju da je ubijen od nekih drugih struktura. da se razumijemo, nista ne tvrdim, samo kazem da su moguce sve opcije.

helem, ko god da ga je ubio, ovo ce stetiti Putinu. mozda ne puno, ali ce stetiti.
Koja je korist od ubistva Politkovskaye?
Koja je korist Turskoj od ubistva Serene Shim?
Ma daj više dokleN ćeš tako servilno i fakinski gutat sve što pročitaš i čiješ na fakinskim medijima?

Zašto nemaš šira, šira, šira, širaaaa razmišljanja???? ILI TI JE TAJ FAKINSKI FRANCUSKI CINIZAM, TA CINIČNA POKVARENOST DO SRŽI KOJOM SILUJU SVAKOGA, SKROZ SPALIO RACIONALAN NAČIN RAZMIŠLJANJA?

KONAČNO ČISTKE kvazi majdanskih brabonjaka.

Od kad govorim.....

TI Captain Ahab, pojima nemaš. U šta ćeš još fakinski, servilno i vapidno povjerovat?

Za koje zapadne lihvaro cionističke banke zdravlje se ti boriš???? Bijedno. Bijedno. Bijedno.

Prezirem četnike i Russia stvarno "sucks," al Rusomsrci ovdje na forumu su otjelovljenje vapidizma. Potpuna i kompletna ispraznost. Zato što vole da pljuju po sebi, a nisu ni svjesni koliko sami sebe seru pokvarenim kretenizmom.
DakleM, ubio ga snajper sa Majdana
jastuk1

#3031 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

JohnnyS wrote:Vatikansko-telavivsko-vošingtonska neman nikad nije bila svemogućija...
I kakve su ti prognoze glede napredovanja njihove svemogućnosti. To je ono što me interesuje.
jastuk1

#3032 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

insomnia78 wrote: DakleM, ubio ga snajper sa Majdana
:lol: Hajd, bar me dobro fino nasmiješ. :thumbup:
JohnnyS

#3033 Re: RUSIJA

Post by JohnnyS »

jastuk1 wrote:
JohnnyS wrote:Vatikansko-telavivsko-vošingtonska neman nikad nije bila svemogućija...
I kakve su ti prognoze glede napredovanja njihove svemogućnosti. To je ono što me interesuje.

Dok se Vladimir Putin ne obreže i preimenuje u Moše, neće stati...
Captain Ahab

#3034 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

JohnnyS wrote:
jastuk1 wrote:

Dobar :D
Co0l

#3035 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

Slobodarska Rusija,mjesto gdje svako ima pravo da oboli od trovanja teskim metalima uslijed kritike rezima.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3036 Re: RUSIJA

Post by pici »

zaista Vapidno Fakinski zionistiČo lLiHvatski RusomrzCi :mrgreen: ...kako ide terapija :mrgreen:
jastuk1

#3037 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

JohnnyS wrote:
jastuk1 wrote:

Pa ja, pravo im se žuri. Rublja stala s padom, nafta isto tako. Valja pokrenut vapidne, vapidne, vapidne, vapidne, vapidne, (HOĆU DA PIŠEM KAD SU ŠUPLJI DA ŠUPLJI U SVOJOJ ŠUPLJOSTI NE MOGU BIT) narodne mase da se bore da im bude gore. Ko ovima nakon Majdana u Kreteniji. Kretensko samouništivačko smeće nad smećem.
Captain Ahab

#3038 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

"Lifenews" - tri teorije o ubistvu Nemstova: ubila ga ljubavnica zbog abortusa, sponzori iz ukrajinske pro-ratne struje oko novca ili provokacija od strane opozicije.

