ostali forumasi

Je li moguce ovo, ne mogu nikako da ih uklonim.
Moderator: Benq

Ovo se inače javlja kad TV gubi signal sa vanjskim uređajima, provjeri da li ti je HDMI kabal dobro uštekan u TV i u resiver.Pisistratus wrote:
Stalno se pojavljuju, budu na ekranu 10-15 sekundi, pa se izgube 10-15 sekundi. Telemach sam uveo prije nekoliko dana, ovih ikonica nije bilo prije. Je li moguće da je zato što je televizija uvedena i u druge prostorije u kući?
Reglan wrote:
Je li moguce ovo, ne mogu nikako da ih uklonim.
Moja stamparska greska u prvoj recenici. Finalna DVB-T2 mpeg4. Samo ne zna se ni kad ce krenuti testa a kamoli finalna. Testna je trebala biti u martu 2016 pa odgodjena na april, sad ce kraj aprila a kako kod nas stvari idu bice... Pola repetitora nije uopste digitalizovana tj instalirana nova oprema.odmor wrote:Je li nam finalni T ili T2 ?MTV wrote:Testna DVB-T mpeg4 finalna DVB-T mpeg4.odmor wrote:Ima li neko informaciju u vezi digitalizacije u Bosni.. kad stupi digitalizacija.. da li ce biti u DVB-T ili DVB-T2 ???
Znam da je Krvatska u T, a Srbija u T2..
Srbija je na DVB-T2 mpeg4.
Hrvatska je na DVB-T mpeg2 a oko 2022. godine ce preci u DVB-T2 HEVC 265 koji ce imati vise kapaciteta od srpskog i naseg DVB-T2 mpeg4.![]()
LED mi je sa T.. pa radi toga pitam
UNIFON koriste i imaju, telemah srbija SBB, telemah slovenija, telemah crna gora itdKulinBan72 wrote:izgleda ovi krenuli pravo opasno
ali bas opasno... UNIFON je aplikacija koja bi mogla OOOOZBILJNO da narusi trenutno stanje u telekomunikacijama.... isprobao sam veceras i mislim da su BHtelekom i mtel na aparatima ako ovo proradi kako treba... jedino sto mogu jeste da placu preko placenih medija
produzeni bezicni telefon, kucni telemach broj, gdjegod da si inostranstvo, druga mreza, wifi, svejedno.. besplatno ka svim fiksnim u BIH, a 15-ak fennga ka mobilnim... a tek u roamingu...
viber i skajp i whatsapp jesu ok za napredne korisnike, ali za zivkanje firmi, institucija, nena, deda, rodbine, kuca.... Boga mi, ovo je veliko.. ne znam imal ko ovo u okruzenju...
Dobacilo je od 5 Maja kreće UNIFON usluga!!S tim što usluga radi skroz loše na telefonima koji imaju manje od 2 giga RAM_a.rizibizi wrote:Unifon majka, samo da dobaci u ove nase krajeve. Trenutno bi me najvise obradovalo da se Telemach ili neko peti ukljuci u pricu pruzanja mobilnih usluga. Ozbiljan operater sa za pocetak samo malo kvalitetnijom ponudom bi satrao ove (jedno)nacionalne morone.
Samo malo.. zar nije 0,22KM/min za mobitel ?KulinBan72 wrote:izgleda ovi krenuli pravo opasno
ali bas opasno... UNIFON je aplikacija koja bi mogla OOOOZBILJNO da narusi trenutno stanje u telekomunikacijama.... isprobao sam veceras i mislim da su BHtelekom i mtel na aparatima ako ovo proradi kako treba... jedino sto mogu jeste da placu preko placenih medija
produzeni bezicni telefon, kucni telemach broj, gdjegod da si inostranstvo, druga mreza, wifi, svejedno.. besplatno ka svim fiksnim u BIH, a 15-ak fennga ka mobilnim... a tek u roamingu...
viber i skajp i whatsapp jesu ok za napredne korisnike, ali za zivkanje firmi, institucija, nena, deda, rodbine, kuca.... Boga mi, ovo je veliko.. ne znam imal ko ovo u okruzenju...
