Sirija
-
sarajevoxxxx
#30076 Re: Sirija
Pjesma na francuskom posvećena Sirijskoj revoluciji:
https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater
https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater
-
sarajevoxxxx
#30078 Re: Sirija
15 DJECE POGINULO U NOVOM MASAKRU KOJEG SU POCINILE SNAGE SIRIJSKOG REZIMA U KABUNU U DAMASKU!
Minobacacka granata je pogodila skolu, veliki broj djece je ranjen, tako da bi broj poginulih mogao biti veci.
18+
http://www.shaam.org/%D8%A7%D9%84%D8%A3 ... D9%86.html
Minobacacka granata je pogodila skolu, veliki broj djece je ranjen, tako da bi broj poginulih mogao biti veci.
18+
http://www.shaam.org/%D8%A7%D9%84%D8%A3 ... D9%86.html
-
sarajevoxxxx
-
Naslovnica
-
sarajevoxxxx
#30082 Re: Sirija
28 sitskih milicija kolje, pali, rusi, sve zivo u Siriji i Iraku, licemjerni zvanicnici iz medjunarodne zajednice sute na njihove zlocine.Nema ni Koalicije, nema ni jadni izvjestaja o prijetnji svjetskom miru.
Danas 34 djece ranjeno ili poginulo, cijeli svijet nijemo posmatra,a za Kobane hiljade izvjestaja dnevno svaki dan
Licemjeri jadni, ovako su isto Asada 50 godina pokrivali, i pravili se ludi na diktature u muslimanskim zemljama.
Danas 34 djece ranjeno ili poginulo, cijeli svijet nijemo posmatra,a za Kobane hiljade izvjestaja dnevno svaki dan
-
Novak20
#30083 Re: Sirija
Licemjeri su glavosječe. Ubili bi sve živo da mogu. Šta uopšte rade u Kobaniu? Da ne oslobađaju Kurde od njih samih.
-
Avetinho
#30084 Re: Sirija
Nije da me nesto fasciniraju uspjesi i neuspjesi i jednih i drugih.Novak20 wrote:Licemjeri su glavosječe. Ubili bi sve živo da mogu. Šta uopšte rade u Kobaniu? Da ne oslobađaju Kurde od njih samih.
Kobani mu ga dodje kao Srbinje ili Foca, zavisi kako ga ko zove, i ko smatra da kome pripada.
Zna li ijedna neznalica ovdje odakle ime "Kobani"? I kako se prije zvao grad.
- Kikibombona
#30085 Re: Sirija
O cemu pricas?Avetinho wrote:Nije da me nesto fasciniraju uspjesi i neuspjesi i jednih i drugih.Novak20 wrote:Licemjeri su glavosječe. Ubili bi sve živo da mogu. Šta uopšte rade u Kobaniu? Da ne oslobađaju Kurde od njih samih.
Kobani mu ga dodje kao Srbinje ili Foca, zavisi kako ga ko zove, i ko smatra da kome pripada.
U Kobaniju su Kurdi apsolutna vecina.
Grad ima dva sluzbena imena, Kobani i Ain el Arab.
-
Avetinho
#30086 Re: Sirija
Znaci ne znas zasto se Kobani zove Kobani u skorije doba. Dobro, niko se nije naucen rodio.Kikibombona wrote:O cemu pricas?Avetinho wrote:Nije da me nesto fasciniraju uspjesi i neuspjesi i jednih i drugih.Novak20 wrote:Licemjeri su glavosječe. Ubili bi sve živo da mogu. Šta uopšte rade u Kobaniu? Da ne oslobađaju Kurde od njih samih.
Zna li ijedna neznalica ovdje odakle ime "Kobani"? I kako se prije zvao grad.![]()
U Kobaniju su Kurdi apsolutna vecina.
Grad ima dva sluzbena imena, Kobani i Ain el Arab.
- Klavikula
#30087 Re: Sirija
SAA vratila kontrolu nad Sair naftnim poljima.
Syrian Arab Army and Desert Hawks are about to declare al-Sha'er gas field liberated again.
ISIS terrorists are withdrawing East toward the desert and SyAF is conducting air strikes against their retreating forces.
u Alepu, posljednja komunikacija koju pobunjenici kontrolisu je pod vatrom SAA. u isto vrijeme SAA oslobodila cetvrt Al Ameria u juznom Alepu, dok se u okolici krpe FSA i Nusra.
The Syrian Arab Army is advancing to complete a siege around Aleppo. Troops are almost fully surrounding the city. Such siege will limit terrorists supply.
The last road to Aleppo known as al-Kastello is under SAA fire control and SAA is advancing to fully control it.
Loy.s.: #SAA and #NDF have captured #Al_Ameria area in southern #Aleppo. This means the southern road is now most likely secured. #Syria
#Syria #Aleppo Confrontations between a #FSA Brigade and a #JAN Brigade are heating up in Aleppo Countryside.
Syrian Arab Army and Desert Hawks are about to declare al-Sha'er gas field liberated again.
ISIS terrorists are withdrawing East toward the desert and SyAF is conducting air strikes against their retreating forces.
u Alepu, posljednja komunikacija koju pobunjenici kontrolisu je pod vatrom SAA. u isto vrijeme SAA oslobodila cetvrt Al Ameria u juznom Alepu, dok se u okolici krpe FSA i Nusra.
The Syrian Arab Army is advancing to complete a siege around Aleppo. Troops are almost fully surrounding the city. Such siege will limit terrorists supply.
The last road to Aleppo known as al-Kastello is under SAA fire control and SAA is advancing to fully control it.
