Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam, možda da te pitam koliko sve tri pribaltičke države imaju tenkova? Ili misliš možda da na samoj granici postoji neki neprobojni nevidljivi štit za Ruse? Da ti kažem, ušetali bi se ko od šale, a hvala bogu naslonjeni na teritoriju Ruske Federacije imali bi se mogućnosti braniti od svega i sa kopna i iz vazduha.
Mislim dajte samo malo mućnite, u šta su evropske zemlje spiskale zadnjih 20 godina i na šta im liče vojske, a na šta je Rusija potrošila poslednjih 10. Rezultate si video na Krimu. Rusi nikada nisu imali specijalne jedinice kakve imaju sada
Znači bilo kakav evropski odgovor otpiši.
A onda ti ostaju Ameri. Koliko su blizu, u mogućnosti da deluju, i koja je uopšte njihova procena rizika - hoće li se zbog gradića u Estoniji upustiti u opšti rat sa Rujama a?
Loša vest je da - NATO u celini nema jasnu strategiju odgovora na ovakvu hipotetičku situaciju
Ne znam, možda da te pitam koliko sve tri pribaltičke države imaju tenkova? Ili misliš možda da na samoj granici postoji neki neprobojni nevidljivi štit za Ruse? Da ti kažem, ušetali bi se ko od šale, a hvala bogu naslonjeni na teritoriju Ruske Federacije imali bi se mogućnosti braniti od svega i sa kopna i iz vazduha.
Mislim dajte samo malo mućnite, u šta su evropske zemlje spiskale zadnjih 20 godina i na šta im liče vojske, a na šta je Rusija potrošila poslednjih 10. Rezultate si video na Krimu. Rusi nikada nisu imali specijalne jedinice kakve imaju sada
A onda ti ostaju Ameri. Koliko su blizu, u mogućnosti da deluju, i koja je uopšte njihova procena rizika - hoće li se zbog gradića u Estoniji upustiti u opšti rat sa Rujama a?
Loša vest je da - NATO u celini nema jasnu strategiju odgovora na ovakvu hipotetičku situaciju
Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin odlučio je da plate zaposlenih u administraciji predsednika budu smanjene 10 odsto.
Putin je o tome obavestio članove Saveta bezbednosti Rusije, rekao je pres sekretar šefa države Dmitrij Peskov.
Predsednik je danas održao operativni sastanak sa stalnim članovima Saveta bezbednosti Rusije, prenela je agencija Ria novosti.
"Van konteksta dnevnog reda sastanka, Vladimir Putin je obavestio članove Saveta bezbednosti, da je doneo odluku da administraciji predsednika smanji plate 10 odsto", rekao je Peskov.
Pored toga, na sastanku je razgovarano o nizu aktuelnih socijalno-ekonomskih pitanja, dodao je on.
šHo manje bidne para u đepu to će biti manje ljubavi prema prdCeniku
Bre napred, nista vas bre ne moze zaustaviti.
Koje ste vi bre budale.
Najveci jezik je tu...
11. Putinkova Zapovjest:
Ljubi rusku cizmu kao da je tvoja vlastita.
A ruski mediji u svom najboljem orvelijanskom stilu vec pokusavaju ubaciti sumnju da Ukrajinci mozda imaju neke veze s ubistvom "izvjesnog" politicara Nemtsova.
koju bi to korist vladajuca struktura u Rusiji mogla imati od ubistva ovog politicara? ja tu ne vidim nikakvu korsit, samo stetu. razumno je ostaviti opciju da je ubijen od nekih drugih struktura. da se razumijemo, nista ne tvrdim, samo kazem da su moguce sve opcije.
helem, ko god da ga je ubio, ovo ce stetiti Putinu. mozda ne puno, ali ce stetiti.
Klavikula wrote:koju bi to korist vladajuca struktura u Rusiji mogla imati od ubistva ovog politicara? ja tu ne vidim nikakvu korsit, samo stetu. razumno je ostaviti opciju da je ubijen od nekih drugih struktura. da se razumijemo, nista ne tvrdim, samo kazem da su moguce sve opcije.
helem, ko god da ga je ubio, ovo ce stetiti Putinu. mozda ne puno, ali ce stetiti.
Koja je korist od ubistva Politkovskaye?
Koja je korist Turskoj od ubistva Serene Shim?
Klavikula wrote:koju bi to korist vladajuca struktura u Rusiji mogla imati od ubistva ovog politicara? ja tu ne vidim nikakvu korsit, samo stetu. razumno je ostaviti opciju da je ubijen od nekih drugih struktura. da se razumijemo, nista ne tvrdim, samo kazem da su moguce sve opcije.
Koja je korist od ubistva Politkovskaye?
Koja je korist Turskoj od ubistva Serene Shim?
Rusiji ce prije svega Putinova politika zadnjih godinu dana nanijeti stetu, ali ga to opet ne sprjecava u tome sto radi.
Totalitarni rezimi razmisljaju na malo drugaciji nacin nego pojedini forumasi ovdje - cilj je ugusiti svaku opoziciju. A ovo ubistvo je poruka opoziciji kao sto su to bili i ubistvo Politkovskaye, onog ex spijuna u Londonu, zatvaranje Kodorovskog i "Pussy Riot", sudjenje Navalniju....