Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shalla

#301 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by shalla »

Da, igrace kombinovani tim...
Obuca9

#302 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Obuca9 »

»Ovdje se o toj utakmici priča kao da im je u goste dolazio Brazil. Stvarno su impresionirani igrom koju su prikazali naši. Posebno su ih impresionirali Pjanić i Džeko. Kako u medijima, tako i kod nas u svlačionici, samo o njima dvojici pričaju. Objasnio sam im da bi i oni bili kao Džeko da nisu išli u teretanu, dok je Džeko igrao lopte po ulici», kazao je kroz smijeh Vladavić.

:D :D
jazzer

#303 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by jazzer »

hz__semir wrote:
I to izgleda sa drugim timom, te Baljićem na klupi :D
Vec vidim Balju kako je odlozio harmoniku na klupu i savjetuje igrace :) .

A ako izgube za kaznu ce im svirati u avionu :lol: .
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#304 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by 1946 »

hz__semir wrote:
shaqqa wrote:I to izgleda na "neutralnom" terenu...
I to izgleda sa drugim timom, te Baljićem na klupi :D
To nam je treći tim. Drugi tim nam je onaj koji vodi Pape. Bar tako kažu "stručnjaci"... :skoljka:
pirmin

#305 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by pirmin »

shaqqa wrote:Izgleda da u decembru igramo još jednu prijateljsku...
Sutra bi se trebalo znati više...
Tipujem na Iran, nismo sa njima odavno razbacili. :oops:
Obuca9

#306 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Obuca9 »

pirmin wrote:
Več se zna mogući protivnik, ali nije Iran, nego Poljska ;)
zecko_kupuz

#307 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by zecko_kupuz »

hz__semir wrote:»Ovdje se o toj utakmici priča kao da im je u goste dolazio Brazil. Stvarno su impresionirani igrom koju su prikazali naši. Posebno su ih impresionirali Pjanić i Džeko. Kako u medijima, tako i kod nas u svlačionici, samo o njima dvojici pričaju. Objasnio sam im da bi i oni bili kao Džeko da nisu išli u teretanu, dok je Džeko igrao lopte po ulici», kazao je kroz smijeh Vladavić.

Malo-malo pa se Vladavić javi. Čovjek maltene dođe k'o reporter, a ne povremeni reprezentativac. :lol:
mikogoago

#308 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by mikogoago »

zecko_kupuz wrote:
hz__semir wrote:»Ovdje se o toj utakmici priča kao da im je u goste dolazio Brazil. Stvarno su impresionirani igrom koju su prikazali naši. Posebno su ih impresionirali Pjanić i Džeko. Kako u medijima, tako i kod nas u svlačionici, samo o njima dvojici pričaju. Objasnio sam im da bi i oni bili kao Džeko da nisu išli u teretanu, dok je Džeko igrao lopte po ulici», kazao je kroz smijeh Vladavić.

Malo-malo pa se Vladavić javi. Čovjek maltene dođe k'o reporter, a ne povremeni reprezentativac. :lol:
Ova je dobra!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Baltazar_khan

#309 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Baltazar_khan »

U februaru prijateljska. Vjerovatno gostujemo (a nismo odavno :lol: ) nekoj arapskoj zemlji. Iran? :skoljka:
Lakat Jebić

#310 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Lakat Jebić »

Baltazar_khan wrote:U februaru prijateljska. Vjerovatno gostujemo (a nismo odavno :lol: ) nekoj arapskoj zemlji. Iran? :skoljka:
iran nije arapska zemlja :mrgreen:
north

#311 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by north »

Baltazar_khan wrote:U februaru prijateljska. Vjerovatno gostujemo (a nismo odavno :lol: ) nekoj arapskoj zemlji. Iran? :skoljka:
Koja će li to velesila biti da je znati :roll: Vjerovatno Oman, Katar (revanš :D ) ili sl.....

A što jest-jest nismo odavno sa Iranom razbacili :D , a možda i da ugostimo Rijeku da im vratimo za onu blamažu :run:

I ove rijetke malo jače što smo do sada igrali nije zbog naše sposobnosti, tj. "jakog lobija" koje imamo u savezu :-) , nego ljudi vide da imamo solidnu ekipu pa se i njima isplati.....

U svakom slučaju valjda ovo zadnje nije bilo slučajno, te se nadati da će repka nastaviti i u kvalifikacijama te nas sviju obradovati :bih:
Comrad

#312 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Comrad »

Evo s kim smo igrali prijateljske utakmice zadnjih 5 godina

2005
Iran
Estonija

2006
Japan
Koreja
Iran
Francuska

2007
Hrvatska

2008
Japan
Makedonija
Azerbejdzan
Bugarska
Slovenija

2009
Uzbekistan
Oman
Iran

2010
Gana
Švedska
Njemacka
Katar
Slovacka

Mislim da ipak napredujemo sto se tice prijateljskih, pogledajte 2009. godinu, ko da smo se pripremali za nekakav azijsko-africki kup. :shock:
cyprus

#313 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by cyprus »

Trebalo bi skoro igrat sa Crnom Gorom :dance: Sad su visoko na fifinoj ljestvici, pa ako ih mlatnemo solidnih bodova možemo uzet :-D A inače se nadam utakmicama sa Andorom, San Marinom, Lihtenštajnom, Kajmanskim ostrvima... vala pun mi q jačih reprezentacija :D
FAlonso

#314 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by FAlonso »

Pozdrav svima,nisam gledao utakmicu al sam vidio golove na net-u.Cuo sam da smo odlicno odigrali i da smo zasluzili i pobjedu sa vise golova razlike al ok.Evo upravo skidam cijelu tekmu sa jedne stranice na net-u da je pogledam na miru iako sam vidio da je danas bila repriza al sam samo uhvatio zadnjih desetak minuta,vise komentara cu moci dati nakon sto pregledam snimak.Ono sto nevalja nasoj reprezentaciji ali i narodu jeste to da se nakon neke pobjede svi dignemo kao da smo najbolji na svijetu i onda kada najvise treba u nekoj vaznoj utakmici dozivimo blamazu(tipa Francuska). Mislim da smo dosta dobro odigrali u Albaniji i da smo zasluzili pobjedu i nadam se da cemo okoncati kvale na 2 mjestu jer mislim da smo bolji ili barem podjednako jaki kao Rumunija ili Bjelorusija koja se obrukala odigravsi 0-0 sa Luksemburgom...Treba se spustiti na zemlju i odigrati sto je bolje moguce protiv narednih protivnika ;)
FAlonso

#315 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by FAlonso »

hz__semir wrote:
pirmin wrote:
Več se zna mogući protivnik, ali nije Iran, nego Poljska ;)

Jeste poljska protivnik ali cemo igrati sa A-2 timom(vecinom igraci iz nase lige) posto se ne radi o FIFA terminu...
Post Reply