ganjeta wrote:Nije vala,mozda za baklavu bi moglo proci
Usput, avion iz Beča je sletio.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ganjeta wrote:Nije vala,mozda za baklavu bi moglo proci
Trebali smo ih ići dočekati.Dammme wrote:ganjeta wrote:Nije vala,mozda za baklavu bi moglo proci
Nesto se valja iza brda, mora izbiti, jednostavno mora,neka pozitiva iz svega ovoga!Dado dijasporitus wrote:Kako god se ovo tumacilo ja sam po prvi put optimistican nakon dugo godina. Predosjecaj sta li je
Ma ja vjerujem samo u djela. Ako nešto naprave sa ovim savezom onda im treba napravit kip k'o onaj na Ivo jimi.Šibicar wrote:Trebali smo ih ići dočekati.Dammme wrote:ganjeta wrote:Nije vala,mozda za baklavu bi moglo proci
Na Dnevniku BHT1 rekose da ce ce clanove Skupstine ciniti isti delegati,i to me je bas ohladilojeza u ledja wrote:@ north
Nigdje nije sa sigurnoscu jos receno da ce clanove Skupstine ciniti isti delegati. Mislim da ce se o tome tek dogovarati.
Kralju, neće Osim glasati za usvajanje statuta, niti će njegov glas presuditi.....sad je na FTV bila emisija gdje je definitivno potvrđeno Ii sam Osim je to rekao da će se pokušati nači dogovor sa tim delegatima) da isti delegati skupštine koji su srušili statut će ponovo da glasaju?and wrote:ne mogu da vjerujem sa koliko pesimizma se gleda na ovo udaranje temelja zdravom savezu.
osim je čovjek koji je između ostalog u punoj snazi odbio real.ako je ovo prihvatio u stanju u kakvom je,sigurno je dobro sve proanalizirao i dobio čvrste garancije da od ovoga ima nešto.
ako se u ovim pričama spominje da će osim biti predsjednik saveza,a ovaj jel ljubojević podpredsjednik,znači da predsjedništvo,tj.troglavu aždaju niko ne spominje i koja je onda smetnja da se usvoji statut?
Previše su nas puta zajebali, da bi sada bili optimisti.and wrote:ne mogu da vjerujem sa koliko pesimizma se gleda na ovo udaranje temelja zdravom savezu.
osim je čovjek koji je između ostalog u punoj snazi odbio real.ako je ovo prihvatio u stanju u kakvom je,sigurno je dobro sve proanalizirao i dobio čvrste garancije da od ovoga ima nešto.
ako se u ovim pričama spominje da će osim biti predsjednik saveza,a ovaj jel ljubojević podpredsjednik,znači da predsjedništvo,tj.troglavu aždaju niko ne spominje i koja je onda smetnja da se usvoji statut?
north wrote:Dvije stvari mi daju kakvu-takvu nadu: prvo nema mi logike da ljudi iz FIFE i UEFE mogu biti tako naivni i blesavi da misle da će komitet ublažiti stavove uhljupa iz saveza, znaju oni dobro da je tu politika uplela prste i da to ni Tito sa golim otokom ne bi mogao promijeniti....i drugo, Ivica je izuzetno intelingetan čovjek i opet nema logike da bi se prihvatio posla koji bi se sastojao u tome da on ide na nogu nekoj ćelavoj spodobi Bevandi koji može samo Ivici i ostalim našim asovima dobro da podoji, da ga kao ubjeđuje da mijenja mišljenje![]()
Jedan Ivica Osim da "moli" i ubjeđuje ćelavog blavora iz Lištice ...niđe veze logika....
To mi nema nikakvog smisla i zbog toga mi malo tanja nada da možda ima neki drugi scenarij koji još nije objavljen....barem se tako želim nadati
kako da ne vjerujem?prvi puta od kada postoji savez imam nadu.od osnivanja imam želju da vidim osima na čelu saveza i sve ove ljude u njemu.sada se to ostvaruje i stvarno nisam sekunde pesimista.Bosanski_kralj wrote:Previše su nas puta zajebali, da bi sada bili optimisti.and wrote:ne mogu da vjerujem sa koliko pesimizma se gleda na ovo udaranje temelja zdravom savezu.
I meni (neku) nadu ulijeva to o čemu ti govoriš, ali ipak ne vjerujem u sve ovo dok i definitivno Statut ne bude usvojen.