Ali ogroman je potencijal na trzistu transfera.JThomas wrote:veliki problemi za selektora izetbegovića...
SDA-All about
-
statixx
#30176 Re: SDA-All about
- O'zone
- Globalni moderator
#30177 Re: SDA-All about
Mog'o bi opet DF profitirat u kadrovimastatixx wrote:Ali ogroman je potencijal na trzistu transfera.JThomas wrote:veliki problemi za selektora izetbegovića...
-
PM72
#30178 Re: SDA-All about
Jeste,da bi došao do njegovog fakulteta (Pravni na Kobiljači) moraš preticati.muha_sa wrote:jel prestižniPM72 wrote:Jao folova i "spontanih" okupljanja.pici wrote:
kolDžo ima vojne džonove na obrazima ne dopire to do obraznog tkivaA na direktnoj vezi on i par đikana sa Hrasnog brda koji lože i "organizuju" narod.Ima nekoliko godina da se zna za ovaj projekat ali su balije skontale kako da uzmu još koji milion za nakanadnu projektnu dokumentaciju i radove.Koldžin brat ima vlastitu firmu za izradu projekata od građevine do vodosnabdjevanja.Ekspert ko i brat mu.
Postao načelinik pa naprasno završio fakultet.
![]()
- kamberovica polje
#30179 Re: SDA-All about
Nemojte se zajebavat s ovako ozbiljnim temama, ipak je narušen dignitet. 
-
Novak20
#30180 Re: SDA-All about
SB potrkalo SDA.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/511 ... itici.html
VELIK TURBAN, POD NJIM HODŽE NEMA: Kako je Šepić, koji se školovao za hodžu, završio u politici?!
Redakcija portala „Slobodna Bosna“ dobila je nepotpisano pismo bivšeg člana Asocijacije mladih SDA, u kome se iznose do sada nepoznati detalji iz biografije Senada Šepića, zastupnika SDA u Parlamentu BiH, koji se definitivno razišao sa svojom strankom.
VELIK TURBAN, POD NJIM HODŽE NEMA: Kako je Šepić, koji se školovao za hodžu, završio u politici?!
Redakcija portala „Slobodna Bosna“ dobila je nepotpisano pismo bivšeg člana Asocijacije mladih SDA, u kome se iznose do sada nepoznati detalji iz biografije Senada Šepića, zastupnika SDA u Parlamentu BiH, koji se definitivno razišao sa svojom strankom.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#30181 Re: SDA-All about
seljoberi na Haparatima...