Pa nek putincad bira :mrgreen:

http://lifenews.ru/mobile/news/150504
Last edited by Captain Ahab on 28/02/2015 01:39, edited 2 times in total.
jastuk1

#3039 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

Co0l wrote:Slobodarska Rusija,mjesto gdje svako ima pravo da oboli od trovanja teskim metalima uslijed kritike rezima.
Tačno mi se povraća da me komentari tjeraju da kao "branim" Rusiju (koja mi se istinski gadi), al komentari povjerovarilaca su još gadniji.
Co0l

#3040 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

jastuk1 wrote:
Co0l wrote:Slobodarska Rusija,mjesto gdje svako ima pravo da oboli od trovanja teskim metalima uslijed kritike rezima.
Tačno mi se povraća da me komentari tjeraju da kao "branim" Rusiju (koja mi se istinski gadi), al komentari povjerovarilaca su još gadniji.
Nema sta,nije ti lako :P
Co0l

#3041 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

Captain Ahab wrote:"Lifenews" - tri teorije o ubistvu Nemstova: ubila ga ljubavnica zbog abortusa, sponzori iz ukrajinske pro-ratne struke oko novca ili provokacija od strane opozicije.

Pa nek putincad bira :lol:

http://lifenews.ru/mobile/news/150504
Koja lobotomija.Dobro nisu napisali da ga je ubio ljubavnik :oops:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3042 Re: RUSIJA

Post by pici »

"Nemcov je ubijen ispred Kremlja. Grupa muškaraca u automobilu se zaustavila ispred njega i ispalila četiri metka", naveo je Barmin.
Nemcov je bio zamenik premijera tokom mandata predsednika Borisa Jeljcina. Važio je za ekonomskog reformatora dok je vodio jedan od najvećih ruskih gradova, Nižnji Novgorod.

Nemcov je bio smatran za potencijalnog naslednika Borisa Jeljcina, a potom je postao opozicioni političar i žestok kritičar ruskog predsednika Vladimira Putina.

Njegovu smrt potvrdio je stranački kolega Ilija Jašin za RIA Novosti. "Vidim telo, i dosta policije."

Nemcov je u avgustu 2012. objavio izveštaj u kojem je tvrdio da Putin troši milijarde rubalja poreskih obveznika na luksuz.

Putin je navodno na održavanje 20 luksuznih rezidencija, 43 aviona i četiri jahte potrošio dve i po milijarde dolara godišnje.
jebe se Kepeca, podržavaju ga 185% :oops:
Captain Ahab

#3043 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

jastuk1 wrote:
Ipak si me poslusao :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#3044 Re: RUSIJA

Post by It_is_a_Leclerc »

Navalny - robija
Khodorkovsky - valjda u egzilu
Nemtsov - likvidiran

Rusija je uistinu tamnica svakog oblika slobode mišljenja i stava. Postojanje Rusofila u BIH je tragično i tužno.
Co0l

#3045 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

Znao sam,znaci nije imao samo jednog nego cak cetiri ljubavnika!
jastuk1

#3046 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

Co0l wrote:
jastuk1 wrote:
Nema sta,nije ti lako :P
Ma ne pridajem ovime ni 2 posto, samo me malo interesuje mogući spill-over efekat po BiH, mada se zbog mog "uskog" riječnika može steći dojam da mi je kao stalo...

Samo se isčuđavam tolikoj zadojenoj ograničenosti...
jastuk1

#3047 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

It_is_a_Leclerc wrote:Navalny - robija
Khodorkovsky - valjda u egzilu
Nemtsov - likvidiran

Rusija je uistinu tamnica svakog oblika slobode mišljenja i stava. Postojanje Rusofila u BIH je tragično i tužno.
A još tragičnije postojanje vapidnih :mrgreen: demagoga koji NIKAD NIŠTA PAMETNO NE KAŽU. Već samo i non stop preživaju stare floskuletine. Opet i opet i opet... :-)
jastuk1

#3048 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

Co0l wrote:Znao sam,znaci nije imao samo jednog nego cak cetiri ljubavnika!
:lol: :thumbup:
Co0l

#3049 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

jastuk1 wrote: Ma ne pridajem ovime ni 2 posto, samo me malo interesuje mogući spill-over efekat po BiH, mada se zbog mog "uskog" riječnika može steći dojam da mi je kao stalo...

Samo se isčuđavam tolikoj zadojenoj ograničenosti...
Osjetimo i mi u BiH efekte-sad za cvaju mozemo natocit deset litara corbe u rezervoar :D
Captain Ahab

#3050 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

pici wrote:zaista Vapidno Fakinski zionistiČo lLiHvatski RusomrzCi :mrgreen: ...kako ide terapija :mrgreen:
Zaboravio si reci cinicni :mrgreen:
Post Reply