Zamisli sutra još uvedu svoju mobilnu u svim tim država i spoje to sve sa besplatnim pozivima u united mreži (kao kod fiksne mreže), bez obzira na državu, bez roaminga itd. Ma prekucali bi u regiji sve!SerijeSync wrote:UNIFON koriste i imaju, telemah srbija SBB, telemah slovenija, telemah crna gora itdKulinBan72 wrote:izgleda ovi krenuli pravo opasno
Članice EU su zatražile besplatan roaming, tako da tu nema prepreke, što se telemah usluga tiče, iste odskaču za 2 levela od usluga bh telekom šabana.Glođanje kostiju na bh telekom temi se nastavljaElRe wrote:Ne mogu da daju besplatan roaming. Pokusao je to Telekom Srbije i radio 2007-2008 pa je okarakterisano kao zloupotreba polozaja.
Zatražili su i čak obećali da će ukinuti roaming u EU najkasnije u 2017., ali govna od telecom operatera se naravno protive:SerijeSync wrote:Članice EU su zatražile besplatan roaming, tako da tu nema prepreke, što se telemah usluga tiče, iste odskaču za 2 levela od usluga bh telekom šabana.Glođanje kostiju na bh telekom temi se nastavljaElRe wrote:Ne mogu da daju besplatan roaming. Pokusao je to Telekom Srbije i radio 2007-2008 pa je okarakterisano kao zloupotreba polozaja.
SerijeSync wrote:Članice EU su zatražile besplatan roaming, tako da tu nema prepreke, što se telemah usluga tiče, iste odskaču za 2 levela od usluga bh telekom šabana.Glođanje kostiju na bh telekom temi se nastavljaElRe wrote:Ne mogu da daju besplatan roaming. Pokusao je to Telekom Srbije i radio 2007-2008 pa je okarakterisano kao zloupotreba polozaja.
Zasto su uhljebi? Ajmo onda da sve bude besplatno na ovom svijetu. Zaustavicemo investicije i razvoj TK infrastrukture, kome treba vise od 3G, coaxa, HDa?Maharadza wrote: Protiv uhljeba se teško boriti svugdje!
Nesmijemo se zaliti, došao je onaj iz cie mogao bi nas žikk., "telemah niko ne sme da bije"Fudo Bosna wrote:Trenutno sam u Starom Gradu, svi u komšiluku ovdje su nezadovoljni sa konekcijom, ne štopa samo klix, neistina, you tube-nemoguća misija, skype, užas, itd, i nije samo ovdje slučaj , istu priču slušam i vidio uživo na dosta lokacija,npr u Novom Sarajevu, Novom Gradu itd, uglavnom neozbiljna uporedba sa BHTelecomom...
Bolje molite Boga da onaj riđobradi trezoraš ne ponudi 'zlatnu koku' za kakvu tranšu MMF-a kako bi kupio socijalni mir za još koju godinu.sencobih wrote:Nesmijemo se zaliti, došao je onaj iz cie mogao bi nas žikk., "telemah niko ne sme da bije"Fudo Bosna wrote:Trenutno sam u Starom Gradu, svi u komšiluku ovdje su nezadovoljni sa konekcijom, ne štopa samo klix, neistina, you tube-nemoguća misija, skype, užas, itd, i nije samo ovdje slučaj , istu priču slušam i vidio uživo na dosta lokacija,npr u Novom Sarajevu, Novom Gradu itd, uglavnom neozbiljna uporedba sa BHTelecomom...
Pa sto ne predjes na BHT?Fudo Bosna wrote:Trenutno sam u Starom Gradu, svi u komšiluku ovdje su nezadovoljni sa konekcijom, ne štopa samo klix, neistina, you tube-nemoguća misija, skype, užas, itd, i nije samo ovdje slučaj , istu priču slušam i vidio uživo na dosta lokacija,npr u Novom Sarajevu, Novom Gradu itd, uglavnom neozbiljna uporedba sa BHTelecomom...