- Alfons Kauders
#30182 Re: SDA-All about
Jah, sad nema hodze pod turbanom... A 15 godina ga gurali na sve strane kao mladu nadu SDANovak20 wrote:SB potrkalo SDA.
Jebo mater i Orwell bi im rekao "de ba ljudi!"
Koja gamad...
-
aratet
#30183 Re: SDA-All about
Odjednom Sepic ne valja, skontali u SDA i Slobodnoj(sdaovskoj)-bosni.
-
Novak20
#30184 Re: SDA-All about
Jbg, to je demokratija i verbalni cirkus.Alfons Kauders wrote:Jah, sad nema hodze pod turbanom... A 15 godina ga gurali na sve strane kao mladu nadu SDANovak20 wrote:SB potrkalo SDA.
Redakcija portala „Slobodna Bosna“ dobila je nepotpisano pismo bivšeg člana Asocijacije mladih SDA, u kome se iznose do sada nepoznati detalji iz biografije Senada Šepića, zastupnika SDA u Parlamentu BiH, koji se definitivno razišao sa svojom strankom.![]()
Koja gamad...
Staljin bi mu glavu skinuo ili ga poslao na prevaspitavanje u Sibir i gotova priča.
- Alfons Kauders
#30185 Re: SDA-All about
Demokratija ce biti i kada dogodine glasam za SDA, samo da uceram laznoj opoziciji i glupavom narodu koji su ih odrzali na vlasti sve ove godine.Novak20 wrote:Jbg, to je demokratija i verbalni cirkus.Alfons Kauders wrote:
Jah, sad nema hodze pod turbanom... A 15 godina ga gurali na sve strane kao mladu nadu SDA![]()
Koja gamad...
Staljin bi mu glavu skinuo ili ga poslao na prevaspitavanje u Sibir i gotova priča.
Dabogda jos sto godina vladali!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30186 Re: SDA-All about
tako je Alfons! Samo SDA!
dosta je više bilo pečenja, upiranja i furanja da smo mi nešto bolji, progresivniji, pametniji...reality check kaže da je uvijek mrtva trka između tupka i glupka...zato samo nek je naš
pa nek i hala gori
dosta je više bilo pečenja, upiranja i furanja da smo mi nešto bolji, progresivniji, pametniji...reality check kaže da je uvijek mrtva trka između tupka i glupka...zato samo nek je naš
- Alfons Kauders
#30187 Re: SDA-All about
Narod je najveci neprijatelj ove drzave. Stoga cu s osmijehom na licu glasati za najvece neprijatelje naroda, kako bih sacuvao drzavu od naroda.JoseMujica wrote:tako je Alfons! Samo SDA!
dosta je više bilo pečenja, upiranja i furanja da smo mi nešto bolji, progresivniji, pametniji...reality check kaže da je uvijek mrtva trka između tupka i glupka...zato samo nek je našpa nek i hala gori
Cisto da vidimo kome ce prvom dopizdit... Ja doslovno sutra mogu u penziju, da zivim od kamate, rente i ustedjevine... Samo mi fali kakva vikendica ili apartman na planini, ali eto, jos koja godina pa cu i to rijesiti. Cisto da s visine mogu gledati smog iznad Sarajeva i balije ispod njega.
Znas ono kad je Seselj obilazio cetnike u RSK, pa srao za kapetana Dragana?
"On sutva sede na avion i ode u Austvaviju... A sta cete vi? Sta cete vi?"
E pa eto, nek narod konta sta ce. Ja necu. Narod ce skapavati od gladi, njihova djeca ce davat guzice za pare, i to zaista nije moj problem. Zapravo mozda je i prilika da guzim nesta mlado za petobanku, da ih ne jebem samo figurativno.
Ja odavno imam plan be... I plan ce ukoliko ne upali plan be... Kad odem u pemziju ima da napravim i plan de, cisto nako jer mi se moze. A narod nek bira hoce li im kcerka jedinica na svapskoj stajgi pokupit hepatitis be ili hepatitis ce.
-
Obi Wan Bosnian
#30188 Re: SDA-All about
Ovi Tihićevci isto Gulenovci. Bakire hapsi to!! 
-
iz Mostara
#30189 Re: SDA-All about
evo i šemso se razviko Mehmedović se napokon oglasio i poslao žestoku poruku SDA
http://ba.n1info.com/a151260/Vijesti/Vi ... u-SDA.html
http://ba.n1info.com/a151260/Vijesti/Vi ... u-SDA.html
- JoseMujica
#30190 Re: SDA-All about
ehh kao što napisah neki dan ovi SDAovci se izliječe od Nojevog sindroma tek kad im Gospodar isprne glove iz svoje guzice...pa onda kano progledaju i skontaju šta je stvarnost
sve dugogodišnji dobro uhljebljeni nesposobnjakovići i poslušnici koji bi bez ove kriminalne sranke prosili okolo
sve dugogodišnji dobro uhljebljeni nesposobnjakovići i poslušnici koji bi bez ove kriminalne sranke prosili okolo
- pici
#30191 Re: SDA-All about

doklenedad bidne cevljanovica i koride bitnise i jedine sraMke u bOsnjaka, na svim nivoJima...
- JoseMujica
#30192 Re: SDA-All about
Čevljanovići su nivo kakva je pljačka SFF na koji svi redom svršavate po Sarajevu, a uzimaju vas lopatom ko bekane
-
The BEN10
#30193 Re: SDA-All about
Šemso se raspištoljio...
- pici
#30194 Re: SDA-All about
The BEN10 wrote:Šemso se raspištoljio...
nema njemu sad na dzumi ni u zadnji saff
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#30195 Re: SDA-All about
JoseMujica wrote:isprne
- fosna2014
#30196 Re: SDA-All about
Izgleda se ciganija (SDA) raspada do 2018.

-
megaman4
#30197 Re: SDA-All about
Sta ce biti s onima sto su dobili posao preko stranke? To je pitanje.fosna2014 wrote:Izgleda se ciganija (SDA) raspada do 2018.![]()
- GoldenSpoon
-
Novak20
#30199 Re: SDA-All about
Š'a kaJe, opuc'o nam jedinu terapiju za ozdravljenje. Reformsku agendu.
- Chisum
#30200 Re: SDA-All about
Uh, jebote, sta je ovo...
Nema dana da neko iz samog vrha SDA, tu istu kriminalnu organizaciju ne optuzi za sve ono za sta je godinama optuzuju svi oni "izdajnici, neprijatelji Bosnjooooaka, komunjare", ovi, oni - kako ih vec forumska mindercad naziva....
Nego, na ovakve uzasne optuzbe odmetnutog Mehmedovica, ocekujem ostar, i po pravilu mudar odgovor nezasitog ridjobradog Be-Ge balije.
Nesto u stilu: "Mogu da me povrEde, al' ne i da me povrEde"
Nema dana da neko iz samog vrha SDA, tu istu kriminalnu organizaciju ne optuzi za sve ono za sta je godinama optuzuju svi oni "izdajnici, neprijatelji Bosnjooooaka, komunjare", ovi, oni - kako ih vec forumska mindercad naziva....
Nego, na ovakve uzasne optuzbe odmetnutog Mehmedovica, ocekujem ostar, i po pravilu mudar odgovor nezasitog ridjobradog Be-Ge balije.
Nesto u stilu: "Mogu da me povrEde, al' ne i da me povrEde"