Dopuna...
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Ako Hamza kaže DA(čemu se iskreno nadam)....ostalo je lako...ima nas mashalasurajaa wrote:Ljudi, divni ste, ali zaista, u danasnjem vremenu kada se velika vecina postenih ljudi trudi da prezivi i pokusava zaraditi neki novac, postoje ljudi koji nude svoje domove, stanove, vikendice koje imaju, na besplatno koristenje, bez bilo kakvih naknada...koliko god da me duboko dirnula Hamzina prica, vasi potezi i spremnost na pomoc su doprli do onih tananih niti duse...
Obzirom da je trenutno Hamzino psihicko stanje, kako sam kaze, dobrano naruseno i neuravnotezeno, zanima me da li bi on prihvatio jedan mali znak paznje od strane nas forumasa, (koji smo u mogucnosti i mozemo) u vidu sugestije da on, njegova zena i djevojcica odu na zasluzeni produzeni vikend na neku od nasih planina, Vlasic, Bjelasnica, Jahorina...
Bogata ponuda hotela sa spa centrima, bazenima, planinski ugodjaj i cist vazduh sigurno bi djelovao okrepljujuce i stimulativno na njegovo stanje duha, koje je trenutno, s opravdanim razlozima zamrlo...
Ne bih zeljela biti pogresno shvacena, niti mi je, ni u onoj krajnjoj namjeri, ovim cinom sazalijevati Hamzu ili uciniti da se on na bilo koji nacin osjeca lose, ali bih voljela da on ovaj prijedlog uvazi i prihvati kao poklon nas forumasa za nastupajuce novogodisnje praznike...
Veliki pozdrav svim ucesnicima i ljudima koji ovo citaju, a iz nekog razloga se ne javljaju...a sigurna sam da ih ima mnogo...
ilidza, otes...palamuda wrote:Može li mi neko reći na području koje općine živi Hamza.
Čini mi se da je @nokia6170 advokat, ali nisam siguran 100%.tekma wrote: Dakle, dobrim dijelom sam procitao svrhu vase dobronamjernosti u ponudi hudom Hamzi. Ovakvih i slicnih slucajeva na podrucju BiH imamo na hiljade.
Uveliko me interesuje izhod vasih ponuda, pomoci, dok mi je vise nego zagonetna pasivnost onih koji su nadlezni da mu mogu pomoci....zasto to ne cine?
Veliki ako ne cak komletan dio forumasa skoncentrisalo se oko Hamze i koliko ste spremni Hamzi pomoci, totalno pogresno.
Rjesenje problema se iskljucivo nalazi u odklanjanju tog nakrkomanskog manijaka iznad Hamze.
U svakom slucaju jednostavnije i puno jeftinije rijesiti se tog belaja u Hamzinom susjedstvu, pitacete se kako, po svaku cijenu i ne birajuci sredstva njegovog odstranjivanja.
Vi pomazete Hamzi, ili ste pak spremni Hamzi pomoci, ali sutra ce doci novi vlasnik Hamzinog stana i na isti nacin ce od vas nemocnih traziti pomoc.
Hamzi je ucinjena pomoc ako se njegov komsija skloni, a vi ste u tome tigrovi bez zubi, nemocni ste.
Ovo mi lici na dobro isciniranu komediju.
Ako mu hocete pomoci angazirajte dobrog advokata pa da vidite kako se brzo i efikasno dolazi do pravog i pravednog rjesenja. Dakle, sakupite ca. 1.000 - 1.500 KM za pravnicke troskove....., problem rijesen.
nokia6170 wrote:Dogovoreno.hamza_sa wrote:Nokiu cu kontaktirati sutra poslije ovog sastanka dok vidim sta ce da mi kazu.
tekma wrote:Dakle, dobrim dijelom sam procitao svrhu vase dobronamjernosti u ponudi hudom Hamzi. Ovakvih i slicnih slucajeva na podrucju BiH imamo na hiljade.
Uveliko me interesuje izhod vasih ponuda, pomoci, dok mi je vise nego zagonetna pasivnost onih koji su nadlezni da mu mogu pomoci....zasto to ne cine?
Veliki ako ne cak komletan dio forumasa skoncentrisalo se oko Hamze i koliko ste spremni Hamzi pomoci, totalno pogresno.
Rjesenje problema se iskljucivo nalazi u odklanjanju tog nakrkomanskog manijaka iznad Hamze.
U svakom slucaju jednostavnije i puno jeftinije rijesiti se tog belaja u Hamzinom susjedstvu, pitacete se kako, po svaku cijenu i ne birajuci sredstva njegovog odstranjivanja.
Vi pomazete Hamzi, ili ste pak spremni Hamzi pomoci, ali sutra ce doci novi vlasnik Hamzinog stana i na isti nacin ce od vas nemocnih traziti pomoc.
