RUSIJA

Post Reply
Avetinho

#3001 Re: RUSIJA

Post by Avetinho »

Martinez_ wrote:Estonci bi se obračunali sa njima :D

Ne znam, možda da te pitam koliko sve tri pribaltičke države imaju tenkova? Ili misliš možda da na samoj granici postoji neki neprobojni nevidljivi štit za Ruse? Da ti kažem, ušetali bi se ko od šale, a hvala bogu naslonjeni na teritoriju Ruske Federacije imali bi se mogućnosti braniti od svega i sa kopna i iz vazduha.

Mislim dajte samo malo mućnite, u šta su evropske zemlje spiskale zadnjih 20 godina i na šta im liče vojske, a na šta je Rusija potrošila poslednjih 10. Rezultate si video na Krimu. Rusi nikada nisu imali specijalne jedinice kakve imaju sada

Znači bilo kakav evropski odgovor otpiši.

A onda ti ostaju Ameri. Koliko su blizu, u mogućnosti da deluju, i koja je uopšte njihova procena rizika - hoće li se zbog gradića u Estoniji upustiti u opšti rat sa Rujama a?

Loša vest je da - NATO u celini nema jasnu strategiju odgovora na ovakvu hipotetičku situaciju
Bre napred, nista vas bre ne moze zaustaviti.

Koje ste vi bre budale.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3002 Re: RUSIJA

Post by pici »

Image
nosara

#3003 Re: RUSIJA

Post by nosara »

Avetinho wrote:

Ne znam, možda da te pitam koliko sve tri pribaltičke države imaju tenkova? Ili misliš možda da na samoj granici postoji neki neprobojni nevidljivi štit za Ruse? Da ti kažem, ušetali bi se ko od šale, a hvala bogu naslonjeni na teritoriju Ruske Federacije imali bi se mogućnosti braniti od svega i sa kopna i iz vazduha.

Mislim dajte samo malo mućnite, u šta su evropske zemlje spiskale zadnjih 20 godina i na šta im liče vojske, a na šta je Rusija potrošila poslednjih 10. Rezultate si video na Krimu. Rusi nikada nisu imali specijalne jedinice kakve imaju sada

A onda ti ostaju Ameri. Koliko su blizu, u mogućnosti da deluju, i koja je uopšte njihova procena rizika - hoće li se zbog gradića u Estoniji upustiti u opšti rat sa Rujama a?

Loša vest je da - NATO u celini nema jasnu strategiju odgovora na ovakvu hipotetičku situaciju

Koje ste vi bre budale.
Najveci jezik je tu... :D
spacek

#3004 Re: RUSIJA

Post by spacek »

...
Last edited by spacek on 22/04/2016 23:37, edited 1 time in total.
pici

#3005 Re: RUSIJA

Post by pici »

petak 27.02.2015. | 11:24
Putin reže plate administraciji
Izvor: Tanjug

Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin odlučio je da plate zaposlenih u administraciji predsednika budu smanjene 10 odsto.

Putin je o tome obavestio članove Saveta bezbednosti Rusije, rekao je pres sekretar šefa države Dmitrij Peskov.

Predsednik je danas održao operativni sastanak sa stalnim članovima Saveta bezbednosti Rusije, prenela je agencija Ria novosti.

"Van konteksta dnevnog reda sastanka, Vladimir Putin je obavestio članove Saveta bezbednosti, da je doneo odluku da administraciji predsednika smanji plate 10 odsto", rekao je Peskov.

Pored toga, na sastanku je razgovarano o nizu aktuelnih socijalno-ekonomskih pitanja, dodao je on.
šHo manje bidne para u đepu to će biti manje ljubavi prema prdCeniku :oops:
Avetinho

#3006 Re: RUSIJA

Post by Avetinho »

nosara wrote:
Avetinho wrote:

Koje ste vi bre budale.
Najveci jezik je tu... :D
11. Putinkova Zapovjest:
Ljubi rusku cizmu kao da je tvoja vlastita.
Captain Ahab

#3007 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

Image

:D
pici

#3008 Re: RUSIJA

Post by pici »

Captain Ahab wrote:Image

:D
pljunuti :lol: :lol: :lol: :thumbup: :mrgreen:
sarajevoxxxx

#3009 Re: RUSIJA

Post by sarajevoxxxx »

Izgleda na pomolu rusko proljeće.U centru Moskve i nakon dva dana od velikih demonstracija brutalno likvidiran ruski opozicionar.
agnostic_front

