Ja mogu podržati samo neke konkretne odluke. Podržavam usvajanje budžeta i inicijativu da se smanje plate državnim službenicima. Podržavam i stav o Srebrenici i tamošnjim lokalnim izborima... koliko sam shvatio SDP nema nekih pretjeranih problema sa tim da Srebrenica svoje lokalne izbore sprovede u skladu sa zakonom i bez nekih vanrednih i posebnih rješenja. Onog časa kada SDP počne donositi odluke koje mi se ne dopadaju, skrenuću i na to pažnju, baš kao što sada skrećem pažnju na neke pozitivne tendencije.palermo wrote:Dakle, ti podržavaš politiku SDP-a i Zlatka Lagumdžije. Je li tako ? Pa sudeći po tvojim postovima to je tako. Pa eto, onda mi je drago što politika SDP-a konačno dobija pristalice među svim narodima naše nam domovine Bosne i Hercegovine, i drago mi je što si i ti prepoznao da upravo u SDP-u leži klica rješenja naših problema.Nadam se da ćeš ti i dalje da nastaviš da promoviraš SDP i nekgovu politiku. Posebno unutar hrvatskog biračkog korpusa.......fjall_raven wrote:
Zlatko je tek započeo tu priču. Baš kao i Sulejman Tihić. Sulejman je morao povući ručnu jer su ga ekspresno proglasili izdajnikom. Ne znam šta će biti sa Zlatkom i koliko on ima snage i volje da se priključi liderima u regionu. Bošnjaci već odavno nemaju nekoga ko je koliko toliko ravnopravan sa političarima iz ZGB i BGD. Nekako su se samoizolirali.
U tvoju prinicipjelnost neću i ne želim da sumnjam
Dakle, računam na SDP na proslavi 21. rođendana Republike Srpske. Suljkanović iz Doboja već odavno zastupa slične stavove.