Hamzi je ucinjena pomoc ako se njegov komsija skloni, a vi ste u tome tigrovi bez zubi, nemocni ste.
Ovo mi lici na dobro isciniranu komediju.
Ako mu hocete pomoci angazirajte dobrog advokata pa da vidite kako se brzo i efikasno dolazi do pravog i pravednog rjesenja. Dakle, sakupite ca. 1.000 - 1.500 KM za pravnicke troskove....., problem rijesen.
samo naprijed dignute glave...uz tebe smohamza_sa wrote:Upravo ostvarujem kontakt sa NOKIOM.
Nije losa opcija ovo da se skine zabrana prodaje.MadFrog wrote:Postovanje.
Kontaktirao sam sa ministrom za boracka pitanja KS, Hajrudinom Ibrahimovicem. Nazalost, prenio sam mu pogresnu informaciju o lokaciji (prenio sam da je Otes, kako je neko napisao na topicu, bar mislim, a zapravo je rijec o Vogosci), medjutim vjerujem da ono sto je rekao vazi i za ovu lokaciju - ono sto je u njegovoj moci je da skine "zabranu prodaje" sa tog stana. Dodjela drugog stana (u trajno vlasnistvo) nije moguca, jer ce Ministarstvo morati izdvajati sredstva za kupovinu novog stana, prebacivati ih u Fond, i opet ce stan u kojem Hamza zivi nekom morati ici u vlasnistvo, i neko ce opet biti komsija tom narkomanu.
Inace, mislim da je i previse savijanja ledja od strane dobrih i postenih ljudi radi narkosa i raznih idiota. Ako Hamza odluci da mu je najbolja alternativa da proda stan, g-din Ibrahimovic mu stoji na raspolaganju, ali mislim da bi bilo puno bolje kada bi cijenjeni forumasi usmjerili svoj trud na slanje e-mailova MUPu KS te sudu, jer su oni nadlezni da se ovaj kabadahija dovede u red.
Eto ti belaja, haman se potajno radujes njegovoj smrti, zar se nije moglo na drugi ,yml wrote:Necu previse filozofirat. Kao i drugima zao mi je. Nisam RVI, ali sam demobilisani borac pa suosjecam...Uglavnom, imao sam slican slucaj i vec kada sam pomisljao da ga ubijem, premlatim i slicno (sto mi nikako ne bi bilo drago) covjek je sam sve rjesio...I ovaj je imao motor i s njim podletio pod neka kola...Sad je mir i tisina u mom komsiluku...
Komsija ovo nije Njemačka nego Bosna...........tekma wrote:Eto ti belaja, haman se potajno radujes njegovoj smrti, zar se nije moglo na drugi ,yml wrote:Necu previse filozofirat. Kao i drugima zao mi je. Nisam RVI, ali sam demobilisani borac pa suosjecam...Uglavnom, imao sam slican slucaj i vec kada sam pomisljao da ga ubijem, premlatim i slicno (sto mi nikako ne bi bilo drago) covjek je sam sve rjesio...I ovaj je imao motor i s njim podletio pod neka kola...Sad je mir i tisina u mom komsiluku...
civilizovan nacin rijesiti problem.
Mozda su i iza njega ostali clanovi porodice ?
Mozda je i Hitler bio u dusi dobar covjek...P.S. vidi ono u zagradi, nisam htio zlo, ali sam pomisljao svasta, ali eto uvijek neki "pacifista" se nadje da kaze kako je neko ko se brani zao. Bio sam i ja pacifista dok nisu poceli da kolju i ubijaju moj narod...Ali eto, ovo je internet pa svako moze da kaze sto zeli. Tako sam ja samo ispricao sta se meni desilo, nisam nista predlagao...tekma wrote:Eto ti belaja, haman se potajno radujes njegovoj smrti, zar se nije moglo na drugi ,yml wrote:Necu previse filozofirat. Kao i drugima zao mi je. Nisam RVI, ali sam demobilisani borac pa suosjecam...Uglavnom, imao sam slican slucaj i vec kada sam pomisljao da ga ubijem, premlatim i slicno (sto mi nikako ne bi bilo drago) covjek je sam sve rjesio...I ovaj je imao motor i s njim podletio pod neka kola...Sad je mir i tisina u mom komsiluku...
civilizovan nacin rijesiti problem.
Mozda su i iza njega ostali clanovi porodice ?
svjesni smo da je jos na hiljade hamzi u BiH koji imaju slicnih problema i ukoliko bi se ova uspijelo rijesiti i da izadje u javnost na nekom normlanom nivou da bi mogao biti podstrek i za rijesavanje slicnih problema i kod drugih nasih hamzi.tekma wrote:
Nazalost isto.Zlata M. wrote:@Hamza, kako si danas ?