Sirija

Locked
sarajevoxxxx

#30076 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Pjesma na francuskom posvećena Sirijskoj revoluciji:

https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater
sarajevoxxxx

#30077 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Image
sarajevoxxxx

#30078 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

15 DJECE POGINULO U NOVOM MASAKRU KOJEG SU POCINILE SNAGE SIRIJSKOG REZIMA U KABUNU U DAMASKU!

Minobacacka granata je pogodila skolu, veliki broj djece je ranjen, tako da bi broj poginulih mogao biti veci.

18+
http://www.shaam.org/%D8%A7%D9%84%D8%A3 ... D9%86.html
sarajevoxxxx

#30079 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Masakr u Kabunu, Damask - 05.11.2014.
18+
https://m.youtube.com/watch?feature=you ... z94L0gCZsg
Fidel_Sa

#30080 Re: Sirija

Post by Fidel_Sa »

Dosadan si al' pravo.
Naslovnica

#30081 Re: Sirija

Post by Naslovnica »

Image
Last edited by Naslovnica on 05/11/2014 16:47, edited 1 time in total.
sarajevoxxxx

#30082 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

28 sitskih milicija kolje, pali, rusi, sve zivo u Siriji i Iraku, licemjerni zvanicnici iz medjunarodne zajednice sute na njihove zlocine.Nema ni Koalicije, nema ni jadni izvjestaja o prijetnji svjetskom miru.

Danas 34 djece ranjeno ili poginulo, cijeli svijet nijemo posmatra,a za Kobane hiljade izvjestaja dnevno svaki dan :oops: Licemjeri jadni, ovako su isto Asada 50 godina pokrivali, i pravili se ludi na diktature u muslimanskim zemljama.
Novak20

#30083 Re: Sirija

Post by Novak20 »

Licemjeri su glavosječe. Ubili bi sve živo da mogu. Šta uopšte rade u Kobaniu? Da ne oslobađaju Kurde od njih samih.
Avetinho

#30084 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Novak20 wrote:Licemjeri su glavosječe. Ubili bi sve živo da mogu. Šta uopšte rade u Kobaniu? Da ne oslobađaju Kurde od njih samih.
Nije da me nesto fasciniraju uspjesi i neuspjesi i jednih i drugih.

Kobani mu ga dodje kao Srbinje ili Foca, zavisi kako ga ko zove, i ko smatra da kome pripada.

Zna li ijedna neznalica ovdje odakle ime "Kobani"? I kako se prije zvao grad.
Kikibombona

#30085 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

Avetinho wrote:
Novak20 wrote:Licemjeri su glavosječe. Ubili bi sve živo da mogu. Šta uopšte rade u Kobaniu? Da ne oslobađaju Kurde od njih samih.

Kobani mu ga dodje kao Srbinje ili Foca, zavisi kako ga ko zove, i ko smatra da kome pripada.

O cemu pricas? :shock:

U Kobaniju su Kurdi apsolutna vecina.

Grad ima dva sluzbena imena, Kobani i Ain el Arab.
Avetinho

#30086 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Kikibombona wrote:
Avetinho wrote:

O cemu pricas? :shock:

U Kobaniju su Kurdi apsolutna vecina.

Grad ima dva sluzbena imena, Kobani i Ain el Arab.
Znaci ne znas zasto se Kobani zove Kobani u skorije doba. Dobro, niko se nije naucen rodio.
Klavikula

#30087 Re: Sirija

Post by Klavikula »

SAA vratila kontrolu nad Sair naftnim poljima.
Syrian Arab Army and Desert Hawks are about to declare al-Sha'er gas field liberated again.
ISIS terrorists are withdrawing East toward the desert and SyAF is conducting air strikes against their retreating forces.

u Alepu, posljednja komunikacija koju pobunjenici kontrolisu je pod vatrom SAA. u isto vrijeme SAA oslobodila cetvrt Al Ameria u juznom Alepu, dok se u okolici krpe FSA i Nusra.
The Syrian Arab Army is advancing to complete a siege around Aleppo. Troops are almost fully surrounding the city. Such siege will limit terrorists supply.
The last road to Aleppo known as al-Kastello is under SAA fire control and SAA is advancing to fully control it.
Loy.s.: #SAA and #NDF have captured #Al_Ameria area in southern #Aleppo. This means the southern road is now most likely secured. #Syria
#Syria #Aleppo Confrontations between a #FSA Brigade and a #JAN Brigade are heating up in Aleppo Countryside.
Kikibombona

#30088 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

Avetinho wrote: Znaci ne znas zasto se Kobani zove Kobani u skorije doba. Dobro, niko se nije naucen rodio.
Kurdi imaju svoje nazive za mnoge svoje gradove kojim su Arapi davali imena.
Kikibombona

#30089 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

Klavikula wrote:SAA vratila kontrolu nad Sair naftnim poljima.
Syrian Arab Army and Desert Hawks are about to declare al-Sha'er gas field liberated again.
ISIS terrorists are withdrawing East toward the desert and SyAF is conducting air strikes against their retreating forces.
Nisu dugo izdrzali.