#3010 Re: RUSIJA

Post by agnostic_front »

misliš neomasonsko-neovatikansko-neoimperijalistički neoagent.
fosna2014

#3011 Re: RUSIJA

Post by fosna2014 »

sarajevoxxxx wrote:Izgleda na pomolu rusko proljeće.U centru Moskve i nakon dva dana od velikih demonstracija brutalno likvidiran ruski opozicionar.
Tesko da su tupavi kao Arapi.
Captain Ahab

#3012 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

bas htjedoh postaviti, vidim Saxxx vec postavio.
http://m.bbc.com/news/world-europe-31669061

ubijen ruski opozicionar boris nemtsov.
Captain Ahab

#3013 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

zadnji tweet nemtsova - poziv na antiratni protest
https://mobile.twitter.com/BorisNemtswo ... 4933619713
Last edited by Captain Ahab on 27/02/2015 23:57, edited 1 time in total.
insomnia78

#3014 Re: RUSIJA

Post by insomnia78 »

CIA snajka, CIA, upropatili su pola sveta
Plus Vatikan i Bocvana
Lihvaro cionisti
insomnia78

#3015 Re: RUSIJA

Post by insomnia78 »

Al sto procitah komentar, "ubio ga snajper sa Majdana?"
Captain Ahab

#3016 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

A ruski mediji u svom najboljem orvelijanskom stilu vec pokusavaju ubaciti sumnju da Ukrajinci mozda imaju neke veze s ubistvom "izvjesnog" politicara Nemtsova.

Image

http://lifenews.ru/mobile/news/150499
insomnia78

#3017 Re: RUSIJA

Post by insomnia78 »

Sacekaj dok se forumasi zagriju
Raspon teorija od CIA-e i jevreja do "tako mu i treba, da je bogdom Tito..."
Klavikula

#3018 Re: RUSIJA

Post by Klavikula »

koju bi to korist vladajuca struktura u Rusiji mogla imati od ubistva ovog politicara? ja tu ne vidim nikakvu korsit, samo stetu. razumno je ostaviti opciju da je ubijen od nekih drugih struktura. da se razumijemo, nista ne tvrdim, samo kazem da su moguce sve opcije.

helem, ko god da ga je ubio, ovo ce stetiti Putinu. mozda ne puno, ali ce stetiti.
vivaldi

#3019 Re: RUSIJA

Post by vivaldi »

ne znam jel veca glupost ako ga je car rokno, ili veci samar ako ga je neko spolja rokno pred kremljom...

u svakom slucaju udarac za vladimira
Fudo387

#3020 Re: RUSIJA

Post by Fudo387 »

evo ih... :roll:
pici

#3021 Re: RUSIJA

Post by pici »

Image
insomnia78

#3022 Re: RUSIJA

Post by insomnia78 »

Klavikula wrote:koju bi to korist vladajuca struktura u Rusiji mogla imati od ubistva ovog politicara? ja tu ne vidim nikakvu korsit, samo stetu. razumno je ostaviti opciju da je ubijen od nekih drugih struktura. da se razumijemo, nista ne tvrdim, samo kazem da su moguce sve opcije.

helem, ko god da ga je ubio, ovo ce stetiti Putinu. mozda ne puno, ali ce stetiti.
Koja je korist od ubistva Politkovskaye?
Koja je korist Turskoj od ubistva Serene Shim?
Klavikula

#3023 Re: RUSIJA

Post by Klavikula »

insomnia78 wrote:
Klavikula wrote:koju bi to korist vladajuca struktura u Rusiji mogla imati od ubistva ovog politicara? ja tu ne vidim nikakvu korsit, samo stetu. razumno je ostaviti opciju da je ubijen od nekih drugih struktura. da se razumijemo, nista ne tvrdim, samo kazem da su moguce sve opcije.

Koja je korist od ubistva Politkovskaye?
Koja je korist Turskoj od ubistva Serene Shim?
uzmi u obzir ternutno stanje u Rusiji i van nje.

kako god, nanijece stetu Putinu.
Captain Ahab

#3024 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

Veliki protest koji je planiran 1. marta

Image
Captain Ahab

#3025 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

Rusiji ce prije svega Putinova politika zadnjih godinu dana nanijeti stetu, ali ga to opet ne sprjecava u tome sto radi.

Totalitarni rezimi razmisljaju na malo drugaciji nacin nego pojedini forumasi ovdje - cilj je ugusiti svaku opoziciju. A ovo ubistvo je poruka opoziciji kao sto su to bili i ubistvo Politkovskaye, onog ex spijuna u Londonu, zatvaranje Kodorovskog i "Pussy Riot", sudjenje Navalniju....
Post Reply