Loy.s.: #SAA and #NDF have captured #Al_Ameria area in southern #Aleppo. This means the southern road is now most likely secured. #Syria
#Syria #Aleppo Confrontations between a #FSA Brigade and a #JAN Brigade are heating up in Aleppo Countryside.
- Kikibombona
#30088 Re: Sirija
Kurdi imaju svoje nazive za mnoge svoje gradove kojim su Arapi davali imena.Avetinho wrote: Znaci ne znas zasto se Kobani zove Kobani u skorije doba. Dobro, niko se nije naucen rodio.
- Kikibombona
#30089 Re: Sirija
Nisu dugo izdrzali.Klavikula wrote:SAA vratila kontrolu nad Sair naftnim poljima.
SAA je bez sumnje neuporedivo jaca od ISILa i lako ce ih rijesiti kada zavrse sa IF i ostatkom ekipe.
-
Avetinho
#30090 Re: Sirija
Pa reci lijepo "ne znam", nije sramota.Kikibombona wrote:Kurdi imaju svoje nazive za mnoge svoje gradove kojim su Arapi davali imena.Avetinho wrote: Znaci ne znas zasto se Kobani zove Kobani u skorije doba. Dobro, niko se nije naucen rodio.
-
Avetinho
#30091 Re: Sirija
Svako ko ovdje vec cetiri godine govori kako ce se Ass-sadista lako obracunati s bilo kim, veze nema o cemu govori.Kikibombona wrote:Nisu dugo izdrzali.Klavikula wrote:SAA vratila kontrolu nad Sair naftnim poljima.
SAA je bez sumnje neuporedivo jaca od ISILa i lako ce ih rijesiti kada zavrse sa IF i ostatkom ekipe.
Sirija je totalno sjebana zemlja, kojoj zbog Ass-sadistine zelje za vjecnom vlascu predstoji dugotrajno i mukotrpno cijepanje na atome.
- Kikibombona
#30092 Re: Sirija
Nemam namjeru sa tobom igrati cora bake.Avetinho wrote: Pa reci lijepo "ne znam", nije sramota.
-
Avetinho
#30093 Re: Sirija
Kad se budem htio igrati s tobom, sam cu ti reci. Kakve cora bake? Ako ne znas, nije sramota reci da ne znas.Kikibombona wrote:Nemam namjeru sa tobom igrati cora bake.Avetinho wrote: Pa reci lijepo "ne znam", nije sramota.
- Ali Kemal
#30094 Re: Sirija
Ovo je inace vrlo znacajno u svemu tome, cak sta vise najvaznije trenutnoAvetinho wrote:Znaci ne znas zasto se Kobani zove Kobani u skorije doba. Dobro, niko se nije naucen rodio.
Koje si ti visoke skole izucio kada znas takve stvari
-
T-72
#30095 Re: Sirija
A ti si verovatno ziveo u Kobaniju pa sad nas kao ,,ucis pameti" ustvari samo jos jedan fan glavoseca i sotona,samo te sramota da priznas.Avetinho wrote:Nije da me nesto fasciniraju uspjesi i neuspjesi i jednih i drugih.Novak20 wrote:Licemjeri su glavosječe. Ubili bi sve živo da mogu. Šta uopšte rade u Kobaniu? Da ne oslobađaju Kurde od njih samih.
-
Avetinho
#30096 Re: Sirija
Ne znam zasto se obazires, kad vec nije vazno.Ali Kemal wrote:Ovo je inace vrlo znacajno u svemu tome, cak sta vise najvaznije trenutnoAvetinho wrote:Znaci ne znas zasto se Kobani zove Kobani u skorije doba. Dobro, niko se nije naucen rodio.![]()
Koje si ti visoke skole izucio kada znas takve stvari
- Herr Flick
#30097 Re: Sirija
Evo jedna specijalno za Avetinha
Uživaj
-
Avetinho
#30098 Re: Sirija
Trolu, opet si izmigoljio iz podrumcica?T-72 wrote:A ti si verovatno ziveo u Kobaniju pa sad nas kao ,,ucis pameti" ustvari samo jos jedan fan glavoseca i sotona,samo te sramota da priznas.Avetinho wrote:Nije da me nesto fasciniraju uspjesi i neuspjesi i jednih i drugih.Novak20 wrote:Licemjeri su glavosječe. Ubili bi sve živo da mogu. Šta uopšte rade u Kobaniu? Da ne oslobađaju Kurde od njih samih.
- Challenger__
#30099 Re: Sirija
arman1 wrote:Dobar je ali je zaboravio lozinku, izmješale mu se od silnih nikova, a li ne sekiraj se tu je pod par drugih "umjerenih" nikova.Challenger__ wrote:Digresija: šta je sa Jastukom? Ima li ga? Jastuk, ima li te, jesil' dobar??
jastuk1 wrote:p.s. Gužva mi je ovih dana pa ne mogu puno da forumam.
_______
- A sad jedna opaska načelne prirode, a tiče se trolova, što se naravno ne odnosi na Jastuka. Naime, iza svih ovih nikova stoje stvari ljudi, sa svim svojim vrlinama i manama, a iza trolova stoje - psihopate. Trolovi su, tvrde naučna istraživanja: sociopate, psihopate, sadisti:
Kada takva pojava osvane na netu ili forumu/forumima, ne bude zapažena ili bude tolerisana od moderacije iz nekih razloga, jedini adekvatan pristup je tehnički ili suštinski ignore. Ignorisati majmuna-psihopatu pa neka bude psihopata sam sebi.
- Challenger__