SAA je bez sumnje neuporedivo jaca od ISILa i lako ce ih rijesiti kada zavrse sa IF i ostatkom ekipe.
Avetinho

#30090 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Kikibombona wrote:
Avetinho wrote: Znaci ne znas zasto se Kobani zove Kobani u skorije doba. Dobro, niko se nije naucen rodio.
Kurdi imaju svoje nazive za mnoge svoje gradove kojim su Arapi davali imena.
Pa reci lijepo "ne znam", nije sramota.
Avetinho

#30091 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Kikibombona wrote:
Klavikula wrote:SAA vratila kontrolu nad Sair naftnim poljima.
Nisu dugo izdrzali.

SAA je bez sumnje neuporedivo jaca od ISILa i lako ce ih rijesiti kada zavrse sa IF i ostatkom ekipe.
Svako ko ovdje vec cetiri godine govori kako ce se Ass-sadista lako obracunati s bilo kim, veze nema o cemu govori.

Sirija je totalno sjebana zemlja, kojoj zbog Ass-sadistine zelje za vjecnom vlascu predstoji dugotrajno i mukotrpno cijepanje na atome.
Kikibombona

#30092 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

Avetinho wrote: Pa reci lijepo "ne znam", nije sramota.
Nemam namjeru sa tobom igrati cora bake.
Avetinho

#30093 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Kikibombona wrote:
Avetinho wrote: Pa reci lijepo "ne znam", nije sramota.
Nemam namjeru sa tobom igrati cora bake.
Kad se budem htio igrati s tobom, sam cu ti reci. Kakve cora bake? Ako ne znas, nije sramota reci da ne znas.
Ali Kemal

#30094 Re: Sirija

Post by Ali Kemal »

Avetinho wrote:Znaci ne znas zasto se Kobani zove Kobani u skorije doba. Dobro, niko se nije naucen rodio.
Ovo je inace vrlo znacajno u svemu tome, cak sta vise najvaznije trenutno :oops:
Koje si ti visoke skole izucio kada znas takve stvari :D
T-72

#30095 Re: Sirija

Post by T-72 »

Avetinho wrote:

A ti si verovatno ziveo u Kobaniju pa sad nas kao ,,ucis pameti" ustvari samo jos jedan fan glavoseca i sotona,samo te sramota da priznas.
Avetinho

#30096 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Ali Kemal wrote:
Avetinho wrote:Znaci ne znas zasto se Kobani zove Kobani u skorije doba. Dobro, niko se nije naucen rodio.
Ovo je inace vrlo znacajno u svemu tome, cak sta vise najvaznije trenutno :oops:
Koje si ti visoke skole izucio kada znas takve stvari :D
Ne znam zasto se obazires, kad vec nije vazno.
Herr Flick

#30097 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

Evo jedna specijalno za Avetinha :D :D Uživaj :mrgreen: :mrgreen:

Avetinho

#30098 Re: Sirija

Post by Avetinho »

T-72 wrote:
Avetinho wrote:

A ti si verovatno ziveo u Kobaniju pa sad nas kao ,,ucis pameti" ustvari samo jos jedan fan glavoseca i sotona,samo te sramota da priznas.
Trolu, opet si izmigoljio iz podrumcica?
Challenger__

#30099 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

arman1 wrote:
Challenger__ wrote:Digresija: šta je sa Jastukom? Ima li ga? Jastuk, ima li te, jesil' dobar??
Dobar je ali je zaboravio lozinku, izmješale mu se od silnih nikova, a li ne sekiraj se tu je pod par drugih "umjerenih" nikova. :bih:
:lol:
jastuk1 wrote:p.s. Gužva mi je ovih dana pa ne mogu puno da forumam. ;-)
:thumbup:

_______

- A sad jedna opaska načelne prirode, a tiče se trolova, što se naravno ne odnosi na Jastuka. Naime, iza svih ovih nikova stoje stvari ljudi, sa svim svojim vrlinama i manama, a iza trolova stoje - psihopate. Trolovi su, tvrde naučna istraživanja: sociopate, psihopate, sadisti:

:arrow: LINK
:arrow: LINK

Kada takva pojava osvane na netu ili forumu/forumima, ne bude zapažena ili bude tolerisana od moderacije iz nekih razloga, jedini adekvatan pristup je tehnički ili suštinski ignore. Ignorisati majmuna-psihopatu pa neka bude psihopata sam sebi.

:wink:
Challenger__

#30100 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

.
Locked